Ο χρήστης APR έγραψε:
Για μένα το μοναδικό που είναι ξεκάθαρη αποτυχία του προγράμματος είναι οι αγώνες ταχύτητας κατά τα λοιπά είναι φανερό ότι έχει πέσει προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δεν ειναι το μοναδικο , αλλα σιγουρα ειναι το δειγμα της αδιαφοριας ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ της αρχης του σπορ για την αναπτυξη του αθληματος που απο εδω ξεκινουν ολα στην πραξη και στην θεωρια .
Κι αν αυτο δεν δειχνει οτι δεν ενδιαφεροντε παρα μονον για τα μεταξυ τους μικρο η μεγαλοσυμφεροντα που τους παρεχοντε μεσα απ'το Ακροπολις , τοτε τι δειχνει ?
Ειναι ακριβως αυτο που και τα προηγουμενα χρονια εκαναν οι Δαρδουφοδεσποτοπουλοι να απασχολουντε σοβαρα μονον με τον αγωνα αυτον , και ποτε μα ποτε να μην εχουν διαθεσει παρα πανω απο μια ωρα και εν χιλιαρικο για το πρωταθλημα ταχυτητας !
Τι περιμενουμε λοιπον σε τετοιες ημερες , απ'αυτην την αρχη ? εγω τιποτα .
Και λογικα καταληγω σ'αυτο που λεει ο Χ.Πλατης , οσο δεν βλεπω να υπαρχουν σοβαρα ατομα να αναλαβουν και να μπορουν με προσοντα αναλογα να κανουν πεντε πραγματα πραξεις .....μην περιμενουμε τιποτα .
Εχεις κολλήσει με το Ακρόπολις...
Το σκεπτικό υποθέτω ότι ήταν κάπως έτσι:
- Καταργήθηκε για λόγους μείωσης του κόστους (#1 προτεραιότητα αυτή τη στιγμή) το μικτό πρωτάθλημα (που 'κανονικά' δεν μπορεί να υπάρχουν 2 πρωταθλητές ράλι, δηλ. όταν είχε δημιουργηθεί το μικτό ήταν σωστό αλλά τότε δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα) ? Καταργήθηκε. ΟΚ.
- Επρεπε να υπάρχει ένας θεσμός χώματος ? Μπορεί να διαφωνείς αλλά σαφώς και έπρεπε. ΟΚ.
Αρα 2 πρωταθλήματα ένα ασφάλτου και ένα χώματος (το ό,τι του χώματος είναι το '48ο' είναι απλά για ρόλους ιστορικής συνέχειας, έτσι ήταν από το '8ο' , '18ο', '28ο' κάπου στο '38ο' έγινε μικτό, το πρωτάθλημα ασφάλτου, όταν δημιουργήθηκε, δεν είχε 'νούμερο')
- Υπάρχουν λέσχες διατεθειμένες να οργανώσουν χωμάτινα πρωταθληματικά ράλι ? Ναι, οι εξής 2, Κόρινθος-Πύργος. Ομως με 2 αγώνες δεν κάνεις πρωτάθλημα. Σωστά ? ΟΚ.
- Εχουμε έτοιμους άλλους χωμάτινους αγώνες ? Ναι, το Ιστορικό και το κανονικό Ακρόπολις. Ιδού λοιπόν.
Αν λοιπόν το κόστος αυτών των 1+2 χωμάτινων είναι παρόμοιο με αυτό των υπόλοιπων αγώνων, δηλ. ένα σκέλος του κανονικού Ακρόπολις, τότε έχεις και την πίτα ολόκληρη (πρωτάθλημα χώματος) και το σκύλο χορτάτο (όχι αύξηση κόστους).
Εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικός ο παραπάνω συμβιβασμός. Δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά είναι ρεαλιστικό.
Κατά τα λοιπά ο scn τα είπε μια χαρά σε σχέση με τα θετικά του προγράμματος, οπότε παραπέμπω εκεί.
Αδυναμίες και λάθη σαφώς και υπάρχουν, κανένα καραμπινάτο (εκτός από το πρωτάθλημα ταχύτητας που πρέπει η ΕΘΕΠΑ το ταχύτερο δυνατό να το ξαναδει το θέμα, είναι αίσχος ) αλλά το να μην αναγνωρίζεις ούτε ένα θετικό αλλά μόνο αρνητικά εγώ το λέω κακόπιστη κριτική.