-
θελω κι εγω ενα πλαινο ανεμιστηρα ρε γαμωτο, αλλα δε βρισκω (σε λογικη τιμη)
ανεμιστηρα pull δεν εβαλα, δεν κερδιζεις πανω απο 2-3 βαθμους αλλωστε, εβαλα εναν 12αρι στο πατωμα μπας και κερδισει τπτ η gpuεμενα παντως ειναι καπως ετσι μεσα τα πραγματα (εκανα προσφατα και μια καθαριοτητα ,γιατι ειχε πιασει αραχνες )
και οι θερμοκρασιες μου οταν αραζω ειναι αυτες (εγω τον εχω στα 3.8 GHz ακομα και οταν δεν κανει τιποτα)
-
@Spyros.s
Δε θέλω να δώσω τόσα. Γύρω στα 50Ε είναι το μέγιστο.
Άλλωστε δεν έχω τόσο θέμα με τις θερμοκρασίες όσο με το θόρυβο.Φυσικά όταν αγοραστεί ψύκτρα η CPU δε θα μείνει stock.
-
η δευτερη θερμοκρασια ΤΜPIN1 τι ακριβως ειναι?
-
@angel
γιατι δε δοκιμαζεις καμια απο τις υδροψυξεις της corsair? εχει καμια προσιτηδυστυχως δεν πουλανε πουθενα την Α70 της corsair αυτη ειναι σιγουρα καλη και πολυ ευκολη στη τοποθετηση (και μαλλον για αυτο εξαφανιστηκε)
-
@qsis
Showoff...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η δευτερη θερμοκρασια ΤΜPIN1 τι ακριβως ειναι?TMPIN0=aux
TMPIN1=mobo
TMPIN2=cpu@qsis
Showoff...
ρε μαζω τα καλωδια σου
αν μιλουσαμε για αυτοκινητο αυτο θα ηταν το stage 1 type-r μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@angel
γιατι δε δοκιμαζεις καμια απο τις υδροψυξεις της corsair? εχει καμια προσιτηδυστυχως δεν πουλανε πουθενα την Α70 της corsair αυτη ειναι σιγουρα καλη και πολυ ευκολη στη τοποθετηση (και μαλλον για αυτο εξαφανιστηκε)
Και αυτές ακριβές είναι.
Το άλλο που σκέφτομαι είναι πως αν πάρω την Α50 μου μένουν και ρέστα να πάρω άλλα 4GB RAM. -
Δεν μαζεύω τίποτα.
Ματζιριά πάντως να ακούτε από την onboard κάρτα ήχου...
-
TMPIN0=aux
TMPIN1=mobo
TMPIN2=cpu@qsis
Showoff...
ρε μαζω τα καλωδια σου
mobo? δυσκολο να μου χτυπαει το Mobo 80 βαθμους
-
TMPIN0=aux
TMPIN1=mobo
TMPIN2=cpu@qsis
Showoff...
ρε μαζω τα καλωδια σου
καποιο λάθος κάνεις το tempin0 ειναι ο επεξεργαστής σου...αποκλειεται να εχεις 6 βαθμους θερμοκρασια διαφορά αναμεσα στους πυρηνες και την cpu συνολικά.
temp1 ειναι οι διόδοι (νομιζω) και temp 2 το m/b.
Εσένα ειναι 95w...εμένα 125! Αν ηταν τοσο σε μένα θα εδειχνε 20....@angel: Να ξέρεις ότι το watercooling της corsair που αναφέρθηκε δεν είναι τόσο αποδοτικό στα μοντέλα πλην του 100! Καλύτερα την noctua να γλυτωσεις και τις αλλαγές του υγρού κάθε εξάμηνο η οποία και σημειωτέον είναι αθόρυβη.
-
Αναρωτιέμαι μ' αυτά που βλέπω για πόσα dB μιλάμε για τέτοια κουτιά!
-
η noctua είναι σχεδόν αθόρυβη...αυτό πληρώνεις highfidelity.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναρωτιέμαι μ' αυτά που βλέπω για πόσα dB μιλάμε για τέτοια κουτιά!Δεν έχει σημασία η ποσότητα , μπορώ να σου δείξω κουτί με 8 ανεμιστήρες (+2 από κάρτες γραφικών) που δεν ακούγεται κιχ
Δεν μαζεύω τίποτα.
Ματζιριά πάντως να ακούτε από την onboard κάρτα ήχου...
Για μένα μια χαρά είναι ,δεν έχω άλλωστε τίποτα φιβερα ηχεία
-
Σημασία έχουν τα ηχεία...άλλωστε και η οnboard καρτα σε μένα είναι 108db για σύνδεση με blue ray 7.1.Για παιχνιδάκια καλή είναι.
Σε μένα είναι καλά τα ηχεία, z-2300 logitech! Αγορά που δεν μετάνιωσα ποτέ!
Από την άλλη όταν ακούς mp3 όσο καλή και αν είναι η κάρτα ήχου δεν θα καταλάβεις διαφορά.
Το hifi δεν αντικαθιστάται ποτέ από καμία κάρτα ήχου... -
http://www.ttlevel10.com/ Κουταρα
-
κι εγω κατι logitech 5.1 εχω (δε θυμαμαι μοντελο), πολυ καλα ειναι, απλα δεν ειναι και τιποτα επαγγελματικα ηχεια για να θελω και καμια σουπερ καρτα, η 7.1 ονβοαρδ ειναι μια χαρα (για μενα)
οσο για τη διαφορα cpu/πυρηνων και με το everest τοσο ειναι (ολα βεβαια τα προγραμματα διαβαζουν τους ιδιους αισθητηρες)
μη με ρωτας πώς και γιατι , ολο αυτο βλεπω στους Intel.
στους amd απο την αλλη εχω δει τη cpu να ξεπερναει τους πυρηνες, βεβαια οταν στρεσσαρεται το μηχανακι η διαφορα αυτη μειωνεται σημαντικα και το μονο που πραγματικα σε νοιαζει ειναι το μεγαλυτερο οταν ζοριζεταιΟ χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.ttlevel10.com/ Κουταρααυτο ειναι καινουριο εε? δεν ειχε βγαλει αντιστοιχα κατι τετοιο πριν (σχετικα λιγο ) καιρο ?
ενδιαφερον σιγουρα, αλλα εχω μια υποψια οτι ολα θα ψηνονται
-
για να μπορέσω να το συγκρίνω πρέπει να το κατεβάσω το everest ultimate...όταν το κανω θα επανέλθω
-
καλα δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι και τυφλα αυτα, απλα επειδη στη περιπτωση σου ενδεχεται η cpu να ειναι πανω απο τους πυρηνες, απλα κοιτας το μεγαλυτερο , δε μπορεις να κανεις και κατι παραπανω
-
Mε το hardware monitor την ελέγχω εγώ και παρατηρώ ότι πλέον έχουν διαφορά ένα βαθμό μόνο οι πυρήνες από την cpu.
μόλις βάλω και το άλλο θα σου πω -
northbridge temp make me go
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]