-
Την έχω 15 μήνες. Το CPUID γράφει τώρα 'wear level 9%', όταν τη πήρα έδινε full charge capacity λίγο παραπάνω από την ονομαστική. Όμως το λάπτοπ μου έχει βαρέσει μπιέλα ολίγον τι, και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης artourofordakias έγραψε:
Καλησπερα.
Αυτο φαινεται καλο.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Port ... -EM244.htm
το θεμα ειναι να ακουσω αποψεις απο προσωπικες εμπειριες
Εγώ έχω το 'μπαμπά' αυτουνού :
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Port ... 3B-CEW.htm
και κρατάει αρκετά έως πολύ με πολύ καλό ήχο. Γενικώς τα Σονυ έχουν δυνατές μπαταρίες. Απλά είναι λίγο τσιμπημένα στη τιμή και στα λεφτά που θες θα αρκεστείς στα 4 γίγα.
-
Εγω πριν παρω το ipod ειχα αυτο
Η μπαταρια του με μετρια φωτεινοτητα στην οθονη και μουσικη σε μεσαια και πανω ενταση ή και ραδιοφωνο μπορει να εβγαζε και 3-4 μερες σερι μουσικης..Το ξεχνουσα συχνα στον υπνο ανοιχτο και γ αυτο θυμαμαι ποσο καλη αυτονομια ειχε -
βλεπω η nvidia χανει σιγα σιγα οτι ειχε φτιαξει
ολο και πιο πολλοι πρωτοκλασατοι τιτλοι με το gaming evolved/Open al κανουν την εμφανιση τους καιρος να παρει τα @@ η κλεφτρα! -
Σε λαπτοπ φιλου δε μπορω να διαχειριστω καθολου το Ηotmail.
Κανει log in αλλα οταν παταω σε φακελους, εξερχομενα, εισερχομενα αλλα και πανω στα ιδια τα μειλ ειναι σα να μην εχω πατησει τιποτα, απλα δεν αντιδρα.
Το κανει σε fierfox & chrome αλλα οχι στον ie.
Επανεγκατεστησα τζαβα και φλας μηπως και... αλλα δεν λυθηκε.
Καμια ιδεα? -
Στον FF:
Tools> Add-ons> Plugins> 'Check to see if your plugins are up to date' -
Ευχαριστω για την απαντηση.
Ολα up to date, μαλιστα τα απενενεργοποιησα ολα μπας και αλλαξει κατι αλλα τιποτα.
Εσβησα ολα τα μπισκοτα και το ιστορικο, τιποτα.
Επισης απενεργοποιησα και το antivirus επισης τιποτα, οπως και ξεινασταλ/ινσταλ δε βοηθησε.
Το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο στο χοτμειλ (οχι στο gmail πχ) και ο ιε ειναι οκ...
Επισης restore date δεν εχω κοντα. -
δοκιμασε απο το Messenger
-
Δηλαδη?
Να ανοιξω τη σελιδα του χοτμειλ απο εκει?
Αν ναι, το εκανα, δεν εχει διαφορα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δηλαδη?
Αν ναι, το εκανα, δεν εχει διαφορα.οχι να κατεβασεις το msn messenger και να μπεις απο εκει
-
Options->Content->Enable Javascript
-
To εκανα, καμια διαφορα...
Το script εινα εννοειται εnabled. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Δηλαδη?
Αν ναι, το εκανα, δεν εχει διαφορα.οχι να κατεβασεις το msn messenger και να μπεις απο εκει
Tην ιδια σελιδα θα του ανοιξει και το Messenger.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δηλαδη?
Tην ιδια σελιδα θα του ανοιξει και το Messenger.
απο ποτε ανοιγει σελιδες το Messenger? αμα θελει να δει email μπορει καλλιστα και χωρις να μπει
-
Το messenger εδώ και χρόνια σου ανοίγει παράθυρο για έλεγχο mail.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το messenger εδώ και χρόνια σου ανοίγει παράθυρο για έλεγχο mail.ναι οντως ειχα κατι αιωνες να δω πως ειναι ενα Messenger αλλα δεν πιστευα οτι θα ειχε αλλαξει κατι
anyway ουτε και εγω μπορω να πω -
έχω ένα περίεργο θέμα με το λάπτοπ μου (windows 7 english)
έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και όλοι οι ειδικοί χαρακτήρες πχ ( ) & είναι σε άλλη θέση απ το αγγλικό πληκτρολόγιο. Δοκίμασα διάφορα πληκτρολόγια, αλλά όλα βγαίνουν ανακατωμένακαμιά ιδέα?
-
Μηπως εχεις και ενα θεμα με το πληκτρο enter?
-
Δες τα regional settings (το location πρέπει να δείχνει Greece νομίζω ).
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω ένα περίεργο θέμα με το λάπτοπ μου (windows 7 english)
έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και όλοι οι ειδικοί χαρακτήρες πχ ( ) & είναι σε άλλη θέση απ το αγγλικό πληκτρολόγιο. Δοκίμασα διάφορα πληκτρολόγια, αλλά όλα βγαίνουν ανακατωμένακαμιά ιδέα?
Μηπως το αγγλικό πληκτρολόγιο σου δεν έχει διάταξη us ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]