-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...- Αλέξανδρος Αντώνογλου του Αλεξίου.
...
Χαίρων πολύν. Κίκος Κίκου του Κίκου. Από την Μπάφον στην μαρτυρικήν μεγαλόνησον (των πετρελαίων).
- Αλέξανδρος Αντώνογλου του Αλεξίου.
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
...
Χαίρων πολύν. Κίκος Κίκου του Κίκου. Από την Μπάφον στην μαρτυρικήν μεγαλόνησον (των πετρελαίων).
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
...
Τζαμαϊκανός;
-
Εμείς οι Τζύμπριοιν έτσιν ελέμε την γνωστήν σε εσάς Πάφον.
-
Ωραία τα όνόματα αλλά καλό είναι να λέμε και πτυχία ή βαθμούς κλπ. Άλλο επίπεδο.
Τα δικά μου:
Νίκος Κάλαντας του καβουρδίρη του Κώστα, ελαιοχρωματιστής/σημαιοφόρος.
-
καλά εσυ τελειόφοιτος λυκείου δεν ήσουν μόνο;
βέβαια η μέχρι στιγμής ετυμηγορία κατακρίνει το θεσμό του ονοματος.
όχι οτι το είχα κ απορία φυσικά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι υπευθυνοι του φορουμ εχουν αποκλεισει τις αλλαγες nickname.Ατυχος σ'αυτο το θεμα! με το που είπα να ζητησω να γίνω 'Ioveforever5GT' ... καταργηθηκαν τα ρουσφέτια!!!
- εσύ γιατι δεν γράφεσε με το ονομά σου λοιπόν;
Ζητας να δικαιολογηθεί ο άλλος όταν εσύ στις 24 Φεβ 2008 συνειδητά εγγραφηκες με nickname?
-
Οι 2352 δημοσιευσεις και οι 157 σελιδες στο 'ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ' κατι πρεπει να λενε........
-
Νικίτα Χρουστσόφ του Βλάντικ, απόφοιτος ΑΕΙ κεραμοποιίας.
-
Εκτος απο τρολαρισμα και εξωτερικευση καποιων απωθημένων που μπορει να εχει καποιος εξυπηρετει σε κατι αυτο το θεμα;
-
σου φαίνεται τρολάρισμα αν ολοι πουν τη γνώμη τους επί του θέματος;;;;;
δλδ αν δεν είναι καίριο θεμα το ΠΩΣ θα σε φωνάζουν σε μια 'κοινότητα', τότε ποιο ειναι; το 3ο dvd της τζουλάρας;
-
Νομίζω πως όταν κάνω ποστ στιγματίζω ένα τοπικ σαν 'τρολλάρισμα'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω πως όταν κάνω ποστ στιγματίζω ένα τοπικ σαν 'τρολλάρισμα'Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, αιδεσιμότατε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω πως όταν κάνω ποστ στιγματίζω ένα τοπικ σαν 'τρολλάρισμα'Don't take it personally
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σου φαίνεται τρολάρισμα αν ολοι πουν τη γνώμη τους επί του θέματος;;;;;δλδ αν δεν είναι καίριο θεμα το ΠΩΣ θα σε φωνάζουν σε μια 'κοινότητα', τότε ποιο ειναι; το 3ο dvd της τζουλάρας;
Εσυ δεν βλεπεις τρολαρισμα σε απαντησεις στο θεμα που ανοιξες;
To πως θα φωναζουν καποιο αλλο μελος του φορουμ οι φιλοι του γιατι ειναι καιριο θεμα;
Και οχι ,για αυτο το φορουμ τα dvd της τζουλαρας δεν ειναι καιριο θεμα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δλδ αν δεν είναι καίριο θεμα το ΠΩΣ θα σε φωνάζουν σε μια 'κοινότητα', τότε ποιο ειναι; το 3ο dvd της τζουλάρας;
κι αυτό το κανει άξιο για να μην είναι άξιο ύπαρξης;;
καταλαβαίνεις ότι με αυτη τη λογική πρεπει να πεσει λόκα στο 99% των νημάτων, έτσι;
-
κι αυτό το κανει άξιο για να μην είναι άξιο ύπαρξης;;
καταλαβαίνεις ότι με αυτη τη λογική πρεπει να πεσει λόκα στο 99% των νημάτων, έτσι;
Μηπως απαντας αλλα αντι αλλων;Ξαναδιαβασε ολο το ποστ μου >
To πως θα φωναζουν καποιο αλλο μελος του φορουμ οι φιλοι του γιατι ειναι καιριο θεμα;
Και οχι ,για αυτο το φορουμ τα dvd της τζουλαρας δεν ειναι καιριο θεμα.Μηπως κανεις την τρίχα τριχιά;
-
το 3ο dvd της τζουλάρας;Eβγαλε και 3ο ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω πως όταν κάνω ποστ στιγματίζω ένα τοπικ σαν 'τρολλάρισμα'Και εγω νομίζω ότι ναι και το κανεις συνειδητά και είναι κρίμα γιατί καταβάλεις υπερπροσπάθεια.
Υπερ ή κατα της κατάργησης των ψευδωνυμων;