-
η κάμερα είναι η sony dcr-dvd101e και το βιβλίο της γράφει πως το
'φορμά συμπίεσης ειναι το MPEG2/JPEGθέλει μετατροπή το φορμά για να φορτωθεί στο youtube
και πως γίνετε αυτό, κάποιο πρόγραμμα. -
Θεωρητικά δεν θέλει ΑΛΛΑ δες καλύτερα τι γράφει στην πράξη ως κατάληξη σε κάποιο αρχείο της. Το γιουτιουμπ έχει περιορισμό σε μέγεθος αρχείου και μήκος ταινίας. Τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσεις (μέγεθος σε ΜΒ και διάρκεια)?
Για μετατροπή υπάρχουν διάφορες λύσεις και αρκετές δωρεάν. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη γιατί δεν έχω χρειαστεί και δεν το έχω ψάξει.
-
το μέγεθος του συγκεκριμένου βίντεο είναι 786ΜΒ και η διάρκεια του τα 12min.
το φορτώνει μέχρι το 15% και εκεί σταματάει. -
Οι προϋποθέσεις :
*Videos can be...
High Definition Up to 15 minutes in length. A wide variety of formats*
Οπότε το πρόβλημα σου είναι το είδος του αρχείου κατά 99%.
-
ΟΚ
ευχαριστώ, θα το ψάξω. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο σκληρός καλός;
Θα παραλάβω την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή. Από προδιαγραφές νορμάλ, από τιμή είναι super. Είδομεν...
χτύπησα κ γω ένα κομμάτι
παρέλαβα
μια χαρά δείχνει. θα δούμε κ πώς θα τα πάει με μεγάλο transfer -
Η τιμή διπλασιάστηκε λόγω της πλημμύρας;
-
ήταν σε προσφορά, δε νομίζω όμως να έχει σχέση η Toshiba με την πλημμύρα
-
ήταν σε προσφορά, δε νομίζω όμως να έχει σχέση η Toshiba με την πλημμύραΈχει γιατί στην πλημμύρα καταστράφηκε ο προμηθευτής των κινητήρων των σκληρών δίσκων που καλύπτει περίπου το 80% της αγοράς.
-
Έχεις κανένας λογαριασμό twitter? Στέλνει sms και στην Ελλάδα ή μόνο mails?
-
Εβγαλαν adblock στον Opera? Ενδιαφέρον! Και δουλεύει καλά!
Από τυος 3 πάντως ο opera δουλεύει καλύτερα και γρηγορότερα αλλά πάσχει στα addons ρε γμτ.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΟΚ
ευχαριστώ, θα το ψάξω.No 1 Video Converter. Πολύ γρήγορο.
-
ο σκληρός καλός;
Θα παραλάβω την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή. Από προδιαγραφές νορμάλ, από τιμή είναι super. Είδομεν...
χτύπησα κ γω ένα κομμάτι
παρέλαβα
μια χαρά δείχνει. θα δούμε κ πώς θα τα πάει με μεγάλο transferΜια χαρά προλάβαμε, εγώ τσίμπησα 2.
Μόλις μου ήρθε mail με προσφορές 6-7 είδη, από σίδερο μέχρι θερμάστρα.
Το πιο ενδιαφέρον: Acer AS7750G i5-2410, 4 GB DDR3, ATI Radeon HD 6650M 1GB, 17.3'' LED HD+ στα 669. not bad
Ξέρω ότι η Acer δεν είναι οτι καλύτερο αλλά αυτό που έχω σπίτι από 5ετίας κράτησε μέχρι τώρα μια χαρά. -
Ποιο προγραμμα ειναι ιδανικο και ευχρηστο για ghost??
-
Acronis True Image Home.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εβγαλαν adblock στον Opera? Ενδιαφέρον! Και δουλεύει καλά!τι εννοείς; έχει εδώ και χρόνια...
-
έχουμε να προτείνουμε κάποιο ποντίκι για λαπτοπ ασύρματο με κύριο γνώμονα την αυτονομία;
ποσό όχι πάνω €30 και πολλά έβαλα.
τα ms δεν φημίζονται για την αυτονομία τους; -
να αγορασεις επαναφορτιζομενο και οχι με μπαταριες.
-
Το φθηνό laptop mouse της logitech ( έκανε ~22) όταν το πήρα πριν από 1,5 μήνα) το οποίο δουλεύει με μια ΑΑ, τελείωσε τώρα με χρήση 3-4ων ωρών τη μέρα
Sent
-
Με ΑΑ καπου τοσο κραταν η ενα μηνα με 8 ωρη χρηση.Και γω παντως θα προτεινα να εχει δικια του βαση φορτισης απο θεμα πρακτικοτητας.Με ΑΑ επαναφορτιζομενες το δουλευω και γω αλλα αλλιως ειναι να χει τη δικια του βαση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]