-
το καλοκαιρι με τη ζεστη τα παιζουν πολλα ρουτερ , δεν ειναι κατι που γινεται μονο σε σενα
-
Μπορεί να μου πει κάποιος ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων μετα από διαμόρφωση σε στικάκι usb?
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων μετα από διαμόρφωση σε στικάκι usb?ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων μετα από διαμόρφωση σε στικάκι usb?
ευχαριστώ.
ευχαριστώ
-
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να συγχρονίζει φακέλους, δλδ να αντιγράφονται κ να περνούν οι αλλαγές πχ μεταξύ σκληρού κ usb stick μόνο όσων έχουν προστεθεί στον σκληρό?
-
Πολλά. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=15155 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
κυριως για μουσικοφιλος , γιατι εγω δε ξερω απο αυτα
λοιπον εχω το πατερα μου που εχει ενα σωρο cd με τραγουδια που ακουει μονο αυτος
επειδη ανησυχει για τη φθορα τους και θεωρει σπανιο το υλικο τους θελει να τα κανω mp3
(πηρε και ραδιο/cd με mp3, στικακια, bluetooth και λοιπες μαλακιες και μου τα χει πρηξει να εκμεταλλευτει τις νεες τεχνολογιες τωρα το απογευμα συνδεαμε το κινητο του )επειδη δεν εχω ασχοληθει με το σπορ και απο οσο ξερω καποια αγοραστα cd (που ειναι κυριως αυτα του φαδερ) εχουν προστασια , τι μπορω να κανω για να τα αντιγραψω ?
λετε να βαλω κανα προγραμματακι που ηχογραφει τον υπολογιστη να τελειωνουμε ?
-
Mε τον media player μπορείς να τα περάσεις στο pc και απο κει και πέρα να τα μετατρέψεις σε mp3. Για προστασία πρώτη φορά το ακούω. Αυτό γίνεται με τα DVD απ όσο ξέρω, με τα αυθεντικά μουσικής ποτέ δεν το συνάντησα.
-
Tο EAC νομίζω δεν έχει πρόβλημα.
Aπο κει και πέρα flac αμα παίζουν στα συμπράγκαλα που πήρε ο father
http://www.torrent-invites.com/audio-vi ... files.html
-
oκ θα το κοιταξω καλυτερα το θεμα και αν εχω απορια ξαναρωταω
-
Από το media player 9 και μετα υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να τα μετατρέπει και σε .mp3 οποτε γλυτώνεις την επιπλέον μετατροπή
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Συγχαρητήρια στη SONY για τα VAIO netbook για της εξαιρετικής ποιότητας συσκευές της !
Συγχαρητήρια και στο γιό , που παρά τα προβλήματα της αδελφής του με το ρημαδι της SONY ( ανεξάρτητα με την δωρεάν επισκευή ), αγόρασε xθές και αυτός ... SONY VAIO ΝΟΤΕΒΟΟΚ (F series), φτηνό, .... με 900€ !
Και βέβαια, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ KAI TO EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ !ΕΥΓΕ λοιπόν και ... σε όσους δεν βάζουν μυαλό την πρώτη φορά και ξαναγοράζουν τις σαβούρες της!
Αρχίζει νέος γύρος ... συνομιλιών με την εξαίρετη εταιρεία !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Συγχαρητήρια στη SONY για τα VAIO netbook για της εξαιρετικής ποιότητας συσκευές της !
Συγχαρητήρια και στο γιό , που παρά τα προβλήματα της αδελφής του με το ρημαδι της SONY ( ανεξάρτητα με την δωρεάν επισκευή ), αγόρασε xθές και αυτός ... SONY VAIO ΝΟΤΕΒΟΟΚ (F series), φτηνό, .... με 900€ !
Και βέβαια, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ KAI TO EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ !ΕΥΓΕ λοιπόν και ... σε όσους δεν βάζουν μυαλό την πρώτη φορά και ξαναγοράζουν τις σαβούρες της!
Έχω εντελώς την αντίθετη εμπειρία με Sony. Απο το 2005 που τον πήρα μέχρι τα τέλη Ιουνιού (2012) που τα έπαιξε ο σκληρός το μόνο που χάλασε ήταν το DVD drive και με λίγο λιπαντικό στον ανεμιστήρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Και τώρα να του βάλω δίσκο θα λειτουργήσει. Να σημειώσω οτι τα τελευταία 5 έτη δεν πρέπει να έκλεισε ποτέ και επανεκκινούσε μόνο για αναβάθμιση kernel.
Οταν ξηλώθηκε ενα πλήκτρο μου το στείλανε συντομότατα απο τα κεντρικά της ευρώπης. Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι αλλα τα βαριά σέρβις και εγγυήσεις πηγαίναν εκεί.
Overall θετική εμπειρία απο τον Βάιο. Οσο και να θέλω τη Sony δεν μπορώ να τη μισήσω για πολλούς και διάφορους λόγους
-
Προσφατα εβαλα connex στο νησι αλλα θελω να αυξησω το σημα για να πιανει και στα διπλανα δωματια. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Ενας καταστηματαρχης μου ειπε πως εφ οσον το στανταρ ρουτερ δεν παιρνει αλλη κεραια δεν γινεται να ενισχυθει το σημα αν δεν αλλαχτει και το ρουτερ.Ισχυει?
-
Mε έναν repeater μπορείς να κάνεις δουλειά.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
τουλάχιστον τώρα σε ξέρουν, δε χρειάζονται συστάσεις!
καλό κουράγιο με τους Sony...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πολλά. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=15155thanks zorz, θα το δοκιμάσω. τί σημαίνει 64 κ τι 86? ποιο να κατεβάσω? 32bit Vista έχω...
τελικά δεν έκανα recovery τα αρχεία γιατί έπαιρνε μια αιωνιότητα για να βρω 5 gb... Ήταν τα mp3 από ένα στικάκι που τα είχα κατηγοριοποιήσει, οπότε πολύ απλά ξαναέκανα τη δουλειά... 2 ώρες χαμένες από τη ζωή μου... δε βαριέσαι...
-
Το 86 επιλέγεις Peterpan.
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και με λίγο λιπαντικό στον ανεμιστήρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα.Τι που πως.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
και με λίγο λιπαντικό στον ανεμιστήρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα.
Τι που πως.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Έχω εντελώς την αντίθετη εμπειρία με Sony. Απο το 2005 που τον πήρα μέχρι τα τέλη Ιουνιού (2012) που τα έπαιξε ο σκληρός το μόνο που χάλασε ήταν το DVD drive και με λίγο λιπαντικό στον ανεμιστήρα λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Και τώρα να του βάλω δίσκο θα λειτουργήσει. Να σημειώσω οτι τα τελευταία 5 έτη δεν πρέπει να έκλεισε ποτέ και επανεκκινούσε μόνο για αναβάθμιση kernel.
Οταν ξηλώθηκε ενα πλήκτρο μου το στείλανε συντομότατα απο τα κεντρικά της ευρώπης. Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι αλλα τα βαριά σέρβις και εγγυήσεις πηγαίναν εκεί.
Overall θετική εμπειρία απο τον Βάιο. Οσο και να θέλω τη Sony δεν μπορώ να τη μισήσω για πολλούς και διάφορους λόγους
Έχω εμπειρία από Vaio ξαδέρφου. Το έιχε πάρει το 07 εκθεσιακό, ακόμα το χει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και το χρησιμοποιεί ως βασικό pc. Το μόνο κακό του ήταν τα specs.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]