-
τελικά πήγα και πηρα άλλο. και όντως δουλεύει σωστά τωρα. με έπιασαν κώτσο @!#$#^($%@!@#$&)*&(^&
καλή καρδιά
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ξέρουμε γιατί απουσιάζουν τα προϊόντα της Samsung από το site του Πλαισίου? Έχει γίνει καμιά μανούρα αναμετάξυ των?και αλλη μαυρη της κακιας ωρας πλαστικουρα θες να παρεις? πλυση σας εχει κανει ο κορσερ
-
Ξέρουμε γιατί απουσιάζουν τα προϊόντα της Samsung από το site του Πλαισίου? Έχει γίνει καμιά μανούρα αναμετάξυ των?μιλας τώρα για το Plaisio... το μαγαζί που το τελευταίο 6-μηνο, εδιωξε τα επωνυμα και τα αντικατέστησε σε μεγαλο βαθμό με turbo-x branded... Μην προσπαθείς να βγάλεις λογική και πάνω απο όλα, μην ψωνίζεις απο δαύτους. Πανάκριβοι. Amazon.de.it.co.uk κλπ κλπ shops εξωτερικού είναι η επιλογή σου.
-
http://www.worldipv6launch.org/
αντε παλι για αλλαγη ρουτερ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και αλλη μαυρη της κακιας ωρας πλαστικουρα θες να παρεις? πλυση σας εχει κανει ο κορσερ
μιλας τώρα για το Plaisio... το μαγαζί που το τελευταίο 6-μηνο, εδιωξε τα επωνυμα και τα αντικατέστησε σε μεγαλο βαθμό με turbo-x branded... Μην προσπαθείς να βγάλεις λογική και πάνω απο όλα, μην ψωνίζεις απο δαύτους. Πανάκριβοι. Amazon.de.it.co.uk κλπ κλπ shops εξωτερικού είναι η επιλογή σου.
Ρε μυστήριοι είστε! Έψαχνα να βρω το μοντέλο της TV μου γιατί θέλω να παραγγείλω 3D γυαλιά απ' το Ebay!
BTW μεγάλη μούφα για τη Sam να χάσει το μεγαλύτερο retailer της αν και βέβαια χέστηκε για την Ελληνική αγορά...
-
Έψαχνα να βρω το μοντέλο της TV μου γιατί θέλω να** παραγγείλω 3D γυαλιά **απ' το Ebay!1 λέξη: Αυτοπυρπολήσου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έψαχνα να βρω το μοντέλο της TV μου γιατί θέλω να** παραγγείλω 3D γυαλιά **απ' το Ebay!
1 λέξη: Αυτοπυρπολήσου
-
εντελως ομως
ας εφτιαχνες απο σελοφαν -
Έψαχνα να βρω το μοντέλο της TV μου γιατί θέλω να** παραγγείλω 3D γυαλιά **απ' το Ebay!
[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27518_129335163750396_9145_n.jpg[/im]
τα ποιο πεταμένα λεφτά ever για ψευδο3d αηδίες... και δεν δέχομαι κουβέντα. Αν πείς κάτι φευγεις ban.
Για την ιστορία πάντως πάω να ανοίξω μια:
-
δε το λες σωστά
έχει κάνει κ κάτι χρήσιμο ο dinakos
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τα ποιο πεταμένα λεφτά ever για ψευδο3d αηδίες... και δεν δέχομαι κουβέντα. Αν πείς κάτι φευγεις ban.
Για την ιστορία πάντως πάω να ανοίξω μια:
Βεβαιως και να ανοιξεις. Αυτα τα ανοιγματα θα μου αγορασουν τα γυαλακια που λεγαμε...
Sent from my GT-I9100
-
Today's pro-tip: If you mdadm --create an array on top of an older one to try to recover from a situation where even mdadm --assemble --force thinks you've got two spares instead of a full array, it will create a version 1.2 superblock, which starts 4 kB into the array, even if you used to have a 0.90 superblock, which is at the end. This will leave the LVM metadata alone (at least it did so for me), but seriously trash the first file system on the PV.
-
http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=13820
Δεν είναι πάααρα πολύ φθηνό?
-
http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=13820Δεν είναι πάααρα πολύ φθηνό?
ποσο θα ηθελες να πουλιέται ενα desktop replacement? Δεν ειναι καν πραγματικός φορητός για να στοιχίζει...
-
Ντάξει είναι θηρίο και βαρύ και χοντρούλι κι απ' όλα. Κατά τα άλλα είναι δύναμη όμως. Δεν ξέρω αν φτιάχνεις desktop με αυτά τα συστατικά σε αυτή την τιμή.
-
έχω το 15άρι από την αντικατάσταση μέσω εγγύησης για το παλιό και είμαι ευχαριστημένος, δεν έχει βγάλει τπτ μέχρις ώρας (υπερθέρμανση κλπ)
-
Άσχετο, το δικό μου μετά την τελευταία επισκευή -νούμερο 3- δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης εδώ και αρκετό καιρό για να δούμε. Βέβαια τώρα τα έφτυσε το DVD drive
Αυτή η 5ετης on site εγγύηση που αγόρασα με 1 ευρώ τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άσχετο, το δικό μου μετά την τελευταία επισκευή -νούμερο 3- δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης εδώ και αρκετό καιρό για να δούμε.** Βέβαια τώρα τα έφτυσε το DVD drive**
Αυτή η 5ετης on site εγγύηση που αγόρασα με 1 ευρώ τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνωπωπω μλκ ελεος.... Σε αυτόν τον φορητό τπτ δεν εχει πάει καλά....
-
φταίνε οι γερμανικές τσόντες που βλέπει
-
Αφού η Dell γουστάρει να πληρώνει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]