-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ δεν ειναι τοσο τραγικα..? Ενταξει σε τσοντοsites μπαινω..Και εχω το αβαστ και 1-2 anti malware που τα ενημερωνω τακτικα.Τεσπα ακομα θελει 134 λεπτα για να τελειωσει το scanning
Εγω θα ελεγα να ακολουθησεις τον δρομο του θεου και την αποχη...αφου βλεπεις οτι σε χαλάει, τι το συνεχίζεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και ούτε καν 100€ με 70 βάζει έναν 120αρι evo και είναι κομπλέhttp://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung ... 120GB.html
βέβαια με 256 έχει άλλη άνεση, από την άλλη εγώ για ssd μόνο samsung εμπιστεύομαι και από τότε που ο evo 256 έπεσε στα 110-120 εξαφανίστηκε από όλη την ελλάδα και έτσι συμβιβάστηκα με το πιο μικρό μοντέλο (μου βγήκε και πιο οικονομικά)
Οι crucial m500/550 mx100 σε τρομάζουν δηλαδή; Μια χαρά δεν είναι;
-
μωρέ πολλοί είναι μια χαρά, απλά οι samsung είναι σίγουρα μια χαρά γιατί τα φτιάχνει όλα μια εταιρεία
-
Τελευταία όταν ανοίγω τον firefox στο γραφείο και κάνω restore session μου βγάζει σε αρκετά site 'Firefox is currently in offline mode and can't browse the Web.'. Τσέκαρα τα connection settings, είναι στο no proxy, όπως επίσης και το file->work offline είναι unchecked. WTF?
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
και ούτε καν 100€ με 70 βάζει έναν 120αρι evo και είναι κομπλέ
http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung ... 120GB.html
βέβαια με 256 έχει άλλη άνεση, από την άλλη εγώ για ssd μόνο samsung εμπιστεύομαι και από τότε που ο evo 256 έπεσε στα 110-120 εξαφανίστηκε από όλη την ελλάδα και έτσι συμβιβάστηκα με το πιο μικρό μοντέλο (μου βγήκε και πιο οικονομικά)
Οι crucial m500/550 mx100 σε τρομάζουν δηλαδή; Μια χαρά δεν είναι;
Ο m500 που εχω ηταν κορυφη οταν τον ειχα βαλει. Κανενα προβλημα εννοειται. Super vfm.
Συμφωνα με το sentinel μετα απο δυο χρονια ειναι στο 97%. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τελευταία όταν ανοίγω τον firefox στο γραφείο και κάνω restore session μου βγάζει σε αρκετά site 'Firefox is currently in offline mode and can't browse the Web.'. Τσέκαρα τα connection settings, είναι στο no proxy, όπως επίσης και το file->work offline είναι unchecked. WTF?antivirus permissions?
proxy settings?
-
σκέφτομαι στο νέο μου λάπτοπ να βγάζω τη μπαταρία όταν είμαι σε πρίζα για να μην υπάρχει φθορά και μου τα κακαρώσει όπως και η προηγούμενη
δε νομίζω να έχω θέμα, προφανώς όταν θα κάνω κάποια σοβαρή δουλειά θα την έχω επάνω σε περίπτωση διακοπής, αλλά κατά τα άλλα δε νομίζω ότι χρειάζεται,ούτε ο σκληρός είναι μηχανικός για να τα φτύσει από τη διακοπή
τι λέτε;
-
προφανως και την βγαζεις (φορτισμενη φανταζομαι)
-
ναι εννοείται φορτισμένη (για όταν χρειαστεί), απλά με τη προηγούμενη είχα παρατηρήσει φθόρα απλά και μόνο επειδή ήταν πάνω μέχρι που μια μέρα τα τίναξε και δεν είχε και τη φοβερή χρήση εκτός πρίζας και τελικά κατέληξα να μην έχω φορητό όταν πραγματικά το χρειαζόμουν
οπότε βγαίνει
-
Σε ένα toshiba παλιό εδώ και 5 χρόνια με την μπαταρία πάνω και χρήση ως desktop με συνεχή τροφοδοσία, κρατάει άνετα 1 ωρίτσα χωρίς ρεύμα. Είναι να σου κάτσει βέβαια.
Βγάλτην, αποθήκευσέ την κάπου σε σκιερό και ξηρό μέρος, αλλά μην ξεχνάς να τη φορτίζεις.
Εδώ π.χ λένε να την έχεις στο 40% κατά την αποθήκευση και να τη φορτίζεις πριν φτάνεις στο 10%. Χοντρικά ανά τρίμηνο (να την πηγαίνεις από 10% --> 40%). -
στο HP (Probook 4710s) μετά από 4 χρόνια και πάντα πάνω την μπαταρία κρατάει ένα 3,5ωρο χαλλλλαρά.
-
στα 6 χρόνια που έχω το hp, από το 3ο δεν είχα μπαταρία, δε ψήνομαι να μείνω πάλι έτσι ούτε θέλω την ωρίτσα μόνο
θα μείνει στην άκρη, αλλά γιατί να την έχω μόνο στο 40% ; θα διαβάσω πάντως και το λινκ
-
Αυτη η επιλογη για συντηρηση μπαταρίας στα windows υπάρχει τελικά?
-
ναι εννοείται φορτισμένη (για όταν χρειαστεί), απλά με τη προηγούμενη είχα παρατηρήσει φθόρα απλά και μόνο επειδή ήταν πάνω μέχρι που μια μέρα τα τίναξε και δεν είχε και τη φοβερή χρήση εκτός πρίζας και τελικά κατέληξα να μην έχω φορητό όταν πραγματικά το χρειαζόμουνοπότε βγαίνει
αν καταφερεις και μαθεις τον κωδικο μπαταριας που εχει μεσα μπορεις να δεις ποσο κραταει στο Long term υπαρχουν Sites
-
στα 6 χρόνια που έχω το hp, από το 3ο δεν είχα μπαταρία, δε ψήνομαι να μείνω πάλι έτσι ούτε θέλω την ωρίτσα μόνοθα μείνει στην άκρη, αλλά γιατί να την έχω μόνο στο 40% ; θα διαβάσω πάντως και το λινκ
Δεν ξέρω γιατί απαραίτητα 40%, εγώ θα την άφηνα παραπάνω γιατί πάντα υπάρχει η περίπτωση να ξεχαστείς και να αδειάσει η μπαταρία με τον καιρό, και δεν το θέλουμε αυτό.
Α, και καλορίζικος
-
ευχαριστώ
απλά μου φαίνεται παράλογο το 40αρι, γιατί τη θέλω γεμάτη σε περίπτωση που μπορεί να το χρειαστώ έξω δίχως πρίζα
δε γίνεται να παίζω μεταξύ 10-40
είπαμε να μη τρώει άσκοπη φθορά, εννοείται ότι θα τη φθείρω όταν χρειαστεί για να κάνω τη δουλειά μου
προς το παρόν την έχω σχεδόν φουλ φορτισμένη (96%) στη τσάντα που έχω για να μεταφέρω το λάπτοπ, οπότε όταν χρειαστεί να το πάρω έξω θα είναι εκεί πρόχειρη
-
Πάντως όποια συσκευή έρχεται καινούρια αν παρατηρήσεις ειδικά στα κινητά που είναι πιο εύκολο είναι λίγο κάτω από την μέση φορτισμένο(=αποθηκευμένο μέχρι να το ανοίξεις).
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
-
ναι συνήθως έτσι είναι, παρόλα αυτά έχω δει και πολύ γεμάτα (>80%) και τελείως άδεια
η δική μου λογική πάντως λέει ότι όταν θέλω μπαταρία, θα θέλω ότι έχει αυτή να μου προσφέρει. δε θα κάτσω να τη φορτίσω εκείνη την ώρα (που μπορεί και να μη ξέρω ποια θα είναι αυτή) , απλά θα τη χρησιμοποιήσω, στη συνέχεια θα τη γεμίσω και θα μπει στην άκρη για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση
αρχικά ας αποφύγω τη φθορά του να είναι συνεχώς στο 100% πάνω στο μηχάνημα και να ψήνεται διαρκώς που σίγουρα έχω δει ότι κάνει κακό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα
-
Mε τα κινέζικα που πας και μπλέκεις καλά κάνεις και ανησυχείς.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
-
τι να κάνω βρε ελτέο, ανάθεμα τη φτώχεια μου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]