-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το 1,2,3 είναι ίδιο, θέλει μόνο μετατροπέα.Γι αυτή τη δουλειά το πιο βολικό είναι το κινητό γιατί έχει ΒΤ και συνδέεται στο rcd του αυτοκινήτου χωρίς καλώδια.
Πάρε και ΒΤ ακουστικά να τα φοράς με το κράνος και έγινες.Δηλαδή πάρε ένα ΒΤ RCD με 100-150 ευρώ. (σονυ)
αττττςςςς... εχει προφιλ A2DP η σονυ στα ραδιοσιντια της!!!!?????
-
παίδες θέλω την βοήθεια σας σε αυτό:
έχω έναν hama card reader εδώ και 3-4 χρόνια. Δούλευε μια χαρά στα vista ultimate 32 bit αλλά χθες που τον χρειάστηκα στα 7 home premium 64bit προσπάθησε το λειτουργικό να εγκαταστήσει drivers και απέτυχε με αποτέλεσμα να μην τον βλέπει...
Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποια λύση ή να πάω για καινούριο; -
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες θέλω την βοήθεια σας σε αυτό:
έχω έναν hama card reader εδώ και 3-4 χρόνια. Δούλευε μια χαρά στα vista ultimate 32 bit αλλά χθες που τον χρειάστηκα στα 7 home premium 64bit προσπάθησε το λειτουργικό να εγκαταστήσει drivers και απέτυχε με αποτέλεσμα να μην τον βλέπει...
Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποια λύση ή να πάω για καινούριο;το συνδέεις σε εσωτερική usb στην μητρική ή σε εξωτερική; αν είναι σε εσωτερική κοίτα μην έχει φύγει το καλώδιο, διαφορετικά βγάλτο και ξαναβάλτο και δοκίμασε σ'άλλη usb
-
παίδες προσπαθώ από χθες να το καταφέρω...
παρόλο που δεν πέτυχε η εγκατασταση χθες και σήμερα το πρωί το ξαναπροσπάθησα πριν λίγο.
Έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα...και ξαφνικά δούλεψε.
Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο... -
@κορσέρ
Παίζει στερεοφωνικά, δεν ξέρω τι ΒΤ έχει αλλά συνδέεται 2 φορές, μια για το τηλέφωνο και μια για ήχο.
-
ο υπολογιστής άνοιξε μόνος του
τον είχα αφήσει κλειστό με hibernateέκανα disable όλα τα wake up στο bios μπας και
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τον είχα αφήσει κλειστό με hibernateέκανα disable όλα τα wake up στο bios μπας και
notifications απο τα windows
-
Μου το κάνει κι εμένα αυτό.
-
τα settings του bios είναι στο Power management. Εμένα ήταν από default enabled
wake up on lan/on ring πρέπει να ναι disabled και ό,τι σχετικό με wake upτελικά χρονίζοντας σε 1600 τη ram όλο προβλήματα έχω, είτε βάλω manual τα timings είτε όχι, είτε με xmp είτε χωρίς. το χω στα 1333 και είναι σταθερό μέχρι στιγμής.
-
α settings του bios είναι στο Power management. Εμένα ήταν από default enabled
wake up on lan/on ring πρέπει να ναι disabled και ό,τι σχετικό με wake upΛες ε; Πάντως δεν το κάνει συχνά. 1 φορά στις 4-5 περίπου.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
αν βρω τιποτα φθηνα ΒΤ ακουστικα....Εγώ έχω αυτά:
nokia BH-103Τα ακουστικά είναι μικρά και δεν ενοχλούν στο κράνος. Βολεύουν και για τις φωνητικές οδηγίες του GPS (*αλλιώς άντε να σκύψεις μέσα στη κίνηση της πόλης να κοιτάξεις την οθόνη... Μ'έχουν σώσει μέσα στη κίνηση της Αθήνας, κυκλοφορούσα σε όλη τη πόλη σα βετεράνος ταξιτζής *). Στα αρνητικά, κρατάνε περίπου 5 ώρες, δεν φτάνουν για μεγάλες βόλτες και ταξίδια.
-
Ψάχνω για εξωτερικό σκληρό (ή κανονικό με θήκη). Δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος, αν και θα προτιμούσα 2,5'.
Χωρητικότητα 250-500GB και οπωσδήποτε σύνδεση με e-sata ή usb 3. Τον θέλω κυρίως για backup στη δουλειά με όλα τα σημαντικά αρχεία και θα μπαίνει 1-2 φορές το μήνα σε λειτουργεία.έχουμε έτοιμη καμια πρόταση ή να αρχίσω να ψάχνω απο την αρχή;
Α! και κόστος λογικό
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ψάχνω για εξωτερικό σκληρό (ή κανονικό με θήκη). Δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος, αν και θα προτιμούσα 2,5'.
Χωρητικότητα 250-500GB και οπωσδήποτε σύνδεση με e-sata ή usb 3. Τον θέλω κυρίως για backup στη δουλειά με όλα τα σημαντικά αρχεία και θα μπαίνει 1-2 φορές το μήνα σε λειτουργεία.έχουμε έτοιμη καμια πρόταση ή να αρχίσω να ψάχνω απο την αρχή;
Α! και κόστος λογικό
http://www.amazon.de/Intenso-Memory-Sta ... 535&sr=1-7
-
Μπορούμε να αλλάξουμε ROM σε αυτόν;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορούμε να αλλάξουμε ROM σε αυτόν;Του Atrix μπαινει σιγουρα... ο Ροζουλης την εχει δοκιμάσει και στο ψυγείο του και δουλευει μια χαρα...
-
δε το πιστεύω πάλι ανοιχτό τον βρήκα wtf ?
-
Σε τρολλάρει το πισί σου
-
να μην κανεις hibernate....
case solved
Thank You
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
να μην κανεις hibernate....
case solved
Thank You
τι λε ρε συ με το προηγούμενο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε με το λαπτοπ επίσης, θα άνοιγε κ αυτό μόνο του
Σε τρολλάρει το πισί σου
κανονικά όμως
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]