-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Από τέταρτη παίρνω άδεια, αλλά από παρασκευή ελεύθερος γιατι έχω ορκωμοσία στη σχολή -
Δε πιάνω το νόημα του σιφτυ σου και θα κάνω χμμμ
-
και γω ένα lol
έλα ένα κακόγουστο λογοπαίγνιο ήταν με την ορκωμοσία και το τραγούδι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...Αλλά δεν έχω ακόμη όρεξη για τέτοιους πειραματισμούς.
Αυτά είναι μούφες , θα δώσει ένα καρο ρεύμα για σιγουριά άμα το κομματι σου είναι γτπ και θα στο ψήνει χωρίς λογο (αν δεν είναι )
Έτσι νόμιζε και φίλος μου με τη δική του γαματαουα asus και είχε όλο μπλε οθόνες
Αυτά τα βάζεις και τα τσεκάρεις χειροκίνητα , δεν είναι o/c κινητού
Αυτή η γενιά επεξεργαστών είναι μάλλον η πιο πολύπλοκη σε αυτό το θέμα , οι προηγούμενοι και οι νεοτεροι ανεβαίνουν πιο απλά[/quote]
Μη με απογοητεύεις τώρα και νόμιζα είχα εύκολο έργο. Όταν έρθει η ώρα (αν έρθει) θα σε ξαναρωτήσω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τελικά (για όποιον ενδιαφέρεται ) αγοράστηκε αυτός ο ssd καθότι ήταν ο φθηνότερος και είχε δωρεάν παράδοση στην πόρτα μου σε 1 εργάσιμη. ...Μεγεια! Είναι πολύ καλός, όπως δείχνουν τα νούμερα.
-
μου αρεσει που ασχολειστε με τα νουμερα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μου αρεσει που ασχολειστε με τα νουμερα...Εεε όσο να'ναι μια εικόνα παίρνεις. Το ιδανικό είναι ένα τεστ σε πραγματικές συνθήκες (που μπορείς να βρεις ψάχνοντας) για να δεις πόσα από αυτά τα νούμερα περνάνε και στην πραγματική χρήση. Μια εικόνα παίρνεις όμως. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω.
Ψιλοκαλή και η τιμή του. Μια χαρά θα του έρθει του συνφορουμίστα.
Ήθελα να σε ρωτήσω σελίδες πριν. Γιατί τέτοια 'πίστη' στους Samsung? Έχεις διαβάσει τεστ, έχουν καλούς κοντρόλερ, κάτι άλλο? Δεν εννοώ ότι είναι κακοί (δεν έχω γνώση) απλά δεν είναι στους φιρμάτους της εποχής. Ίσως απλά δεν έγιναν ακόμη βέβαια. -
Θα μάθουμε αύριο τι λέει ο corsair (ο σκληρός, όχι ο άλλος ). Θα με υποχρεώνατε πάντως αν μου υποδεικνύατε και μια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ψύκτρα για 775 socket.
-
Θα μάθουμε αύριο τι λέει ο corsair (ο σκληρός, όχι ο άλλος ). Θα με υποχρεώνατε πάντως αν μου υποδεικνύατε και μια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ψύκτρα για 775 socket.αμα δεν εχεις κανει σοβαρο cable managment στο κουτι σου μην σκεφτεις καν να βαλεις το οτιδηποτε χωρις fan
-
Θα μάθουμε αύριο τι λέει ο corsair (ο σκληρός, όχι ο άλλος ). Θα με υποχρεώνατε πάντως αν μου υποδεικνύατε και μια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ψύκτρα για 775 socket.Έχουν περισσέψει λεφτά από το σκότωμα του 4S??
Εγώ έχω αυτή:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650219
ΔΕΝ έχει τις δυνατότητες μιας κανονικής υδρόψυξης αλλά κάνει καλή δουλειά. Το βασικό είναι ότι έχει πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα. Το αρνητικό είναι ότι αν το κουτί στην πίσω μεριά της μητρικής δεν έχει άνοιγμα θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική για να βάλεις το πλαίσιο που μπαίνει από πίσω. Σπαστικό μεν αλλά μια και καλή. Και με το βίδωμα είσαι πολύ άνετος και δεν έχεις τα σπαστικά που έχεις τώρα με τα ματζαφλάρια. Μπορεί να στην βάλει ο qsis σε λίγα λεπτά μαζί με τον ssd.Βγαίνει και μικρότερη αδελφή:
http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch ... t_id=45861
Αν δεν θες να πας σε τέτοια λύση είναι πάρα πολλές οι επιλογές. Απλά διαλέγεις κάποια με χαμηλόστροφο ανεμιστήρα (αλλά σχετικά μεγάλο). Πρίν χρόνια είχα τον πρόγονο αυτής:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650134
Ευχαριστημένος είχα μείνει. Και πολύ αθόρυβη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα δεν εχεις κανει σοβαρο cable managment στο κουτι σου μην σκεφτεις καν να βαλεις το οτιδηποτε χωρις fan
Is that good enough, chief?
Έχουν περισσέψει λεφτά από το σκότωμα του 4S??
Λεφτά υπάρχουν. O θεός να τον αναπαύσει εκεί που βρίσκεται.
Εγώ έχω αυτή:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650219
ΔΕΝ έχει τις δυνατότητες μιας κανονικής υδρόψυξης αλλά κάνει καλή δουλειά. Το βασικό είναι ότι έχει πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα. Το αρνητικό είναι ότι αν το κουτί στην πίσω μεριά της μητρικής δεν έχει άνοιγμα θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική για να βάλεις το πλαίσιο που μπαίνει από πίσω. Σπαστικό μεν αλλά μια και καλή. Και με το βίδωμα είσαι πολύ άνετος και δεν έχεις τα σπαστικά που έχεις τώρα με τα ματζαφλάρια. Μπορεί να στην βάλει ο qsis σε λίγα λεπτά μαζί με τον ssd.Βγαίνει και μικρότερη αδελφή:
http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch ... t_id=45861
Αν δεν θες να πας σε τέτοια λύση είναι πάρα πολλές οι επιλογές. Απλά διαλέγεις κάποια με χαμηλόστροφο ανεμιστήρα (αλλά σχετικά μεγάλο). Πρίν χρόνια είχα τον πρόγονο αυτής:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650134
Ευχαριστημένος είχα μείνει. Και πολύ αθόρυβη.
Ωραίες οι corsair αλλά κάτι τέτοιο θα βάλω στον επόμενο. Τώρα θέλω κάτι σαν την τελευταία που έβαλες. Ίσα ίσα να βοηθήσει την κατάσταση τώρα με τα win7, γιατί τραβάει πααααρα πολλά ζόρια ο κακομοίρης ο core2duo.
-
μικρης σημασιας αλλα θα σου ελεγα(εαν εχεις και αλλες sata θυρες)
να αλλαζες τα dvd writer (αν ειναι ) σε sata να γλυτωνες αυτα τα βουβωνικα ide καλωδια απο εκει μεσα
οπως φυσικα να εβαζες και εναν ανεμιστηρα πισω
βεβαια μερικα καλωδια του τροφοδοτικου που δεν θα τα χρησιμοποιησεις θα μπορουσες να τα κοψεις τελειως
(για να μην σου πω να αλλαζες και να επερνες ενα modu ) -
Πάστα έβαλες stefan147? Ακόμη και ο εργοστασιακός (πέρα από τον θόρυβο) είναι αποδοτικός με σωστή πάστα. Όλο δουλειές αφήνεις για τον qsis βλέπω...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μικρης σημασιας αλλα θα σου ελεγα(εαν εχεις και αλλες sata θυρες)
να αλλαζες τα dvd writer (αν ειναι ) σε sata να γλυτωνες αυτα τα βουβωνικα ide καλωδια απο εκει μεσα
οπως φυσικα να εβαζες και εναν ανεμιστηρα πισω
βεβαια μερικα καλωδια του τροφοδοτικου που δεν θα τα χρησιμοποιησεις θα μπορουσες να τα κοψεις τελειως
(για να μην σου πω να αλλαζες και να επερνες ενα modu )Sata έχω άλλες 3 ελεύθερες. Άλλο ανεμιστήρα δεν νομίζω να χρειάζεται και δεν θέλω κιόλας γιατί ήδη είναι αρκετά θορυβώδης o υπολογιστής. 2 ανεμιστήρες το τροφοδοτικό, 2 στο πλάι (ο ένας με χωνί και φίλτρο στο ύψος της ψύκτρας του επεξεργαστή) και ένας μπροστά. Αν βελτιώσω την ψύκτρα και το ανεμιστηράκι της νομίζω είναι οκ. Άλλωστε σε αυτό το pc κάνω τις τελευταίες μικροαναβαθμίσεις ώστε να το κρατήσω άλλα 3-4 χρόνια λειτουργικό για το εξοχικό.
Πάστα έβαλες stefan147? Ακόμη και ο εργοστασιακός (πέρα από τον θόρυβο) είναι αποδοτικός με σωστή πάστα. Όλο δουλειές αφήνεις για τον qsis βλέπω...
Η πάστα αναμένεται μαζί με τις ram που έχω παραγγείλει και γι' αυτό σκέφτηκα αφού θα την ξαναβγάλω που θα την θα ξαναβγάλω την ψύκτρα, να την αντικαταστήσω κιόλας αφού υποψιάζομαι ότι μου προκαλεί και πρόβλημα. Μέχρι εκεί φτάνουν τα χέρια μου. Εκεί που φοβάμαι είναι όταν έρθει η ώρα να κάνω μεταμόσχευση το περιεχόμενο αυτού του pc σε άλλο κουτί και να βάλω φρέσκα πράγματα στο υπάρχον. Εκεί κωλώνω λίγο και ειδικά στην τοποθέτηση του επεξεργαστή. Υπάρχει και το youtube βέβαια αλλά έτσι ξεκίνησα να αλλάξω και τη σπασμένη οθόνη μου στο iPhone και τώρα την έχω τη retina ενθύμιο στο γραφείο μου...
-
...
Μέχρι εκεί φτάνουν τα χέρια μου. Εκεί που φοβάμαι είναι όταν έρθει η ώρα να κάνω μεταμόσχευση το περιεχόμενο αυτού του pc σε άλλο κουτί και να βάλω φρέσκα πράγματα στο υπάρχον. Εκεί κωλώνω λίγο και ειδικά στην τοποθέτηση του επεξεργαστή. Υπάρχει και το youtube βέβαια αλλά έτσι ξεκίνησα να αλλάξω και τη σπασμένη οθόνη μου στο iPhone και τώρα την έχω τη retina ενθύμιο στο γραφείο μου...Με τις οδηγίες από το 4TForum μπορούν να φτάσουν και μακρύτερα τα χέρια σου:
viewtopic.php?f=13&t=42936&start=0
Φυσικά ανάλογους οδηγούς μπορείς να βρεις πολλούς. Είναι ευκολότερο από ότι δείχνει. Να καταλάβεις το ΕΤΚΑ με δυσκόλεψε περισσότερο για να το κάνω να δουλέψει...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Με τις οδηγίες από το 4TForum μπορούν να φτάσουν και μακρύτερα τα χέρια σου:
viewtopic.php?f=13&t=42936&start=0
Φυσικά ανάλογους οδηγούς μπορείς να βρεις πολλούς. Είναι ευκολότερο από ότι δείχνει. Να καταλάβεις το ΕΤΚΑ με δυσκόλεψε περισσότερο για να το κάνω να δουλέψει...
Εξαιρετικό ποστ.
Το διάβασα με μεγάλη προσοχή. Τα περισσότερα εξ΄ αυτών που γράφεις τα έχω κάνει, αλλά τα έχω κάνει αποσπασματικά. Όχι δηλαδή να στήσω νέο hardware ολοκληρωμένο. Θα με βοηθήσει πάντως γιατί έχουμε πολλές κοινές μάρκες στα μηχανήματά μας (MSI, Vaio κτλ) οπότε σίγουρα θα παίζουν αρκετές ομοιότητες.
Σπάταλος Mode on:Με βλέπω να παραγγέλνω και 2ο ssd και extra ram για το Vaio.
-
Gipsy kings οι της ψορσαιρ. Ούτε ένα καλωδιάκι δεν δίνουν μαζί...
-
Μου έχει περισσέψει ένα modem/router της HOL (το FritzBox). Υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί στο δίκτυο της Forthnet;
-
Γιατί όχι...
-
Η HOL το αντικατέστησε με άλλο επειδή, όπως είπαν, λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους σε λίγο καιρό δε θα λειτουργεί. Λέω, μήπως με το ίδιο σκεπτικό δε λειτουργεί στη Forthnet.
Αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί, απλά βάζω username & password ή απαιτούνται διαφορετικές ρυθμίσεις (PPPoE ή PPPoA, κλπ ψιψιψίνια);
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]