-
Ξανά, μπράβο για τα gifάκια
Για τα specs, κουτί και οθόνη, προφανώς είτε για να κάνεις πλάκα είτε γιατί απλά θες να πεις το δικό σου, γράφεις ότι γράφεις....ασχέτως αν απάντησα ήδη, το αγνοείς εσκεμμένως, οπότε μάλλον θες να κάνεις πλάκα. Ξανά, ωραία τα gifάκια
Δεν έχει σημασία να γράψω για απαιτήσεις σε ρεύμα (που θα τον αναγκάσουν να αλλάξει ένα 650αρι τροφοδοτικό), ή την ποιότητα/ταχύτητα των DIMMs μνήμης, ή για τον σκληρό δίσκο (που όπως έχουμε ήδη πει βάζει ένα καλό SSD και ένα μηχανικό για δεύτερο, εγώ πρότεινα μόνο τον SSD), αυτά όπως είπα είναι προφανή και τα αγνοείς/προσπερνάς/δεν απαντάς καν....
Το μοναδικό που έχει σημασία και όντως κρατάω από τα δύο αστεία -αλλά τερατώδη posts σου- είναι η κάρτα γραφικών. Κατά τα άλλα, μηδέν εις το πηλίκο (αλλά κάτσε, το γέλιο που έριξα είναι καλό, οπότε άκυρο, μια χαρά τα έγραψες)
-
Τσέκαρε και τις άδειες για τα προγράμματα που έχεις αγοράσει αν σε καλύπτουν και για MAC και για Windows
-
g87³ πρέπει να 'χεις άπλετο χρόνο (+ bandwidth)
-
Ειχα ορεξη σημερα ειναι η αληθεια .
(Πιο πιθανο ειναι να χω απλυτο χρονο με την δουλεια που χει μαζευτει.)
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ειχα ορεξη σημερα ειναι η αληθεια .(Πιο πιθανο ειναι να χω απλυτο χρονο με την δουλεια που χει μαζευτει.)
Έγραψες πάντως, ακόμα τα βλέπω και γελάω...
-
κλαίω από τα γέλια με το gifακι με το κουνιστό μοντέλο...που τα βρίσκετε αυτά ρε σεις...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
εσυ οριζεις το budget προφανως..
Καλά ναι, απλά κοιτάω εναν δυνατό υπολογιστή που να σηκώνει άνετα photoshop, after effect, κτλ που να αντέξει τουλάχιστον 6 χρόνια όπως αυτός που έχω τώρα.
Θες να αντεχει πολλά χρόνια... η θες να κανεις δουλεια? Γιατι ο δικός σου, μετα τον τριτο χρόνο μαλλον σταματησε να κάνει δουλεια και απλά τον άντεχες εσυ.
Θελω να πω.... πως δεν υπαρχει pc που θα 'αντεχει' 6 χρονια. Ποιο λογικό και πολυ λιγοτερο κοστοβόρο ειναι να αλλάξεις απλα PC στην τριετια-τετραετια. Κάνε ενα ισσοροπημενο setup... Κατι διχιλιαρα-τριχιλιαρα που διαβασα δεξια αριστερα... στον κοσμο των pc φαντάζουν fail απο χλμ μακρια....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ειχα ορεξη σημερα ειναι η αληθεια .
(Πιο πιθανο ειναι να χω απλυτο χρονο με την δουλεια που χει μαζευτει.)
Έγραψες πάντως, ακόμα τα βλέπω και γελάω...
Χαιρομαι οταν ο συνομιλητης μου εχει αισθηση του χιουμορ και δεν το παιρνει προσωπικα. (Αυτο το σκοπο ειχε και το υφος του ποστ μου αλλωστε.)
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Χαιρομαι οταν ο συνομιλητης μου εχει αισθηση του χιουμορ και δεν το παιρνει προσωπικα. (Αυτο το σκοπο ειχε και το υφος του ποστ μου αλλωστε.)
Ναι ρε συ, εννοείται, έκανε μπαμ, αλλά ακόμα και να μου την έλεγες, με τόσο κόπο που έκανες για τα gifs, και πάλι μπράβο θα σου έλεγα
...Κάνε ενα ισσοροπημενο setup... Κατι διχιλιαρα-τριχιλιαρα που διαβασα δεξια αριστερα... στον κοσμο των pc φαντάζουν fail απο χλμ μακρια....
Για του λόγου το αληθές:
Current PC: 26/12/2009: Κωδικός παραγγελίας......, Μερικό Σύνολο : 1.754,08€, Κόστος Αποστολής : Δωρεάν, Σύνολο ΦΠΑ : 333,28€, Σύνολο : 2.087,36€
Όπως είπα, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, να φτιάξω PC που να αντέξει 2,3,4 χρόνια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θες να αντεχει πολλά χρόνια... η θες να κανεις δουλεια? Γιατι ο δικός σου, μετα τον τριτο χρόνο μαλλον σταματησε να κάνει δουλεια και απλά τον άντεχες εσυ.Έτσι ακριβώς έχει γίνει, έχεις δίκιο!
Το θέμα είναι οτι τώρα μετά απο 6 χρόνια δεν του κάνει κούκου... η οθόνη κάνει τα δικά της, δεν μπορεί να πάρει πάνω απο 4gb ram κτλ...Θελω να πω.... πως δεν υπαρχει pc που θα 'αντεχει' 6 χρονια. Ποιο λογικό και πολυ λιγοτερο κοστοβόρο ειναι να αλλάξεις απλα PC στην τριετια-τετραετια. Κάνε ενα ισσοροπημενο setup... Κατι διχιλιαρα-τριχιλιαρα που διαβασα δεξια αριστερα... στον κοσμο των pc φαντάζουν fail απο χλμ μακρια....
Όντως.
Κοίτα μετά διχίλιαρα - τριχίλιαρα δεν παίζει να παω, άλλωστε 4Κ οθόνη στην τελική δεν μου κάνει.
Σαν φωτογράφος δεν χρειάζετε, είναι υπερβολή, σαν βιντεο είναι νωρίς ακόμα για 4Κ επεξεργασίες. Ποιος και πόσοι άλλωστε έχουν τηλεοράσεις 4Κ σπίτι τους για να δουν το αποτέλεσμα.
Άρα αν είναι να ξεπεράσω το 1μιση χιλιάρικο παω πάλι σε mac που έχω βολευτεί με το λειτουργικό του και την απλότητα του και τελειώνει το θέμα.
Σε 3 χρόνια τον πουλάω σε κανένα έταιρο funboy και τσονάρω για τον επόμενο. -
ACE, G87777, σας ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοίτα μετά διχίλιαρα - τριχίλιαρα δεν παίζει να παω, άλλωστε 4Κ οθόνη στην τελική δεν μου κάνει.
Σαν φωτογράφος δεν χρειάζετε, είναι υπερβολή, σαν βιντεο είναι νωρίς ακόμα για 4Κ επεξεργασίες. Ποιος και πόσοι άλλωστε έχουν τηλεοράσεις 4Κ σπίτι τους για να δουν το αποτέλεσμα. .Ο κόσμος δεν βιντεοσκοπεί για τώρα. Βιντεοσκοπεί για το μέλλον. Και καλό είναι imo να είσαι futureproof.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σαν φωτογράφος δεν χρειάζετε, είναι υπερβολή, σαν βιντεο είναι νωρίς ακόμα για 4Κ επεξεργασίες. Ποιος και πόσοι άλλωστε έχουν τηλεοράσεις 4Κ σπίτι τους για να δουν το αποτέλεσμα. .Ο κόσμος δεν βιντεοσκοπεί για τώρα. Βιντεοσκοπεί για το μέλλον. Και καλό είναι imo να είσαι futureproof.
Δεν βγαζει νοημα αυτο καρδια μου.Το μελλον εσυ το θεωρεις σε οριζοντα 5ετιας. Ενας γονιος σε οριζοντα 30ετιας.Οποτε τι futureproof λες;
@ Θανος
Καταλαβα.
Γεωργια ακυρη η μεταφορα υπολογιστη στου Θανου. Κλεισε κουπεα .
-
@j.marr Αν μπορούσα (οικονομικά) όχι μόνο fututreproof θα ήμουν, αλλα hyper-futureproof!
Κοιτάω μέχρι που μπορώ να φτάσω με τις οικονομικές δυνατότητες που έχω τώρα.@g8777 Σε κάτι πιο μυώδες απο τον Κουπέα δεν έχουμε;
Κοίτα όπως είπα και πριν, αν είναι να σκάσω πανω απο εναμιση χιλιάρικο, μένω σε mac που για πολλούς και διάφορους λόγους με βολεύει περισσότερο απο όσο ένα pc. Οκ μπορεί να πληρώσω περισσότερα για να πάρω λιγότερα (οχι πάντα όμως) αλλά... -
Ότι έμεινε απο 4 giga ram μετά την επεξεργασία φωτογραφίων με lightroom + photoshop.
-
Γιατί δεν μας λες πόσα είναι να δώσεις ώστε να δούμε τι μπορεί να χωρέσουμε εκεί μέσα.
-
Όριο τα 1.500€
-
Αυτά είναι μόνο για πύργο ή και οθόνη μαζί?
-
Κοίτα με 2Κ παω στον Apple Desktop iMac ME088GR/A που τα έχει όλα.
Αν πουμε για pc τότε πάμε σε εναμιση χωρίς οθόνη, συν αλλα 500 για οθόνη. -
παρε 16gb ddr3 μνημη ΤΩΡΑ που οι τιμες ειναι φτηνες και τα υπολοιπα τα βρισκουμε αλλα την μνημη παρτην χωρις να σκεφτεις..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]