-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα θυμάμαι απ' έξω:down---> 6600mbps
up---> 88kbps
down SNR---> 11
up SNR---> 10 (νομίζω)
down attenuation---> 16
up attenuation---> 19
απόσταση από το κέντρο---> 1520μΠόρισμα:
Λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα, καλωδίωση προς ΟΤΕ, ευθύνη ΟΤΕ
Εμπειρικά ο τεχνικός λέει ότι πρέπει να πιάσω 11-12mbps και 800-1000kbps.
τα αντίστοιχα δικά μου
down---> 19048kbps
up---> 1013kbps
down SNR---> 9
up SNR---> 12.2
down attenuation---> 4.5
up attenuation---> 4.9Forthnet
-
Μωρέ εγώ να το τρέξω αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας? Αφου οι τεχνικοί και των 2 εταιριών βρίσκουν πρόβλημα εκτός σπιτιού...
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα αντίστοιχα δικά μου
down---> 19048kbps
up---> 1013kbps
down SNR---> 9
up SNR---> 12.2
down attenuation---> 4.5
Εύχομαι ολόψυχα η σύνδεσή σου να παραμείνει στα κορυφαία επίπεδα που βρίσκεται!
Μετά τιμής
-
Μωρέ εγώ να το τρέξω αλλά δεν καταλαβαίνω που το πας? Αφου οι τεχνικοί και των 2 εταιριών βρίσκουν πρόβλημα εκτός σπιτιού...τα αντίστοιχα δικά μου
down---> 19048kbps
up---> 1013kbps
down SNR---> 9
up SNR---> 12.2
down attenuation---> 4.5
Εύχομαι ολόψυχα η σύνδεσή σου να παραμείνει στα κορυφαία επίπεδα που βρίσκεται!
Μετά τιμής
αυτο το θαυματουργο προγραμματακι σε αφηνει να πειραξεις την γραμμη σου οσο θεωρητικα μπορει να παει
κοινως εαν εχεις προβλημα εκτως σπιτιου και ειναι στις συχνοτητες που πιστευω ουτε ο οτε ουτε η Hol θα σε βοηθησουν -
Γιατί να έχει συμβεί όμως κάτι τέτοιο έτσι ξαφνικά και να επιδεινώθηκε με τον καιρό? Ξαναλέω ανέκαθεν είχα χαμηλή σχετικά ταχύτητα λόγω περιοχής, αλλά από σταθερότητα έσκιζα. 2-3 αποσυνδέσεις σε 4-5 χρόνια.
Anyway...μου βγάζει λάθος στο port. Πρέπει να δουλέψει ντε και καλά με το 23 ή πρέπει να βάλω κάτι άλλο. Υπόψιν το web interface του router υπολειτουργεί όσο δεν έχει καλή λήψη internet. Δεν ξέρω πως σχετίζονται αυτά τα 2 μεταξύ τους.
Άκυρο. Βρήκα το πορτ που πρέπει αλλά μου βγάζει cannot identify modem type.
-
Γιατί να έχει συμβεί όμως κάτι τέτοιο έτσι ξαφνικά και να επιδεινώθηκε με τον καιρό? Ξαναλέω ανέκαθεν είχα χαμηλή σχετικά ταχύτητα λόγω περιοχής, αλλά από σταθερότητα έσκιζα. 2-3 αποσυνδέσεις σε 4-5 χρόνια.Anyway...μου βγάζει λάθος στο port. Πρέπει να δουλέψει ντε και καλά με το 23 ή πρέπει να βάλω κάτι άλλο. Υπόψιν το web interface του router υπολειτουργεί όσο δεν έχει καλή λήψη internet. Δεν ξέρω πως σχετίζονται αυτά τα 2 μεταξύ τους.
ο πιο συνηθης λογος ειναι 'πειρατης' στα AM το ειχα και εγω αυτο το προβλημα με εναν τυπο εδω εκανα καταγγελια στην εεττ και μετα απο 4 μερες η γραμμη μου εγινε σουπερμαν
-
-
Όποιος θυμάται:
βάζοντας έναν p4 2.8 στη θέση ενός 2.66 μου βγάζει στην αρχή το bios να επιλέξω μεταξύ auto συχνότητας 1.4 και 1.8 νομίζω και μετά μέσω manual ρυθμίσεων ανεβαίνει μέχρι 2.33 χωρίς φυσικά να είναι stable ( bsod λίγο μετά το boot). Η μπαταρία της μητρικής έχει μείνει εκτός για μία μέρα+, οπότε φαντάζομαι έχει γίνει reset το bios να φανταστώ.
Η μητρική είναι μία Asus P4S533X. -
-
Στον Κωτσόβολο στο smart park αυτή τη στιγμή έχει αυτό το netbook με 189 ευρώ. Αξίζει να το πάρει κανείς για απλή δουλειά γραφείου (office); (με σύνδεση σε ήδη υπάρχουσα εξωτερική οθόνη φυσικά)
Προσοχή! Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για σήμερα λόγω εγκαινίων
-
το πήρες τελικά;
έχει κανείς στην άκρη κανά εξωτερικό κουτί για 2.5 σκληρό ATAPI για να κάνω backup από ένα παλιό χαλασμένο laptop?
-
Δεν γίνεται να συνδεθεί σε desktop; Με το πορτοκαλί πλακέ καλώδιο συν μια αντίστοιχη παροχή ρεύματος από το τροφοδοτικό;
-
όχι
αυτός είναι ο σκληρόςhttp://www.superwarehouse.com/Fujitsu_6 ... /pi/256098
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όχιΓίνεται:
http://www.shopmania.com/cables-adapter ... er-7320094 -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
όχι
Γίνεται:
http://www.shopmania.com/cables-adapter ... er-7320094ναι γενικώς το ξέρω ότι γίνεται, με το απλό atapi εννοώ δε γίνεται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
με το απλό atapi εννοώ δε γίνεταιHuh?
Μα το ματζαφλάρι που πόσταρα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά!
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
με το απλό atapi εννοώ δε γίνεται
Huh?
Μα το ματζαφλάρι που πόσταρα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά!
ναι βρε εγώ είπα ότι δεν έχω αυτό το ματζαφλάρι ούτε κάποιο άλλο (όχι αυτό που έχω δεν κάνει ) για να συνδεθεί, όχι ότι δε γίνεται. αλλά οκ βρήκα κουτί θα μου φέρουν αύριο
-
βάζω τον σκληρό στη θήκη, μου πετάν τα windowz ότι δεν είναι readable κ χρειάζεται φορμάτ, το αγνοώ και βάζω το getdataback να σκανάρει κ μου λέει ότι έχει bad sectors. λες να τον κάνω format και να ξαναδοκιμάσω restore ?
-
hdd regenarator (παρτο απο τα γνωστα sites )
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Όποιος θυμάται:
βάζοντας έναν p4 2.8 στη θέση ενός 2.66 μου βγάζει στην αρχή το bios να επιλέξω μεταξύ auto συχνότητας 1.4 και 1.8 νομίζω και μετά μέσω manual ρυθμίσεων ανεβαίνει μέχρι 2.33 χωρίς φυσικά να είναι stable ( bsod λίγο μετά το boot). Η μπαταρία της μητρικής έχει μείνει εκτός για μία μέρα+, οπότε φαντάζομαι έχει γίνει reset το bios να φανταστώ.
Η μητρική είναι μία Asus P4S533X.- Ο 2.8 που έβαλες είναι northwood να υποθέσω, διαφορετικά δεν θα παίξει σωστά (π.χ. αν είναι preskot) ή αν η εκδοση του BIOS της μητρικής είναι υπερβολικά παλιά και δεν τον αναγνωρίζει σωστά..
- Το συγκεκριμένο μπόρντ (SIS chipset) δεν είναι και ότι καλύτερο για να παίζεις μάνουαλι επειδή ανεβάζωντας το fsb στην ουσία πειράζεις και όλα τα υπόλοιπα μέρη του. (γενικά η sis δεν είναι και ότι καλύτερο)
- Από τον 2.66 στον 2.8, ακόμα και αν έπαιζε σωστά, δεν θα είχες κανένα ουσιαστικό όφελος.
Συμπέρασμα 1.
Με μία πιθανή αναβάθμιση BIOS, ενδεχομένος και να παίξει σωστά. Αν δεν το κατέχεις ΜΗΝ το κάνεις όμως διαφορετικά κινδυνεύεις να πάρεις το μπόρντ στο χέρι.Συμπέρασμα 2.
Άσε τον 2.6 επάνω και άστω να παίζει όσο ακόμα έχει ζωή μιας και μιλάμε για παραπάνω από 8 ετών μπόρντ το συγκεκριμένο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]