-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για μένα το μοναδικό που είναι ξεκάθαρη αποτυχία του προγράμματος είναι οι αγώνες ταχύτητας κατά τα λοιπά είναι φανερό ότι έχει πέσει προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.Δεν ειναι το μοναδικο , αλλα σιγουρα ειναι το δειγμα της αδιαφοριας ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ της αρχης του σπορ για την αναπτυξη του αθληματος που απο εδω ξεκινουν ολα στην πραξη και στην θεωρια .
Κι αν αυτο δεν δειχνει οτι δεν ενδιαφεροντε παρα μονον για τα μεταξυ τους μικρο η μεγαλοσυμφεροντα που τους παρεχοντε μεσα απ'το Ακροπολις , τοτε τι δειχνει ?
Ειναι ακριβως αυτο που και τα προηγουμενα χρονια εκαναν οι Δαρδουφοδεσποτοπουλοι να απασχολουντε σοβαρα μονον με τον αγωνα αυτον , και ποτε μα ποτε να μην εχουν διαθεσει παρα πανω απο μια ωρα και εν χιλιαρικο για το πρωταθλημα ταχυτητας !
Τι περιμενουμε λοιπον σε τετοιες ημερες , απ'αυτην την αρχη ? εγω τιποτα .Και λογικα καταληγω σ'αυτο που λεει ο Χ.Πλατης , οσο δεν βλεπω να υπαρχουν σοβαρα ατομα να αναλαβουν και να μπορουν με προσοντα αναλογα να κανουν πεντε πραγματα πραξεις .....μην περιμενουμε τιποτα .
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
- ότι οι δύο πρώτοι αγώνες του ΠΠΡ είναι σε απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους (αν δεν κάνω λάθος, οι ημερομηνίες τους καθορίζονται από τη FIA)
Ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έπρεπε να είναι και οι δύο στο πρόγραμμα
- ότι ο τίτλος του πρωταθλητή βγαίνει από το χώμα (ήμαρτον πια, ξεκολλήστε απ' αυτή την εμμονή, κανείς δε δίνει δεκάρα τσακιστή ποιον λένε πρωταθλητή και ποιον κυπελλούχο. Ας με συγχωρήσουν οι παλιοί πρωταθλητές και κυπελλούχοι, αλλά τους τίτλους τους, και όχι τα περάσματά τους, ούτε καν τους θυμάμαι και δε νομίζω να τους θυμάται ούτε ένας άλλος).
Εδώ κάνεις λάθος γιατί το βλέπεις από τη σκοπιά του θεατή αλλά δεν είναι η μοναδική, υπάρχει ας πούμε και η χορηγική πλευρά του θέματος.
Αλλά πέρα και από αυτό οι απορίες που ο El Em προσπέρασε είναι απλές: Σε πόσους απευθύνεται αυτό το πρωτάθλημα και σε τι ακριβώς θα χρησιμέψει στην ανάπτυξη του αθλήματος;
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Χρονια πολλα σε ολους...
ΛΩΡΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, μονο αυτο εχω να σου πω λογω των ημερων βεβαια. Η αξια του νικημενου δινει δοξα στον νικητη,δες λοιπον ποσες συμμετοχες ειχατε εσεις οι μοναδικοι πρωταθλητες οπως γραφεις μια που ΕΝΑ ειναι το πρωταθλημα στο χωμα και ποσες στην ασφαλτο, σαφως ειμαι ασφαλτινος και πρωταθληταρας της πλακας κατ΄εσε, δεν εχω μειωσει ομως ποτε κανεναν χωματινο συναθλητη μου πρωταθλητη ή οχι διοτι τους θεωρω αξιους στην μορφη αγωνων που τους αρεσει να τρεχουν.Τρεις και ο κουκος στο χωμα 40, 80, 100, 120, στην ασφαλτο... αξιος και μοναδικος πρωταθλητης ο ΚΟΥΚΟΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα γενια σου τα οποια σαφως ευλογεις και σε ευχαριστουμε για την προσωπικη και σιγουρα λανθασμενη αποψη σου για μας(ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ)...Γιωργο,
Εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις.
Απλα παρασυρθηκα και εγραψα αυτην την προταση, πανω στην κοντρα μου με τους διαφορους που μου την ελεγαν χοντρα,εδω μεσα τις δυο προηγουμενες ημερες.
Ξερεις πολυ καλα οτι κανεναν δεν υποτιμαω και θα επρεπε να ξερεις την εκτιμηση που τρεφω προς το προσωπο σου.
Καλη χρονια σε ολη σου την οικογενεια.Φιλικα,
'el-em'
-
Η ψηφοφορια ειναι ενα σοβαρο δειγμα αγωνιζωμενων και θεατων δειχνωντας τις προτιμησεις τους οπου και εαν ανηκουν ειτε συμμετεχουν ειτε βλεπουν .Εξεταζωντας την ελληνικη πραγματικοτητα θα μας πειραζε να τρεξουμε διπλα μας στον ΣΧΟΙΝΟ με σαφως λιγωτερα εξοδα για ολους; Γιατι ΟΜΑΛΟΣ και οχι ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Για μένα το μοναδικό που είναι ξεκάθαρη αποτυχία του προγράμματος είναι οι αγώνες ταχύτητας κατά τα λοιπά είναι φανερό ότι έχει πέσει προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δεν ειναι το μοναδικο , αλλα σιγουρα ειναι το δειγμα της αδιαφοριας ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ της αρχης του σπορ για την αναπτυξη του αθληματος που απο εδω ξεκινουν ολα στην πραξη και στην θεωρια .
Κι αν αυτο δεν δειχνει οτι δεν ενδιαφεροντε παρα μονον για τα μεταξυ τους μικρο η μεγαλοσυμφεροντα που τους παρεχοντε μεσα απ'το Ακροπολις , τοτε τι δειχνει ?
Ειναι ακριβως αυτο που και τα προηγουμενα χρονια εκαναν οι Δαρδουφοδεσποτοπουλοι να απασχολουντε σοβαρα μονον με τον αγωνα αυτον , και ποτε μα ποτε να μην εχουν διαθεσει παρα πανω απο μια ωρα και εν χιλιαρικο για το πρωταθλημα ταχυτητας !
Τι περιμενουμε λοιπον σε τετοιες ημερες , απ'αυτην την αρχη ? εγω τιποτα .Και λογικα καταληγω σ'αυτο που λεει ο Χ.Πλατης , οσο δεν βλεπω να υπαρχουν σοβαρα ατομα να αναλαβουν και να μπορουν με προσοντα αναλογα να κανουν πεντε πραγματα πραξεις .....μην περιμενουμε τιποτα .
Εχεις κολλήσει με το Ακρόπολις...
Το σκεπτικό υποθέτω ότι ήταν κάπως έτσι:
- Καταργήθηκε για λόγους μείωσης του κόστους (#1 προτεραιότητα αυτή τη στιγμή) το μικτό πρωτάθλημα (που 'κανονικά' δεν μπορεί να υπάρχουν 2 πρωταθλητές ράλι, δηλ. όταν είχε δημιουργηθεί το μικτό ήταν σωστό αλλά τότε δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα) ? Καταργήθηκε. ΟΚ.
- Επρεπε να υπάρχει ένας θεσμός χώματος ? Μπορεί να διαφωνείς αλλά σαφώς και έπρεπε. ΟΚ.
Αρα 2 πρωταθλήματα ένα ασφάλτου και ένα χώματος (το ό,τι του χώματος είναι το '48ο' είναι απλά για ρόλους ιστορικής συνέχειας, έτσι ήταν από το '8ο' , '18ο', '28ο' κάπου στο '38ο' έγινε μικτό, το πρωτάθλημα ασφάλτου, όταν δημιουργήθηκε, δεν είχε 'νούμερο') - Υπάρχουν λέσχες διατεθειμένες να οργανώσουν χωμάτινα πρωταθληματικά ράλι ? Ναι, οι εξής 2, Κόρινθος-Πύργος. Ομως με 2 αγώνες δεν κάνεις πρωτάθλημα. Σωστά ? ΟΚ.
- Εχουμε έτοιμους άλλους χωμάτινους αγώνες ? Ναι, το Ιστορικό και το κανονικό Ακρόπολις. Ιδού λοιπόν.
Αν λοιπόν το κόστος αυτών των 1+2 χωμάτινων είναι παρόμοιο με αυτό των υπόλοιπων αγώνων, δηλ. ένα σκέλος του κανονικού Ακρόπολις, τότε έχεις και την πίτα ολόκληρη (πρωτάθλημα χώματος) και το σκύλο χορτάτο (όχι αύξηση κόστους).
Εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικός ο παραπάνω συμβιβασμός. Δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά είναι ρεαλιστικό.Κατά τα λοιπά ο scn τα είπε μια χαρά σε σχέση με τα θετικά του προγράμματος, οπότε παραπέμπω εκεί.
Αδυναμίες και λάθη σαφώς και υπάρχουν, κανένα καραμπινάτο (εκτός από το πρωτάθλημα ταχύτητας που πρέπει η ΕΘΕΠΑ το ταχύτερο δυνατό να το ξαναδει το θέμα, είναι αίσχος ) αλλά το να μην αναγνωρίζεις ούτε ένα θετικό αλλά μόνο αρνητικά εγώ το λέω κακόπιστη κριτική.
-
Δεν το βλεπει απ'την σκοπια του θεατη Κωστα ,ο scn ειναι αγωνιζομενος αρκετα χρονια με σποραδικες εμφανισεις ομως της κατηγοριας ερασιτεχνης Γ οπως τους λεω (οποτε εχουμε κανα ευρω τρεχουμε) και απορω πως εχει και αποψη για το λουκι που τραβανε οι ανθρωποι της πιστας τοσα χρονια και κτυπανε το κεφαλι τους βλεποντας ακομη μια φορα το προγραμμα τους να ειναι ενα σκουπιδι , και εκφραζει εκεινος την αποψη ..... !οταν την πιστα δεν την ξερει ..........
Οσα σωστα και να εχει γραψει κατα καιρους ο φιλος μας scn , οταν διαβαζω με τον κουλ τροπο του να αδειαζει ετσι ευκολα εναν ολοκληρο κοσμο που θα ηθελε να ειναι στις πιστες .......και του τον σκατωνουν για αλλη μια φορα οι αδιαφοροι , τι να πω ?
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Η ψηφοφορια ειναι ενα σοβαρο δειγμα αγωνιζωμενων και θεατων δειχνωντας τις προτιμησεις τους οπου και εαν ανηκουν ειτε συμμετεχουν ειτε βλεπουν .Εξεταζωντας την ελληνικη πραγματικοτητα θα μας πειραζε να τρεξουμε διπλα μας στον ΣΧΟΙΝΟ με σαφως λιγωτερα εξοδα για ολους; Γιατι ΟΜΑΛΟΣ και οχι ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ;Για την ψηφοφορία τα είπαμε.
Η απάντηση είναι: διότι είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα και διότι η Κρήτη έχει αυτή τη στιγμή το δυναμικότερο πυρήνα αγωνιζομένων. Ζαγκλιβέρι εκτός, ε δεν μπορεί το πρωτάθλημα να είναι όλο 200 χλμ. από την Αθήνα συν την Πορταριά. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
[Εχεις κολλήσει με το Ακρόπολις...Το σκεπτικό υποθέτω ότι ήταν κάπως έτσι:
.
Δεν διαφωνω οτι ειναι ετσι Βρε Νασο .Αυτο ειναι η συνταγη !
Με το σκεπτικο οτι ετσι απλα συντηρουν το μαυρο χαλι των αγωνων χωρις μελλον (αν εξαφανιστει αυτο το καταραμενο απ'το καλενταρι wrc ) και ακομα και στο χωμα δεν υπαρχει φυτωριο νεων αγωνιζομενων , και καθοντε και διαλογιζοντε πως ο πρωταθλητης 48 θα πρεπει να ειναι απ'το χωμα ..........
Ξαναρχισαμε παλι , ποιος κολλητος εχει κλο πατροναρισμα και μας βολευει .... αρκει να τερματισει στον παγκοσμιο και τσουπ ..πρωταθληταρας το 2012 ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επρεπε να υπάρχει ένας θεσμός χώματος ? Μπορεί να διαφωνείς αλλά σαφώς και έπρεπε.Ας γίνονταν λοιπόν ένα κύπελλο με τα δύο ράλι και 2-3 από τα καλύτερα χωμάτινα σπριντ. Ακόμη φθηνότερο, ενδεχομένως θα ακολουθούσαν όλο το πρόγραμμα περισσότεροι και θα έδινε ένα κίνητρο στους καλύτερους οργανωτές σπριντ να προσπαθήσουν για να ξεχωρίσει ο αγώνας τους.
-
Εφ΄όσον δε διαφωνείς ότι αν είναι να υπάρχει χωμάτινο πρωτάθλημα τότε είναι λογικό που τα Ακρόπολις περιλαμβάνονται σε αυτό, τότε το πρόβλημά σου είναι η διατήρηση του χωμάτινου πρωταθλήματος ράλι.
Οσο για τις κατάρες για το Ακρόπολις, αν πραγματικά πιστεύεις ότι αν εξαφανιστεί θα πάνε μπροστά οι αγώνες, με τη λογική ότι το Ακρόπολις απορροφά χορηγίες-χρήμα που υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινε στους εθνικούς αγώνες, το έχουμε ξαναπεί, είσαι τελείως λάθος. Στο κάτω-κάτω, πάνω από 10 χρόνια το Ακρόπολις είναι εκτός πρωταθλήματος αλλά δες που βρίσκονται οι αγώνες.
@Go_For_Pole
Εχει μια λογική αυτό που προτείνεις αλλά προσωπικά δε συμφωνώ με την εξαφάνιση του χώματος από τους πρωταθληματικούς θεσμούς. Στο κάτω-κάτω, ας τρέξει το 2012 έτσι το πράγμα, αν είναι να συμμετέχουν 10 πληρώματα τότε προφανώς και θα πρέπει να επανεξεταστεί. Στο μεταξύ, σε τίποτα δεν πιστεύω ότι θα αύξανε την προσέλευση ένα 'κύπελλο χώματος' αντί του 'πρωταθλήματος', όσοι ήταν να τρέξουν στα σπριντ θα έτρεχαν έτσι και αλλιώς και από την άλλη υπάρχουν πιθανά και κάποιοι που προτιμούν με ελάχιστα αυξημένο κόστος να τρέξουν 'σε Ακρόπολις' παρά στο σπριντ Τραχανοπλαγιάς. -
Βρε Νασο μην παμε συνεχεια στα ιδια .....
Το θεμα ειναι να γινοντε αγωνες να εμφανιζοντε οσο το δυνατον νεοτεροι στον χωρο ειδικα στο χωμα που δεν υπαρχουν να πηγαινουν γρηγορα , να εκπαιδευοντε δηλαδη , να ξαναγυρισουν οι θεατες στα βουνα και να ερθει μια αναπτυξη ..... ολοι που παρακολουθουν ε3ιδικα το χωμα αυτο ελεγαν περσι ..........
Αντιθετα με τα νεα ανεκδοτα θα συντηρησουν για αλλη μια φορα τους σερναμενους τερματισακιδες που κυνηγανε τιτλους και μουρη (καλυπτοντας βεβαια τον πισινο τους τον ακαλυπτο οι οργανωτες απ'τα εξοδα του μεγαλου αγωνα ,εκει ειναι ολο το ζουμι ) τι μου λες τωρα , το πιατο πως θα σερβιριστει ...........Κανεις μεγαλο λαθος παντως , για την υπαρξη του Ακροπολις και ποσο εχει στοιχισει στο αθλημα αυτο .
Ακομα κι ανθρωποι μεσα απ'το κεντρο του αγωνα το εχουν παραδεκτει οτι αν δεν υπηρχε αυτο , η ιστορια των ελληνικων αγωνων θα ηταν πολυ διαφορετικη , και με αλλους ! -
προγραμμα?αγωνες?'ειμαι ενας πρωην αγωνων οδηγος ειπε ο Μιχελακακης'ευστοχος,σοφος αγωνες?πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν το βλεπει απ'την σκοπια του θεατη Κωστα ,ο scn ειναι αγωνιζομενος αρκετα χρονια με σποραδικες εμφανισεις ομως της κατηγοριας ερασιτεχνης Γ οπως τους λεω (οποτε εχουμε κανα ευρω τρεχουμε) και απορω πως εχει και αποψη για το λουκι που τραβανε οι ανθρωποι της πισταςΕγω παλι απορω πως κατι μπαρμπαστρουμφηδες μηχανικοι με μυαλα απο τον καιρο του αλη πασα,
συνεχιζουν να προσβαλουν και να μειωνουν με τα γραφομενα τους,
μη ισχυρους οικονομικα αγωνιζομενους
αποκαλωντας τους Γ κατηγοριας!! -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Δεν το βλεπει απ'την σκοπια του θεατη Κωστα ,ο scn ειναι αγωνιζομενος αρκετα χρονια με σποραδικες εμφανισεις ομως της κατηγοριας ερασιτεχνης Γ οπως τους λεω (οποτε εχουμε κανα ευρω τρεχουμε) και απορω πως εχει και αποψη για το λουκι που τραβανε οι ανθρωποι της πιστας
Εγω παλι απορω πως κατι μπαρμπαστρουμφηδες μηχανικοι με μυαλα απο τον καιρο του αλη πασα,
αποκαλωντας τους Γ κατηγοριας!!Εισαι προκατειλημενος αγαπητε Poseidon και περιμενεις στην γωνια με προσβολες , κριμα ...........
Οι (και ξερουν οι φιλοι μου πολυ καλα τι εννοω ) εξαρτωντε απ'την εμπλοκη του αγωνιζομενου αναλογα με τις επιλογες του και πως αυτος , θα εμπλακει στο σπορ !
Δεν νομιζω οτι τον προσεβαλα τον φιλο μας scn (αλλωστε τον γνωρισα και προσφατα ) δεν εχει σχεση με την πιστα ομως , και γιαυτο απορησα , γιατι παντα ειναι προσεκτικος σ'αυτα που γραφει .
Καλη χρονια Γιατρε , και καλη αναρρωση , στους ασθενεις ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν το βλεπει απ'την σκοπια του θεατη Κωστα ,ο scn ειναι αγωνιζομενος αρκετα χρονια με σποραδικες εμφανισεις ομως της κατηγοριας ερασιτεχνης Γ οπως τους λεω (οποτε εχουμε κανα ευρω τρεχουμε) και απορω πως εχει και αποψη για το λουκι που τραβανε οι ανθρωποι της πιστας τοσα χρονια και κτυπανε το κεφαλι τους βλεποντας ακομη μια φορα το προγραμμα τους να ειναι ενα σκουπιδι , και εκφραζει εκεινος την αποψη ..... !οταν την πιστα δεν την ξερει ..........Οσα σωστα και να εχει γραψει κατα καιρους ο φιλος μας scn , οταν διαβαζω με τον κουλ τροπο του να αδειαζει ετσι ευκολα εναν ολοκληρο κοσμο που θα ηθελε να ειναι στις πιστες .......και του τον σκατωνουν για αλλη μια φορα οι αδιαφοροι , τι να πω ?
Κατ' αρχήν δεν είναι καθόλου προσβολή το 'κατηγορίας ερασιτέχνης Γ (όποτε έχουμε κάνα ευρώ τρέχουμε)'. Φυσικά και ανήκω σε αυτή την κατηγορία από κάθε άποψη, άρα από τη στιγμή που ανήκω εκεί η αλήθεια δεν προσβάλει.
Όμως, αγαπητέ APR μάλλον δε διάβασες με προσοχή αυτό που έγραψα. Στη βασική δημοσίευση γράφω ως πρώτο-πρώτο στα αρνητικά το θέμα με τις ταχύτητες, αλλά και στην απάντηση στον van γράφω επί λέξη ότι 'έχουν χίλια δίκια όσοι διαμαρτύρονται'. Νομίζω ότι αυτή η φράση δείχνει ότι κι εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά το λάθος (παρεμπιπτόντως, με ενοχλεί επίσης που δε βλέπω τις Σέρρες, αλλά επειδή δεν ξέρω τι θέλουν οι αγωνιζόμενοι που τρέχουν ταχύτητες όσον αφορά τα οικονομικά τους δεν τολμώ να εκφέρω άποψη). Όμως νομίζω ότι όταν κάποιος τα κάνει μαντάρα στον ένα τομέα, αν έκανε 5 καλά πράγματα σε άλλους τομείς δεν πρέπει να τον πυροβολούμε, ούτε να μη βάζουμε στη ζυγαριά αυτά τα 5 καλά. Να του επισημάνουμε με έμφαση την μπαρούφα που έκανε, ναι, να τον πυροβολήσουμε με βαρείς χαρακτηρισμούς, όχι.
Ξέρω την επόμενη ερώτηση, η οποία θα έρθει από τον Go_For_Pole και είναι 'μα γιατί τα κάνουν μαντάρα κάθε χρόνο, ξανά και ξανά στον ίδιο τομέα;' Συγγνώμη, δεν ξέρω την απάντηση. Προσωπικά δεν έχω καμία αρνητική διάθεση απέναντι στις πίστες και ομολογώ ότι πολλές φορές ως θεατής στην Τρίπολη παλιότερα έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Αδυνατώ κι εγώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να στεριώσουν σ' αυτη τη χώρα.Όσον αφορά το θέμα των δύο Ακρόπολις, νομίζω ότι ο nass περιγράφει ακριβώς πώς έχει η κατάσταση.
Στο θέμα των χορηγών αναλόγως της λέξης 'πρωταθλητής' ή 'κυπελλούχος', ε, ρε παλικάρια, νομίζετε ότι υπάρχει έστω ένας χορηγός (αν υπάρχει πια αυτό το είδος) ο οποίος καταλαβαίνει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο λέξεις; -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν το βλεπει απ'την σκοπια του θεατη Κωστα ,ο scn ειναι αγωνιζομενος αρκετα χρονια με σποραδικες εμφανισεις ομως της κατηγοριας ερασιτεχνης Γ οπως τους λεω (οποτε εχουμε κανα ευρω τρεχουμε) και απορω πως εχει και αποψη για το λουκι που τραβανε οι ανθρωποι της πιστας
Εγω παλι απορω πως κατι μπαρμπαστρουμφηδες μηχανικοι με μυαλα απο τον καιρο του αλη πασα,
αποκαλωντας τους Γ κατηγοριας!!Εισαι προκατειλημενος αγαπητε Poseidon και περιμενεις στην γωνια με προσβολες , κριμα ...........
Οι (και ξερουν οι φιλοι μου πολυ καλα τι εννοω ) εξαρτωντε απ'την εμπλοκη του αγωνιζομενου αναλογα με τις επιλογες του και πως αυτος , θα εμπλακει στο σπορ !
Δεν νομιζω οτι τον προσεβαλα τον φιλο μας scn (αλλωστε τον γνωρισα και προσφατα ) δεν εχει σχεση με την πιστα ομως , και γιαυτο απορησα , γιατι παντα ειναι προσεκτικος σ'αυτα που γραφει .
Καλη χρονια Γιατρε , και καλη αναρρωση , στους ασθενεις !Αα μαστορα εσυ ξεκινησες αυτον τον τροπο συνομιλιας εδω μεσα!!εγω απλα παιρνω παραδειγμα απο τους μεγαλυτερους!
Ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει οτι θελει εδω μεσα ακομα και αν ειναι αυτος που μαζευει τις γοπες απο την πιστα!
Σχωρα με αλλα αν ηταν να ακουσω μια γνωμη για την πιστα,την προτιμω απο τον scn και ας μην ξερει οσα....βλεπεις εσυ σαν θεατης απο τα πιτς!!
Χωρις να γνωριζω τον scn νομιζω ειναι απο τους πιο σοβαρους συνομιλητες εδω μεσα!Με πηρε γνωστος τηλ και μου λεει,εχω γνωρισει τον μαστορα και δεν ειναι τοσο στραβος οσο δειχνει!
Στο ιντερνετ οταν γραφει κατι παθαινει!! Αληθευει??Κι ομως μαστορα...το προγραμμα δεν ειναι τοσο κακο οσο το περιγραφεις!!
(εκτος πιστας φυσικα που δεν χρειαζεται ειδικος να καταλαβει οτι ειναι ενας παρατημενος θεσμος)
Επισης με ολους οσους μιλησα βρισκουν ειδικα το χωματινο πρωταθλημα φετος πολυ καλο!
(ξερω,ξερω τι σκεφτεσαι τωρα!!οτι τετοια γιδια ειναι! )
Καλη χρονια μαστορα! -
οπότε poseidon πόσοι προβλέπεις να το ακολουθήσουν το πρωτάθλημα στο σύνολο του;
-
Ολοκληρο το πρωταθλημα χωματος εε?
Αφου ξερεις την απαντηση!!Πιθανον λιγοι!
Νομιζω οι περισσοτεροι που θα τρεξουν χωμα θα κανουν λιγοτερους αγωνες και πιθανον το ακροπολις!
Και μετα θα ρωτησεις,ε τοτε που ειναι το καλο πρωταθλημα?
Και απανταω οτι δεν φταιει το προγραμμα που εδειξε σημαδια βελτιωσης φετος.
Δυστυχως λογο της κρισης πιστευω πως και τσαμπα να ηταν οι συμμετοχη σε ολο το πρωταθλημα,και διαφορετικα να ηταν σχεδιασμενο,λιγοι θα τρεχανε! -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Όμως νομίζω ότι όταν κάποιος τα κάνει μαντάρα στον ένα τομέα, αν έκανε 5 καλά πράγματα σε άλλους τομείς δεν πρέπει να τον πυροβολούμε, ούτε να μη βάζουμε στη ζυγαριά αυτά τα 5 καλά. Να του επισημάνουμε με έμφαση την μπαρούφα που έκανε, ναι, να τον πυροβολήσουμε με βαρείς χαρακτηρισμούς, όχι.Αυτό θα ίσχυε αν ήταν ακούσιο λάθος αλλά δεν νομίζω ότι μιλάμε για κάτι τέτοιο
Ξέρω την επόμενη ερώτηση, η οποία θα έρθει από τον Go_For_Pole και είναι 'γιατί τα κάνουν μαντάρα κάθε χρόνο, ξανά και ξανά στον ίδιο τομέα;' Συγγνώμη, δεν ξέρω την απάντηση.
Η απάντηση όταν μιλάμε για κάτι επαναλαμβανόμενο είναι ότι είναι επιλογή. Ποιανού είναι νομίζω ολοφάνερο
Στο θέμα των χορηγών αναλόγως της λέξης 'πρωταθλητής' ή 'κυπελλούχος', ε, ρε παλικάρια, νομίζετε ότι υπάρχει έστω ένας χορηγός (αν υπάρχει πια αυτό το είδος) ο οποίος καταλαβαίνει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο λέξεις;
Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχε τόσος ζήλος να επινοηθεί ένα κάτι σαν πρωτάθλημα φέτος προς αντικατάσταση του προγραμματιζόμενου. Φυσικά αυτή είναι η αίσθηση μου, μπορεί να είναι τελείως λανθασμένη. Υποθέτω θα φανεί από το ποιοι θα πάρουν τον χωμάτινο δρόμο το 2012
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Και μετα θα ρωτησεις,ε τοτε που ειναι το καλο πρωταθλημα? Και απανταω οτι δεν φταιει το προγραμμα που εδειξε σημαδια βελτιωσης φέτος. Δυστυχως λογο της κρισης πιστευω πως και τσαμπα να ηταν οι συμμετοχη σε ολο το πρωταθλημα,και διαφορετικα να ηταν σχεδιασμενο,λιγοι θα τρεχανε!Ε στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, ποιος ο λόγος ύπαρξης του; Ο nass λέει ότι πρέπει να υπάρχει γιατί έτσι ήταν πάντα (σόρι παράφραση ), το ίδιο είχε πει και για το ΕΛΠΑ που μας άφησε και τελικά δεν πάθαμε τίποτα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μερικές φορές αν κάτι που κάναμε πάντα καταλήγει εκτός εποχής καλό είναι να το παίρνουμε απόφαση και να πάμε παρακάτω. Οποιοσδήποτε λογικός αυτό θα έκανε.
Προγραμμα 2012