-
Πάντως πιστεύω ότι δεν υπάρχει από όπλο τίποτα καλύτερο από μια χραπα χρούπα για προστασία στο σπίτι.
Ασε που και μόνο ό ηχος του κλείστρου της θα κανει τον άλλον να ξαναπηδήσει απ το μπαλκόνι -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μια άδεια οπλοκατοχής για κυνήγι βγαίνει ευκολότατα
ναι, αλλα σε πολλες καταστασεις ειναι πολυ δυσχρηστο ενα τετοιο οπλο.
σε ολες τις περιπτωσεις μεσα σε σπιτι ειναι εντελως αχρηστη μια καραμπινα
Mε το νόμιμο κάτω όριο μήκους κάννης στα 60 εκατοστά με φυσίγγια magnum 9βολλα+ και ανοιχτό τσοκάκι για γρήγορη διασπορά η καραμπίνα/δίκαννο είναι ένα ότι πρέπει όπλο για τον όχι και τόσο έμπειρο νοικοκύρη.
ειχα φερει μια ακριβως την ιδια στην ελλαδα και στο τελωνειο μου λενε η την περνης πισω η την κανης δωρεα στο ελληνικο κρατος.θαθελα να ηξερα πιος τελωνησ η εκαμιτης την εχει σπιτι του τωρα
-
Εναλλακτικά κόβεις την κάνη στην κυνηγετική.
-
...φυσίγγια 9βολλα...ειναι σαν να ριχνεις με 9 45αρια πιστολια ταυτοχρονα στον ιδιο στοχο
Πάντως πιστεύω ότι δεν υπάρχει από όπλο τίποτα καλύτερο από μια χραπα χρούπα για προστασία στο σπίτι.
Ασε που και μόνο ό ηχος του κλείστρου της θα κανει τον άλλον να ξαναπηδήσει απ το μπαλκόνιΚαι σιγα μην ΄γεμίσει τρύπες το σπίτι σε τέτοια απόσταση! Μία και καλή θα κάνει
ετσι ακριβος
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
...φυσίγγια 9βολλα...
ειναι σαν να ριχνεις με 9 45αρια πιστολια ταυτοχρονα στον ιδιο στοχο
Φυσικά και δεν είναι έτσι καθώς α) η ταχύτητα εξόδου είναι διαφορετική και β) οι βολίδες είναι εντελώς διαφορετικές.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...φυσίγγια 9βολλα...
Φυσικά και δεν είναι έτσι καθώς α) η ταχύτητα εξόδου είναι διαφορετική και β) οι βολίδες είναι εντελώς διαφορετικές.
αναφερομαι στη ζημια που μπορει να προκαλεσει
-
με την ιδια λογικη
59 εκκ η πραγματικη καννη
βγαινω στο απεναντι λοφακι και περιμενω τους ληστες -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
...φυσίγγια 9βολλα...
αναφερομαι στη ζημια που μπορει να προκαλεσει
Ζημία απέναντι σε τι; Όλα εξαρτώνται από τον τύπο του στόχου, την απόσταση, την ταχύτητα της βολίδας και τον τύπο αυτής.
Με άλλα λόγια δεν μπορεί να γίνει καμία γενίκευση. Απέναντι σε ένα αλεξίσφαιρο π.χ., τα σφαιρικά βόλια είναι άχρηστα.
-
Ζημία απέναντι σε τι; Όλα εξαρτώνται από τον τύπο του στόχου, την απόσταση, την ταχύτητα της βολίδας και τον τύπο αυτής.
απεναντι ξερεις σε τι μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα σ αυτο το τοπικ
-
-edit-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ όχι, εσύ και η οικογένειά σου μάλλον ναι...
Αν τους εξαφάνιζε μετά δεν θα είχε κανείς πρόβλημα και όλοι μας θα είμασταν ευτυχισμένοι!
Εγω το πλανο μου το εχω ετοιμο, για καθε ενδεχομενο. Ειμαστε 5 πολυκατοικιες με κοινο ακαλυπτο χωρο, εχω στην ιδιοκτησια μου αλλο ενα κλειστο κτιριο (ακατοικητο), κ υπαρχει κ ενα γιαπι πολυκατοικιας που εχει σταματησει να χτιζεται εδω κ 6 χρονια.
Εκτος αν καποιος απο εσας ειναι αρκετα βλακας ωστε να νομιζει οτι μετα την εκτελεση θα επαιρνα τηλ. την αστυνομια να τους πω τι εγινε
Kοιταξε να δεις....Γενικά μ΄αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι σ΄αυτό το θέμα και η λύση που θα εφαρμοζες σε σχετικό συμβάν. Εχω να προτείνω και τρόπους ολοκληρωτικής εξαφάνισης του πτώματος..... (τα δόντια είναι λίγο θέμα, αλλα υπάρχει τρόπος). Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως, εφόσον δε ζεις σε καποιο χωριό και δεν έχεις κάποια απομονωμένη φάρμα, πώς στο διάολο την εκτέλεση με όπλο δεν θα την πάρει χαμπάρι κανείς αλλος, ωστε να καλέσει εκείνος την αστυνομία.... (5 πολυκατοικίες πόσα διαμερίσματα μας κάνουν και πόσους ενοίκους.... ) Εκτος κι αν ελπίζεις οτι όλοι θα αδιάφορα....
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οι χράπα-χρούπα είναι σταθερή αξία σε κλειστά περιβάλλοντα (οικίες κτλ.)Οι Αμερικανοί έχουν σταθερά ένα λειόκαννο σε κάθε ομάδα Πεζοναυτών στο Ιράκ, ένεκα εκκαθαρίσεων σε πόλεις.
Κάνουν κάτι ζημιές στο ανθρ. σώμα οι άτιμες...
Ναι, αυτό είναι σχετικά πρόσφατο φρούτο, αλλα διαπίστωσαν οτι αποδίδει αρκετά και επεκτείνουν όλο και περισσότερο την ένταξη του όπλου.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οι χράπα-χρούπα είναι σταθερή αξία σε κλειστά περιβάλλοντα (οικίες κτλ.)Οι Αμερικανοί έχουν σταθερά ένα λειόκαννο σε κάθε ομάδα Πεζοναυτών στο Ιράκ, ένεκα εκκαθαρίσεων σε πόλεις.
Κυρίως λόγω διασποράς. Δεν χρειάζεται να σημαδέψεις, απλά πυροβολείς και αυτό γλυτώνει πολύτιμο χρόνο που στερείς από τον έχθρο ώστε να μην ανοίξει πρώτος πυρ.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Οι χράπα-χρούπα είναι σταθερή αξία σε κλειστά περιβάλλοντα (οικίες κτλ.)
Οι Αμερικανοί έχουν σταθερά ένα λειόκαννο σε κάθε ομάδα Πεζοναυτών στο Ιράκ, ένεκα εκκαθαρίσεων σε πόλεις.
Κάνουν κάτι ζημιές στο ανθρ. σώμα οι άτιμες...
Ναι, αυτό είναι σχετικά πρόσφατο φρούτο, αλλα διαπίστωσαν οτι αποδίδει αρκετά και επεκτένουν όλο και περισσότερο την ένταξη του όπλου.
ναι αποδιδει οταν πυροβολας τους μεντεσεδες γιατι για εκκαθαριση διπλα σε mp5/p90 ειναι χμμ πως να το πω
-
Ενας στην ομάδα έχει χραπα ρε cabala, όχι όλοι....!! Και ΑΝ θυμάμαι καλά, αυτός έχει και αραβίδα.....
-
Σπαρταν, δεν τους ξέρεις καλά τους Αθηναίους-διαμένοντες σε μεγάλη πόλη Έλληνες. 65 στους 100 δεν θα κάνουν τίποτα. Οι υπόλοιποι 30 θα γυρίσουν απλά πλευρό γ@μοσταυρίζοντας αφού αύριο θα πρέπει να ξυπνήσουν πολύ πρωί λόγω απεργίας στα μμμ και οι 5 ίσως το σκεφτούν να πάρουν το 100 (αν θυμούνται το νούμερο). Αν βγεις στις σκάλες και φωνάξεις 'είμαι ο Σπύρος από το δεύτερο, μην ανησυχείτε, όλα καλά' τότε και αυτοί οι 5 θα γυρίσουν πλευρό.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ενας στην ομάδα έχει χραπα ρε cabala, όχι όλοι....!! Και ΑΝ θυμάμαι καλά, αυτός έχει και αραβίδα.....
το ξερω απλα οπως ειπα δεν κανει για να καθαρισεις τιποτα αλλο εκτως απο ενα δωματιο (και τους μεντεσεδες)προφανεις οι λογοι -
Σπαρταν, δεν τους ξέρεις καλά τους Αθηναίους-διαμένοντες σε μεγάλη πόλη Έλληνες. 65 στους 100 δεν θα κάνουν τίποτα. Οι υπόλοιποι 30 θα γυρίσουν απλά πλευρό γ@μοσταυρίζοντας αφού αύριο θα πρέπει να ξυπνήσουν πολύ πρωί λόγω απεργίας στα μμμ και οι 5 ίσως το σκεφτούν να πάρουν το 100 (αν θυμούνται το νούμερο). Αν βγεις στις σκάλες και φωνάξεις 'είμαι ο Σπύρος από το δεύτερο, μην ανησυχείτε, όλα καλά' τότε και αυτοί οι 5 θα γυρίσουν πλευρό.κολλαει 100%
-
Οι χράπα-χρούπα είναι σταθερή αξία σε κλειστά περιβάλλοντα (οικίες κτλ.)
Οι Αμερικανοί έχουν σταθερά ένα λειόκαννο σε κάθε ομάδα Πεζοναυτών στο Ιράκ, ένεκα εκκαθαρίσεων σε πόλεις.
Κυρίως λόγω διασποράς. Δεν χρειάζεται να σημαδέψεις, απλά πυροβολείς και αυτό γλυτώνει πολύτιμο χρόνο που στερείς από τον έχθρο ώστε να μην ανοίξει πρώτος πυρ.
Στα τρία-τέσσερα μέτρα δεν υπάρχει διασπορά (εκτος κι αν θεωρείται διασπορά ο κύκλος των 10 εκατοστων)
http://theboxotruth.com/docs/bot20.htm Εχει ντουφεκιές στα 3,5 στα 18 κλπ δείτε την διασπορά.
Απλώς αυτός που θα την φάει θα πέσει ξερός (από το σοκ ακόμα και αν χτυπηθεί σε όχι καίριο σημείο) -
Φυσικά και είναι διασπορά αυτό Γιάννη. Στο χέρι να σημαδέψεις, τον χτυπάς στο στήθος!
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.