-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες καλημέρα...θέλω βοήθεια στο παρακάτω:
3 υπολογιστές ίδιων specs στην υπηρεσία παίρνουν ίντερνετ από το ίδιο ρούτερ και ο ένας είναι υπερβολικά αργός στο διαδίκτυο ενώ οι άλλοι πάνε σφαίρα.
Έβαλα cccleaner αλλά δεν έκανε κάτι...
προτείνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια πέραν του να το σπάσω από τα νεύρα μουquota management για αρχη
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες καλημέρα...θέλω βοήθεια στο παρακάτω:
3 υπολογιστές ίδιων specs στην υπηρεσία παίρνουν ίντερνετ από το ίδιο ρούτερ και ο ένας είναι υπερβολικά αργός στο διαδίκτυο ενώ οι άλλοι πάνε σφαίρα.
Έβαλα cccleaner αλλά δεν έκανε κάτι...
προτείνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια πέραν του να το σπάσω από τα νεύρα μου
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
... -
και ναι μόλις έβαλα chrome αντί για firefox....ξαφνικά πηγαίνει σφάιρα.
Στην υπηρεσία έχουμε xp. Στο σπίτι που έχω 7αρια το firefox πάει σφαίρα...
Τι να πει κανείς... -
σαν developer τον chrome δε τον συμπαθώ καθόλου γιατί είναι ιδιότροπος
-
μαλιστα....
-
-
Εκτυπωτης να συνδεεται με ipad?
-
Τα Win8 σε ένα τέτοιο κατασκεύασμα, έχουν νόημα και μάλιστα βαθύ . Σε desktop, όχι.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Εκτυπωτης να συνδεεται με ipad?Πολλοί και διάφοροι, είτε άμμεσα είτε με κόλπο, τί ψάχνεις όμως?
-
κατι φτηνο, ευκολο και ασυμαρτο .
-
ernaniiii
-
Αν βοηθάει, αυτή είναι η λίστα με όλους τους εκτυπωτές (ανά κατασκευαστή) που υποστηρίζουν AirPrint:
http://support.apple.com/kb/HT4356 -
αν έχεις ήδη εκτυπωτή πάντως με ethernet στο λανάκι του σπιτιού σου, εδώ έχω γράψει πως μπορείς να δοκιμάσεις να εκτυπώσεις χωρίς air print
-
Atom D525 board που τρέχει Debian Testing, ενώ δούλευε μια χαρά επί 1,5 χρόνο, ξαφνικά μεταξύ 36ης-48ης ώρας συνεχόμενης λειτουργίας παγώνει χωρίς προφανή λόγο.
Είναι στο 3ο pass του memtest, χωρίς να έχει βγάλει σφάλμα η RAM. Θα το αφήσω να τρέχει λίγες ώρες ακόμα καλού κακού αλλά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα. Καμιά άλλη ιδέα; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Atom D525 board που τρέχει Debian Testing, ενώ δούλευε μια χαρά επί 1,5 χρόνο, ξαφνικά μεταξύ 36ης-48ης ώρας συνεχόμενης λειτουργίας παγώνει χωρίς προφανή λόγο.
Είναι στο 3ο pass του memtest, χωρίς να έχει βγάλει σφάλμα η RAM. Θα το αφήσω να τρέχει λίγες ώρες ακόμα καλού κακού αλλά θεωρώ ότι δεν έχει πρόβλημα. **Καμιά άλλη ιδέα; **:hmmm:πέτα το και πάρε Mac
τίποτα περίεργο στα logs?
-
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
laptop
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
laptop
Fail
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Οποιοδήποτε σύγχρονο 10αρι που έχει ή θα πάρει σίγουρα ICS.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ντίνο είσαι πολύ αυστηρός
Πέρα από την πλάκα, ότι είπε ο προλαλλήσαντας
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]