-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θα κάνουμε τα δέοντα
Α. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα κάνουμε τα δέοντα
Α.
Σπύρο μου προς Λιόσια πάνε όλα…..
Α. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
....Αυτος ο τυπος λοιπον σκοτωσε ενα ηλικιωμενο ζυεγαρι (που θα μπορουσαν να ειναι οι γονεις μου - σου/ολων μας - που εχουν ακριβως αυτες τις ηλικιες κ ζουν σε ενα σχετικα ερημικο σημειο της Σαρωνιδας, σε ημιοροφο = ευκολη προσβαση) κ μετα μπηκε σε μια ταβερνα να κλεψει κ πεταξε μια χειροβομβιδα (= που θα μπορουσε να διαμελισει εναν ή περισσοτερους).
Αυτο το τυπο λοιπον, αν εμπαινε στο σπιτι μου κ εγω του ανοιγα μια ή περισσοτερες μεγαλες τρυπες χωρις καν να αναρωτηθω τι θελει κ τι διατιθεται να κανει, θα εβγαιναν καποιοι αστειοι εδω μεσα κ θα με εκραζαν, θα με ελεγαν εγκληματια, ραμπο του πληκτρολογιου κ οτι εχω αδικο να εκανα κατι τετοιο. Ευγε.
-
Ειλικρινά θα χαιρομουν να τον ξεπαστρευε η αστυνομία.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
οι εγκληματίες της γείτονος επειδή δεν έχουν αύριο στη χώρα τους (αντικείμενο, ποινές) και εδώ κάνουν 'τουρισμο' δυστυχώς τους 'παντρευτήκαμε'...... θα τους εκδίδουν... θα ξαναμπαίνουν απ' τα αφυλακτα σύνορα....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειλικρινά θα χαιρομουν να τον ξεπαστρευε η αστυνομία.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Κρίμα που δεν ξεπάστρεψε και αυτούς που έκαναν την ένοπλη ληστεία στο Βελβεντο. Στο φινάλε δεν ήξεραν ποια θα ήταν η κατάληξη της ληστείας, κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν χαθεί και εκεί ζωές.
-
Χρηστο πως τολμας;;
αυτοι δεν εκαναν ληστεια, απαλλοτριωση εκαναν.. ασε που ειναι πολιτικη πραξη συνεπως ειναι πολιτικοι κρατουμενοι.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Χρηστο πως τολμας;;
αυτοι δεν εκαναν ληστεια, απαλλοτριωση εκαναν.. ασε που ειναι πολιτικη πραξη συνεπως ειναι πολιτικοι κρατουμενοι..Ευτυχως που τρολλαρεις και φαινεται. Ετοιμος ημουν
-
Τελικά Αλβανός ήτανε, αλλά τον πιάσανε.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63826480 -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Χρηστο πως τολμας;;
αυτοι δεν εκαναν ληστεια, απαλλοτριωση εκαναν.. ασε που ειναι πολιτικη πραξη συνεπως ειναι πολιτικοι κρατουμενοι..Ευτυχως που τρολλαρεις και φαινεται. Ετοιμος ημουν
ελα ρε πατριδα!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Αυτος ο τυπος λοιπον σκοτωσε ενα ηλικιωμενο ζυεγαρι (που θα μπορουσαν να ειναι οι γονεις μου - σου/ολων μας - που εχουν ακριβως αυτες τις ηλικιες κ ζουν σε ενα σχετικα ερημικο σημειο της Σαρωνιδας, σε ημιοροφο = ευκολη προσβαση) κ μετα μπηκε σε μια ταβερνα να κλεψει κ πεταξε μια χειροβομβιδα (= που θα μπορουσε να διαμελισει εναν ή περισσοτερους).
Αυτο το τυπο λοιπον, αν εμπαινε στο σπιτι μου κ εγω του ανοιγα μια ή περισσοτερες μεγαλες τρυπες χωρις καν να αναρωτηθω τι θελει κ τι διατιθεται να κανει, θα εβγαιναν καποιοι αστειοι εδω μεσα κ θα με εκραζαν, θα με ελεγαν εγκληματια, ραμπο του πληκτρολογιου κ οτι εχω αδικο να εκανα κατι τετοιο. Ευγε.
Και τι δεν μου έχουν σούρει εμένα, μου άλλαξαν μυαλά?.
Σημασία αυτοί θα ψέλνουν και εσύ θα είσαι καλά!.
Σίγουρα μέσα στο σπίτι!......
Σίγουρα εάν δεν έχει πυροβόλο όπλο και έχει μαχαίρι, στα πόδια.
Οπωσδήποτε δεν περιμένεις να σου πει ληστεία!!!!....
Οι ενοχές ορισμένων ας της έχει ο ληστής – δολοφόνος, εμένα δεν με ακουμπάnε. Δεν φαντάζεσαι την χαρά μου, όταν τα κορίτσια μου και η γυναίκα μου θα είναι καλά. Πάντως μην νομίζετε ότι γίνομαι λιγότερο σκυλί όταν βλέπω τους γηγενής εκμεταλλευτές αυτών των μαζών. Όπως και αυτούς που τους έφεραν με κοντέινερ……
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θα κάνουμε τα δέοντα
Α.
Σπύρο μου προς Λιόσια πάνε όλα…..
Α.
Σίγουρα φίλε μου, όταν έχει φίλους βρίσκεις τα πάντα……. Το βρήκα!.
Α. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
οι εγκληματίες της γείτονος επειδή δεν έχουν αύριο στη χώρα τους (αντικείμενο, ποινές) και εδώ κάνουν 'τουρισμο' δυστυχώς τους 'παντρευτήκαμε'...... θα τους εκδίδουν... θα ξαναμπαίνουν απ' τα αφυλακτα σύνορα....
Απαρχαιωμένα πολιτικά συστήματα έχουμε παντρευτεί…..
Και όσο μεταξύ μας θα υπάρχουν πολλοί παραβατικοί «έλληνες», δεν βλέπω φως.
Α -
Ο χρήστης famas έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63826480Ενταξει μωρε,δεν τρεχει και τιποτα.
Τα κανουν και οι ελληνες αυτα. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63826480Ενταξει μωρε,δεν τρεχει και τιποτα.
Τα κανουν και οι ελληνες αυτα.
Φίλε στην ενότητα ‘τρακτέρ’ ψάχνουν για με/να ή αναγομωμένα. Εάν ξέρεις γράφτους!.
Α. -
Ενα παλιό σχετικά άρθρο, αλλα με ενδιαφέροντα στοιχεία για την εγκληματικότητα στη χώρα μας.
Αυξήθηκαν οι αλλοδαποί δράστες
http://www.enikos.gr/politics/120699,Ay ... astes.html
Μεταξύ άλλων.....
'Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβανικής υπηκοότητας (σσ έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες)..............................................................,'
-
στην χώρα τους πέφτει πείνα... εδώ μας βρήκαν 'αλευρωμενους'..... τι να κάνουν
δεν είναι μόνο το ποσοστό των εγκληματιών που ήρθαν με τους οικονομικούς μετανάστες.... έρχονται τώρα και οι πλεοναζοντες παραβατικοι γιατί εδώ είναι καλύτερα....πάντως έχουν (μάλλον τους το προσφεραμε) μεγάλο θράσος... τον χειμώνα επειδή προκληθηκα έβρισα κάποιον τη μάνα του και σε 5 λεπτά ήρθαν 4 να ζητήσουν τα ρέστα....
γενικά από όλους θα ακούσεις την κουβέντα ' που πας να μπλεξεις τώρα '.. και όσες φορές έτυχε να πλακωθώ, γνωστοί και γείτονες κάθονταν απραγοι και απλώς έβλεπαν... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
στην χώρα τους πέφτει πείνα... εδώ μας βρήκαν 'αλευρωμενους'..... τι να κάνουν
δεν είναι μόνο το ποσοστό των εγκληματιών που ήρθαν με τους οικονομικούς μετανάστες.... έρχονται τώρα και οι πλεοναζοντες παραβατικοι γιατί εδώ είναι καλύτερα....πάντως έχουν (μάλλον τους το προσφεραμε) μεγάλο θράσος... τον χειμώνα επειδή προκληθηκα έβρισα κάποιον τη μάνα του και σε 5 λεπτά ήρθαν 4 να ζητήσουν τα ρέστα....
γενικά από όλους θα ακούσεις την κουβέντα ' που πας να μπλεξεις τώρα '.. και όσες φορές έτυχε να πλακωθώ, γνωστοί και γείτονες κάθονταν απραγοι και απλώς έβλεπαν...
Πρέπει φίλε να καταλάβουμε, ότι δεκαετίες τους πηδούσε η κίνα μέσω των δικτατόρων της.
Εν συνεχεία τους πηδούσαν οι τούρκοι.
Εν συνεχεία τους πήδηξαν οι ιταλοί.
Εν συνεχεία τους πήδηξαν οι Χιτλερικοί.
Έτσι διαμόρφωσαν χαρακτήρα οξύθυμο, όπου τους ‘περνάει’. Το θέμα είναι πως ίστασαι απέναντι τους.
Α. -
-
Τυχερός ο ιδιοκτήτης και καλώς έπραξες.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.