-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά, ο skye, δεν μας είπε τι θα πάρει, αλλά εμείς καλά περνάμε σ' αυτό το τοπικό! Ξεκινήσαμε από την Guzzi και την Bonnie, είπαμε για Ducati, είπαμε για Norton, για Ural, για Dnepr, για IZHEVSK (έκανα copy-paste, πώς προφέρεται αυτό το πράγμα άραγε;! ), μια χαρά!
Παρακολουθουσα τη συζητηση, αλλα εμπαινα απο το smartphone, πηγα να γραψω απαντηση, τελικα βαρεθηκα και τα παρατησα
Ενδιαφερουσες οι εναλλακτικες δε μπορω να πω, παραπονο δεν εχω, αυτο θα πει συντροφικη αλληλεγγυη του α/α χωρου, θαμπ απ
περισσοτερα απο αυριο, παω για υπνο, αντε keep it real -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο πατέρας μου έχει μια από τις 2-3 ducati scrambler 350 εν ελλάδι...ποιημα...
Κίτρινες δεν ήταν αυτές ?
-
[quote='pienaf1']
Σε λίγο θα πούμε για τον Σβαντς και αργότερα για τον Κένυ Ρόμπερτς!
[quote]
Μια που ανέφερες τον King Kenny,δείτε τι βρήκα τις προάλλες στο 'tube..
Απο εκείνο το πράμα (ναι,δίχρονο είναι) εμπνεύστηκε την μυθική φράση 'they dont pay me enough to ride this thing'!
Το λιγότερο που έχω να πώ,το λέει η καρδιά του ακόμα!!
ΥΓ:Και σχετικά με το τοπικ,η bonnie είναι σίγουρα πιο μοτοσυκλέτα,πιο δουλεμένο εργαλείο,με μεγαλύτερη ιστορία και αρκετά καλύτερα σπεκς.
Προσωπικά μου αρέσουν και τα 2 αλλά triumph θα (ξανα)αγόραζα.Η classic line της φίρμας πολύ απλά ΔΕΝ παίζεται.
-
Σχετικά με τον... Kenny πάλι, δεν έβαλες σωστά το λινκ και είναι κρίμα να μην το απολαύσουν όλοι, πρόκειται για απίθανο βίντεο!
-
Σωστός! Enjoy!
-
Η W800 είναι ακριβότερη απ'τις άλλες 2 ή κάνω λάθος;
Είμαι ερωτευμένος με την Guzzi, αλλά η W800 μου αρέσει ΠΟΛΥ και (μάλλον) σε αξιοπιστία θα κερδίζει. Για τη Bonnie... ωραία είναι αλλά, αν είναι να μπλέξω με εγγλέζικα κατασκευάσματα, παίρνω μια Enfield με 60 χρόνια εγγύηση ταλαιπωρίας αναβάτη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η W800 είναι ακριβότερη απ'τις άλλες 2 ή κάνω λάθος;Είμαι ερωτευμένος με την Guzzi, αλλά η W800 μου αρέσει ΠΟΛΥ και (μάλλον) σε αξιοπιστία θα κερδίζει. Για τη Bonnie... ωραία είναι αλλά, αν είναι να μπλέξω με εγγλέζικα κατασκευάσματα, παίρνω μια Enfield με 60 χρόνια εγγύηση ταλαιπωρίας αναβάτη
H bonnie, αντίθετα με αυτό που πιστεύει (και ακούει... γιατί αν ακούσεις τις βαλβίδες της σε σχέση με μια honda κάνει σα χάρχαλο) ο περισσότερος κόσμος είναι 100% αξιόπιστη... Τρείς που τις ξέρω από καινούργιες δεν έχουν κάψει, την τελευταία πενταετία, ούτε λάμπα, ενώ και γενικότερα δεν εχω ακούσει το παραμικρό πρόβλημα ή ευαισθησία τα τελευταία 9 χρόνια... Αντίθετα, για το καβατζάκι ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα... Το 650 είναι ωραίο μηχανάκι (και μοιάζει πιο πολύ στην αυθεντική bonnie) αλλά είναι μικροσκοπικό και λίγο υπερστυλιζαρισμένο για τα γούστα μου.
Η enfield κακώς συγκρίνεται με τη bonnie και τις άλλες. Είναι παλιά μοτοσικλέτα, με τεχνολογία εποχής και πραγματικά περιορισμένης χρηστικότητας με πολλές ευαισθησίες και ανάγκη από χέρια που ξέρουν να κάνουν και πέντε δοκιμές/ρυθμίσεις, αν χρειαστεί. Αντίστοιχα, βέβαια, για τους πολύ βιτσιόζους βγάζει και περισσότερο γούστο, σίγουρα όχι, όμως για το πολύ κοινό... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η W800 είναι ακριβότερη απ'τις άλλες 2 ή κάνω λάθος;
Είμαι ερωτευμένος με την Guzzi, αλλά η W800 μου αρέσει ΠΟΛΥ και (μάλλον) σε αξιοπιστία θα κερδίζει. Για τη Bonnie... ωραία είναι αλλά, αν είναι να μπλέξω με εγγλέζικα κατασκευάσματα, παίρνω μια Enfield με 60 χρόνια εγγύηση ταλαιπωρίας αναβάτη
H bonnie, αντίθετα με αυτό που πιστεύει (και ακούει... γιατί αν ακούσεις τις βαλβίδες της σε σχέση με μια honda κάνει σα χάρχαλο) ο περισσότερος κόσμος είναι 100% αξιόπιστη... Τρείς που τις ξέρω από καινούργιες δεν έχουν κάψει, την τελευταία πενταετία, ούτε λάμπα, ενώ και γενικότερα δεν εχω ακούσει το παραμικρό πρόβλημα ή ευαισθησία τα τελευταία 9 χρόνια... Αντίθετα, για το καβατζάκι ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα... Το 650 είναι ωραίο μηχανάκι (και μοιάζει πιο πολύ στην αυθεντική bonnie) αλλά είναι μικροσκοπικό και λίγο υπερστυλιζαρισμένο για τα γούστα μου.
Η enfield κακώς συγκρίνεται με τη bonnie και τις άλλες. Είναι παλιά μοτοσικλέτα, με τεχνολογία εποχής και πραγματικά περιορισμένης χρηστικότητας με πολλές ευαισθησίες και ανάγκη από χέρια που ξέρουν να κάνουν και πέντε δοκιμές/ρυθμίσεις, αν χρειαστεί. Αντίστοιχα, βέβαια, για τους πολύ βιτσιόζους βγάζει και περισσότερο γούστο, σίγουρα όχι, όμως για το πολύ κοινό...Δεν ξέρω γιατί, έχω πάρει με κακό μάτι τις Triumph, αν και ακούω εξαιρετικά λόγια τον τελευταίο καιρό. Κολληματίας...
Από την άλλη, έχω αρχίσει να έχω θεματάκι με την Kawa... όσο την κοιτάω, μου αρέσει και περισσότερο, κι ας νόμιζα ότι δε θα μου περάσει ποτέ ο έρωτας με τη Guzzi. Αισθητικά, εν ολίγοις, θα έβαζα την Bonnie τελευταία από τις τρεις και, καλώς η κακώς, το κριτήριο αυτό είναι μάλλον πιο σημαντικό σε αυτή την κατηγορία από ότι σε άλλες. Τέλος, το εγγλέζικο συγκριτικό που έβαλε κάποιος σε βίντεο πιο πάνω δεν βγάζει τη Bonnie ΑΒΛΕΠΙ καλύτερη, κάτι που μάλλον είναι καλό νέο για την W.
-
Πέτυχα τις προάλλες ζωντανή μια Guzzi V7 μαύρη...
Δύο τινά παίζουν: Ή την βρίσκω ωραιότερη από την άσπρη ή προσπαθώ να απαρνηθώ το νέο έρωτά μου με την Kawa -
Δύο τινά παίζουν: Ή την βρίσκω ωραιότερη από την άσπρη ή προσπαθώ να απαρνηθώ το νέο έρωτά μου με την KawaΌποιο και να συμβαίνει, βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δύο τινά παίζουν: Ή την βρίσκω ωραιότερη από την άσπρη ή προσπαθώ να απαρνηθώ το νέο έρωτά μου με την KawaΌποιο και να συμβαίνει, βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο...
Για ν' αφήσουμε και τις μ@λκίες, ο σωστός δρόμος είναι να απαρνηθώ τον έρωτα ή να τον δεχτώ όπως έρχεται;
Mα, κοίτα εδώ
-
Καλοτάξιδη!
-
-
Για ν' αφήσουμε και τις μ@λκίες, ο σωστός δρόμος είναι να απαρνηθώ τον έρωτα ή να τον δεχτώ όπως έρχεται;
Για μένα η guzzi είναι η σωστή επιλογή (σε μαύρη). Αλλά τώρα σε ερωτικά θέματα πάω πάσο.
(αν και δεν μπορώ να με φανταστώ ερωτευμένο με γιαπωνέζικο μηχανάκι, όσο καλό ή όμορφο και να ναι) -
-
ΟΚ, έβαλα την W800 wallpaper μπας και βαρεθώ να τη βλέπω και γλιτώσω τα έξοδα
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1804301/http://www.bikez.com/motorcycles/honda_ ... s_2002.php
Τ' ειν΄τούτο ωρε; Κανονικής εισαγωγής ή μπα; Να παίρνει τα πόδια του άραγε;
-
ΟΚ, έβαλα την W800 wallpaper μπας και βαρεθώ να τη βλέπω και γλιτώσω τα έξοδαhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1804301/
http://www.bikez.com/motorcycles/honda_ ... s_2002.php
Τ' ειν΄τούτο ωρε; Κανονικής εισαγωγής ή μπα; Να παίρνει τα πόδια του άραγε;
Κανονικής εισαγωγής δεν είναι ούτε στην Ιαπωνία...
Μια χαρούλα παίρνει τα πόδια του (NC38E μοτέρ... ίδιο με το XR400) με λίγο σκάλισμα... ούτως ή άλλως δε χρειάζεται, όμως (trust me, άδικα μας βάζουν στο τριπάκι). -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
[
(αν και δεν μπορώ να με φανταστώ ερωτευμένο με γιαπωνέζικο μηχανάκι, όσο καλό ή όμορφο και να ναι)+1
με ελάχιστες εξαιρέσεις...http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=9945
μια από αυτές την έχω στο γκαράζ μου...
-
Δεν είναι πολλά τα ερωτεύσιμα γιαπωνέζικα, αλλά υπάρχουν. Το αυτό ισχύει και στα αυτοκίνητα, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σήμερα πέτυχα μια CB400 Super Four λευκή σε αδιανόητα καλή κατάσταση, μου τρέξανε τα σάλια. Αλήθεια, αυτή περνάει για ρετρό ή όχι ακόμα;
Πάντα το αγαπούσα αυτό το μηχανάκι
-
Δεν είναι πολλά τα ερωτεύσιμα γιαπωνέζικα, αλλά υπάρχουν. Το αυτό ισχύει και στα αυτοκίνητα, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σήμερα πέτυχα μια CB400 Super Four λευκή σε αδιανόητα καλή κατάσταση, μου τρέξανε τα σάλια. Αλήθεια, αυτή περνάει για ρετρό ή όχι ακόμα;Πάντα το αγαπούσα αυτό το μηχανάκι
retro μπα... ότι είναι κούκλα, όμως και κλασσικότατη, οπωσδήποτε!
Α, και cheap thrills...
Moto Guzzi v7 vs Triumph Bonneville