-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!5 'επισκεψεις' να κανεις (οχι απαραιτητα στο ιδιο σπιτι) τσιμπισες το χιλιαρικακι. Και σε λιγοτερο απο 8ωρο. Και μαυρα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε φιλε, 100000 φορες το εχω πει (κ για αυτο εχω φτασει να κανω 'υπερβολικες δηλωσεις στα fora' κυριε nass...), ΕΓΩ θα προσπαθησω να εκτιμησω το τι κ πως κ να αντιδρασω αναλογα, ΑΝ αντιδρασω κιολας (αν προλαβω, αν αξιζει, αν δεν με τρωει το δεξι μου @, αν κουβαλανε κ αυτοι κατι, τι ειναι αυτο που κουβαλανε, αν αν αν).ΑΛΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ να μπορεις να ενεργεις πρωτος, χωρις συνεπειες, στη περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις ολα τα παραπανω. Δηλαδη 'μπηκες στο σπιτι μου απροσκλητος?' Δικαιωμα στην αντιδραση. Δεν μπορεις να ζητας απο τον σπιτονοικοκυρη που δεχεται εισβολη, να **πρεπει **να ζυγισει ολα τα παραπανω, σε ενα τετοιο σκηνικο, για να αποφασισει αν κ πως θα αντιδρασει. Πρεπει να το αφηνεις πανω του κ οτι τον φωτισει ο Αλλαχ.
Κ οσον αφορα εμενα, εχεις κ ηθικα το οκ να αποφασισεις να κανεις ΟΤΙ θες.
Κ επειδη δεν ισχυουν ολα τα παραπανω*, εγω εχω φτιαξει κ το πλανο μου για τη κομποστοποιηση
*βασικα εν μερει ισχυουν, υπαρχει προβλεψη (κ πανω σε αυτη πατησε η αποφαση για μη προφυλακιση του 24χρονου αλλα κ την αποφυλακιση του επιχειρηματια απο τη Σπαρτη που εγινε τη Παρασκευη) για το αν ολα αυτα γινονται πανω στη φορτιση κ το ψυχολογικο ζορι της στιγμης.
Ρε παιδες, κ εγω κλειδαμπαρωνω, κ εγω προσεχω, ΑΛΛΑ, ειναι δυνατον ενω εχω το κουμπουρι στο σπιτι, να καταλαβω οτι παει να μπει ή εχει μπει καποιος μεσα, κ να μην κανω τιποτα? Οχι ρε παιδια.
ρε συ kacey δεν πρεπει να ενεργεις πρωτος η εκτιμηση της καταστασης και η αποφυγη βιαιης συρραξης ειναι τα πρωτα πραγματα που μαθαινουν ολους δεν ειμαστε εκαμιτες για να μπουκαρουμε και να πυροβολουμε οτιδηποτε εχει οπλο χωρις πρωτα να εχουμε δει τι και πως (και ουτε φυσικα χωρις να εχουμε προσπαθησει να τον υποταξουμε χωρις να χρειαστει να του κανουμε το ποδι σουρωτηρι)
(και οχι τιποτα αλλο αλλα αν τραβας τοσο ευκολα την σκανδαλη μηπως πρεπει να κοιταξεις λιγο μεσα μηπως και ειναι κατι λαθος?..) -
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!Ειδικά για σένα θα ετοιμάσω 16 βαλβιδούλες μούρλια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!
Ειδικά για σένα θα ετοιμάσω 16 βαλβιδούλες μούρλια
It's a deal!
Από τον επόμενο θελω μια φλάντζα και τσιμουχάκια!
-
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!
Ειδικά για σένα θα ετοιμάσω 16 βαλβιδούλες μούρλια
It's a deal!
Από τον επόμενο θελω μια φλάντζα και τσιμουχάκια!
καμια μετατροπουλα?
-
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ! -
Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!Εξαρτάρται και απο το τί σπίτι έχει ο nass....Αν σου γεμίζει το μάτι (το σπίτι), του χώνεις και 2-3 μπουνίδια, του κοπανάς το κεφάλι λίγο στο κομοδίνο και σου ξερνάει που είναι τα υπόλοιπα...Αν δεν, συνεχίζεις με τη γυναίκα του και αν είσαι απελπισμένος συνεχίζεις με τα παιδιά του. Αν ακόμη δεν, τότε μάλλον δεν έχει άλλα πάνω του και σηκώνεσαι και φέυγεις. Η νύχτα είναι μεγάλη, προλαβάινεις να την πέσεις σε έναν τουλάχιστον ακόμη....Εντάξει, ατύχησες, αλλα ο nass πήρε ενα μάθημα να κρατάει περισσότερα αλλη φορά στο σπίτι του, ωστε όταν πάει ο... συνάδελφος, (ή κι εσυ, γιατί οχι....) να βγει ενα καλό μεροκάματο. Ασε που όταν θα διηγείται το πάθημά του, θα το πιάσουν κι αλλοι το μηνυμα να εχουν περισσότερα.
Εξυπακούεται nass, πως δεν αναφέρομαι κυριολεκτικά σε σένα, το ίδιο ισχύει για όλους μας (το ξεκαθαρίζω, μη τυχόν κι εχουμε καμμιά παρεξηγηση απ΄το πουθενά ). Αυτό που λέω είναι πως στην ουσία, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο του δίνω 200 ευρώ και φεύγει...Για ληστεία ήρθε, οχι για... επαιτεία...!! Ασχετο, αλλα θυμάμαι που κάποτε αφήναμε τα φώτα αναμμένα στο σπίτι όταν φεύγαμε, για να μην έρθει κανένας. Τωρα ακουγεται τόσο ηλίθιο, μιας και δεν έχει καμμία σημασία...!
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σας κάνει εντύπωση, που ένας άνθρωπος (kacey) που έχασε εναν θείο του απο ένοπλη ληστεία, 'είδε' τους γονείς του να απειλουνται και να κακοποιουνται απο ληστες, αντιδράει ή λεει οτι θα αντιδράσει ετσι....Ισως και να τον κρίνετε λίγο αυστηρά, εχοντας στο μυαλό σας, αλλες κατακριτέες συμπεριφορές που εξιστορεί συνηθως, όσον αφορά τις αντιδράσεις του στην οδήγηση πχ....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε φιλε, 100000 φορες το εχω πει (κ για αυτο εχω φτασει να κανω 'υπερβολικες δηλωσεις στα fora' κυριε nass...), ΕΓΩ θα προσπαθησω να εκτιμησω το τι κ πως κ να αντιδρασω αναλογα, ΑΝ αντιδρασω κιολας (αν προλαβω, αν αξιζει, αν δεν με τρωει το δεξι μου @, αν κουβαλανε κ αυτοι κατι, τι ειναι αυτο που κουβαλανε, αν αν αν).ΑΛΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ να μπορεις να ενεργεις πρωτος, χωρις συνεπειες, στη περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις ολα τα παραπανω. Δηλαδη 'μπηκες στο σπιτι μου απροσκλητος?' Δικαιωμα στην αντιδραση. Δεν μπορεις να ζητας απο τον σπιτονοικοκυρη που δεχεται εισβολη, να **πρεπει **να ζυγισει ολα τα παραπανω, σε ενα τετοιο σκηνικο, για να αποφασισει αν κ πως θα αντιδρασει. Πρεπει να το αφηνεις πανω του κ οτι τον φωτισει ο Αλλαχ.
Δεν βλέπω τίποτα το παράλογο στα παραπάνω. Απλά, λογικά πράγματα είναι....
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ναι, ναι, ασε με εμενα να το παρατραβαω. Εγω θελω να δω ΕΣΥ τι θα κανεις αν σου τυχει...
[...]Πάλι τα ίδια... Γιατί νομίζεις πως έχεις τον υπέρτατο τρόπο αντιμετώπισης και απλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ανώριμοι και δεν τον καταλαβαίνουν;
Δεν νομιζω. ακουω γνωμες, ΕΚΤΟΣ απο το 'κατσε κ δεξου το'.
και οχι τιποτα αλλο αλλα αν τραβας τοσο ευκολα την σκανδαλη μηπως πρεπει να κοιταξεις λιγο μεσα μηπως και ειναι κατι λαθος?..
μπαινει καποιος στο σπιτι μου με σκοπο να με κλεψει κ αν δεν του κατσω δεν εχει καμμια αναστολη στο να με βλαψει. Τιποτα δεν ειναι λαθος 'μεσα', απολυτως φυσιολογικα ειναι ολα.
Αν θεωρήσω ότι μιλάμε για πχ. 20% πιθανότητα να μη θέλουν μόνο τα λεφτά σου τότε ίσως να αλλάξω στάση.
Κ εγω σου ειπα οτι δεν ασχολουμαι με ποσοστα (οποια κ αν ειναι αυτα), γιατι μου εχουν τυχει δυο συμβαντα ηδη, κ γιατι καθημερινα αντιμετωπιζω το ενδεχομενο να μου ξανατυχει, ειδικα οταν ακουω για εκτελεσεις για ψυλλου πηδημα (πχ πυροβολαμε περιπτερα, που ντε φακτο δεν θα εχει πανω απο κανα χιλιαρικο να δωσει, για να μη πω 200ε).
Για αυτο εξ'αλλου σου ΞΑΝΑλεω, καλη η κουβεντα αλλα αν σας συμβει, τοτε ελατε πειτε μου τι σκεφτηκατε. Δεν το λεω για μαγκια, δεν το λεω για να δειξω οτι εγω ειμαι πιο μπηχτης (λες κ με ξερετε κιολας κ κατι θα καταλαβω), το λεω γιατι ετσι ειναι. Οταν το παθαινεις, ξεχνας τις φιλοσοφικες συζητησεις περι ποσοστων, επιπεδου πιθανης αγριοτητας του εισβολεα/ληστη, κ παει λεγοντας.
Κ επειδη δεν ισχυουν ολα τα παραπανω*, εγω εχω φτιαξει κ το πλανο μου για τη κομποστοποιηση
.Δεχεσαι και δουλειες αλλων αν προκυψει κατι;
Δεν μπορω να κανω εξωτερικες εργασιες, απο το σπιτι στο μαγαζι (εκει με τον 'κηπο') μπορεις να κινηθεις κρυφα .>>Αν ήμουν κλέφτης πάντως το συμπέρασμά μου θα ήταν ότι καλά θα κάνω να αποφύγω το σπίτι του kacey και να προτιμήσω τον nass αν και δεν είναι και πολύ ανοιχτοχέρης... άκου εκεί 200 Ευρώ!
Εξαρτάρται και απο το τί σπίτι έχει ο nass....Αν σου γεμίζει το μάτι (το σπίτι), του χώνεις και 2-3 μπουνίδια, του κοπανάς το κεφάλι λίγο στο κομοδίνο και σου ξερνάει που είναι τα υπόλοιπα...Αν δεν, συνεχίζεις με τη γυναίκα του και αν είσαι απελπισμένος συνεχίζεις με τα παιδιά του. Αν ακόμη δεν, τότε μάλλον δεν έχει άλλα πάνω του και σηκώνεσαι και φέυγεις. Η νύχτα είναι μεγάλη, προλαβάινεις να την πέσεις σε έναν τουλάχιστον ακόμη....Εντάξει, ατύχησες, αλλα ο nass πήρε ενα μάθημα να κρατάει περισσότερα αλλη φορά στο σπίτι του, ωστε όταν πάει ο... συνάδελφος, (ή κι εσυ, γιατί οχι....) να βγει ενα καλό μεροκάματο. Ασε που όταν θα διηγείται το πάθημά του, θα το πιάσουν κι αλλοι το μηνυμα να εχουν περισσότερα.
Εξυπακούεται nass, πως δεν αναφέρομαι κυριολεκτικά σε σένα, το ίδιο ισχύει για όλους μας (το ξεκαθαρίζω, μη τυχόν κι εχουμε καμμιά παρεξηγηση απ΄το πουθενά ). Αυτό που λέω είναι πως στην ουσία, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο του δίνω 200 ευρώ και φεύγει...Για ληστεία ήρθε, οχι για... επαιτεία...!! Ασχετο, αλλα θυμάμαι που κάποτε αφήναμε τα φώτα αναμμένα στο σπίτι όταν φεύγαμε, για να μην έρθει κανένας. Τωρα ακουγεται τόσο ηλίθιο, μιας και δεν έχει καμμία σημασία...!
Καταλαβατε κ. Nass?
Εσεις καλα θα κανετε να το σκεφτειτε ως 'του δινω τα παντα χωρις αντισταση κ φευγει, κ εχω χασει ενα 200αρι - ή κ 2 χιλιαρικα - ευρω αλλα δεν παθαινω τιποτα' κ το προτεινετε κ σε εμενα. Αν ομως δεν σας πιστεψει? Αν δεν δεχεται οτι εχεις μονο τοσα στο σπιτι? Αν αρχισει να σφαζει σιγα σιγα εναν-εναν εκει μεσα (καλα, εστω με σπασμενα κοκκαλα), μεχρι να αποφασισει οτι δεν του ελεγες ψεμματα? Εσυ καλη προθεση ειχες, αλλα πηγε στραβα το πραγμα, κ πηγε στραβα γιατι ενω μπορουσες να αντιδρασεις (εγω εστω, με τον τροπο που προτεινω ως ενδεδειγμενη αντιδραση), εκατσες σαν sitting duck κ τον δεχτηκες μεσα στο σπιτι σου? Τοτε τι θα πεις? Δεν ειναι λοιπον 99-1% που το εχεις τοσο σιγουρο, γιατι κ αυτοι οι 99 που θελουν να τα παρουν κ να φυγουν, μπορει να μη φυγουν οσο γρηγορα οσο ηλπιζες εσυ...Εχεις ακουσει λιγες φορες οτι βρεθηκαν δεμενοι, φυμωμενοι κ σφαγμενοι μεσα στο σπιτι τους με το σπιτι ανω κατω?
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σας κάνει εντύπωση, που ένας άνθρωπος (kacey) που έχασε εναν θείο του απο ένοπλη ληστεία, 'είδε' τους γονείς του να απειλουνται και να κακοποιουνται απο ληστες, αντιδράει ή λεει οτι θα αντιδράσει ετσι....Ισως και να τον κρίνετε λίγο αυστηρά, εχοντας στο μυαλό σας, αλλες κατακριτέες συμπεριφορές που εξιστορεί συνηθως, όσον αφορά τις αντιδράσεις του στην οδήγηση πχ....
Οχι ρε, μα γιατι να μην κατσω να σκεφτω οτι αυτοι που θα ερθουν την επομενη φορα μπορει να φτασουν μονο μεχρι το 'πηρα λεφτα'? Επειδη εχω χασει ενα συγγενη κ θα μπορουσα καλλιστα να εχω χασει κ γονεις? Μπα, δεν γινονται τετοια πραγματα, αφου το λενε απο πανω οι πολιτισμενοι του φορουμ οτι η πιθανοτητα αυτη ειναι 1%, ας κατσω να ανακαλυψω που θα πεσει η μπιλια...
-
Aν κάποιος θέλει μόνο να κλέψει, σιγουρευεται ότι είναι άδειο το σπίτι και μάλιστα ότι δεν θα γυρίσουν σύντομα οι ιδιοκτήτες! (όπως γινόταν τις παλιες καλές εποχές )
Κάποιος που μπαίνει σε σπίτι ενώ υπάρχει κόσμος μέσα (ακόμα και για κλοπή γιατι υπάρχουν και αυτοί πού έχουν το μυαλό τους απ ευθείας στην ληστεία, στο μεγαλύτερο ποσοστό έχει στο μυαλό του να μετατρέψει την απόπειρα κλοπής σε ληστεία εάν γίνει αντιληπτός.
Γι αυτό λέω ότι όποιος μπεί εντός σπιτιού, ενώ υπάρχει άνθρωπος μέσα , θα έπρεπε να θεωρείτο από τον νόμο ως ένοπλος ληστής ο οποίος θέτει άμεσα σε κινδυνο την ζωή των εντος του σπιτιού.Εγώ πάντως εαν αντιληφθώ κάποιον μέσα, που δεν θα εξαυλωθεί με τον πρώτο ηχο (φωνής ή κλείστρου ), εφ όσον φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα του ρίξω άμεσα (και όχι μία μόνο)
-
Κ να το πω αλλιως:
εγω στο σπιτι εχω 46αρα πλασμα, home cinema, 2 pc, ντιζαινατα επιπλα, ωραια κουζινα με καινουριες συσκευες κ corian, μεγαλη κ φροντισμενη βεραντα με φυτα κλπ, κ γενικα μια εικονα που δειχνει οτι βγαζω χρημα (παρακαλω τα ειρωνικα σχολια περι αυτου, τυπου 'μας κανεις επιδειξη', να λειπουν). ΛΕΦΤΑ ομως εχω τα ~100ε που κουβαλαω στο πορτοφολι μου.
Αν μπουν καποιοι μεσα, θρασυτατοι (καθως μπαινουν μεσα ενω υπαρχει κοσμος στο σπιτι) κ πιθανως ενοπλοι, θα δεχτουν οτι εγω εχω μονο 100ε πανω μου που θα βγαλω απο το πορτοφολι κ θα τους δωσω αμεσως χωρις να προβαλω καμμια αντισταση κ θα 'φυγουν γρηγορα', ενω η εικονα του σπιτιου δειχνει μια ευκατασταση οικογενεια (ειδικα για την περιοχη)?
Μπααααα. Θα κατσουν κ θα μου κανουν διαφορα μεχρι να ικανοποιηθουν οτι αυτα τα λεφτα υπαρχουν.
Επειδη λοιπον δεν θελω να ανακαλυψω σε ποιο τυπου ληστη επεσα (αν ειναι το 99% ή το 1%, οπου κ εκει τα ποσοστα ειναι λαθος) ή σε ποιο βαθμο ειναι διατεθιμενοι να φτασουν για να πειστουν οτι δεν εχω αλλα λεφτα πανω μου, πραγμα που θα τους εχω διευκολυνει να κανουν κ θα εχω χασει απο τη σεντρα το παιχνιδι αν κανω αυτο που προτεινεις κ. nass, προτιμω να κραταω τη τυχη μου στα χερια μου.
Αν εσυ νιωθεις οκ με το να αφηνεις εκεινους να αποφασισουν τι θα κανουν εσενα κ την οικογενεια σου, κ τοσο σιγουρος οτι οταν τους προσφερεις ολα οσα - αληθινα, χωρις κολπα - εχεις, αυτοι θα τα δεχτουν κ θα φυγουν, τοτε εισαι πιο μαγκας απο εμενα. Εγω δεν ειμαι ετσι ανετος ομως.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Γι αυτό λέω ότι όποιος μπεί εντός σπιτιού, ενώ υπάρχει άνθρωπος μέσα , θα έπρεπε να θεωρείτο από τον νόμο ως ένοπλος ληστής ο οποίος θέτει άμεσα σε κινδυνο την ζωή των εντος του σπιτιού.
Χμμμμ....Εγω απο ενα μπαλκόνι του σπιτιού μου (όροφος) στον ακαλυπτο πίσω, εχω οπτική επαφή με την πίσω πόρτα του ισογείου....Καθομαι και διαβάζω αργά ή γράφω στο 4ΤF 3 η ωρα μετά τα μεσάνυχτα (μας εχει τυχει ίσως όλους). Καποια στιγμή αντιλαμβανομαι κάποιον σ΄αυτην την πόρτα λοιπόν. ΔΕΝ έχει μπει ακόμα στο σπίτι, αλλα το παλεύει....(τον δυσκολεύει λίγο το ΑΚ-47 που έχει στην πλάτη, γιατί εχει πολύ σφικτό τον... αορτήρα). Ενα μέτρο πίσω του είναι ακόμα ενας, φυλάει τσίλιες και αυτός έχει το οπλο σε σταση αναμονής με το δαχτυλο στη σκανδάλη, ΟΧΙ στην πλατη του και κοιτάει τριγύρω....Ερωτηση...Εχω δικαίωμα (απο τον Νόμο) να ρίξω μία στο κεφάλι με το Jericho μου, πρώτα στον τσιλιαδόρο και μετά στον άλλον που παλεύει την πόρτα, ή οχι...??? (προσωπικά θα πατήσω το κουμπί πανικού του συναγερμού σαν πρωτη κίνηση, αλλα το θέμα δεν είμαι εγω...Το θέμα είναι αν εχω το δικαίωμα, υπο τις παραπάνω συνθηκες, να πυροβολήσω πρώτος, χωρίς να υποστώ συνέπειες....) Γνωμη μου είναι, πως θα έπρεπε να έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα.
Εγώ πάντως εαν αντιληφθώ κάποιον μέσα, που δεν θα εξαυλωθεί με τον πρώτο ηχο (φωνής ή κλείστρου ), εφ όσον φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα του ρίξω άμεσα (και όχι μία μόνο) Μη λες αστεία....Αν δεις ανθρωπους με ΑΚ μέσα στο σπίτι (1,2,3 ή όσους) και κρατάς πιστόλι-καραμπίνα (ή ακόμα και ΑΚ-47), δε φωνάζεις να 'σκιαχτούν' να φύγουν, ουτε οπλίζεις να τρομάξουν. 'Η τους ρίχνεις άμεσα να τους αιφνιδιάσεις, (αν κρινεις οτι σε παίρνει), ή κανεις την κότα και ο Θεός μαζί σου...Γνωμη μου, αν είναι 2 και ανω μέσα στο σπίτι με ΑΚ και είσαι με πιστόλι, είσαι τελειωμένος, είτε τους αιφνιδιάσεις, είτε οχι. Η στατιστική είναι καθαρά εναντίον σου, οποτε άσ΄το καλύτερα.
-
Όλα θα ήταν καλύτερα αν αποφεύγαμε το κόκκινο χρωματάκι στις γραμματοσειρές. Δεν είναι τόοοσο δύσκολο να κάνετε ένα σωστό quote ή μάλλον δεν είναι πιο δύσκολο απο το να γράφετε με άλλο χρώμα.... [quote][/quote] [Mod]
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
...Για το πρώτο, θα σου πώ ότι θα κινδύνευες απείρως περισσότερο καθημερινά, πχ από τον χεσμένο γείτονα, ο οποίος αν είχε όπλο, από την τρομάρα του θα πυροβολούσε όποιον έβλεπε να σκαλίζει κατι στην πόρτα, κι ας γύρναγες εσύ ψιλοσουρωμένος με την κιθάρα στον ώμο και απλώς ήταν σκοτεινα και δεν έβρισκες να βάλεις το κλειδί στην τρύπα.
Για το δεύτερο, έχω γυναίκα και παιδιά, και παρ ότι έχει γίνει συνήθεια σε όλους όταν μετακινούνται στο σπίτι να ανάβουν τα φώτα (για να μην φάνε καμιά σφαίρα ) δεν θα ήθελα να το ρισκάρω...και έτσι αναγκαστικά καλύπτω και το (ελάχιστο) ποσοστό των ανεγκέφαλων οι οποίοι ενώ δεν έχουν την πρόθεση της ληστείας, παρα μόνο της κλοπής, παρ όλα αυτά μπαίνουν σε σπίτι που είναι μεσα άνθρωποι.
-
Δεν είπα εγω καπου πως ο νόμος πρέπει να καλύπτει το γείτονα που πυροβολεί στον ακάλυπτο του σπιτιού μου..!
-
Υπάρχουν και κοινόχρηστοι ακάλυπτοι...και δεν θέλω να κυκλοφορώ με το άγχος μπας και μου την σβουρίξει η Κυρά Κούλα του 6ου, ή πηγαίνοντας επίσκεψη σε κάποιον φίλο να μου την σβουρίξει η κυρά Φρόσω του 4ου γιατί άκουσε ύποπτο ήχο έξω από το σπίτι της ή γιατί έσκυψα να θαυμάσω το σεμεν που έχει στο ταμπλώ του αυτοκινήτου της...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ να το πω αλλιως:εγω στο σπιτι εχω 46αρα πλασμα, home cinema, 2 pc, ντιζαινατα επιπλα, ωραια κουζινα με καινουριες συσκευες κ corian, μεγαλη κ φροντισμενη βεραντα με φυτα κλπ, κ γενικα μια εικονα που δειχνει οτι βγαζω χρημα (παρακαλω τα ειρωνικα σχολια περι αυτου, τυπου 'μας κανεις επιδειξη', να λειπουν). ΛΕΦΤΑ ομως εχω τα ~100ε που κουβαλαω στο πορτοφολι μου.
Αν μπουν καποιοι μεσα, θρασυτατοι (καθως μπαινουν μεσα ενω υπαρχει κοσμος στο σπιτι) κ πιθανως ενοπλοι, θα δεχτουν οτι εγω εχω μονο 100ε πανω μου που θα βγαλω απο το πορτοφολι κ θα τους δωσω αμεσως χωρις να προβαλω καμμια αντισταση κ θα 'φυγουν γρηγορα', ενω η εικονα του σπιτιου δειχνει μια ευκατασταση οικογενεια (ειδικα για την περιοχη)?
Μπααααα. Θα κατσουν κ θα μου κανουν διαφορα μεχρι να ικανοποιηθουν οτι αυτα τα λεφτα υπαρχουν.
Επειδη λοιπον δεν θελω να ανακαλυψω σε ποιο τυπου ληστη επεσα (αν ειναι το 99% ή το 1%, οπου κ εκει τα ποσοστα ειναι λαθος) ή σε ποιο βαθμο ειναι διατεθιμενοι να φτασουν για να πειστουν οτι δεν εχω αλλα λεφτα πανω μου, πραγμα που θα τους εχω διευκολυνει να κανουν κ θα εχω χασει απο τη σεντρα το παιχνιδι αν κανω αυτο που προτεινεις κ. nass, προτιμω να κραταω τη τυχη μου στα χερια μου.
Αν εσυ νιωθεις οκ με το να αφηνεις εκεινους να αποφασισουν τι θα κανουν εσενα κ την οικογενεια σου, κ τοσο σιγουρος οτι οταν τους προσφερεις ολα οσα - αληθινα, χωρις κολπα - εχεις, αυτοι θα τα δεχτουν κ θα φυγουν, τοτε εισαι πιο μαγκας απο εμενα. Εγω δεν ειμαι ετσι ανετος ομως.
δηλαδη εισαι 100% σιγουρος οτι μολις μπουν σπιτι σου θα σου παρουν τα λεφτα και θα κατσουν εκει επειδη θα δουν οτι εχεις μια 46 lcd η χρυσα κουταλια?
αμα δουν οτι εχεις ρολο κοτοπουλο δηλαδη στην καταψυξη και σου πουν να το φτιαξεις ?
τα περνεις ολα τις μετρητοις χωρις πρακτικα κανεις να ειναι σιγουρος για ΤΙΠΟΤΑ εκεινη την ωρα
μπορει να μπει ενας νιντζα μεσα να σε πλακωσει και να φυγει
μπορει να μπει ο ραμπο και να σου κανει το σπιτι σουρωτηρι
μπορει να μπει ο realzeus με ενα αρμα(well εκει δεν θα μεινει και τιποτα να κλεψει)
υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορει να γινουν και να μην γινουν εκεινη την ωρα μην εισαι τοσο απολυτος γιατι και εσυ εκεινη την ωρα θα σου περασουν χιλιαδες πραγματα απο το κεφαλι(οχι βληματα ) για τα οποια οσο και να λες οτι εισαι προετοιμασμενος παντα θα εχεις δευτερη σκεψη.. -
Εχω την εντυπωση πως ο κακοποιος που θα εισβαλει σε σπιτι παρουσια του ιδιοκτητη δε θα το κανει λογω της πιθανον πλασματικης εικονας ευημεριας αλλα επειδη ΞΕΡΕΙ οτι θα βρει χρημα.
Tapatalking!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως ο κακοποιος που θα εισβαλει σε σπιτι παρουσια του ιδιοκτητη δε θα το κανει λογω της πιθανον πλασματικης εικονας ευημεριας αλλα επειδη ΞΕΡΕΙ οτι θα βρει χρημα.Tapatalking!
Νομίζεις... εγώ δεν είχα λεφτά μέσα όταν πήγαν να μπουκάρουν.
-
Εχω την εντυπωση πως ο κακοποιος που θα εισβαλει σε σπιτι παρουσια του ιδιοκτητη δε θα το κανει λογω της πιθανον πλασματικης εικονας ευημεριας αλλα επειδη ΞΕΡΕΙ οτι θα βρει χρημα.
Tapatalking!
Νομίζεις... εγώ δεν είχα λεφτά μέσα όταν πήγαν να μπουκάρουν.
που το ξερουμε?
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.