-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
MS outlook:
υπαρχει ευκολος τροπος να μπαινει αυτοματα συνημμενο σε καθε εξερχομενο μελι;Αν είναι τύπου εικόνα, μπορείς να το κάνεις μέσω της υπογραφής.
Γενικά είναι λίγο περίεργο αυτό που θες
-
Τί έρρορ έβγαλε? Μήπως αυτό:
Error: 740
Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks.Αν ναί, τότε πρέπει να κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο command prompt και Run as administrator. Μετά γράψε ξανα την εντολή και θα το τρέξει.
Εμένα μου ελευθέρωσε περίπου 3,5 γίγα
-
+1 στον dog80. Και μένα έτσι έτρεξε.
-
το εκανα και σαν admin αλλά και πάλι δεν το άφησε να γινει...θα το δοκιμασω πάλι όταν γυρίσω σπίτι και θα σας πω.
-
Στο thelab λέγαν πως δουλεύει σε μετα εγκατεστημένο SP1 και όχι στο ενσωματωμένο των Win7. Μήπως είσαι στην 2η περίπτωση??
-
Αν έχουμε μια συσκευή που τρέχει σε XP και το laptop 7αρια, τι λύσεις υπάρχουν; Partition με XP και τέλος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχουμε μια συσκευή που τρέχει σε XP και το laptop 7αρια, τι λύσεις υπάρχουν; Partition με XP και τέλος;Virtualbox;
-
error 87 λέει...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν έχουμε μια συσκευή που τρέχει σε XP και το laptop 7αρια, τι λύσεις υπάρχουν; Partition με XP και τέλος;
Virtualbox;
noob here
Πώς γίνεται περίπου η εγκατάσταση/διαδικασία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Virtualbox;
noob here
Πώς γίνεται περίπου η εγκατάσταση/διαδικασία;
Εύκολα:
- RTFM
- Δημιουργείς μια εικονική μηχανή
- Κατά τη διάρκεια του wizard θα δημιουργήσεις έναν εικονικό δίσκο που θα συνδέσεις στη μηχανή
- Βάζεις στο πραγματικό drive το CD ή σε εικονικό drive το iso της εγκατάστασης
- Μπουτάρεις τη μηχανή
- Κάνεις κανονικά την εγκατάσταση
- Εγκαθιστάς τα guest additions
- ???
- Profit!
-
Nice, I will get back to you
-
vmware το βρίσκεις στα μαγαζιά
-
Δοκίμασε σε πρώτη φάση το compatibility mode: http://www.sevenforums.com/tutorials/31 ... -mode.html
Σε δεύτερη φάση δοκίμασε αυτό: http://www.microsoft.com/windows/virtua ... nload.aspx
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φαντάζομαι θα το ξέρετε ήδη, αλλά αν δεν το θυμάστε, τότε γραμμή εντολών(cmd.exe) και γράφουμεC:\Users\το όνομα του υπολογιστή >dism /online /cleanup-image /spsuperseded
Με αυτή την εντολή καθαρίζουμε την εγκατάσταση από αντιγραφα dll χωρίς να δημιουργούμε κάποιο πρόβλημα αλλά το βασικότερο είναι ότι απελευθερώνουμε πάρα πολύ χώρο. Ισχύει για 7ρια μόνο.
Λίνκ:http://www.thelab.gr/windows-platform/kathariste-ton-fakelo-winsxs-109739.htmlΜου βγάζει access is denied.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Φαντάζομαι θα το ξέρετε ήδη, αλλά αν δεν το θυμάστε, τότε γραμμή εντολών(cmd.exe) και γράφουμε
C:\Users\το όνομα του υπολογιστή >dism /online /cleanup-image /spsuperseded
Με αυτή την εντολή καθαρίζουμε την εγκατάσταση από αντιγραφα dll χωρίς να δημιουργούμε κάποιο πρόβλημα αλλά το βασικότερο είναι ότι απελευθερώνουμε πάρα πολύ χώρο. Ισχύει για 7ρια μόνο.
Λίνκ:http://www.thelab.gr/windows-platform/kathariste-ton-fakelo-winsxs-109739.htmlΜου βγάζει access is denied.
Τί έρρορ έβγαλε? Μήπως αυτό:
Error: 740
Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks.Αν ναί, τότε πρέπει να κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο command prompt και Run as administrator. Μετά γράψε ξανα την εντολή και θα το τρέξει.
Εμένα μου ελευθέρωσε περίπου 3,5 γίγα
-
Πάντα σαν admin το τρέχω.
Μέχρι εκεί μου κόβει. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάντα σαν admin το τρέχω.
Μέχρι εκεί μου κόβει.Στα Windows 7 ακόμα και οι χρήστες που είναι δηλωμένοι σαν administrators δέν έχουν πλήρη δικαιώματα admin, όπως πχ ο root στο linux.
Γι αυτό ακόμα και αν έχεις κανει log in με χρήστη administrator υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις δεξι κλικ -> Run as administrator για να τρέξεις μια εφαρμογή με πλήρη δικαιώματα.
-
Μα αυτό λέω.
Την εφαρμογή αυτή πάντα την κάνω run σαν admin. -
Μήπως απλά δεν έχει τίποτα να σβήσει;
(στο δικό μου ακόμα να κάνω boot στα win7 από προχθές, να δούμε πότε θα την τρέξω ) -
Τι να πω.
Ίσως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]