-
Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τους SSD...
Απογειώνουν τις επιδόσεις σε οτιδήποτε μπουν...
(το laptop που είδα ήταν ένα Dell Studio XPS L702x (i7-2670QM 2.2 / 6GB DDR3 1333 / 750GB που αλλάχτηκε με SSD Corsair Force 3 GT 128 gb/ nVidia GT550M 1gb)...
-
Ακριβώς. Με 60 ευράκια παίρνεις ένα μτχ vertex 2 60G το βάζεις στο χρέπι σου κι έχεις μια εξαίρετη αναβάθμιση.
-
τα νεύρα μου
ο firefox και το plugin-container τρώνε >2gb μνήμη + όταν πατάω να κλείσει ο ff το task κλείνει μετά από κανά λεπτό.
έχω geil 4x1gb 800mhz, λέτε να βάλω 2x4gb 1066mhz ?
-
εγω λεω να κανεις κανα defragment πρωτα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τα νεύρα μουο firefox και το plugin-container τρώνε >2gb μνήμη + όταν πατάω να κλείσει ο ff το task κλείνει μετά από κανά λεπτό.
Καποιο Plugin ισως φταιει.
-
συμφωνώ, αλλά βαριέμαι να ψάχνω. είμαι όλη μέρα στη δουλειά να τρώω κ χρόνο για τέτοια στο σπίτι; ούτως ή άλλως η περισσότερη ραμ μόνο κακό δεν κάνει (εκτός απ'την τσέπη )
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τα νεύρα μου
ο firefox και το plugin-container τρώνε >2gb μνήμη + όταν πατάω να κλείσει ο ff το task κλείνει μετά από κανά λεπτό.
Βαλε chrome...
Με παραπανω ram θα δεις οφελος..αλλα δεν αξιζει τον κοπο να βαλεις 1066, δεν θα δεις ουσιατικη διαφορα παρα μονο σε overclocking...αν και οι τιμες εχουν πεσει πολυ..οποτε θα ειναι κοντα..! -
Eμένα μου τρώνε γύρω στα 400MB. Απο το να κάνεις πάντως αναβάθμιση δοκίμασε πρώτα με chrome η ακόμα και με opera και μετά προχώρα γιατί μου φαίνεται τελείως κουλό να αναβαθμίσεις μόνο για έναν browser.
-
Δες στο support του mozilla.
Tapatalking!
-
dmitspan πριν σκάσεις λεφτά για ram, επανεγκατέστησε τον ff ( κράτα αντίγραφο ασφαλείας από τους σελιδοδείκτες).
Bonus μία καλή άσκηση μνήμης των κωδικών σου -
Ο ff είναι η αφορμή, όχι η αιτία. Ούτως ή άλλως θέλω παραπάνω. Το θέμα όμως δεν είναι ότι επειδή το σκέφτομαι θα το κάνω κιόλας Θα προτιμήσω την φθηνή αρχική λύση περί επανεγκατάστασης και ίδομεν
-
Δε χρειάζεσαι πάνω από 4, μην υπερβάλλουμε
-
γιγνώσκω
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
τα νεύρα μου
Βαλε chrome...
Με παραπανω ram θα δεις οφελος..αλλα δεν αξιζει τον κοπο να βαλεις 1066, δεν θα δεις ουσιατικη διαφορα παρα μονο σε overclocking...αν και οι τιμες εχουν πεσει πολυ..οποτε θα ειναι κοντα..!άλλο σαπάκι αυτό.
-
όντως, σε μερικά πράματα ο chrome είναι πιο περίεργος κ απ'τον IE.
-
και οντως αν πας για 4gb μην κατσεις με 32bit παραθυρια
-
Ο καλύτερος browser στην διαχείριση της μνήμης και μάλιστα μακράν είναι ο Opera.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και οντως αν πας για 4gb μην κατσεις με 32bit παραθυριαδε με παρακολουθείς έχω ήδη 4 (άρα και 64ρια #7)
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε χρειάζεσαι πάνω από 4, μην υπερβάλλουμεΔιαφωνώ, ξέροντας ότι υπερβάλλω όμως
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]