-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'.
Αν έχεις office (2003 ή 7 και μετά)...δεξί κλικ->ανοιγμα με->Micosoft Office, τα κάνει όλα αυτά που θες πολύ εύκολα και χωρίς να γεμίζεις τον ΗΥ με προγραμματάκια.
+1 Microsoft Office Image Editor FTW!
Αλέξη (@Alexel) ... γιατί δεν το βρίσκω!!!
Ξέμεινε σε εκείνο το μικροσκοπικό στικάκι μαλλον!!! -
Γιατί δεν έχει νίκελ.
Κώστα πάνω στην εικόνα δεξι κλίκ και μετά άνοιγμα με.... Στη λίστα αν εχεις τα office 03,07,10 κλπ θα στο χει λογικά κάπου.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
( Θέμα: Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17])
Δουλεύοντας για κάμποση ώρα με τον firefox 9.0.1, παρατήρησα κάποια κολληματάκια.
Είδα ότι είχε χρησιμοποιήσει 1,7gb ram και άλλα 800mb ο plugin-container με συνολική χρήση ram ~4gb.
Yπάρχει εξήγηση γιατί να παρατηρώ κόλλημα με 8gb ελεύθερα;
Τα πρόσθετα που έχω ενεργοποιημένα είναι adblock plus, downloadhelper, tineye, download statusbar και flashgot ( το οποίο μόλις πήρε πόδι)Γενικά χρησιμοποιώ πολλά tabs
Παρατήρησα ότι το πρόβλημα έχει πλέον εξαληφθεί ( είμαι με 10.0.2).
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin container -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin containerDear god
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
έχει κανείς netbook acer aspire one να μου πει τι φορτιστή έχει κ να μου τον βγάλει μια φωτογραφία μαζί με το βυσματάκι παρακαλώ; thanks
Μπορει να σε βοηθησει το Acer Online Store?
τελικά το μοντέλο είναι το ΑΟΑ110 όπως έλεγε κ στο bios ενώ πίσω λέει ZG5
-
πάω να κάνω αναβάθμιση BIOS όπως λέει εδώ http://acer.custhelp.com/app/answers/de ... netbook%3F
πετάω τα 2 αρχεία flashinit.exe και το 3310.fd μετονομασμένο σε zg5ia32.fd σε φλασάκι στο root, υποτίθεται ότι κάνει τη διαδικασία αλλά όταν ανοίγει και μπαίνω στο BIOS βλέπω ακόμα την παλιά version
-
Κοίτα στο BIOS μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αναβάθμισης
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχω την LG, την πήρα 110 λίρες πριν τα Χριστούγεννα. Αν θέλεις να έχεις χρώματα της προκοπής (σημαντικότατο για μένα) πας αναγκαστικά σε IPS panel, και πρακτικά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Η Samsung τι φοράει;Εντυπώσεις καλές, έχει μόνο λίγο light bleeding κοντά στις ακμές αριστερά, που διακρίνεται σε ομοιόμορφο μαύρο. Η βάση της είναι λίγο flimsy, αν κουνήσεις λίγο το τραπέζι αρχίζει τις αρμονικές ταλαντώσεις.
Την βγάλανε σε προσφορά σήμερα στα 110, μολις την τσίμπησα. Δευτέρα θα την έχω (amazon prime ftw).
-
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin containerΡε μλκ εμένα τι μπορεί να φταίει και κολλάει σαν καριόλης ο ff ? Κολλάει σε σελίδες τύπου τρομακτικό (με adblock ενεργοποιημένο προφανώς) και ΚΥΡΙΩΣ κολλάει ΤΡΕΛΑ (μιλάμε για freeze 5-6sec) σε σελίδες που περιέχουν βιντεάκια απο youtube.Δεν χρησιμοποιεί πάντως ιδιαίτερη ράμ ακόμα κ όταν τρώει αυτά τα freeze.Κάτι με plugin πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin containerΡε μλκ εμένα τι μπορεί να φταίει και κολλάει σαν καριόλης ο ff ? Κολλάει σε σελίδες τύπου τρομακτικό (με adblock ενεργοποιημένο προφανώς) και ΚΥΡΙΩΣ κολλάει ΤΡΕΛΑ (μιλάμε για freeze 5-6sec) σε σελίδες που περιέχουν βιντεάκια απο youtube.Δεν χρησιμοποιεί πάντως ιδιαίτερη ράμ ακόμα κ όταν τρώει αυτά τα freeze.Κάτι με plugin πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς.
εχεις 64bit λειτουργικο? αν ναι blame the flash the cancer of internet
-
Sony MP3 B-series NWZ-B163FR (4GB)
ή
Creative MP4 Zen Style M300 Black (4GB)στα (+) του στο Creative η microsd που αλλάζει ενώ στο Sony η καλύτερη ποιότητα ήχου, αυτονομία και φορητότητα.
χμμμμ
-
εχει βγει νεο μοντελο για το sony
-
Nαι 64bit είναι αλλά που κολλάει αυτό; Το λέω γτ μέχρι πχ πρίν κανα 6μηνο ήταν κομπλέ κ εκτός αυτού οι περισσότεροι έχουν 64 bit πλέον και δεν έχω ακούσει άλλον να έχει παρόμοιο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Nαι 64bit είναι αλλά που κολλάει αυτό; Το λέω γτ μέχρι πχ πρίν κανα 6μηνο ήταν κομπλέ κ εκτός αυτού οι περισσότεροι έχουν 64 bit πλέον και δεν έχω ακούσει άλλον να έχει παρόμοιο πρόβλημα.
επειδη εχει την κακη συνηθεια το flash να διπλο/τριπλο/τετραπλο περναει 32bit/64bit versions μεσα χωρις καν να σε ρωταει(νομιζω κιολας οτι ο ff και ο chrome εχουν δικια τους version μεσα)
οποτε οταν πας να δεις π.χ ενα βιντεο στο youtube
ειτε θα τα βλεπεις πρασινα/μπλε ειτε θα σου κρασαρει το flash ειτε κοινως δεν θα νιωθει τιποτα
δεν μπορεις να κανεις και πολλα σε αυτη την περιπτωση
αλλοι λενε οτι εβγαλαν το skype Και λειτουργουσε
αλλοι ειπαν οτι εκλεισαν το hw acceleration του flash θα εφτιαξε
οτι να ναι κοινως -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sony MP3 B-series NWZ-B163FR (4GB)
ή
Creative MP4 Zen Style M300 Black (4GB)στα (+) του στο Creative η microsd που αλλάζει ενώ στο Sony η καλύτερη ποιότητα ήχου, αυτονομία και φορητότητα.
χμμμμ
Ευκολάκι. Οποιοδήποτε Sony για την ποιότητα ήχου (μάλιστα με ένα ζευγάρι καλύτερα ακουστικά, ο ήχος απογειώνεται) και γιατί δεν συγχωρώ στην Creative το περίφημο white screen of death σε παλιότερο Zen μοντέλο, το οποίο μας το αντικατέστησαν με ένα turbo-x εντός εγγύησης.
-
οποτε οταν πας να δεις π.χ ενα βιντεο στο youtube
ειτε θα τα βλεπεις πρασινα/μπλε ειτε θα σου κρασαρει το flash ειτε κοινως δεν θα νιωθει τιποτα
δεν μπορεις να κανεις και πολλα σε αυτη την περιπτωση
αλλοι λενε οτι εβγαλαν το skype Και λειτουργουσε
αλλοι ειπαν οτι εκλεισαν το hw acceleration του flash θα εφτιαξε
οτι να ναι κοινωςΤέλεια και πρασινομπλέ τα έχω δεί και τα πάντα . Και έκλεισα και το hw acceleration και δεν άλλαξε τπτ
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Κοίτα στο BIOS μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αναβάθμισηςδεν υπάρχει κάποιο τέτοιο option
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παρατήρησα ότι το πρόβλημα έχει πλέον εξαλΕΙφθεί ( είμαι με 10.0.2).
Π.χ. 58 tabs: 950mb ff, 370mb plugin containerDear god
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύεις ομάδες καρτελών και να τις ανοίγεις αργότερα;Ρε μλκ εμένα τι μπορεί να φταίει και κολλάει σαν καριόλης ο ff ? Κολλάει σε σελίδες τύπου τρομακτικό (με adblock ενεργοποιημένο προφανώς) και ΚΥΡΙΩΣ κολλάει ΤΡΕΛΑ (μιλάμε για freeze 5-6sec) σε σελίδες που περιέχουν βιντεάκια απο youtube.Δεν χρησιμοποιεί πάντως ιδιαίτερη ράμ ακόμα κ όταν τρώει αυτά τα freeze.Κάτι με plugin πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς.
Θυμάσαι ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα.
Δεν ξέρω τί απ'όλα αυτά το μείωσε, αλλά βάλε την 10.02, παίρνα τους 12.2 catalyst σωστά, σβήσε όλα τα addons και ξαναπέρνα αυτά που χρειάζεσαι, κάνε και ένα update στα plug ins ( εγώ είχα σβήσει και όσα δε χρησιμοποιώ).
Εγώ νόμιζα ότι είναι λόγω αργής ram ( τα έξτρα 6gb είναι 1333), αλλά αφού έχεις και εσύ πρόβλημα, το απορρίπτω. Να πω ότι έχω γυρίσει σε stock clocks τον επεξεργαστή.
Update, τώρα που δοκίμασα τρομακτικό, κολλάω τρελά. Αυτή δεν είναι σελίδα, benchmark είναι
δεςCabala10, αφού φαίνεται να καταλαβαίνεις το πρόβλημα, δοκίμασε να δώσεις μία πιο σωστή λύση
γιατί δεν συγχωρώ στην Creative το περίφημο white screen of death σε παλιότερο Zen μοντέλο, το οποίο μας το αντικατέστησαν με ένα turbo-x εντός εγγύησης.
Και εγώ θυμάμαι μετά από 2 μήνες αυτό το zen μας άφησε 2η φορά και το επιστρέψαμε. Πληρώσαμε διαφορά και πήγαμε στο πρώτο nano 4gb ( θυμάμαι είχε μόλις πέσει από 313€ σε 233€)
-
Α! Ωραία ...
Θα μείνω στο ipod nano 2nd gen 8 gb τότε που αντέχει ακόμα (16 ώρες αυτονομία το άτιμο μετά από τόσα χρόνια) , απλά μου λείπει το ράδιο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α! Ωραία ...Θα μείνω στο ipod nano 2nd gen 8 gb τότε που αντέχει ακόμα (16 ώρες αυτονομία το άτιμο μετά από τόσα χρόνια) , απλά μου λείπει το ράδιο.
Το συγκεκριμένο ipod το έχω (μαζί και άλλα ipod, βέβαια ) και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα σε ήχο με πάρα πολύ καλό μπάσο. Στα τελευταία ipod η apple έχει κανει πιο ουδέτερο τον ήχο - σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Στα καινούργια ipod το ενσωματωμένο ραδιόφωνο γονατίζει τη μπαταρία για πλάκα (σε λιγότερο από 6 ώρες συνεχούς παιξίματος και με όλα τα features απενεργοποιημένα ). Αντιθέτως στα Sony δεν γίνονται τέτοια ευτράπελα, και γενικότερα έχουν πολύ καλύτερη μπαταρία.
Για το συγκεκριμένο ipod είχε βγει ένα gadget (το έχω) από την ίδια την apple για να παίζει ραδιόφωνο, αλλά νομίζω ότι έχει καταργηθεί πλέον. Μιλάμε για αυτό εδώ:
(πηγή)Δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί τώρα και δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί κιόλας. Πάντως ήταν εξαιρετικό για τη δουλειά που έπρεπε να κάνει χωρίς να ρουφάει τη μπαταρία.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]