-
Περί Dreamweaver CS5
Πώς μπορώ να 'σπρώξω' κείμενο πιο δεξιά, να κάνω indent δηλαδή; Για κάποιο λόγο ούτε με τις εντολές Format > Indent-Outdent γίνεται τίποτα, ούτε αν πάω Format > Paragraph βρίσκω κάτι.
Σαν να έχει 'παγιωθεί' το κείμενο σ' αυτή τη θέση και δεν ξεκουνάει με τίποτα να πάει πιο δεξιά. Είναι κολλημένο στην άκρη του πλαισίου κειμένου. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eμένα μου τρώνε γύρω στα 400MB. Απο το να κάνεις πάντως αναβάθμιση δοκίμασε πρώτα με chrome η ακόμα και με opera και μετά προχώρα γιατί μου φαίνεται τελείως κουλό να αναβαθμίσεις μόνο για έναν browser.Ναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε δηλαδή! Ένας browser πρέπει να 'πετάει' και σε P3 με 512 MB RAM! Τα 4 GB είναι για βαριές εφαρμογές και δύσκολα παιχνίδια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε δηλαδή! Ένας browser πρέπει να 'πετάει' και σε P3 με 512 MB RAM! Τα 4 GB είναι για βαριές εφαρμογές και δύσκολα παιχνίδια!Ναι, αν έχεις το πολύ 2-3 tabs ανοιχτά και οι μόνες σελίδες που βλέπεις είναι κάτι τέτοιο:
http://www.kennedy-center.org/text/
σου αρκεί και το lynx -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eμένα μου τρώνε γύρω στα 400MB. Απο το να κάνεις πάντως αναβάθμιση δοκίμασε πρώτα με chrome η ακόμα και με opera και μετά προχώρα γιατί μου φαίνεται τελείως κουλό να αναβαθμίσεις μόνο για έναν browser.
Ναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε δηλαδή! Ένας browser πρέπει να 'πετάει' και σε P3 με 512 MB RAM! Τα 4 GB είναι για βαριές εφαρμογές και δύσκολα παιχνίδια!
ΛΑΘΟΣ! Ξέρεις πόσα πράγματα διαχειρίζεται πλέον ένας browser? Από βαριά flash video μέχρι άπειρα tabs + plugins.
Δεν είμαστε στην εποχή του Νetscape Navigator. -
Nαι αλλά όχι να θες και 4GB RAM όταν τόση ζητάει ένα σύγχρονο παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα θέλει κάρτα αξίας 120+ € και τετραπύρηνο για να τρέξει αξιοπρεπώς.
-
Τα 4 gb είναι υπερβολικά και που αναφέρονται. Είμαι με 3 gb στο λαπτοπ και τον ff τον έχω ανοικτό από το πρωί με άνοιξε κλείσε άπειρα tabs & youtube videos. Στα processes γράφει ότι καταναλώνω 192 ΜΒ.
-
Η αλήθεια είναι ότι το netbook τελευταία τρώει με FF κάτι άσχημα κολλήματα. Για memory leak το κόβω και του έχω κοτσάρει άλλο 1 GB RAM πέραν του στάνταρ. Πώς μπορώ να μεταφέρω password στον Opera από FF; Είναι πολλά για να το κάνω χειροκίνητα.
-
Με 30 tabs ανοιχτα ( Firefox 11.0)
-
εγώ με 7 tabs και κανένα plugin στον ff 11.0 έχω ~400 (κοινώς ο αριθμός των tabs από μόνος του δεν λέει και τπτ)
Άλλα τόσα η opera με 20 tabs.
2GB το vmware
1GBκαι κάτι ένα χαζοjavικό
Βάλε και τα υπόλοιπα ψιλά -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κοινώς ο αριθμός των tabs από μόνος του δεν λέει και τπτΠροσπαθησα να ανοιξω tabs τα οποια να κανουν χρηση των plugins: Adobe, Java, Flash κτλ
-
θέλετε να πείτε ότι η Opera & Chrome είναι ελαφριά; επειδή τα έχω εξίσου βαριά τα βλέπω στα processes. ...
-
Για opera δεν ξέρω αλλά με τον chrome είναι στα ίδια πάνω κάτω.
-
Πάνω είναι...
chrome 194 MB
firefox 127 MBμε 1 tab ανοικτό και τα δύο.
-
Το ίδιο ακριβώς tab?
-
Ναι, το Google search.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eμένα μου τρώνε γύρω στα 400MB. Απο το να κάνεις πάντως αναβάθμιση δοκίμασε πρώτα με chrome η ακόμα και με opera και μετά προχώρα γιατί μου φαίνεται τελείως κουλό να αναβαθμίσεις μόνο για έναν browser.
Ναι ρε παιδιά, μη τρελαθούμε δηλαδή! Ένας browser πρέπει να 'πετάει' και σε P3 με 512 MB RAM! Τα 4 GB είναι για βαριές εφαρμογές και δύσκολα παιχνίδια!
ΛΑΘΟΣ! Ξέρεις πόσα πράγματα διαχειρίζεται πλέον ένας browser? Από βαριά flash video μέχρι άπειρα tabs + plugins.
Δεν είμαστε στην εποχή του Νetscape Navigator.Αυτή τη στιγμή με 15 tabs ανοιχτά στον Chrome (γεμάτα γραφικά, shockwave, java κλπ +MSN Live + Live Mail και κάτι άλλα ψηλά), ο Core 2 Duo με τα 3 GB RAM απλά χασμουριέται σαν να παίζεις πασιέντζα... Οπότε ναι, το βρίσκω τρελό να μην επαρκούν τα 4 GB, όπως επίσης ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα κόλλημα και με 1 GB. Για αυτό είπα ότι τα 512 επαρκούν για απλό browsing.
NB: Win XP.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάνω είναι...
chrome 194 MB
firefox 127 MB
με 1 tab ανοικτό και τα δύο.Και σε μένα, περισσότερη ραμ χρησιμοποιεί ο chrome
Θυμίστε μου λίγο πώς μπορώ να κατεβάσω το βίντεο από http://www.ert.gr/webtv/index.php/compo ... -2012.html. Έχω μείνει στο δεξί κλικ> προβολή πηγαίου κώδικα, αλλά δε βρίσκω κάποιο url που να τελειώνει .flv ή παρόμοιο φορμά.
Υ.γ. @ 01:06:00 -
rtmp://cp90990.edgefcs.net/ondemand/grert_ng_video/2012/et3/enimerosi/kainouria_imera/20120321-kenouria_mera.flv
Στο παραθυρα του κωδικα κανε Ctrl-F και ψαξε για τη λεξη 'rtmp' ή 'flv'
-
Άρη δοκίμασε το vcatcher, υπόσχεται το κατέβασμα όλων των flash και μετατροπή του σε πολλά φορμά, αλλά βέβαια κ το tip του Saxon είναι σωστό
-
Παίδες συγνώμη αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να μην σας φτάνουν 4gb...σε μένα με 32bit vista και 4gb (3 κάτι πρακτικά λόγω 32bit) ποτέ δεν κατάλαβα έλλειψη μνήμης (είτε με το παλιό configuration του 9950be, είτε με το νέτο του 975be) πόσο μάλλον μόνο σε περιβάλλον ff.
Τι να πω...εκτός και αν έχετε χίλιες σελίδες ανοιγμένες παράλληλα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]