-
Νομιζα είχες ήδη internet μέσω καλωδίου ρεύματος (powerlines) sorry
-
Πριν κανα 2 χρόνια είχα βάλει ενα τραγουδάκι να ακουγεται στο κινητό όταν με καλούν. Δε θυμάμαι πώς, πάντως τώρα που αλλαξα εταιρία χάθηκε...Πώς μπορώ να ξαναβάλω...?? Vodafone εχω αν αυτό βοηθάει...
Ευχαριστώ...!
-
να μη το βάλεις, είναι εκνευριστικό
-
-
Πού να με είχες πάρει και καμμιά φορά τηλέφωνο δηλαδή...!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
With $1.2 Billion Yammer Buy, Microsoft’s Social Enterprise Strategy Takes Shapeθα σκάσει η social φούσκα κάποια στιγμή που θα πάει.
-
μα για το yammer
Έξω αναρωτιούνται πότε θα σκάσει, κι εδώ προσπαθούν να τη φουσκώσουνΟ χρήστης Spartan έγραψε:
Πού να με είχες πάρει και καμιά φορά τηλέφωνο δηλαδή...!!Ε το έχουν κι άλλοι εκτός από εσένα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
Ασυζητητί iPad.-
Το πηρα εγω και ενω οι δικοι μου ηταν ασχετοι με οτιδηποτε τωρα 'τσακωνονται' για το ποιος θα το πρωτοπαρει
-
Παρ' τους και δεύτερο.
-
Σε desktop pc με σκληρό σε ΑΤΑ 133 πρέπει να παραγγελθεί και adapter (π.χ ATA 133 to SATA 3) με την αγορά οποιουδήποτε καινούργιου HDD 3,5'?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σε desktop pc με σκληρό σε ΑΤΑ 133 πρέπει να παραγγελθεί και adapter (π.χ ATA 133 to SATA 3) με την αγορά οποιουδήποτε καινούργιου HDD 3,5'?Είτε θα αγοραστεί ATA 133 δίσκος, υπάρχουν μερικοί ακόμα στην αγορά, είτε PCI-SATA controller.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
Ασυζητητί iPad.-
Το πηρα εγω και ενω οι δικοι μου ηταν ασχετοι με οτιδηποτε τωρα 'τσακωνονται' για το ποιος θα το πρωτοπαρει
-
υπάρχουν μερικοί ακόμα στην αγορά,Link please, δεν βρήκα πουθενά..
PCI-SATA controller.
π.χ http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=8454 ?
Πιο συμφέρουσα και λογική δεν είναι η 2η επιλογή?
-
υπάρχουν μερικοί ακόμα στην αγορά,
Link please, δεν βρήκα πουθενά..
PCI-SATA controller.
π.χ http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=8454 ?
Πιο συμφέρουσα και λογική δεν είναι η 2η επιλογή?
Βεβαίως, απλά να σημειώσω ότι για PC που δεν έχει sata port, είναι τόσο παλιό που δε ξέρω καν αν έχει νόημα να συνεχίσεις να το κρατάς στη ζωή...
Εναλλακτικά, μήπως έχει sata θύρες στη μητρική και απλά είχαν βάλει ide δίσκο τότε στα πλαίσια ξεστοκαρίσματος; -
Tσιμπημένοι οι IDE.. Πιο συμφέρον το Sata+adapter.
H Μobo είναι αυτή http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... /P4P800VM/
Βεβαίως, απλά να σημειώσω ότι για PC που δεν έχει sata port, είναι τόσο παλιό που δε ξέρω καν αν έχει νόημα να συνεχίσεις να το κρατάς στη ζωή...
Ναι το ξέρω. Αλλά μια αλλαγή σκληρού θα παρατείνει την ζωή του έστω και ελάχιστα και δεν θα πάει χαμένος(είτε σε μελοντική αναβάθμιση παραμένει είτε με ένα external case γίνεται εξωτερικός)
-
Tσιμπημένοι οι IDE.. Πιο συμφέρον το Sata+adapter.H Μobo είναι αυτή http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... /P4P800VM/
Έχει 2 SATA, κάτω αριστερά, οπότε δε χρειάζεσαι το adapter
-
Nice!
Ευχαριστώ Σταύρε!
-
Τι γαμάτο design
-
καλησπερα
η οικογενεια βρισκεται στο εξωτερικο στη γιαγια , και εχουν παρει και το λαπτοπ
μαζι τους , θελοντας να αγορασουν μια συνδεση ιντερνετ εκει για οσο θα μεινουνανοιγοντας σημερα το λαπτοπ για πρωτη φορα συνδεθηκε στο ιντερνετ και εγραψε
WLAN ap unsecure open access available...
απ οτι λεει η γιαγια το κτιριο δεν εχει ασυρματη προσβαση . τι παιζει?
μπορει να ειναι απο καποιον αλλο ενοικο που εχει ξεκλειδωτο το ρουτερ?
μπορει να εχει ολη η περιοχη δωρεαν? η να εχει το κτιριο και να μην το ξερει η γιαγια? χλωμο το τελευταιο.
μπορουμε να καταλαβουμε απο που περνουμε ? ειδικα αν ειναι απο αλλο ενοικο?
αν ειναι απο ενοικο θα εχει προβλημα αυτος? (φανταζομαι θα πεσει η ταχυτητα του)μπορει να καταλαβει οτι γινεται υποκλοπη σηματος και ποιος το παιρνει?
υπαρχει καθολου ασφαλεια? αν μου γραψουν καποια σημαντικα μαιλ η στειλουν εγγραφα μεσω γκμαιλ μπορει να τα δουν καποιοι?
ευχαριστω
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
μπορει να καταλαβει οτι γινεται υποκλοπη σηματος και ποιος το παιρνει?
Μπορεί να καταλάβει οτι γίνεται υποκλοπή μόνο αν μπεί στις ρυθμίσεις του ρούτερ, γιατι το laptop της γιαγιάς θα φαίνεται στις συνδεδεμένες συσκευές. Το να καταλάβει όμως ποιός κάνει την υποκλοπή είναι δύσκολο γιατι το μόνο που θα βλέπει είναι το MAC Address της κάρτας wifi και το hostname του υπολογιστή. Οπότε αν δέν έχει βάλει το ονοματεπώνυμό της σαν hostname το μόνο που μπορεί να βρεί είναι μέσω του MAC address ποιός είναι ο κατασκευαστής της κάρτας wifi (φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή), αλλά ακόμα και αυτό δέν λέει τίποτα γιατι μπορείς να το αλλάξεις το MAC και να το κάνεις να δείχνει ότι θέλεις.
υπαρχει καθολου ασφαλεια? αν μου γραψουν καποια σημαντικα μαιλ η στειλουν εγγραφα μεσω γκμαιλ μπορει να τα δουν καποιοι?
Για να βλέπει ο άλλος σε ποιά site μπαίνεις δέν αρκεί το ρούτερ απο μόνο του, θέλει ειδική διάταξη με υπολογιστή ανάμεσα στο ρούτερ και το wifi AP που να καταγράφει τα πακέτα. Αν έχεις πέσει σε τέτοια περίπτωση (πράγμα πολύ απίθανο) τότε δέν έχεις πρόβλημα να στείλεις μέσω gmail (και γενικά site που έχουν https μπροστά) γιατί τα δεδομένα αποστέλλονται κρυπτογραφημένα.
Αν όμως μπείς σε σιτε χωρις κρυπτογράφηση (πχ 4tforum) τότε ο άλλος όχι μονο μπορεί να δεί τι βλέπεις αλλά να σου κλέψει και το username και password.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]