-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγω απορω πως μπορουν καποιοι και ψαχνουν παρεα μεσω ιντερνετ.
Και δεν αναφερομαι σε γνωριμια οπως εδω πχ ,η σε αλλα φορουμ πιο ειδικου σκοπου οπου λιγο πολυ ολοι γνωριζονται και κανουν και συγκεντρωσεις.
Αλλα μεσω τσατ,το βρισκω τραγικο.Τραγικό, ξετραγικό, υπάρχουν και άνθρωποι που ζούνε μόνοι εντελώς, χωρίς παρέες, ξεχασμένοι από όλους, και δεν γουστάρουν να πηγαίνουν μόνοι στα μπαράκια, στα εστιατόρια ή στις παραλίες και να βολοδέρνουν έξω σαν τα ρεμάλια.
Οπότε αυτοί οι άνθρωποι είτε θα απομονωθούν σε καραντίνα μέσα στα σπίτια τους είτε θα αναζητήσουν άλλες διεξόδους. Μία από αυτές και ίσως η ποιο εύκολη και ευέλικτη είναι το ίντερνετ. Καλώς ή κακώς το ίντερνετ παρέχει κάποιες υπηρεσίες. Αν υπήρχαν και άλλες ρεαλιστικές λύσεις, έξω στην πραγματική ζωή, σίγουρα στο ίντερνετ θα είχε ξεφτίσει αυτή η ιστορία (γνωριμίες, παρέες κλπ...). Και επειδή δεν υπάρχουν, για αυτό το λόγο ανθούν αυτές οι υπηρεσίες στο ίντερνετ.
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεστε.
Εαν καποιος ειναι μονος του ,χωρις παρεα ή φιλους,τοτε μπορει να κανει καποια πραματα ωστε να σβησει αυτην την μοναξια .
Μπορει να παει σε ενα μπαρακι ,οχι σε κλαμπ που ειναι τεραστια και χανεται η επικοινωνια.
Εκει θα γνωριστει με το προσωπικο και ισως και με πελατες.
Εαν ειναι σοβαρος και οχι γελοιος λιγουρης που την πεφτει στην καθε μια,τοτε θα αποκτησει ενα στεκι και γιατι οχι θα αλλαξει και καποια τηλ.
Υστερα μπορει να ασχοληθει με καποιο χομπι που θα του αρεσει.
Μπορει να παει σε ενα γυμναστηριο ,σε μια σχολη χορου,σε ενα ωδειο.
Προφανως και δεν κατηγορω το ιντερνετ αλλα μαλλον παρεξηγηθηκα.
Αναφερθηκα στα τσατ,συγκεκριμενα.
Στο ιντερνετ μπορεις να υπαρξουν γνωριμιες, οταν κατι ενωνει τους ανθρωπους.
Ενα κλαμπ αυτοκινητων πχ.
Αλλα το να κατσω στο τσατ να γνωρισω κοσμο,επειδη τωρα μου την βαρεσε και θελω νυφη,ε οχι ,αυτο παει πολυ. -
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεστε.
Εαν καποιος ειναι μονος του ,χωρις παρεα ή φιλους,τοτε μπορει να κανει καποια πραματα ωστε να σβησει αυτην την μοναξια .
Μπορει να παει σε ενα μπαρακι ,οχι σε κλαμπ που ειναι τεραστια και χανεται η επικοινωνια.
Εκει θα γνωριστει με το προσωπικο και ισως και με πελατες.
Εαν ειναι σοβαρος και οχι γελοιος λιγουρης που την πεφτει στην καθε μια,τοτε θα αποκτησει ενα στεκι και γιατι οχι θα αλλαξει και καποια τηλ.
Υστερα μπορει να ασχοληθει με καποιο χομπι που θα του αρεσει.
Μπορει να παει σε ενα γυμναστηριο ,σε μια σχολη χορου,σε ενα ωδειο.
Προφανως και δεν κατηγορω το ιντερνετ αλλα μαλλον παρεξηγηθηκα.
Αναφερθηκα στα τσατ,συγκεκριμενα.
Στο ιντερνετ μπορεις να υπαρξουν γνωριμιες, οταν κατι ενωνει τους ανθρωπους.
Ενα κλαμπ αυτοκινητων πχ.
Αλλα το να κατσω στο τσατ να γνωρισω κοσμο,επειδη τωρα μου την βαρεσε και θελω νυφη,ε οχι ,αυτο παει πολυ.Στην χώρα τούτη, εν' έτη 2013, περιμένεις να κάνει κάποιος μοναχικός άγνωστος άνθρωπος, γνωριμίες έξω, μόνος του. Σαν λεπρό τον κοιτούν. Άνδρας μόνος σε μπαράκι; Κατάντια και ξεφτίλα εντελώς. Ο λεπρός, ο επικίνδυνος, ο ανώμαλος, ο 'για να είναι μόνος κάτι τρέχει με αυτόν'.
Γνωριμίες στο γυμναστήριο; Έλεος. 15 χρόνια τρέχω σε γυμναστήρια και σουξέ έχουν μόνο τα πιπινοαγόρια τύπου Νίνο, που έχουν χορηγούς το μπαμπά και τη μαμά. Οι γνωστοί ρέμπελοι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Ελλάντα ζούμε.Λες στην άλλη, την 'καλή κοπέλα' ότι δουλεύεις outsourcing, αμέσως ξινίζει τα μούτρα της και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ενοικιαζόμενο κρέας...χωρίς προοπτικές, χωρίς αξιώματα, ο αόρατος άνθρωπος. Μπλιαχ...Ουστ! Γνωστή η κουλτούρα.
Ο άλλος με ένα σωρό φράγκα και μπήκε στο ίντερνετ για να βρει κανά γκομενάκι και τον έφαγαν κιόλας για τα φράγκα και είναι τώρα κάτω από τα ραδίκια.
Εδώ λες καλημέρα ή καλησπέρα στο επαγγελματικό χώρο που υποτίθεται σε γνωρίζουν κιόλας και σε αγριοκοιτάζουν ή σε ειρωνεύονται ή αρχίζουν κατευθείαν την κλάψα για τα χαράτσια και την οικονομική κρίση, την ανεργία κλπ...
Φίλε μου, μεγάλο ρόλο παίζουν οι ηλικίες. Όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, τόσο υποχρεώνεται σε απομόνωση και αποξένωση. Υποχρεώνεται. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Η δομή της κοινωνίας όπου επιβιώνουμε, αυτό προάγει.
-
ληστες,εγκληματικοτητα κοκ στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα κ δεν λειτουργει τπτ παρα μονο η εισπρακτικη νομοθεσια.
κ γιατι μπουρδελο?
οριστε,
πριν 13μηνες εκλεψαν ενα Χ5 πετρελαιο συναδελφου.εκανε αμεσως μυνηση για κλοπη κ εφυγε κ ιντερπολ το σημα.το αμαξι βγηκε εξω με πλαστα χαρτια κ πουληθηκε γερμανια.ενω βρεθηκε στην γερμανια χτες του ηρθε χαρτι απο εισσαγγελια γερμανιας(στο αστ.τμημα δηλ) οτι δεν γινεται να κατασχεθει γιατι ειναι νομιμα αγορασμενο-εκτελωνισμενο με διαγραφη εξοδου κ οχι προιον εγκληματικης ενεργειας.
κ σκεφτειτε οτι εχουν γινει απο περσι 3 κ βαλε μυνησεις γιατι κ τους κλεφτες κ που μενουν βρηκε ο ντετεκτιβ κ σε ποιο υπ.μεταφορων κανανε την μπινια κ ποιος υπαλληλος κ ποιοι πλαστογραφοι κ ποιοι επιχειρηματιες κ ποιοι ολα ειναι μπλεγμενοι στο κυκλωμα.
κ μαλιστα ο δικηγορος που ανελαβε βρηκε κ αλλους 6 ιδιοκτητες που χασανε τα αμαξια τους απ το ιδιο κυκλωμα.
κρατος ε? -
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
ληστες,εγκληματικοτητα κοκ στο μπουρδελο που λεγεται ελλαδα κ δεν λειτουργει τπτ παρα μονο η εισπρακτικη νομοθεσια.
κ γιατι μπουρδελο?
οριστε,
πριν 13μηνες εκλεψαν ενα Χ5 πετρελαιο συναδελφου.εκανε αμεσως μυνηση για κλοπη κ εφυγε κ ιντερπολ το σημα.το αμαξι βγηκε εξω με πλαστα χαρτια κ πουληθηκε γερμανια.ενω βρεθηκε στην γερμανια χτες του ηρθε χαρτι απο εισσαγγελια γερμανιας(στο αστ.τμημα δηλ) οτι δεν γινεται να κατασχεθει γιατι ειναι νομιμα αγορασμενο-εκτελωνισμενο με διαγραφη εξοδου κ οχι προιον εγκληματικης ενεργειας.
κ σκεφτειτε οτι εχουν γινει απο περσι 3 κ βαλε μυνησεις γιατι κ τους κλεφτες κ που μενουν βρηκε ο ντετεκτιβ κ σε ποιο υπ.μεταφορων κανανε την μπινια κ ποιος υπαλληλος κ ποιοι πλαστογραφοι κ ποιοι επιχειρηματιες κ ποιοι ολα ειναι μπλεγμενοι στο κυκλωμα.
κ μαλιστα ο δικηγορος που ανελαβε βρηκε κ αλλους 6 ιδιοκτητες που χασανε τα αμαξια τους απ το ιδιο κυκλωμα.
κρατος ε?Γνωρίζεις κάποιο κράτος που να μη γίνονται αυτά;
Άμα δε σ΄ αρέσει .. πας σε αυτό.
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
πριν 13μηνες **εκλεψαν **ενα Χ5 πετρελαιο συναδελφου.
δεν γινεται να κατασχεθει γιατι ειναι νομιμα αγορασμενο-εκτελωνισμενο με διαγραφη εξοδου κ οχι προιον εγκληματικης ενεργειας.
Οχι, δεν ειναι καθολου προιον εγκληματικης ενεργειας. Μας εχεις πει οτι εκλαπει, οτι εχει πλαστα χαρτια, οτι εχουν αλλαξει ταυτοτητα στο αυτοκινητο δηλαδη, κ οτι αυτο που πουληθηκε 'νομιμα' ουδεποτε ειχε ερθει νομιμα στη κατοχη του πωλητη. Καποιος δεν λεει κατι καλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν γινεται να κατασχεθει γιατι ειναι νομιμα αγορασμενο-εκτελωνισμενο με διαγραφη εξοδου κ οχι προιον εγκληματικης ενεργειας.
Οχι, δεν ειναι καθολου προιον εγκληματικης ενεργειας. Μας εχεις πει οτι εκλαπει, οτι εχει πλαστα χαρτια, οτι εχουν αλλαξει ταυτοτητα στο αυτοκινητο δηλαδη, κ οτι αυτο που πουληθηκε 'νομιμα' ουδεποτε ειχε ερθει νομιμα στη κατοχη του πωλητη. Καποιος δεν λεει κατι καλα.
+1.
Εδω κατω γνωστος μου αγωρασε μεταχειρο (απο καποιον εδω κατω) που ειχε ερθει απο Γερμανια, εκτελωνιστηκε κανονικοτατα, εβγαλε πινακιδες κυκλοφορουσε κανονικα κλπ κλπ. Στο εξαμηνο πανω πηγε η αστυνομια κα του χτυπησε την πορτα οτι πλεον το αμαξι ειναι στην λιστα της ιντερπολ σαν κλεμμενο κλπ κλπ. Παλι καλα που δεν τον συλαβανε αφου υπηρχε στο αρχειο του υπουργειου μεταφορων το ιστορικο που αποδεικνυει ποτε ηρθε το αμαξι, απο ποιον, ποιος το αγωρασε κλπ (πριν ερθει το σημα της ιντερπολ) αλλα το αμαξι τελικα κατασχεθηκε και φυσικα δεν περνει φραγκο πισω. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
+1.
Εδω κατω γνωστος μου αγωρασε μεταχειρο (απο καποιον εδω κατω) που ειχε ερθει απο Γερμανια, εκτελωνιστηκε κανονικοτατα, εβγαλε πινακιδες κυκλοφορουσε κανονικα κλπ κλπ. Στο εξαμηνο πανω πηγε η αστυνομια κα του χτυπησε την πορτα οτι πλεον το αμαξι ειναι στην λιστα της ιντερπολ σαν κλεμμενο κλπ κλπ. Παλι καλα που δεν τον συλαβανε αφου υπηρχε στο αρχειο του υπουργειου μεταφορων το ιστορικο που αποδεικνυει ποτε ηρθε το αμαξι, απο ποιον, ποιος το αγωρασε κλπ (πριν ερθει το σημα της ιντερπολ) αλλα το αμαξι τελικα κατασχεθηκε και φυσικα δεν περνει φραγκο πισω.Οι γερμανοί έτσι κι αλλιώς μας παίρνουν ότι γουστάρουν (πχ το γερμανικό κλεμμένο κατασχέθηκε στην Ελλάδα), το αντίστροφο όμως...να τους πάρουμε εμείς...ειναι το ζόρι (από ότι είπε ο προηγούμενος έπεσε άκυρο στην κατάσχεση του ελληνικού κλεμμένου στη Γερμανία). Κάπως ετσι δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρονια γενικά?
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω απορω πως μπορουν καποιοι και ψαχνουν παρεα μεσω ιντερνετ.
Και δεν αναφερομαι σε γνωριμια οπως εδω πχ ,η σε αλλα φορουμ πιο ειδικου σκοπου οπου λιγο πολυ ολοι γνωριζονται και κανουν και συγκεντρωσεις.
Αλλα μεσω τσατ,το βρισκω τραγικο.Αν γνωρίζονταν σε μπαράκι θα είχε καμιά διαφορά;
Βασιλάκη μου, τεράστια διαφορά!!!!!!......
Άλλο να της πατήσεις το ENTER, άλλο να της πιάσεις το χέρι…..
Α. -
Και για την ιστορία, διότι το να λέμε την Ελλάδα μας μπουρδέλο είναι άσκημο.
Έχω από την γείτονα χώρα, σχεδόν όλα τα υπουργικά που κατεβαίνουν.
Πέρση έφτιαχνα μια πρωτοκλασάτη μερσεντές του υπουργού δημοσίας τάξης τους.
Τέλειωσε πλήρωσαν και έφυγαν για επάνω. Το κράτησα 3 μέρες.
Πάντα βάζω αυτοκόλλητο, και εάν δεν το βγάλουν μέχρι το επόμενο service, κάνω έκπτωση 5%, και τους αρέσει. Αυτό και είδε επάνω ο φίλος υποδιοικητής και έριξε τηλέφωνο!. Υπήρχε σήμα από Ιντερπόλ, ότι ήταν κλεμμένο. Επί τόπου κατασχεθέν, μεταφέρθηκε στην αμυγδαλέζα με πλατφόρμα της αστυνομίας.Η τεχνολογία προχωράει ραγδαίως!. Το ακριβό πρόγραμμα συνεργείου που έχω, και σκάω 550ε τον χρόνο για υποστήριξη, πάντα και κάτι βάζει για να δικαιολογήσει την αναβάθμιση.
Πέρση διπλά από το ΑΦΜ, έβαλε έναν σαν φακό. Όταν τον τικαρεις σου λέει πλήρη στοιχεία του έχοντα το ΑΦΜ, οπότε δεν γράφω μπούρδες στοιχεία στο παραστατικό, που είμαι πλέον και συνυπεύθυνος κατά τον φορολογικό κώδικα. Το ΑΦΜ από την άδεια του αυτοκινήτου.
Φέτος όταν βάζεις τον αριθμό του αυτοκινήτου, και τικάροντας στον ‘φακό’, βλέπεις τον ιδιοκτήτη!. ΓΓΠΣ και πάσης Ελλάδος!.
Α. -
σορρυ αλλα δε βγαζω νοημα!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
σορρυ αλλα δε βγαζω νοημα!
Τι δεν καταλαβαίνεις να βοηθήσω?.
Α. -
Δεν μπορεί να καταλάβει πως ειναι δυνατόν να θεωρείς οτι κάποιος εδω μέσα πιστεύει την παραμύθα σου
-
το κυριο προβλημα ειναι το συντακτικο και η ορθογραφια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν μπορεί να καταλάβει πως ειναι δυνατόν να θεωρείς οτι κάποιος εδω μέσα πιστεύει την παραμύθα σου
Δυστυχώς έχουμε και σαθρά υποκείμενα στην Νορβηγία. Οπωσδήποτε έχω έναν χρόνια καλό μου φίλο στην πόλη σου, επιχειρηματία στην εστίαση, καθώς και άλλον αίμα μου με μεγάλη αξία, και βιογραφικό πολλές Α4. Μα και κάποια κυρία που είναι καθαρίστρια με εξαιρετικό χαρακτήρα.
Λυπάμαι που αναγκάστηκες να φύγεις, μα σεβάσου τους εναπομείναντες με προσόντα.
Στα 68 μου, προσπαθώ απεγνωσμένα να βοηθήσω, αυτό που εσύ με τον πρώτο ναύλο έφτυσες.
Όσο αφορά το προηγούμενο μου κείμενο, σε 4 μέρες το έγραψαν τα ΓΜΜΕ, όσο για το πρόγραμμα που πληρώνω, είναι το Prisma 2013. Ρώτα να μάθεις!.
Πάντα στην διάθεση σου.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
+1.
Εδω κατω γνωστος μου αγωρασε μεταχειρο (απο καποιον εδω κατω) που ειχε ερθει απο Γερμανια, εκτελωνιστηκε κανονικοτατα, εβγαλε πινακιδες κυκλοφορουσε κανονικα κλπ κλπ. Στο εξαμηνο πανω πηγε η αστυνομια κα του χτυπησε την πορτα οτι πλεον το αμαξι ειναι στην λιστα της ιντερπολ σαν κλεμμενο κλπ κλπ. Παλι καλα που δεν τον συλαβανε αφου υπηρχε στο αρχειο του υπουργειου μεταφορων το ιστορικο που αποδεικνυει ποτε ηρθε το αμαξι, απο ποιον, ποιος το αγωρασε κλπ (πριν ερθει το σημα της ιντερπολ) αλλα το αμαξι τελικα κατασχεθηκε και φυσικα δεν περνει φραγκο πισω.Οι γερμανοί έτσι κι αλλιώς μας παίρνουν ότι γουστάρουν (πχ το γερμανικό κλεμμένο κατασχέθηκε στην Ελλάδα), το αντίστροφο όμως...να τους πάρουμε εμείς...ειναι το ζόρι (από ότι είπε ο προηγούμενος έπεσε άκυρο στην κατάσχεση του ελληνικού κλεμμένου στη Γερμανία). Κάπως ετσι δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρονια γενικά?
Sent from my Neo V using Tapatalk
Δεν έχετε καταλάβει τι έγινε.
Παρόλο που το αμάξι δηλώθηκε κλεμμένο, κάποιο κύκλωμα (στην Αστυνομία, υπουργείο Συγκοινωνιών κλπ) κατάφερε και έβγαλε νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα.
Από κει και πέρα αγοράστηκε στην Γερμανία.Για να είναι κλεμμένο το αμάξι πρέπει πρώτα να εξαρθρώσουν το Ελληνικό κύκλωμα που βγάζει νόμιμα χαρτιά στα κλεμμένα και μετά οι Γερμανοί θα το στείλουν πίσω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ειναι φιλε μου.
απ την στιγμη που πλαστογραφησαν υπογραφες ανυπαρκτων αστυνομικων δημου περιστεριου για να ειναι επικυρωμενη η μεταβιβαση αποτελει ποινικο αδικημα με ποινη φυλακισης εως κ 10 ετη.ξερω πολυ καλα τι σου λεω γιατι κατεβηκα ελλαδα κ
βρηκα ολους τους μπλεγμενους στην υποθεση.απ την μαντρα κ το ριχταρι που παιζει στα λιοσια μεχρι κ τον ελληνα εμπορα στην γερμανια που ξεπλενει κλεμμενα αμαξια.μαλιστα ειναι δυο οι εμποροι στη γερμανια.
κατα τ αλλα η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι για τον πεο γιατι απο περσι κ βασει της ιδιοτητας μου τους πηγαμε κ τα πραγματικα ονοματα απ το υπ.συγκοιν αμαρουσιου μεχρι κ που μενουν οι κολομαγκες που κανουν αυτες τις απατεωνιες.με τις πραγματικες τους ταυτοτητες κ οχι τις πλαστες που κανουν τις μπινιες.
μαλιστα ενα ποντικι απο αυτους τα τελευταια 2 χρονια εχει δηλωσει απωλεια ταυτοτητας 7 φορες σε διαφορα αστ. τμηματα αθηνων κ ειναι σεσημασμενος κατα γαδα κ τον κερασα κ ποτο γιατι του το εριξα καταλαθος.σε μπαρακι στην αγια βαρβαρα..
κ στην γερμανια βρεθηκε βασει του αριθ.πλαισιου που δεν αλλοιωθηκε γιατι το εβγαλαν εξω νομιμοτατα κατα τα πεπραγμενα.
η ασυδοσια στην ελλαδα φανηκε απλα κ μονο που η συγκεκριμενη υπαλληλος του ταδε υπ.συγκ.εχει κανει 84 διαγραφες εξοδου απ το β εξαμ 2009 στον ταδε δημο.
κ επειδη ο πρωην συναδελφος χτες με ενημερωσε οτι δεν εγινε τπτ τελικα ειπα να σας το γραψω στο φορουμ για να μην λετε οτι εχω αδικο οταν σας λεω οτι εχετε αυτους που αξιζετε.κ ναι στη σουηδια θα ειχε βγει ενταλμα συλληψης την ιδια μερα με τοσα στοιχεια.κ στο διαταυτα πηγα εγω ο ιδιος στον εισαγγελεα σε ακροαση μετα τα αυτοφωρα περσι για το θεμα κ εστειλε επειγον με κοκκινα γραμματα στους αρμοδιους τα οτιδηποτε.ακομα πηγαινουν.. -
Νεκροί με χτυπήματα στο κεφάλι, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο ηλικιωμένοι στα Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 72 και 73 ετών, που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, κατά πάσα πιθανότητα την ώρα που κοιμόταν.
Ο δράστης έκλεψε το αυτοκίνητό τους, ένα Nissan Navarra κι εξαφανίστηκε.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 4.20 ξημερώματα και αφού είχε προηγηθεί ένα τροχαίο στα Γιάννινα, κοντά στην πλατεία Πάργης. Η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε τοίχο στην οδό Χρήστου Πάτση.
Φτάνοντας στο σημείο διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκει σε κάτοικο των Κτισμάτων. Αμέσως έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων και τους βρήκαν νεκρούς.
Νωρίτερα το βράδυ τα Κτίσματα είχαν μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη» από την εισβολή ενός άνδρα στο καφενείο ο οποίος έφερε βαρύ οπλισμό.
Ο άγνωστος που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε καφενείο, ιδιοκτησίας 67χρονου και κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες, απείλησε τους περίπου τριάντα πελάτες του καταστήματος, ζητώντας από όλους χρήματα.
Ακολούθως, άφησε τη μία χειροβομβίδα πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αφαιρέσει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης ημεδαπής και εξήλθε του καταστήματος.
Τον δράστη καταδίωξαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος καθώς και από δύο πελάτες και σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων πέταξε την τσάντα, απασφάλισε τη χειροβομβίδα και την πέταξε στο οδόστρωμα, χωρίς αυτή να εκραγεί και τράπηκε σε φυγή.
Πιθανολογείται ότι το ίδιο άτομο τέλεσε το άγριο έγκλημα. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς εκτιμάται ότι κινείται ακόμη στα Γιάννινα. Ο άγνωστος με τον βαρύ οπλισμό φοράει γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και φέρει μαζί του έναν κόκκινο σάκο.
Με πληροφορίες από το epiruspost.gr
-
Κάποιος απο τους δραπέτες των φυλακών;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάποιος απο τους δραπέτες των φυλακών;
Λες και όλοι οι εγκληματίες είναι στο κάγκελο Βασίλη μου……
Αυτομάτους πωλητές έχεις βάλει?.
Τώρα μου τηλεφώνησε ένα παιδί του μαγαζιού, ότι από την πίσω πόρτα στης φανοποιεία, έκλεψαν ένα Νισσάν που ήταν στο όνομα της γυναίκας του. Το είχαμε για να μην παρκάρουν στην πόρτα. Θα κάνουμε τα δέοντα
Α.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.