-
Για πείτε για κανα SSD δίσκο. Απο χωρητικότητα μου φτάνουν 60-80 Gb. Τί μάρκα και απο πού τον παίρνουμε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για πείτε για κανα SSD δίσκο. Απο χωρητικότητα μου φτάνουν 60-80 Gb. Τί μάρκα και απο πού τον παίρνουμε?Διαλέχτεεεε...
http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-s ... e=ssd+60gb
Αν δεν θα τον φορτώσεις με παιχνίδια κλπ βαριές εφαρμογές θα σε καλύψει μια χαρά ο 60άρης.
Διαφορετικά προτίμησε κάτι σε 128Gb, δεν έχουν τρομακτικές διαφορές στην τιμή. -
για βαριές καταστάσεις
-
Τι είδους; Η RAM σε καλύπτει ή μήπως να βάλεις παραπάνω;
-
web browsing και office
η ram είναι χ3
12 το σύνολο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για πείτε για κανα SSD δίσκο. Απο χωρητικότητα μου φτάνουν 60-80 Gb. Τί μάρκα και απο πού τον παίρνουμε?samsung 830
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
web browsing και officeη ram είναι χ3
12 το σύνολο
Αν μη τί άλλο θα ευχαριστιέσαι στα excelόφυλλα όταν θα βλέπεις ταυτόχρονα καμμιά 30αριά στήλες...
-
12gb μνήμη είναι υπερβολή...εδώ με 4gb κάνεις την δουλειά σου στο 99,9% των περιπτώσεων...παραπάνω θέλουν μόνο οι επαγγελματίες της εικόνας και του σχεδιασμού
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
12gb μνήμη είναι υπερβολή...εδώ με 4gb κάνεις την δουλειά σου στο 99,9% των περιπτώσεων...παραπάνω θέλουν μόνο οι επαγγελματίες της εικόνας και του σχεδιασμούθα χρησιμοποιηθεί -αν γίνει- σε εφαρμογές που θέλουν αρκετή επεξεργαστική ισχύ γι αυτό μπαίνουν τα 12 και ο i7
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Για πείτε για κανα SSD δίσκο. Απο χωρητικότητα μου φτάνουν 60-80 Gb. Τί μάρκα και απο πού τον παίρνουμε?
samsung 830
Πήρα τελικά έναν Intel 320 120Gb.
-
παιδια ποσο ειναι λογικο να μου ζητησουν για να μου κανουν φορματ στο λαπτοπ?
σε εναν που πηγα μου ειπε 45 ευρω και θα χρειαστει 2 ημερες. -
Κάπου τόσο παίρνουν απ' όσο ξέρω. Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; 2-3 ώρες θα σου πάρει, και το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας θα είναι η αναμονή για φορτώσει/εγκαταστήσει κλπ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Dell U2711 -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κάπου τόσο παίρνουν απ' όσο ξέρω. Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; 2-3 ώρες θα σου πάρει, και το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας θα είναι η αναμονή για φορτώσει/εγκαταστήσει κλπ.φοβαμαι μην γινει καμια εκρηξη
-
μια απλη ερωτηση
σε uefi bios πως μπαινεις?
εχω δοκιμασειesc
ολα τα function keys
delete
tab
ctrlαλλα δεν λεει να μπει θελει κατι το περιεργο ?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
σε εναν που πηγα μου ειπε 45 ευρω και θα χρειαστει 2 ημερες.45 πεταμένα ευρώ για την πιο εύκολη δουλειά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε εναν που πηγα μου ειπε 45 ευρω και θα χρειαστει 2 ημερες.45 πεταμένα ευρώ για την πιο εύκολη δουλειά...
εερρρμμμ και αμα δεν ξέρει και δεν έχει κανένα να το κάνει...
Τεσπα... 45 ευρώ για φορμάτ και εγκατάσταση.... σκέφτομαι να αρχίσω να ζητάω και γω διπλά στην δουλειά μου, γιατί εγω βάζω και υπογραφή γμτ.... Να του πεις 30 και άμα θέλει .-
45 πήρα εγώ απο τον Charmak66... αλλα αυτός είναι και γιατρός οποτε υπήρχε εξτρα χρεωση λόγω ιδιοτητας....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τεσπα... 45 ευρώ για φορμάτ και εγκατάσταση.... σκέφτομαι να αρχίσω να ζητάω και γω διπλά στην δουλειά μου, γιατί εγω βάζω και υπογραφή γμτ....
45 πήρα εγώ απο τον Charmak66... αλλα αυτός είναι και γιατρός οποτε υπήρχε εξτρα χρεωση λόγω ιδιοτητας....
Δηλαδή με 45 χρεώση θα είχα βγάλει άνετα θα είχα βγάλει άνετα το υπόλοιπο ποσό για το ποδήλατο μέσα στους 2 τελευταίους μήνες.
Και λίγα πήρες.@dim8
βρες κάποιο φίλο/η αν υπάρχει να στο κάνει. Αλλιώς tutorial από youtube,burn dvd,σοβαρό backup και -
Αν μιλάμε για laptop και κυρίως παλιό, μπορεί να έχει τον μπελά του με τους οδηγούς. Αν θα πληρώσεις τελικά, να του ζητήσεις μέσα στην τιμή να σου δώσει image recovery bootable dvd (μέσω acronis ή ghost): μετά την εγκατάσταση λειτουργικού και εφαρμογών, αντιγράφει 'εικόνα' του δίσκου σε dvd ώστε να μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά στο μέλλον εύκολα και γρήγορα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μια απλη ερωτησησε uefi bios πως μπαινεις?
εχω δοκιμασειesc
ολα τα function keys
delete
tab
ctrlαλλα δεν λεει να μπει θελει κατι το περιεργο ?
Πήρες καινούριο υπολογιστή ?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]