-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η HOL το αντικατέστησε με άλλο επειδή, όπως είπαν, λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους σε λίγο καιρό δε θα λειτουργεί. Λέω, μήπως με το ίδιο σκεπτικό δε λειτουργεί στη Forthnet.
Αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί, απλά βάζω username & password ή απαιτούνται διαφορετικές ρυθμίσεις (PPPoE ή PPPoA, κλπ ψιψιψίνια);Πιθανότατα θα χρειαστεί μόνο αλλαγή username & password...
Τα PPPoE/A κλπ ρυθμίσεις δε νομίζω να χρειάζονται αλλαγή αν δεν αλλάξει κάτι στη γραμμή...Δε νομίζω να χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δε νομίζω να χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...Εφόσον υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει, σίγουρα θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ
-
Πάει καιρός που είχα συνδέσει ένα router conn-x στο δίκτυο της Wind/Tellas...
Αν θυμάμαι καλά, μόνο τα username/password είχα αλλάξει και είχα κάνει επανεκκίνηση χωρίς να πειράξω άλλες ρυθμίσεις...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Gipsy kings οι της ψορσαιρ. Ούτε ένα καλωδιάκι δεν δίνουν μαζί...Αφού πάνε χεράκι χεράκι με το Πλαίσιο, τι περίμενες?
Τι καλώδιο λείπει? -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Gipsy kings οι της ψορσαιρ. Ούτε ένα καλωδιάκι δεν δίνουν μαζί...
Αφού πάνε χεράκι χεράκι με το Πλαίσιο, τι περίμενες?
Τι καλώδιο λείπει?Το sata. Καλά όμως SSD!
Ακολουθεί ποστ κόλαφος (αύριο σε κάποιο δίαλειμμα στη δουλειά) που θα κάνει το DIY σου να μοιάζει με έκθεση μειρακίου 3ης δημοτικού!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το sata. Καλά όμως SSD!Εντυπώσεις;
-
εχει δουλεψει κανεις με το dvbviewer?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το sata. Καλά όμως SSD!
Εντυπώσεις;
Ακόμα τον έχω δει σε πολύ απλά πραγματάκια. Και μόνο το bootαρισμα όμως σε χρόνο dt και κάποιες εγκαταστάσεις μέτριων προγραμμάτων μου δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Συν του ότι δουλεύει πάνω σε sata II και δεν του γίνεται πλήρης εκμετάλλευση.
-
To sata2 τιν φιμώνει πολύ. Δεν έχω πρόχειρη αλλά αν βρεις pci->sata3 βάλε και μία τέτοια για να δεις ακόμη καλύτερες ταχύτητες.
-
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κάτσε να φύγει το Πάσχα που έχει πολυέξοδη εκδρομή και θα ετοιμαστεί θηρίο με όλα τα κομφόρ!
Και μιας και το είχα υποσχεθεί...
Εδώ βλέπουμε τα ψώνια μας και την παλιοψύκτρα που μάλλον μας έκανε τη ζημιά και πήρε πόδι!
Εδώ έχουμε το γερόλυκο στην αρχική του μαμίσια μορφή και μετέπειτα άνευ ψύκτρας και με καθαρισμένη την όποια πάστα είχε απομείνει.
Και το uber epic fail της υπόθεσης! Η μαμημένη η corsairoψύκτρα έχει βάση η οποία πιάνει από το πίσω μέρος της μητρικής και θέλει ξήλωμα όλο το pc. Με άλλα λόγια προτείνεται μόνο για χτίσιμο νέου υπολογιστή και όχι για aftermarket tuning υψηλού επιπέδου σαν αυτό που έκανα.
Τέλος, το pc στην τελική του μορφή με τον ssd πρόχειρα περασμένο γιατί βαριόμουν να κατέβω στο υπόγειο να βρω το κουτί της μητρικής και να πάρω τα ελασματάκια στήριξης των σκληρών.
-
Με γειες!
Welcome to the SSD club!H γαϊδουρόψυκτρα που αγόρασες, είναι αθόρυβη ή δεν σ' απασχολεί;
-
Πάντως τι σόι βάση ψύκτρας είναι αυτή που πιάνει πίσω από τη μητρική, δεν το κατάλαβα. Μπελάς.
Αναρωτιέμαι, ένας SSD των 60 GB, θα αρκεί για Win7 ultimate, office, adobe σουίτες, βασικά προγράμματα shareware, κανα δυο παιχνιδάκια να βρίσκονται (5-10 GB) κι έναν αέρα τουλ. 30% για σωστό defrag, αλλά και αέρα να εγκαταστήσεις κατιτίς παραπάνω; Δηλαδή με 40 GB είναι ΟΚ ένα σύγχρονο σύστημα; ΝΟΜΙΖΩ πως ναι. Συν ένας κοινός σκληρός στο 1 TB θα είναι ΟΚ και δεν γρατζουνάει/καθυστερεί αν δεν τον χρησιμοποιείς, παρά μόνο για αποθήκευση αρχείων.
Αυτός, πώς σας φαίνεται;
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... T3-60G.htm -
Οι σωστές ψύκτρες εννοείται ότι πιάνουν από πίσω
Για αυτό και υπάρχουν και ανάλογα κουτιά με κενό το συγκεκριμένο πίσω χώρο
-
Για κάτσε, γιατί τώρα που το λες, θυμάμαι (πάνε κι αρκετά χρόνια βέβαια) ότι κάτι είχα βιδώσει στο πίσω μέρος της μητρικής, ένα έλασμα. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν αποκλείεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως τι σόι βάση ψύκτρας είναι αυτή που πιάνει πίσω από τη μητρική, δεν το κατάλαβα. Μπελάς.Αναρωτιέμαι, ένας SSD των 60 GB, θα αρκεί για Win7 ultimate, office, adobe σουίτες, βασικά προγράμματα shareware, κανα δυο παιχνιδάκια να βρίσκονται (5-10 GB) κι έναν αέρα τουλ. 30% για σωστό defrag, αλλά και αέρα να εγκαταστήσεις κατιτίς παραπάνω; Δηλαδή με 40 GB είναι ΟΚ ένα σύγχρονο σύστημα; ΝΟΜΙΖΩ πως ναι. Συν ένας κοινός σκληρός στο 1 TB θα είναι ΟΚ και δεν γρατζουνάει/καθυστερεί αν δεν τον χρησιμοποιείς, παρά μόνο για αποθήκευση αρχείων.
Αυτός, πώς σας φαίνεται;
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... T3-60G.htmΕγώ 64άρη έχω. Και είναι οριακός. Με τα ελάχιστα δυνατά προγράμματα (browsers, office, autocad μερικά ψιλολοϊδια άλλα...) και φτάνει στα 40GB+ με Windows 7 ultimate.
Αν αγοράσεις τώρα, πάρε μεγαλύτερο. Ο δικός μου αγοράστηκε 1+ χρόνο πριν. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι σωστές ψύκτρες εννοείται ότι πιάνουν από πίσωΓια αυτό και υπάρχουν και ανάλογα κουτιά με κενό το συγκεκριμένο πίσω χώρο
ολες οι βαριες ψυκτρες πιανουν απο πισω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
30% για σωστό defragτα ssd δε θελουν defrag,αλλα ετσι κι αλλιως εγω με win7 2 χρονια τωρα+ δεν του εχω κανει ποτε,με απλο δισκο,και παει τρενο
-
Το πρώτο είναι θετικό, το δεύτερο, όταν το σύστημα είναι οριακό σε επιδόσεις (επαρκές, αλλά ζορίζεται στα δύσκολα), χρειάζεται.
Είναι και το άλλο, ο σκληρός που έχω στο desktop είναι παλιός 250άρης. Ίσως τον έχω και 6 χρόνια, δεν θυμάμαι. Αποθηκεύω αρχεία εξωτερικά, γι' αυτό δεν ασχολήθηκα να τον 'μεγαλώσω'. Το θέμα είναι ότι γρατζουνάει πολύ, είναι θορυβώδης και ώρες-ώρες ενοχλεί, γι' αυτό σκέφθηκα τον SSD να ξεμπερδεύω με το θέμα του ήχου οριστικά. Τεσπά, άστον να φωνάζει προς το παρόν, μάλλον θα κινηθώ σε μεγαλύτερο SSD αργότερα. -
Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις 128άρη με 30€ παραπάνω από αυτόν που πρότεινες.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οι σωστές ψύκτρες εννοείται ότι πιάνουν από πίσω
Για αυτό και υπάρχουν και ανάλογα κουτιά με κενό το συγκεκριμένο πίσω χώρο
ολες οι βαριες ψυκτρες πιανουν απο πισω
Μα οι καλές είναι και βαριές , λογικό δεν είναι ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]