-
Να περιμένουμε πρώτα να βγει η προκήρυξη και μετά να κάνουμε την κριτική μας; Τι εννοώ σχετικά με το Ακρόπολις: Αν μεν στις δύο μέρες του Ακρόπολις κανουμε από 35-50, 60, άντε 70 χλμ ειδικών (όπως είχε ευρέως, ανεπίσημα, κυκλοφορήσει για το μήκος των ειδικών του 2012 εν όψει κρίσης) κατά τη γνώμη μου η επιτροπή ράλι έκανε ματ. Σε συνδυασμό με το γεγονός του παραβόλου στα 350€, πραγματικά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και τους βγάζω το καπέλλο. (Προσέξτε! Μόνο για το χωμάτινο πρόγραμμα.) Αν όμως, κληθούμε να οδηγησουμε όλα τα χλμ και των δύο ημερών,με αυξημένο ή μη παράβολο, έ τότε, πραγματικά οι επιτροπές, η ΕΠΑ και η ΟΜΑΕ, πρέπει να πάνε σπίτια τους, γιατί είναι επικίνδυνοι για το σπορ.
Εις αναμονή της προκήρυξης σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά.
Λάμπης ΚουρτέσηςΥ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι πρώτα θα έπρεπε να δημοσιευτούν οι προκηρύξεις και μετά το πρόγραμμα, αλλά ποιός δίνει σημασία!
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Να περιμένουμε πρώτα να βγει η προκήρυξη και μετά να κάνουμε την κριτική μας; Τι εννοώ σχετικά με το Ακρόπολις: Αν μεν στις δύο μέρες του Ακρόπολις κανουμε από 35-50, 60, άντε 70 χλμ ειδικών (όπως είχε ευρέως, ανεπίσημα, κυκλοφορήσει για το μήκος των ειδικών του 2012 εν όψει κρίσης) κατά τη γνώμη μου η επιτροπή ράλι έκανε ματ. Σε συνδυασμό με το γεγονός του παραβόλου στα 350€, πραγματικά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και τους βγάζω το καπέλλο. (Προσέξτε! Μόνο για το χωμάτινο πρόγραμμα.) Αν όμως, κληθούμε να οδηγησουμε όλα τα χλμ και των δύο ημερών,με αυξημένο ή μη παράβολο, έ τότε, πραγματικά οι επιτροπές, η ΕΠΑ και η ΟΜΑΕ, πρέπει να πάνε σπίτια τους, γιατί είναι επικίνδυνοι για το σπορ.
Εις αναμονή της προκήρυξης σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά.Μια πληροφορία: Στη Σαρδηνία, την Κορσική και την Αλσατία που έχω παρακολουθήσει, οι συμμετέχοντες στο εθνικό πρωτάθλημα δε συμμετέχουν όλη τη μέρα. Κάνουν μόνο ένα σκέλος κάθε μέρα με αποτέλεσμα να πέφτουν πολύ τα χλμ και το κόστος συμμετοχής και φτάνουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με έναν απλό εθνικό αγώνα για την κάθε ημέρα. Θα είναι πράγματι UFO αν στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης ισχύσει κάτι άλλο απ' ό,τι στη Γαλλία και την Ιταλία. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα είναι να βάλουν τον εθνικό αγώνα στα β' σκέλη κάθε ημέρας, όπως κάνουν στη Γαλλία. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με εκείνους τους δρόμους οι Ακροπολικοί, όπως και οι δρόμοι της Σαρδηνίας, διαλύονται στο δεύτερο σκέλος. Επιπλέον, σε αντίθεση με τη Γαλλία όπου οι θεατές κάθονται μέχρι το τελευταίο Twingo, στην Ελλάδα αν τυχόν βάλεις τους 'εθνικούς' στο τέλος του β' σκέλους, δε θα τους δει ούτε η μάνα τους. Αντίθετα, αν τους έχεις στο τέλος του α' σκέλους σχεδόν όλοι οι θεατές που θα περιμένουν το β' σκέλος κλεισμένοι μέσα στις Ε.Δ. θα παρακολουθήσουν και τον εθνικό αγώνα.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Εις αναμονή της προκήρυξης σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά.Μια πληροφορία: Στη Σαρδηνία, την Κορσική και την Αλσατία που έχω παρακολουθήσει, οι συμμετέχοντες στο εθνικό πρωτάθλημα δε συμμετέχουν όλη τη μέρα. Κάνουν μόνο ένα σκέλος κάθε μέρα με αποτέλεσμα να πέφτουν πολύ τα χλμ και το κόστος συμμετοχής και φτάνουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με έναν απλό εθνικό αγώνα για την κάθε ημέρα. Θα είναι πράγματι UFO αν στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης ισχύσει κάτι άλλο απ' ό,τι στη Γαλλία και την Ιταλία. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα είναι να βάλουν τον εθνικό αγώνα στα β' σκέλη κάθε ημέρας, όπως κάνουν στη Γαλλία. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με εκείνους τους δρόμους οι Ακροπολικοί, όπως και οι δρόμοι της Σαρδηνίας, διαλύονται στο δεύτερο σκέλος. Επιπλέον, σε αντίθεση με τη Γαλλία όπου οι θεατές κάθονται μέχρι το τελευταίο Twingo, στην Ελλάδα αν τυχόν βάλεις τους 'εθνικούς' στο τέλος του β' σκέλους, δε θα τους δει ούτε η μάνα τους. Αντίθετα, αν τους έχεις στο τέλος του α' σκέλους σχεδόν όλοι οι θεατές που θα περιμένουν το β' σκέλος κλεισμένοι μέσα στις Ε.Δ. θα παρακολουθήσουν και τον εθνικό αγώνα.
Ωραια τα λετε και οι δυο, δεν εχετε σκεφτει ομως μια παραμετρο.
Ποσο δικαιο θα ειναι να μετρησει μονο η μιση ημερα καθε σκελους για αυτους που κανουν μονο τον Ελληνικο αγωνα, σε σχεση με οσους κανουν ολο το Ακροπολις ?
Θελω να πω, οτι εγω ας υποθεσουμε οτι τρεχω το κανονικο Ακροπολις production και εχω να αντιμετωπισω ολοκληρο τον αγωνα σαν συνολο, για την δευτερη και τριτη ημερα του οποιου θα βαθμολογηθω και για το Ελληνικο πρωταθλημα. Ερχεσαι εσυ (που εισαι ο αμεσος ανταγωνιστης μου στο Ελληνικο πρωταθλημα) ωραιος και φρεσκος (με καλυτερα λαστιχα απο εμενα και ισως με καλυτερες βενζινες) και κανεις μονο 50-60 καλα χιλιομετρα της δευτερης και τριτης ημερας στερωντας μου την δυνατοτητα να σε ανταγωνιστω, διοτι εμενα στο μυαλο μου ειναι ολοκληρος ο αγωνας σαν συνολο !!!
Αυτα ολα, πριν και αν στειλουμε καποιον σπιτι του και τον χαρακτηρισουμε σαν επικινδυνο για το σπορ, θα πρεπει να τα σταθμισουμε.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ποσο δικαιο θα ειναι να μετρησει μονο η μιση ημερα καθε σκελους για αυτους που κανουν μονο τον Ελληνικο αγωνα, σε σχεση με οσους κανουν ολο το Ακροπολις ?
Θελω να πω, οτι εγω ας υποθεσουμε οτι τρεχω το κανονικο Ακροπολις production και εχω να αντιμετωπισω ολοκληρο τον αγωνα σαν συνολο, για την δευτερη και τριτη ημερα του οποιου θα βαθμολογηθω και για το Ελληνικο πρωταθλημα. Ερχεσαι εσυ (που εισαι ο αμεσος ανταγωνιστης μου στο Ελληνικο πρωταθλημα) ωραιος και φρεσκος (με καλυτερα λαστιχα απο εμενα και ισως με καλυτερες βενζινες) και κανεις μονο 50-60 καλα χιλιομετρα της δευτερης και τριτης ημερας στερωντας μου την δυνατοτητα να σε ανταγωνιστω, διοτι εμενα στο μυαλο μου ειναι ολοκληρος ο αγωνας σαν συνολο !!!Εκτός από το παράδειγμα της Σαρδηνίας το οποίο είναι 'καρμπόν' η περίπτωση του Ακρόπολις και νομίζω ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη, ίσως θα πρέπει να μπει σε μια ζυγαριά το εξής:
Από τη μία μεριά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο 3-4 οδηγοί που κάνουν όλο το Ακρόπολις και ακολουθούν πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι Ακροπολικοί σπάνια εμφανίζονται σε άλλο αγώνα. Αυτοί οι 3-4, ναι, θα αδικηθούν αν έχουν να κάνουν 460 χλμ Ε.Δ. ενώ οι υπόλοιποι μόνο 2χ65=130.
Από την άλλη μεριά υπάρχουν 40-50 άνθρωποι που μπορούν να τρέξουν έναν αγώνα των 65 χλμ ή δύο απανωτούς των 65 χλμ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τα 2/3 ενός Ακρόπολις (γενικά, όποιος μπορεί να κάνει τα 2/3 του Ακρόπολις μπορεί να το κάνει και ολόκληρο).
Η επιλογή είναι απλή: είτε έχουμε ως προτεραιότητα να μην αδικήσουμε τους 3-4 είτε έχουμε ως προτεραιότητα να δώσουμε τη δυνατότητα στους 40-50 να τρέξουν και να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα του 2012 με ύφεση στο 5% νομίζω ότι η συνετή επιλογή είναι η δεύτερη, και έτσι πρέπει να έκριναν και οι Γαλλοϊταλοί όταν την επέλεξαν. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να κρίνω ως εξωπραγματική την πρώτη επιλογή και ότι δε συνάδει με την υπόλοιπη φιλοσοφία του προγράμματος το οποίο πράγματι στοχεύει σε οικονομία.Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, στη Σαρδηνία στον κανονικό αγώνα αν θυμάμαι καλά έτρεχαν μόνο 2-3 Ιταλοί, κι αυτοί με Ν4. Στο εθνικό αγώνα που ήταν μόνο το α' σκέλος των δύο πρώτων ημερών έτρεχαν καμιά σαρανταριά όπου έβλεπες από Ν4 ως Saxo N2. Κάτι αντίστοιχο ήταν και στην Αλσατία όπου ελάχιστοι Γάλλοι ήταν στον κανονικό αγώνα ενώ στον εθνικό ήταν 62, αν θυμάμαι καλά. Λίγο λιγότεροι ήταν και στην Κορσική οι εθνικοί, μόνο που εκεί συμμετείχαν κάμποσοι Γάλλοι και στον κανονικό αγώνα, καμιά 15αριά αν θυμάμαι καλά. Ο λόγος, βέβαια, είναι απλός: Σχεδόν όλοι οι Γάλλοι που συμμετείχαν στον κανονικό αγώνα ήταν Κορσικανοί οι οποίοι δεν έδιναν δεκάρα για το εθνικό πρωτάθλημα. Είχαν όλοι τους τη σημαία της Κορσικής πάνω στο αυτοκίνητο (μερικοί δεν είχαν καν της Γαλλίας), ήξεραν τους δρόμους με κλειστά μάτια και οι χρόνοι που έκαναν κάποιοι απ' αυτούς ήταν θεόκουφοι.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και καλό είναι τέτοια πράγματα να λέγονται δημοσίως. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Απλώς μετέφερα τη διαμαρτυρία ενός ανθρώπου και δεν πήρα το μέρος του. Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, δεν είναι καν της λέσχης αλλά απλός αγωνιζόμενος από άλλη περιοχή που έτρεξε εκεί και του άρεσε ότι υπήρχαν χρηματικά έπαθλα. Η άποψή μου, όπως είπα και σε εκείνον, είναι ότι πολύ καλώς μειώθηκαν οι αγώνες και δυστυχώς πάνω στη μείωση κάποιοι θα μείνουν χωρίς αγώνα, εκτός και αν συνεργαστούν με κάποια διπλανή λέσχη.
Παρεμπιπτόντως, δε μου έχετε απαντήσει ένα ερώτημα που σας έθεσα πιο πριν σχετικά με Λαμίας-Μπράλο.Και βεβαια θα ειναι δυο ξεχωριστοι αγωνες.
Αλλοι θα τρεχουν στο Ραλλυ Λαμιας και αλλοι στο σπριντ Μπραλου.
Οι μεν πρωτοι στο τελος του Μπραλου θα πανε δεξια για να κανουν και τις υπολοιπες ε.δ. οι δε δευτεροι, θα πανε αριστερα για να κανουν παλι τον Μπραλο.Φιλικα,
'el-em'
Κε el-em Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
Εάν εγώ θέλω να συμμετάσχω και στους δύο αγώνες πληρώνοντας τα αντίστοιχα παράβολα, δεν μπορεί αυτό να γίνει?
Γνωρίζουμε όλοι πολλούς οδηγούς που συμμετάσχουν και στους δύο θεσμούς. Θα πρέπει να αποκλείσουν από το πρόγραμμα τους την περίπτωση αυτή?Φιλικά
Αντώνης Σταφυλοπάτης
-
Αν καποιον ενδιαφερει, οι θεσεις μου ταυτιζονται απολυτα με αυτες του φιλου scn (τον οποιο σημειωτεον δεν γνωριζω πισω απο το ψευδωνυμο) σε οτι εχει γραψει σ αυτο το ποστ.
Επισης, παλι για οποιον ενδιαφερεται) λυπαμαι για τις αντεγκλησεις που διαβαζουμε πιο πανω. Δεν ξερω ποιος εχει δικηο, δεν μ ενδιαφερει, ειμαστε ομως τοσο λιγοι...
Καλημερα. -
Θελω να πω, οτι εγω ας υποθεσουμε οτι τρεχω το κανονικο Ακροπολις production και εχω να αντιμετωπισω ολοκληρο τον αγωνα σαν συνολο, για την δευτερη και τριτη ημερα του οποιου θα βαθμολογηθω και για το Ελληνικο πρωταθλημα. Ερχεσαι εσυ (που εισαι ο αμεσος ανταγωνιστης μου στο Ελληνικο πρωταθλημα) ωραιος και φρεσκος (με καλυτερα λαστιχα απο εμενα και ισως με καλυτερες βενζινες) και κανεις μονο 50-60 καλα χιλιομετρα της δευτερης και τριτης ημερας στερωντας μου την δυνατοτητα να σε ανταγωνιστω, διοτι εμενα στο μυαλο μου ειναι ολοκληρος ο αγωνας σαν συνολο !!!
Αυτα ολα, πριν και αν στειλουμε καποιον σπιτι του και τον χαρακτηρισουμε σαν επικινδυνο για το σπορ, θα πρεπει να τα σταθμισουμε.Φιλικα,
'el-em'el-em
4TF S1600 DriverΔημοσιεύσεις: 3017
Last Visit: 27/12/11 23:59Αντί άλλης απάντησης, παραθέτω την απάντηση του scn, που ομολογουμένως είναι πού ήπια.
Εκτός από το παράδειγμα της Σαρδηνίας το οποίο είναι 'καρμπόν' η περίπτωση του Ακρόπολις και νομίζω ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη, ίσως θα πρέπει να μπει σε μια ζυγαριά το εξής:
Από τη μία μεριά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο 3-4 οδηγοί που κάνουν όλο το Ακρόπολις και ακολουθούν πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι Ακροπολικοί σπάνια εμφανίζονται σε άλλο αγώνα. Αυτοί οι 3-4, ναι, θα αδικηθούν αν έχουν να κάνουν 460 χλμ Ε.Δ. ενώ οι υπόλοιποι μόνο 2χ65=130.
Από την άλλη μεριά υπάρχουν 40-50 άνθρωποι που μπορούν να τρέξουν έναν αγώνα των 65 χλμ ή δύο απανωτούς των 65 χλμ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τα 2/3 ενός Ακρόπολις (γενικά, όποιος μπορεί να κάνει τα 2/3 του Ακρόπολις μπορεί να το κάνει και ολόκληρο).
Η επιλογή είναι απλή: είτε έχουμε ως προτεραιότητα να μην αδικήσουμε τους 3-4 είτε έχουμε ως προτεραιότητα να δώσουμε τη δυνατότητα στους 40-50 να τρέξουν και να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα του 2012 με ύφεση στο 5% νομίζω ότι η συνετή επιλογή είναι η δεύτερη, και έτσι πρέπει να έκριναν και οι Γαλλοϊταλοί όταν την επέλεξαν. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να κρίνω ως εξωπραγματική την πρώτη επιλογή και ότι δε συνάδει με την υπόλοιπη φιλοσοφία του προγράμματος το οποίο πράγματι στοχεύει σε οικονομία.Και σε τελική ανάλυση, αν θέλετε να εντάξετε το Ακρόπολις στο πρωτάθλημα, βάλτε και τις 3 ημέρες για να τελειώνουμε. Με αυτόν τον τρόπο εύκολα θα έχετε τον πρωταθλητή, κυπελλούχο, επαθλούχο κλπ.
Εμείς η χλέμπα λοιπόν να ξέρουμε τι μας γίνεται, να μην αιθεροβατούμε και να ετοιμαζόμαστε για αγώνες στη Σλοβενία, στην Ιταλία ή όπου δει.και κανεις μονο 50-60 καλα χιλιομετρα της δευτερης και τριτης ημερας στερωντας μου την δυνατοτητα να σε ανταγωνιστω, διοτι εμενα στο μυαλο μου ειναι ολοκληρος ο αγωνας σαν συνολο !!!
Αυτα ολα, πριν και αν στειλουμε καποιον σπιτι του και τον χαρακτηρισουμε σαν επικινδυνο για το σπορ, θα πρεπει να τα σταθμισουμε.Αν στο μυαλό σου είναι ολόκληρος ο αγώνας, κάνε WRC και άσε μας να παίξουμε με τα κουβαδάκια μας. Αν όμως στο μυαλό σου είναι το πρωτάθλημα ντε και καλά, τρέξε τότε και εσύ αυτά τα λίγα χλμ που θα πρέπει να τρέξουν οι άμεσοι ανταγωνιστές σου, άρα μπορείς και εσύ να έχεις καλές βενζίνες και καλύτερα λάστιχα σαν αυτούς. Αν από την άλλη, θέλεις και το πρωτάθλημα αλλά θέλεις και να διασκεδάσεις συμμετέχοντας σε ένα Ακρόπολις, μην ΠΗΔΑΣ τους χωμάτινους αγώνες καταδικάζοντας τους πολλούς να κάθονται να βλέπουν. Υποτίθεται ότι τοποθετηθήκατε (όχι εσύ μόνο) στις επιτροπές για το καλό του σπόρ. Αν αυτό το βλέπεις σαν καλό, συγνώμη, λάθος μου.
Μάλλον είσαστε επικίνδυνοι. Πάντως φύσει αισιόδοξος, διατηρώ κάποιες ελπίδες....
Λάμπης Κουρτέσης -
+1 από μένα και στα γραφόμενα του scn. Στη Σαρδηνία ο εθνικός αγώνας είχε και δικό του service park. Αν 2 χώρες με πολύ καλύτερα πρωταθλήματα ράλι από εμάς ακολουθούν αυτήν την οδό, δε βλέπω γιατί να διαφοροποιηθούμε... Για χάρη των 3-4 που λέει ο el-em τη στιγμή που ο προφανής στόχος ήταν οι 20 που θα συμμετείχαν σε ένα φτηνότερο Ακρόπολις και που πολύ αμφιβάλλω ότι θα συμμετάσχουν στα 2/3 του κανονικού αγώνα ? Κρίση έχουμε, όλο το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο σε αυτή τη λογική, γιατί όχι το θέμα του Ακρόπολις ? Στο τέλος-τέλος μην ξεχνάμε ότι και η FIA στο WRC Academy, που θα δούμε το 2012, κουτσουρεμένο αγώνα κάνει.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'Για τα μπάζα'...Τι, επιτροπές τι, υπο επιτροπές...Τι, βαστάζοι, τι, υποβαστάζοι...Μυαλά κουρασμένα-παλιά-γέρικα χωρίς ιχνος φρέσκου αέρα και χωρίς να υπάρχει το σθένος και η πυγμή, να θέλει πραγματικά κάποιος να γράψει το ονομά του η Ιστορία των Ελληνικών αγώνων, ως ευεργέτης...
Εκ μερους ολων των επιτροπων-υποεπιτροπων, βασταζων και υποβασταζων,αφου τα ισοπεδωνεις ολα, αν δεν σου αρεσει, κατσε σπιτι σου.
Κανενας δεν σε υποχρεωσε να κανεις κατι που δεν σου αρεσει.
Δεν θα μας λειψεις !!!'el-em'
Λώρη, συγνώμη κιολας που επεμβαίνω, αλλά νομίζω πως ο Βασίλης εκφράζει την γνώμη του και εκπροσωπεί τον εαυτό του μόνον και κανέναν άλλον.
Αυτό του δίνει το δικαίωμα να επιλέγει το ύφος του, να γίνεται σκληρός, ίσως και άδικος και ισοπεδωτικός αν έτσι νομίζει,(χωρίς βέβαια να προσβάλλει), αλλά εσύ όμως πλέον εκφράζεις το τμήμα ενός φορέα (της ΟΜΑΕ) που εκπροσωπεί όλους (και μένα βέβαια) και το επίπεδο των απαντήσεών σου επιβάλλεται να είναι σε υψηλά στάνταρ, με ευγένεια, ψυχραιμία, θετική διάθεση, χωρίς ειρωνείες. Αυτά τουλάχιστον προσδοκώ εγώ προσωπικά ως Μιχάλης από σένα.
Ουσιαστικά είμαστε τόσο λίγοι, που δεν περισσεύει κανείς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να στέλνουμε κανέναν στο σπίτι του. Ας κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν και ας διώξουμε εκείνα που μας χωρίζουν …
Χρόνια Πολλά, σε όλους, με υγεία και αγάπη !!!
Αγαπητε Μιχαλη,
Εσυ,ενας τοσο σοβαρος και εξυπνος ανθρωπος με τοσο βαθια γνωση του αντικειμενου, δεν περιμενα ποτε να επεμβεις σε μια αντιπαραθεση μου, δινοντας δικιο μαλιστα στον Βασιλη, που ψαχνει υποστηριξη και πεδιο, ωστε να βγαλει ολα τα σωψυχα του.
Εκανες λαθος, διοτι
1.'Εκφραζει την γνωμη του και εκπροσωπει τον εαυτο του', προσβαλλοντας προσωπα και καταστασεις!!!
2.Ειμαι μελος μιας επιτροπης της ΕΘΕΑ και δεν εχω τιποτα να κανω με την ΟΜΑΕ, μελος της οποιας ειναι η λεσχη στην οποια ανηκεις. Οποτε υποδειξεις δεοντολογιας, δεχομαι μονο απο μελη της ΕΘΕΑ. Δεν μιλησα εκ μερους της ΟΜΑΕ, οποτε σιγουρα δεν εξεθεσα καποιο μελος της.
Αν,αγαπητε Μιχαλη, δεν αρεσε σε καποιο μελος της ΟΜΑΕ ο τροπος που υποστηριξα τα μελη της ΕΘΕΑ, θα επρεπε η ιδια η ΟΜΑΕ να το εχει κανει εδω και καιρο, ωστε να μην αναγκαζομαστε σαν μοναδες να υπερασπιζομαστε τα αυτοννοητα!!!
3. Εκ μερους των ανθρωπων που εφαγαν δυο μηνες για να βγει αυτο το προγραμμα, πηρα το θαρρος και μιλησα στον Βασιλη, την στιγμη που με τα γραφομενα του ,τους (και μας) προσεβαλλε χαρακτηριστικα.
Αν δεν το καταλαβες (και αυτο ειναι το πιο σημαντικο) προσεβαλλε και την ΟΜΑΕ, η οποια ορισε αυτες 'τις επιτροπες-υποεπιτροπες, τους βασταζους και τους υποβασταζους' !!!
Αν εσυ προσωπικα εχεις συνηθισει να σε μειωνουν και να σε προσβαλλουν, συγνωμη αλλα εγω δεν το εχω συνηθισει και θα αντιδρω, παντα.
4. Στην ζωη μου, εχω μαθει να μιλαω και να φερομαι, οπως μου φερονται οι αλλοι. Για τον λογο αυτον χρησιμοποιησα αυτον τον τροπο απαντησης, διοτι ο συνομιλητης μου, αυτον καταλαβαινει.
5. Εχεις σκεφτει ποτε, οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που αν δεν ειναι σε καποια θεση η αν δεν υιοθετουνται οι θεσεις τους, τοτε ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι και ανικανοι ?Χρονια πολλα και σε εσενα.
'el-em'
Λώρη, δεν πήρα θέση στην αντιπαράθεσή σου, πολύ δε περισσότερο δεν σου έδωσα άδικο. Απλά διατύπωσα την άποψη ότι ο δικός σου θεσμικός τρόπος έκφρασης πρέπει να είναι διαφορετικού επιπέδου από τον (π.χ) δικό μου.
Και ότι αυτός δεν πρέπει να είναι συνάρτηση της ποιότητας των ανθρώπων από τους οποίους δέχεσαι υποδείξεις δεοντολογίας, ούτε να είναι συνάρτηση της καλοπροαίρετης (?) κριτικής αρκετών εξ ημών, αλλά του ύψους των προσωπικών στόχων που έχεις θέσει και οραματιστεί ...ΣΥΜΦΩΝΩ : 1- 0
Εντάξει τυπικά αναγνωρίζω ότι πρέπει να δίνεις λογαριασμό μόνο στα μέλη της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, μεταξύ των οποίων επιλέχθηκες, αλλά για σκέψου λίγο τις ασύγκριτα περισσότερες προσδοκίες και ελπίδες που έχει εναποθέσει επάνω σου όλη η αυτοκινητιστική κοινότητα του σπόρ και ειδικότερα εκείνοι που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην διατύπωση λόγου είτε είναι απλοί φίλαθλοι, είτε αγωνιζόμενοι, είτε κριτές, κλπ
Αν βέβαια αυτό σε αγχώνει και νοιώθεις βαριά την ευθύνη, σου θυμίζω τι έγραψε ο Ν. Καζαντζάκης: 'Ν’ αγαπάς την ευθύνη, να λες εγώ, εγώ μονάχος μου, θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.'**ΔΙΑΦΩΝΩ : 1- 1 **
Αντιλαμβάνομαι μια προσπάθεια να μειώσεις την θεσμική θέση που απέκτησες σε ένα όργανο της Ομοσπονδίας, με τις γνώσεις και την εμπειρία σου.
Σ΄αυτό διαφωνούμε, διότι με την ιδιότητα του μέλους που διαθέτεις, μιας επιτροπής που ανήκει στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, που διορίστηκε από την ΟΜΑΕ (ο πρόεδρός της) και τελεί υπό την εποπτεία της, πιστεύω ότι πρέπει να θεωρείσαι a priori θεσμικό πρόσωπο.**ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ : 2-1 (τελικό σκόρ !!!) **
Επίσης καλέ μου Λώρη, έχεις δίκιο είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, εγώ π.χ. είμαι πιο ηπίων τόνων και ενδεχομένως ορισμένες φορές να χάνω και το δίκιο μου, αλλά το ζητούμενο είναι ΕΣΥ να είσαι αποτελεσματικός και χρήσιμος στην θέση ευθύνης που ανέλαβες, με όποιο τρόπο εσύ νομίζεις. Έεε, στο τρόπο λίγο διαφωνούμε, δεν χάθηκε και ο κόσμος, στο κάτω κάτω από τα αποτελέσματα θα κριθείς και όχι από τον τρόπο που θα οδηγηθείς σ΄αυτά !!!Μια φιλική προτροπή (προς Θεού μην την πάρεις ως αυστηρή υπόδειξη), βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου και εάν ήδη το έχεις, δείξτο εδώ μέσα, δεν φαντάζεσαι πόσο θα διευκολυνθεί η επικοινωνία μας και πόσο πιο αγαπημένοι θα είμαστε.
-
Ο χρήστης Antopc έγραψε:
Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και καλό είναι τέτοια πράγματα να λέγονται δημοσίως. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Απλώς μετέφερα τη διαμαρτυρία ενός ανθρώπου και δεν πήρα το μέρος του. Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, δεν είναι καν της λέσχης αλλά απλός αγωνιζόμενος από άλλη περιοχή που έτρεξε εκεί και του άρεσε ότι υπήρχαν χρηματικά έπαθλα. Η άποψή μου, όπως είπα και σε εκείνον, είναι ότι πολύ καλώς μειώθηκαν οι αγώνες και δυστυχώς πάνω στη μείωση κάποιοι θα μείνουν χωρίς αγώνα, εκτός και αν συνεργαστούν με κάποια διπλανή λέσχη.
Παρεμπιπτόντως, δε μου έχετε απαντήσει ένα ερώτημα που σας έθεσα πιο πριν σχετικά με Λαμίας-Μπράλο.Και βεβαια θα ειναι δυο ξεχωριστοι αγωνες.
Αλλοι θα τρεχουν στο Ραλλυ Λαμιας και αλλοι στο σπριντ Μπραλου.
Οι μεν πρωτοι στο τελος του Μπραλου θα πανε δεξια για να κανουν και τις υπολοιπες ε.δ. οι δε δευτεροι, θα πανε αριστερα για να κανουν παλι τον Μπραλο.Φιλικα,
'el-em'
Κε el-em Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
Εάν εγώ θέλω να συμμετάσχω και στους δύο αγώνες πληρώνοντας τα αντίστοιχα παράβολα, δεν μπορεί αυτό να γίνει?
Γνωρίζουμε όλοι πολλούς οδηγούς που συμμετάσχουν και στους δύο θεσμούς. Θα πρέπει να αποκλείσουν από το πρόγραμμα τους την περίπτωση αυτή?Φιλικά
Αντώνης Σταφυλοπάτης
Φιλε μου,
Πιστευω οτι αυτο που ζητας, μαλλον θα γινεται.
Μου θυμιζει το Ακροπολις του 2012 που οποιος τρεχει στον κανονικο αγωνα, θα βαθμολογειται και για το Ελληνικο πρωταθλημα (1+1 αγωνας).
Ας διαβασουμε τον κανονισμο του αγωνα πρωτα.Φιλικα,
'el-em'
-
αδιαφορη συζητηση.....
ετσι και αλλιως ΕΝΑΣ ειναι ο πρωταθλητης που μετραει....
ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
αδιαφορη συζητηση.....ετσι και αλλιως ΕΝΑΣ ειναι ο πρωταθλητης που μετραει....
ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!
Ενα πρωταθλημα ονομαζεται 48ο Πρωταθλημα Ελλαδος.
Αυτο ειναι το χωματινο!!!
Βαλτος εισαι Δημητρακη ???Φιλικα,
el-em'
-
αστειευομουν,αλλα αν ειναι ετσι όπως τα λες,τοτε το κανανε απο μικτο , χωματινο!!!!!
παρεπιπτώντος όπου υπαρχουν 2 πρωταθλήματα,το πιο ισχυρό είναι εκείνο που έχει παραπάνω συναγωνισμό,όχι πως έχουμε κανένα φοβερό ασφάλτινο,αλλά σίγουρα η κοντρα είναι μεγαλύτερη εκεί.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ενα πρωταθλημα ονομαζεται 48ο Πρωταθλημα Ελλαδος.
Αυτο ειναι το χωματινο!!!
Βαλτος εισαι Δημητρακη ???Φιλικα,
el-em'
Εμ εκεί ήθελα να καταλήξω και τόσο σε πειραξε...Οτι για μια ακόμα φορά Πρωταθλητής Ελλάδας θα λέγετε ο Χωμάτινος, και οχι ο καλύτερος Οδηγός...που προκύπτει απο συναγωνισμο...(και δεν εννοώ τον Ασφάλτινο μόνο...γιατι προτρέχεις...)
Ξανα γυρνάμε στα κομπλεξ του παρελθόντος...και η 'γερουσία' που τελικά ανέλαβε, εχει μείνει με τις αναμνήσεις του KANKUNEN, του SAlONEN και της Datsunας... και εφερε (ετσι νομίζει), τον νέο-φρέσκο αέρα που θα αναβιώσει τους αγώνες...Επειδή μερικοί 'παρέλασαν', απο το υπόγειο και 'ορκίστηκαν' οτι θα παραιτηθούν αν δεν αλλάξει η κατάσταση, διοτι εθεσαν το ' ή τώρα ή ποτέ...' περιμένουμε μέχρι το τέλος του 6αμήνου, τουλάχιστον αν φορούν 'παντελόνια', να παραιτηθούν...
Θα δείξει... -
Kαταλαβατε τωρα ΓΙΔΙΑ που ενδιαφερεστε για το σπορ αυτο ....., διαβαζετε ......, ακουτε ........ , αλλα το μυαλο που δεν λειτουργει γιατι σας εχουν αποβλακωσει οι απο παντου σας αδρανοποιει κι αφηνετε τον καθε λουλουκο να σας δουλευει ........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ..............και συνεχιστε , .... κι μετα , αρχηστε να το παιζετε μαγκακια ολοι οι αλλοι φταινε κι εσεις ...αψογοι , αθληταραδες !
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
αστειευομουν,αλλα αν ειναι ετσι όπως τα λες,τοτε το κανανε απο μικτο , χωματινο!!!!!παρεπιπτώντος όπου υπαρχουν 2 πρωταθλήματα,το πιο ισχυρό είναι εκείνο που έχει παραπάνω συναγωνισμό,όχι πως έχουμε κανένα φοβερό ασφάλτινο,αλλά σίγουρα η κοντρα είναι μεγαλύτερη εκεί.
Ρε συ ΄Δημήτρη... ποιος το ξέρει?Ποιος ασχολείτε, αν εσύ , ο Βασιλάκης, Ο Βαγγέλης και μικρός Ρον, ετρωγαν τα λυσακά τους στις ειδικές...
Δεν είδες τι εγγραψε ο ΣΧ στο Facebook? Σας εχουνε ολους χεσμένους, που δεν εχετε την οικονομική δυνατότητα ή δεν θέλετε να κλείσετε τα σπίτια σας, για να συμμετάσχετε στους ΑΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...Ο κάθε γεροξεκούτης πιστευει οτι το χώμα και μόνο χώμα, είναι οι αγώνες...Και κρίνει απο τις αναμνήσεις του...Ο ενας θυμάται την Stratos, ο αλλος τις κόντρες του με το Metha και τις επεφυμήες στους Τερματισμούς που ζητοκραύγαζε ολη η Ελλάδα.., ο τρίτος εχει στο μυαλό του το Quattro...αναμνήσεις 25 Ετών...Ολα ωραία, αλλα σήμερα είμαστε στο 2012...! Ο κόσμος, αν δεν βλέπει θέαμα φευγει...μετά τον Loeb, την κάνει για την επόμενη ειδική...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ, γιατι βαριέται να βλέπει τους εξ'αν'αγκης (λόγο Πρωταθλήματος) Ταξιτζηδες...
Το Ακρόπολης για εμένα θα έπρεπε να ειναι ο Αγώνας που θα επιτρεπόταν η συμμετοχή, μόνο στους καλύτερους Ελληνες οδηγούς, αυστηρά.Οχι στην σάρα και την μάρα που βρήκε 5 δραχμές και δήλωσε συμμετοχή.Αν θέλουμε να το λέμε Εθνική Ελλάδος...Αλλιώς μου είναι αδιάφορο να χειροκροτήσω και να θεωρώ Εθνική Ελλάδας, τον τσιγγοπάφυλα με το μπ@ρδ@λο του, που σέρνεται για να ανέβει την Ράμπα...
-
Παιδια, φιλαρακια, αν δεν σταματησετε
- Να βλεπετε τους αγωνες σαν υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια, οπου οι ικανοι κρατιουνται και οι Γιωτα 5 πανε στον Καιαδα 2) Να νομιζετε, ο καθενας απο την πλευρα του οτι οι αγωνες ειναι ΔΙΚΟ του σπιτι, κι οτι θελει το κανει
3)Να πιστευετε Οτι αντιθετα με ολα τ αλλα σπορ, αυτο ειναι μονο των πρωταθλητων κι οχι ολων των αθλητων
και 4) Οτι αντρες ειναι μονο αυτοι που κατα την κριση σας ειναι χεραδες κι ολοι οι αλλοι ειναι αδερφες...
(ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΛΑΡΑ ΑΛΛΩΝ, Θου φυλακη τω στοματι μου)
τοτε δεν θα βρεθει πεδιο συνεννοησης.
Αντι λοιπον να τσακωνομαστε για το αν ο πρωταθλητης θα ειναι ασφαλτινος η χωματινος (ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ-αυτο λεει η λεξη), ας στιψουμε τα μυαλα μας να βρουμε τον τροπο να τον ανακηρυξουμε, σε μια περιοδο κρισης που δεν επιτρεπει μικτους αγωνες. Κι ο τροπος αυτος ειναι να ορισουμε εναν αγωνα (αυτον των πρωταθλητων) οπου τα ζευγαρια θα ειναι οι δυο διεκδικητες (ο σαφαλτινος κι ο χωματινος) σε μια μικτη κλειστη διαδρομη, σ ενα τατοι ας πουμε, με 1000 μετρα χωμα και 1000 ασφαλτο επι χ γυρους, μ οποιο αυτοκινητο ιδιας κατηγοριας επιλεξει ο καθενας (δικη τους η επιλογη). Ετσι θα εχουμε μια εκδηλωση με κορυφαιο ενδιαφερον, οχι μονο για τους 2 κορυφαιους, αλλα και για ολους τους υπολοιπους διεκδικητες, και φυσικα τους θεατες.
Νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το να πολωνουμε τα πραγματα, να ονομαζουμε τους χωματινους γερους (θα σε σκισω μικρε VAN οπου σε βρω, χωματινο η ασφαλτινο ) και τους ασφαλτινους τσιγκοπαφιλες.
Αντε γεια σας τρελλαρες ολοι, χρονιαρες μερες που ειναι...
...Επειδή μερικοί 'παρέλασαν', απο το υπόγειο και 'ορκίστηκαν' οτι θα παραιτηθούν αν δεν αλλάξει η κατάσταση, διοτι εθεσαν το ' ή τώρα ή ποτέ...' περιμένουμε μέχρι το τέλος του 6αμήνου, τουλάχιστον αν φορούν 'παντελόνια', να παραιτηθούν...
Χρισταρα APR και Βασιλη, για να ειμαστε σαφεις, αν περιμενα απο τον Σακη τον Μπελλα (οσο κι αν τον εκτιμω σαν ατομο) να εχει την φαντασια και τις ικανοτητες να παει το σπορ μπροστα, θα ειχα και την ελπιδα να σωσει ο Τσιπρας την Ελλαδα απο την κριση.
Χρονια πολλααααααα.... - Να βλεπετε τους αγωνες σαν υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια, οπου οι ικανοι κρατιουνται και οι Γιωτα 5 πανε στον Καιαδα 2) Να νομιζετε, ο καθενας απο την πλευρα του οτι οι αγωνες ειναι ΔΙΚΟ του σπιτι, κι οτι θελει το κανει
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χρισταρα APR και Βασιλη, για να ειμαστε σαφεις, αν περιμενα απο τον Σακη τον Μπελλα (οσο κι αν τον εκτιμω σαν ατομο) να εχει την φαντασια και τις ικανοτητες να παει το σπορ μπροστα, θα ειχα και την ελπιδα να σωσει ο Τσιπρας την Ελλαδα απο την κριση.
Χρονια πολλααααααα....Δεν καταλαβες ..... μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν τον Σακη σε ολα αυτα που λες ...... οι αυτα τα μεγαλα ........ (βαλε οτι γουσταρεις ,επιτρεποντε τα παντα ,απο ανθη εως και αιδοια ) δεν ειναι να πλησιαζοντε απο ειλικρινεις ανθρωπους , γιατι βρησκουν τελικα τον μπελα τους .
Και φυσικα χρονια σου πολλα .
(εχουν ηδη δηλωσει παραιτηση δυο ατομα , απλα το παρασκηνιο μονον οπως θα ηθελες και ευχεσαι ειναι ) gamata σου λεωωωω , τωρα ξερεις πως σωνεται μονον , ε .... με ανατιναξη !!! διαλυσαν και τον σοαα τα αλλα τα ουφο ........... αντε γεια .
και ηθελε να του απαντησω το αλλο το ανεκδοτο .....γιατι δεν μπηκα στην επιτροπη -
Ρε Χριστακο, τωρα μπαινουμε σε δυσκολα νερα. Ηδη πηρα τα SMS που μου αναλογουν,ταχω ξαναπαρει ομως. Λασπη λεει πεταω, που να εξηγησεις παλι οτι αλλο η λασπη κι αλλο η γνωμη. Το πρωτο δηλαδη που πρεπει να μαθει να ξεχωριζει, και το πρωτο που πρεπει να σεβεται. Δυσκολο πραγμα. Γιατι για να εισαι δημοσιο προσωπο και για να διοικεις-σχεδιαζεις-προτεινεις, πρεπει να ξερεις και ν ακους και να δεχεσαι κριτικη, κι οταν χρειαζεται ν απαντας με επιχειρηματα.
Ετσι λοιπον, οταν μια εταιρια επιλεγει στελεχος κι ενα κρατος προεδρο, δεν βαζει πρωτο κριτηριο την τιμιοτητα, αυτη παντα θεωρειται δεδομενη κι οχι ζητουμενη. Βαζει την ικανοτητα για παραγωγη πολιτικης, διαχειριση κρισεων, σχεδιασμο,κοινωνικοτητα, επικοινωνια,βαζει τ' αποτελεσματα των προηγουμενων επαγγελματικων απασχολησεων, βαζει ενα σωρο κριτηρια αποδοτικοτητας, κι αν ειναι σοβαρη (η εταιρια) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ, αφηνει πισω φιλιες , συγγένειες κάι προσωπικά και κοιταει μονο τα παραπανω.
Ασε τον Σακη λοιπον που σου εγραψα οτι εκτιμω σαν ατομο (αρα τον θεωρω κι εγω τιμιο κλπ) και πες μου ποσοι απ οσους τωρα προσπαθουν να σωσουν, συγκεντρωνουν τις προυποθεσεις που ανεφερα? Πες μου, που στο διαολο ειναι ο Συνδεσμος μας?
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ (συγγνωμη MOD, ειρησθω εν παροδω ) που σηκωθηκε, να παει να μιλησει μ αυτο το γαμημενο το κρατος, να παει να ρωτησει, 'ρε μαγκες τι προγραμμα εχετε, ποια η πολιτικη σας για το συγκεκριμενο θεμα, εχω εναν κοσμο που περιμενει, τι να κανω, τι να του πω?, με ποιο τροποθα βοηθηθω και θα σε βοηθησω?'
Πες μου εναν που αφησε το γραφειακι και τη βολη του, και να βγηκε να δει πως θ απλωσει αυτο το σπορ στον κοσμο?
Πες μου εναν που να ξερει να κανει μελετη, μελλοντικο πλανο, σεναρια αναπτυξης, να εμπνευσει τον κοσμο μας?
Το αν ειναι τιμιος θα κοιταμε ακομα?Υ.Γ.Τα SMS που ελαβα αποδεικνυουν το ποσοι μας διαβαζουν και το ποσοι δεν εχουν τ @@@@@ να μας αντιμετωπισουν ευγενικα και δημοσια(οπως εγω κανω) και δημοσια και σπανια ευγενικα (οπως εσυ κανεις ). Πως λοιπον να βγουμε απο το καβουκι μας σαν σπορ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Χρονια πολλααααααα....Δεν καταλαβες ..... μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν τον Σακη σε ολα αυτα που λες ...... οι αυτα τα μεγαλα ........ (βαλε οτι γουσταρεις ,επιτρεποντε τα παντα ,απο ανθη εως και αιδοια ) δεν ειναι να πλησιαζοντε απο ειλικρινεις ανθρωπους , γιατι βρησκουν τελικα τον μπελα τους .
Και φυσικα χρονια σου πολλα .
(εχουν ηδη δηλωσει παραιτηση δυο ατομα , απλα το παρασκηνιο μονον οπως θα ηθελες και ευχεσαι ειναι ) gamata σου λεωωωω , τωρα ξερεις πως σωνεται μονον , ε .... με ανατιναξη !!! διαλυσαν και τον σοαα τα αλλα τα ουφο ........... αντε γεια .
και ηθελε να του απαντησω το αλλο το ανεκδοτο .....γιατι δεν μπηκα στην επιτροπηΕπειδη ελαβα μια προειδοποιηση διαγραφης απο τους mods για τα γραφομενα μου (εβρισα η μειωσα καποιον ?) και επειδη οι mods σφιζουν απο αντικειμενικοτητα και οπως μου εξηγησαν με pm οι εξφρασεις 'παπαριες' -'μαλακιες' -'αιδοιο'-'μαλακες'-'γιδια' ειναι συννομες με τους κανονισμους του forum, αρνουμαι να ξανα ερθω σε αντιπαραθεση με τον οποιονδηποτε εδω μεσα.
Αν θελουν οι mods μπορουν και τωρα να με διαγραψουν, να τελειωνουμε.
Αγανακτησα πια !!!'el-em'
Προγραμμα 2012