-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ δε ξαναπαίρνω hp , αυτή την εποχή κοιτάζω dell λόγω εγγύησης και lenovoΕιχα σταμπαρει ένα lenovo με quad i7 (όχι τις μαλακιές τους u ) στα 650 και το σκέφτομαι
Στην δουλειά έχουμε 200+ Lenovo και άλλα τόσα Dell από το 2011, πάρε Lenovo
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι λετε για αυτο?
http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite- ... PER.904969Καλό είναι αν και προσωπικά toshiba ούτε τους πολυσυμμπαθώ ούτε θα ξαναγόραζα
Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Πολύ αξιόπιστα τα Toshiba, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλό service. Κάποτε έδιναν και ασφάλεια για κλοπή, πτώση κτλ, ισχύει ακόμα?
Τελικα το παρηγγειλα για την αδερφη μου.Δεν εχει αμεση διαθεσιμοτητα αλλα δε βιαζεται οποτε ΟΚ!
Πρωτη φορα αγοραζω Toshiba αλλα ακουσα πολυ καλα λογια απο 2 -3 ατομα που ασχολουνται με υπολογιστες ,ο εναςαπο αυτους επαγγελματικα.Θα δουμε βεβαια αν θα βγει καλο.
Απο hp δεν ξαναγοραζω κανενα προιον τους.Οτι εχω παρει δε με εχει ικανοποιησει.
Η αδερφη μου ειχε ενα vaio το οποιο αντεξε 6 χρονια χωρις προβληματα αλλα μαλλον καηκε και το τελευταιο χρονο βολευοταν με το παλιο μου Acer το οποιο εκλεισε δεκαετια πλεον και δουλευει ακομα.Στα 4 χρονια μου ειχε καψει το σκληρο βεβαια..
Αυτα σε γενικες γραμμες! -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Εγώ δε ξαναπαίρνω hp , αυτή την εποχή κοιτάζω dell λόγω εγγύησης και lenovo
Ειχα σταμπαρει ένα lenovo με quad i7 (όχι τις μαλακιές τους u ) στα 650 και το σκέφτομαι
Δε τη παλεύουν τα dell; μάλλον προς lenovo με έβλεπα έτσι κι αλλιώς
Αυτό κοιτάζω http://www.skroutz.gr/s/4347079/Lenovo- ... B-1TB.html και φυσικά θα μπει ssd επάνω με το που παρθεί και θα τα σπάει για καμιά 5ετια εφόσον δε πάθει κάτι
Βέβαια θέλω να κάνω και μεγάλη αναβάθμιση στο desktop μέχρι να τελειώσει ο χρόνος, θα πρέπει να υπολογίσω τα οικονομικά μου, αλλά μετά πάω ήρεμα για τα επόμενα χρόνια
-
Καμία 10αρια lenovo που πήραμε μέσα στα τελευταία 2 χρόνια στην εταιρία, δεν είχαμε σε κανένα πρόβλημα. Σε 3 από αυτούς μπήκε κ ssd από την πρώτη μέρα και φυσάνε!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα Dell στις καλές σειρές, είναι εξαιρετικά. Ειδικά κάτι XPS με carbon και αλουμίνιο...
Και η εγγύηση είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις καλές σειρές όλα εξαιρετικά είναι. Και τα dell και τα Lenοvo και τα HP ....
-
Το θέμα είναι ότι δεν μπορεις να πάρεις πάντα την καλή σειρά .....
Πάντως η εγγύηση στα Dell σκιζει....
-
Εγώ δε ξαναπαίρνω hp , αυτή την εποχή κοιτάζω dell λόγω εγγύησης και lenovo
Ειχα σταμπαρει ένα lenovo με quad i7 (όχι τις μαλακιές τους u ) στα 650 και το σκέφτομαι
Δε τη παλεύουν τα dell; μάλλον προς lenovo με έβλεπα έτσι κι αλλιώς
Αυτό κοιτάζω http://www.skroutz.gr/s/4347079/Lenovo- ... B-1TB.html και φυσικά θα μπει ssd επάνω με το που παρθεί και θα τα σπάει για καμιά 5ετια εφόσον δε πάθει κάτι
Βέβαια θέλω να κάνω και μεγάλη αναβάθμιση στο desktop μέχρι να τελειώσει ο χρόνος, θα πρέπει να υπολογίσω τα οικονομικά μου, αλλά μετά πάω ήρεμα για τα επόμενα χρόνια
Τα Dell τα έχω χειριστεί και χειρίζομαι προσωπικά όλα, από στήσιμο μέχρι κάθε είδους support, ναι μεν καλά αλλά τα Lenovo που έχουμε δώσει σε διευθυντάδες και σε καμιά 300 εργαζόμενους σε άλλη πόλη είναι καλύτερα, τα Dell έχουν κάτι μικροατέλειες κατασκευαστικά π.χ το πλαστικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη ξεκολάει κλπ, είναι σπαστικά στο π.χ να αλλάξεις ένα keyboard ή μνήμες και δεν ήταν και φτηνά, μιλάω για αυτό http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2383754,00.asp με i5. 4G RAM και 320gb δίσκο στις 7200.
Από την άλλη τα Lenovo μπορεί να είναι πιο άσχημα αλλά είναι γερή κατασκευή και δεν τα καταστρέφουν εύκολα οι ρεμπεσκέδες μας έχουν επίσης καλό support και είναι εύκολα σε επεμβάσεις στο εσωτερικό.
Πριν έναν μήνα μου έδωσαν ένα Lenovo ThinkPad Ηelix να τεστάρω τα win 8.1 που θα πάμε του χρόνου και έχω εντυπωσιαστεί, καταργεί και tablets και όλα το πραγματάκι.
Αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις με i7, 6giga RAM και 2G GPU το είχα πάρει πριν μερικούς μήνες για τον γιο ενός partner στην δουλειά και μου είχε αρέσει πολύ γιατί ήταν και όμορφο εκτός από τρομερά ποιοτικό και γρήγορο. Brushed aluminium κι έτσι, πολύ premium λέμε
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πριν έναν μήνα μου έδωσαν ένα Lenovo ThinkPad Ηelix να τεστάρω τα win 8.1 που θα πάμε του χρόνου και έχω εντυπωσιαστεί, καταργεί και tablets και όλα το πραγματάκι.Γιατί πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό;
Εν πρώτοις μοιάζει μετριότατο για ultrabook (βαρύ για 11', καμία σπουδαία οθόνη)
και ακόμα χειρότερο για tablet (ΠΟΛΥ βαρύ, κάκιστη αυτονομία, κακή οθόνη, ακόμα ανύπαρκτο marketplace) -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πριν έναν μήνα μου έδωσαν ένα Lenovo ThinkPad Ηelix να τεστάρω τα win 8.1 που θα πάμε του χρόνου και έχω εντυπωσιαστεί, καταργεί και tablets και όλα το πραγματάκι.
Γιατί πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό;
Εν πρώτοις μοιάζει μετριότατο για ultrabook (βαρύ για 11', καμία σπουδαία οθόνη)
και ακόμα χειρότερο για tablet (ΠΟΛΥ βαρύ, κάκιστη αυτονομία, κακή οθόνη, ακόμα ανύπαρκτο marketplace)Γιατί έχει Windows εντάξει το συγκεκριμένο μπορεί να μην είναι αυτό που θα τελειώσει τα tablets αλλά ένα αντίστοιχο με την λογική ότι οι περισσότερες εταιρείες είτε είναι σχεδόν μαγαζάκια της MS είτε χρησιμοποιούν in house made software βασισμένο πάνω στην MS και οι υπάλληλοι θέλουν ένα πράγμα που να τα συνδυάζει όλα, ειδικά όταν ταξιδεύουν από Καναδά μέχρι Σιγκαπούρη, τότε ένα convertible laptoπ με την ισχύ που έχει σε συνδυασμό με την φορητότητα κάνει την δουλειά καλύτερα.
Σε κάποιον που έχει να ταξιδέψει και πρέπει να κουβαλήσει 13άρι λαπτοπ, tablet, smartphone, φορτιστές για το καθένα κλπ κλπ είναι μεγάλη διαφορά να τα έχει όλα σε ένα τακτοποιημένα, ακόμα κι να το ταξίδι του είναι μερικούς ορόφους παρακάτω από το γραφείο του στο boardroom.
-
Αλήθεια είναι ποιοτικό δαυτο; Εγώ πιο πολύ για τα specs το κοιτάω, θεώρησα χωρίς να το έχω δει από κοντά ότι είναι απλά κάτι μέτριο με καλά χαρακτηριστικά εξού και η τιμή
Αν όντως έχει και κάποια ποιότητα να το σκεφτώ πιο σοβαρά
-
Τσίπη Qsi ρίξε χρήμα στην αγορά!
http://www.skroutz.gr/s/5133154/Lenovo- ... B-8GB.html
-
Ρε φίλε αυτό δεν αξίζει έχει υβριδικό δίσκο (μούφα) και 8GB βάζω και μόνος μου
Επίσης ούτε τα 6.5 κατοστάρικα έχω αυτή τη στιγμή, κάτσε να πάρω κάνα ψιλό πρώτα γιατί έχω χάσει το λογαριασμό
Κάτσε βασικά να καταφέρω να πάω διακοπές πρώτα με δικά μου χρήματα..
-
Το δίσκο θα τον αλλάξεις.
Η κάρτα κάνει τη διαφορά! -
Αλήθεια είναι ποιοτικό δαυτο; Εγώ πιο πολύ για τα specs το κοιτάω, θεώρησα χωρίς να το έχω δει από κοντά ότι είναι απλά κάτι μέτριο με καλά χαρακτηριστικά εξού και η τιμήΑν όντως έχει και κάποια ποιότητα να το σκεφτώ πιο σοβαρά
Είναι ποιοτική=γερή κατασκευή, με εφετζίδικη εμφάνιση, όταν άνοιξα το κουτί με εντυπωσίασε για Lenovo, ρίξτο καμιά ματιά σε κανέναν κατάστημα αν το έχουν για display.
Αν χρειαζόμουν λαπτοπ θα το αγόραζα χωρίς 2η σκέψη.
-
Ρε δε με νοιάζει η κάρτα σε λάπτοπ, i7 με onboard αν γίνονταν να πάρω θα το προτιμούσα, δε με ενδιαφέρει το gaming σε λάπτοπ
-
Δεν είναι κακό να υπάρχει!
-
τώρα φίλε είμαι σε τέτοια φάση (αναπληρώνω το χαμένο gaming των προηγούμενων μηνών) , τι να μου κάνει το λαπτοπ
το λαπτοπ απλά το θέλω γιατί το hp μου και παλιό είναι, αλλά τη βγάζει δε τη βγάζει έχει πλέον σοβαρα θέματα hw
χρειάζομαι συχνά φορητό και πρακτικά δεν έχω -
πόσες ίντσες η οθόνη;
-
46' sony 500λίγα € πριν κάνα χρόνο περίπου , τίμια αγορά
δεν είναι smart, δεν είναι 3d το μόνο εξτρά της είναι ότι συνδέω στο σκληρό (που φαίνεται στη φωτό) και παίζει τα πάντα με ελληνικούς υπότιτλους και έχει σχετικά ικανοποιητική εικόνα
βέβαια τώρα που κοιτάω στο skroutz σε αυτά τα λεφτά παίζουν πιο καλά/φρέσκα πράγματα
(εγώ έχω αυτή που πλέον έχει μόνο ο κολομβούνης, αλλά το αμέσως επόμενο μοντέλο μου φαίνεται πιο value for money και το αμέσως προηγούμενο πρέπει να είναι πιο καινούριο από ότι διαβάζω από το κωδικό του )http://www.skroutz.gr/c/12/television/m ... 46-51.html
-
Smart & 3d ειδικά 3d είναι μια λαμακία και μισή. Καλά έκανες και δεν τα επέλεξες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]