-
Για όποιον γνωρίζει.
Σε pc τα έφτυσε ο σκληρός δίσκος, έγινε αλλαγή με νέο και ξανά πέρασμα γνήσιων XP.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να αρχίσει το κατέβασμα (είναι ενεργοποιημένο) των update όπως SP3,etc,etc?H Microsoft έχει σταματήσει την παροχή υποστήριξης, αλλά δεν θα έπρεπε να δίνει ότι έχει βγάλει μέχρι τις 8 Απριλίου;
-
Είναι ενεργοποιημένο το auto update;
Κάνε manual update (start > windows update)Εγώ ακόμη είμαι στα XP, κάποια στιγμή τον Απρίλιο μου έβγαλε κάποιο notification για το end of support, αλλά μετά συνέχισε και κατέβαζε κάποια updates κυρίως το malicious tool.
-
Είναι ενεργοποιημένο το Auto update, δοκίμασα και το manual αλλά βγάζει το παρακάτω,
FPRIVATE 'TYPE=PICT;ALT=' Η τοποθεσία εντόπισε ένα σφάλμα και δεν μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα που ζητήσατε. Οι παρακάτω επιλογές ενδέχεται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα.
Για επιλογές αυτοβοήθειας:
• Συνήθεις ερωτήσεις• Εύρεση λύσεων
• Ομάδα συζήτησης του Windows Update
Για επιλογές υποστήριξης με βοήθεια:
• Υποστήριξη μέσω Internet της Microsoft (χωρίς χρέωση για θέματα του Windows Update)Μάλλον μου μένουν τρεις οπτιόν,
τηλέφωνο στην Microsoft, ξαναπέρασμα XP ή προσπάθεια για 7. -
Υπαρχει και αλλη λύση... AutopatcherXP .
Έχει όλα τα updates των ΧΡ και δεν χρειάζεται καν να είναι γνήσια...
-
Από μνήμης: πήγαινε με τον Internet browser στο site των Windows update και κοίτα από εκεί.
-
Για δες και εδώ: http://www.microsoft.com/el-gr/download ... aspx?id=24
Κατέβασε το XP SP3 και βάλτο...
Χρησιμοποίησε και ένα downloader και θα κατεβεί γρήγορα.
Μόνο διάλεξε την σωστή γλώσσα ώστε να μην σου χαλάσει την γλώσσα των Windows που έχεις. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ε όχι και όλοι , ευτυχώς, ανάλογα τι συμφέρει τη φοράΣε λάπτοπ πάντως είναι τελείως ανούσιο να ενδιαφέρεσαι για αυτόνομη κάρτα, gaming σε λάπτοπ είναι ανέκδοτο και έχει νόημα μόνο όταν είσαι πολύ περιορισμένος
Διαφωνω καθετα εγω και το laptop μου.
Eιναι εντελως αυθαιρετο να λες κατι τετοιο.
Οπως παντα εξαρταται.Ειχαμε κανει και παλιοτερα μια τετοια συζητηση θυμαμαι.
Εδω και 10 χρονια που παιρνω μονο λαπτοπ (τα ταξιδια δε μου επιτρεπουν σταθερο, δε μου αρεσει κι ολας η ιδεα), εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου, ολα με σοβαρες dedicated καρτες και με καλυπτουν πληρως σε gaming.
Στο ενα μαλιστα (5920g) ειχα αλλαξει τη καρτα γραφικων του και πηγα σε μεγαλυτερη γιατι δεν ηθελα να αλλαξω λαπτοπ ακομα.
Εννοειται ετρεχε υπερχρονισμενη, σταθεροτατη και κρυα. -
Είπα ότι οι ειδικές συνθήκες εξαιρούνται, άλλο να έχεις μόνο φορητό(και να έχεις επενδύσει αναλόγως σε αυτό το γεγονός), άλλο να έχεις και ένα φθηνό φορητό και να περιμένεις από αυτό να έχει μια σχετικά καλή κάρτα για να παίζεις
Πεταμένα λεφτά για εμένα να σε ενδιαφέρει να υπάρχει και κάρτα
Τα περισσότερα λάπτοπ δεν είναι σχεδιασμένα για gaming (τα σασί τους), οπότε και να έχουν κάρτα είναι άχρηστη
-
+1 για τα 'gaming' laptops...Πεταμενα λεφτα οταν μπορεις να φτιαξεις ενα υπερτουμπανο σταθερο.
-
Ως γνωστόν ψήνομαι να χτυπήσω ένα 17άρι.
Ωστόσο αυτό που με φρενάρει είναι το παρακάτω:
Ρε παιδιά τους παλιότερους φορητούς σας τι τους κάνετε;;
Τους χαρίζετε;
Τους πετάτε;
Τους βάζετε στην αποθήκη;
Τους στέλνετε σε κάποιο μουσείο; -
Θυσια στον σατανα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ως γνωστόν ψήνομαι να χτυπήσω ένα 17άρι.Ωστόσο αυτό που με φρενάρει είναι το παρακάτω:
Τους χαρίζετε;
Τους πετάτε;
Τους στέλνετε σε κάποιο μουσείο;Αν πιάνει κάτι αγγελία
Εγώ προσωπικά τον παραχώρησα αποκλειστικά στην αδερφή μου, όπως και τον προηγούμενο σταθερό στη γυναίκα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ως γνωστόν ψήνομαι να χτυπήσω ένα 17άρι.Ωστόσο αυτό που με φρενάρει είναι το παρακάτω:
Τους χαρίζετε;
Τους πετάτε;
Τους στέλνετε σε κάποιο μουσείο;σοβαρα δλδ...? αυτο που σε φρενάρει ειναι τι θα απογίνει οταν παλιώσει? Και τι σε νοιάζει? Παλιος ειναι...
Αν έχει ζωή, μπορείς να τον κάνεις HTPC με ενα HDMI καλώδιο, ή κάποιο δευτερευοντα ρόλο.
Αν είναι ρημάδι ---> σκουπίδια
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σοβαρα δλδ...? αυτο που σε φρενάρει ειναι τι θα απογίνει οταν παλιώσει? Και τι σε νοιάζει? Παλιος ειναι...
Αν έχει ζωή, μπορείς να τον κάνεις HTPC με ενα HDMI καλώδιο, ή κάποιο δευτερευοντα ρόλο.
Μιλάω για τους φορητούς που ήδη έχω... και κοιμούνται σε αποθήκη...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν πιάνει κάτι αγγελίαΕγώ προσωπικά τον παραχώρησα αποκλειστικά στην αδερφή μου, όπως και τον προηγούμενο σταθερό στη γυναίκα
Είπα σήμερα σε έναν γνωστό μου στο γυμναστήριο να του **χαρίσω **έναν φορητό THINKPAD εργαλείο άριστο, για τα παιδάκια του που είναι στο γυμνάσιο και έφαγα πόρτα...
Με ρώτησε αν έχει 4GB RAM και αν τρέχουν άνετα τα Windows 8... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
σοβαρα δλδ...? αυτο που σε φρενάρει ειναι τι θα απογίνει οταν παλιώσει? Και τι σε νοιάζει? Παλιος ειναι...
recycle
-
Κρίμα να τα πάω ανακύκλωση.
Θα έχω το νου μου μπας και πετύχω κάποιον που να έχει πραγματική ανάγκη.
Ή θα βγάλω καμιά αγγελία που σε κάθε αγορά φορητού θα δίνω δώρο άλλον έναν... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ή θα βγάλω καμιά αγγελία που σε κάθε αγορά φορητού θα δίνω δώρο άλλον έναν...μεταξυ μας, αν ειναι αχρηστα για σενα, κατα πασα πιθανοτητα ειναι αχρηστα και για οποιονδηποτε αλλο... Μην το κουράζεις αδικα λοιπον. Δεν εχει σημασια αν λειτουργουν ακομα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν θες πάντως σε απαλλάσω εγώ.
Περνάω και από όπου σε βολεύει να τους πάρω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ή θα βγάλω καμιά αγγελία που σε κάθε αγορά φορητού θα δίνω δώρο άλλον έναν...ενδιαφερομαι και γω για τα παιδια αν αποφασισεις και δεν θελουν δικοι σου ανθρωποι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]