-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όποιος λέει τέτοια φοβάμαι ότι πρέπει να έχει GolfΜάγος είσαι??
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όποιος λέει τέτοια φοβάμαι ότι πρέπει να έχει Golf
Μάγος είσαι??
Οχι ! Σ΄έχει σταμπάρει για να μπουκάρει !!!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αμα ειχα 1-2 κιλα κοκα για σπρωξιμο, δεν θα με ενοιαζε να μου παρουν την τηλεοραση...Ποσο παει το γραμμαριο ειπαμε?
120 με 150 €/γρ. χ 1.000 = 120.000 με 150.000, ούτε φεράρι δεν παίρνεις.
Αμα ειχα 1-2 κιλα κοκα για σπρωξιμο, δεν θα με ενοιαζε να μου παρουν την τηλεοραση...Ποσο παει το γραμμαριο ειπαμε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
chuck churchπου το βρήκες ρε αθεόφοβε
Κανα δυο κιλα κοκαϊνης ή δεν ξέρω τι θα κάνει κάποιον να σκεφτεί ότι μπήκε στο λάθος σπίτι..
Έυρηκα! Θα τρώω κουραμπιέδες στο χωλάκι και δεν θα καθαρίζω!!!!
-
Αν μιλάμε για ληστές (=χρήση βίας ή απειλή) και δη ένοπλους, πάντοτε πάσο.
Δεν σε παίρνει, ειδικά αν αιφνιδιασθείς (και είναι μέρος της δουλειάς τους να σε αιφνιδιάσουν). Εξ άλλου δεν μιλάει ο Προφέσσορας για μόνο μες στο σπίτι (αλλά και εκεί ακόμη, θα έχεις το πυροβόλο όπλο πάντα δίπλα σου, στο σαλόνι, στο φαϊ, στο σεξ, στο χέσιμο;) ¨Η θα κυκλοφορείς με το παράνομο κουμπούρι -πόσο μάλλον τυφέκιο- στο δρόμο καλοκαίρι με τη βερμούδα, και τα δασιά στήθια σου να αερίζονται;Αν μιλάμε για διαρρήκτες (που μπαίνουν όταν δεν είσαι σπίτι, ή νόμιζαν ότι δεν είσαι σπίτι, ή γενικώς θέλουν να κλέψουν κρυφά, χωρίς χρήση βίας), αλλάζει το πράμα.
Για ελαφριές περιπτώσεις ληστείας στο δρόμο (πχ θραύση παραθύρου για αρπαγή τσάντας - με αμάξι, πάντως) καλά είναι τα μη θανατηφόρα όπλα, στα οποία θα ήθελα να προσθέσω τη βοϊδόπουτσα.
Μπορεί να βρει κανείς ακόμα καλές, στην Άνδρο. -
κανεις δεν εχει μιλησει ακομη για εκπαιδευση hand to hand μονο οπλα μπαζουκας και κανα φλογοβολο αμα λαχει
-
Γιατι η εκπαιδευση θελει χρονο, κοπο, πεισμα κλπ κλπ. Ολα τα αλλα θελουν μια βολτα στην Ομονοια κ περιξ.
ΥΓ Ουτε καν, ολα αυτα τα non lethal κ αρκετα που μπορουν να γινουν lethal τα βρισκεις στο eBay
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι η εκπαιδευση θελει χρονο, κοπο, πεισμα κλπ κλπ. Ολα τα αλλα θελουν μια βολτα στην Ομονοια κ περιξ.ΥΓ Ουτε καν, ολα αυτα τα non lethal κ αρκετα που μπορουν να γινουν lethal τα βρισκεις στο eBay
το θεμα ειναι η 'νομιμοτητα' που δεν υπηρχε στο ελλαντα για ολα αυτα
βεβαια περιμενω τον νομο πλαισιο που θα λεει
'μπορεις να τα εχεις αλλα αμα τα χρησιμοποιησεις σε ληστη θα πας φυλακη' -
Παιδιά τους πιάσαν τους Αλβανούς με τα καλάσνικοφ. Μαζέψτε τα σπαθιά του Νίντζα και τα δίκανα...
-
οι οποιοι ειναι ολοι Αλβανοι, ο μικροτερος ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ετων κ ο μεγαλυτερος 24, κ μια Ελληνιδα ΔΕΚΑΕΞΙ ετων. Κ ρωταω εγω τωρα, αν εμφανιζονταν μπροστα μου, μεσα στο σπιτι μου, κ τους καθαριζα, θα στεναχωριοταν κανεις?
-
Εγώ όχι, εσύ και η οικογένειά σου μάλλον ναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οι οποιοι ειναι ολοι Αλβανοι, ο μικροτερος ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ετων κ ο μεγαλυτερος 24, κ μια Ελληνιδα ΔΕΚΑΕΞΙ ετων. Κ ρωταω εγω τωρα, αν εμφανιζονταν μπροστα μου, μεσα στο σπιτι μου, κ τους καθαριζα, θα στεναχωριοταν κανεις?αμα εχεις κανεναν γκρεμο εκει κοντα, οχι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οι οποιοι ειναι ολοι Αλβανοι, ο μικροτερος ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ετων κ ο μεγαλυτερος 24, κ μια Ελληνιδα ΔΕΚΑΕΞΙ ετων. Κ ρωταω εγω τωρα, αν εμφανιζονταν μπροστα μου, μεσα στο σπιτι μου, κ τους καθαριζα, θα στεναχωριοταν κανεις?Κανείς.
Έκλεβαν, σκότωναν και βίαζαν ομαδικά τα θύματά τους. Αν ήταν στο χέρι μου: Χημική στείρωση και δέκα χρόνια σε λευκό κελί. Κατόπιν θα τους απέδιδα πίσω στην κοινωνία, ωραίους, λευκούς και καθαρούς. Όλοι κερδισμένοι! Θα χρειάζονταν βέβαια ισόβια μπεμπελάκ και πάμπερς αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. -
Εγω θα τους σκοτωνα και θα κρεμαγα τα πτωματα τους στο μπαλκονι για να δειξω την αντριλα που με κυριευει.
-
Παλι στην ίδια παγίδα πέφτεις...!
-
Παλι αηδιες περι αντριλας? Σε λιγο θα ξαναπειτε οτι ειμαι ρατσιστης, επειδη ετυχε οι συγκεκριμενοι να ειναι Αλβανοι.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
οι οποιοι ειναι ολοι Αλβανοι, ο μικροτερος ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ετων κ ο μεγαλυτερος 24, κ μια Ελληνιδα ΔΕΚΑΕΞΙ ετων. Κ ρωταω εγω τωρα, αν εμφανιζονταν μπροστα μου, μεσα στο σπιτι μου, κ τους καθαριζα, θα στεναχωριοταν κανεις?
Κανείς.
Έκλεβαν, σκότωναν και βίαζαν ομαδικά τα θύματά τους. Αν ήταν στο χέρι μου: Χημική στείρωση και δέκα χρόνια σε λευκό κελί. Κατόπιν θα τους απέδιδα πίσω στην κοινωνία, ωραίους, λευκούς και καθαρούς. Όλοι κερδισμένοι! Θα χρειάζονταν βέβαια ισόβια μπεμπελάκ και πάμπερς αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.η χημικη στειρωση τι κανει? δε σου κανει κουκου? ή σε στειρωνει απλα?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Παλι στην ίδια παγίδα πέφτεις...! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κανείς.
Έκλεβαν, σκότωναν και βίαζαν ομαδικά τα θύματά τους. Αν ήταν στο χέρι μου: Χημική στείρωση και δέκα χρόνια σε λευκό κελί. Κατόπιν θα τους απέδιδα πίσω στην κοινωνία, ωραίους, λευκούς και καθαρούς. Όλοι κερδισμένοι! Θα χρειάζονταν βέβαια ισόβια μπεμπελάκ και πάμπερς αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.η χημικη στειρωση τι κανει? δε σου κανει κουκου? ή σε στειρωνει απλα?
Μέσες άκρες σου βάζουν ακουαφόρτε στα παπάκια σου μέχρι να εξαφανιστούν. Οι Άραβες όμως για ακόμη μία φόρα (Πρίγκηπα Θεέ πάρε την ΠΑΕ) είναι μπροστά από την εποχή τους. Σε κάποιον που βίασε ένα ανήλικο κορίτσι το δικαστήριο αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και αφού ανάρρωσε τον έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο/κελί με μερικούς βαρυποινίτες υπεύθυνους να επιληφθούν για τα περαιτέρω. Πολύ προχώ τα ατομάκια.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.