-
αντε παλι τα ιδια , τι δεν καταλαβαινεις ? τοσο δυσκολο ειναι ? , μηπως εισαι απο αλλη χωρα? ,μηπως πρεπει να ξεκινησης απο την αρχη να -λο-λα κτλ, (προς θεου δεν θελω να παρεξηγηθεις). αν σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις τη γραφω χρησιμοποιησε το GOOGLE TRANSLATE
-
Είμαι ο Βατάνεν.
Σε λίγο πιο ελαφρώς σκεμπέ και λίγο λιγότερο ξανθός.
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
αν σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις τη γραφω χρησιμοποιησε το GOOGLE TRANSLATEΤι να βαλω ως αρχικη γλωσσα;
-
katalaveno sorry but not all of it passed, how a person reacts determined by many factors, although there is the conscious and the footnote / it, but there are other tips eg experiences which determine the way they behave, because the subject is too difficult and I am not a psychologist but also the ten things I know is very difficult to write I will try to explain it just example can drive fast and you found consciously ie a runner-faithfully etc and I am saying here will go fast all the senses is to drive. but you can go and grogora footnote / example you are in the car, the radio terminal 160 and go with your mind RUNS ie thinking about how to pay HARATSI, because in chick etc left by (I believe you understand what I mean )
now my opinion that the driver does not need to take it lightly because besides risking the pelt us with us and others at risk That's why always driven conscious process as difficult as it is everyday problems eg.Χμμμ ακόμα είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά πολύ πιο κατανοητό, σίγουρα.
-
Μετά την αυτόματη μετάφραση (google) γίνεται κατανοητό.
katalaveno συγγνώμη, αλλά δεν είναι όλοι πέρασε, πώς αντιδρά ένα άτομο καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, αν και υπάρχει η συνείδηση και η υποσημείωση / αυτό, αλλά υπάρχουν και άλλες συμβουλές π.χ. εμπειρίες που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται, επειδή το θέμα είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά και τα δέκα πράγματα που γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να γράψω εγώ θα προσπαθήσω να το εξηγήσω ακριβώς παράδειγμα μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα και βρήκατε συνειδητά δηλαδή δρομέας-πιστά κλπ και το λέω εδώ, θα πάω γρήγορα όλες τις αισθήσεις είναι οδήγησης. αλλά μπορείτε να πάτε και grogora υποσημείωση / παράδειγμα είστε στο αυτοκίνητο, το ραδιόφωνο τερματικό 160 και πάει με το μυαλό σας τρέχει, δηλαδή να σκεφτόμαστε πώς να πληρώσει ΧΑΡΑΤΣΙ, γιατί κλπ γκόμενα που άφησε (πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ) τώρα μου θεωρεί ότι ο οδηγός δεν χρειάζεται να το πάρω στα σοβαρά, διότι εκτός από μας να διακινδυνεύσει το τομάρι μας και με άλλους σε κίνδυνο Γι 'αυτό οδηγείται πάντα συνειδητή διαδικασία είναι τόσο δύσκολη όσο είναι καθημερινά π.χ. προβλήματα.
-
ΤΕΛΟΣ
-
και οι επιλογες που εχουμε για ψηφο ειναι τα ιδια αλαμπουρνεζικα , αλλα παραπονα δεν εκανε κανενας.
-
πείτε τώρα ότι έχει άδικο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πείτε τώρα ότι έχει άδικοέχει άδικο
-
Σαφώς έχει άδικο. Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες και μια προς μια απόλυτα λογικές. Εγώ ψήφισα πως οδηγώ ασυνείδητα. Μπαίνω δηλαδή στο αυτοκίνητο, ξεκινάω και μετά από κάποια ώρα βρίσκομαι κάπου. Δεν ξέρω πόση ώρα έχει περάσει, ούτε πώς βρέθηκα εκεί, ούτε πώς να γυρίσω πίσω. Κάθε φορά η ίδια ιστορία, συμβαίνει σε πολύ κόσμο.
Η προτελευταία επιλογή ταιριάζει σε χαρακτήρα βιντεοταινίας δεκαετίας 80 και η τελευταία είναι βγαλμένη από εύθυμο τηλεοπτικό σήριαλ του Δαλιανίδη. Τρελό γέλιο! -
Μπουρδέλο μου το κάνατε το τοπικό..
Ρε, τι με απασχολούσε πριν 10 μήνες?!
-
Μακάρι να είχαμε και την βοήθεια κάποιου σχετικού πχ ψυχολόγου.
Νομίζω ότι περιλαμβάνονται και των 2 τύπων ενέργειες κατά την οδήγηση.Υπάρχει το αυτόματο, μηχανικό μέρος που γίνεται σχετικά υπουνείδητα και το οποίο μπορεί να εμπλουτιστεί με νέες υπορουτίνες και τρόπους με την σωστή εκπαίδευση (είχα κάποτε καταφέρει να κάνω διακεκομένο φρενάρισμα σαν ABS ακόμα και σε καταστάσεις πανικού και σας βεβαιώνω ότι είχε μεγάλη διαφορά με τα 4 ταμπούρα του σκαθαριού που είχα...). Ή όταν είχα πρωτοοδηγήσει κανονικό κάρτ έκανα τετεκέ χωρίς να καταλάβω τι έγινε. Μερικούς γύρους μετά το προλάβαινα σαφώς χωρίς καταλαβαίνω τι έκανα αφού δεν προλάβαινα να καταλάβω.
Ένα κλασικό παράδειγμα μηχανικής οδήγησης συμβαίνει όταν οδηγάμε μιλώντας στο κινητό σε δρόμο χωρίς δυσκολίες πχ χαλαρά στην πόλη. Όταν παύσεις να μιλάς είναι σαν να έχεις τηλεμεταφερθεί, δεν θυμάσει τίποτα ενδιαμέσως.... scary! Πραγματικά αναρωτιέμαι αν το συνειδητό έχει το νού του και αν θα επέμβει ή είναι πλήρως απασχολημένο με την ομιλία. Ενδιαφέρον πάντως το ότι δεν συμβαίνει το ίδιο μιλώντας με συνεπιβάτη....!
Από την άλλη υπάρχει το συνειδητό μέρος που αφενός αντιλαμβάνεται τι γίνεται (και τι κάνει το υποσυνείδητο) και αφετέρου επεμβαίνει όποτε χρειαστεί. Σε δύσκολη οδήγηση πχ με κακοκαιρία ή ανάγκη απόφασης (πχ δύσκολη προσπέραση) κλπ αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο. Σε κάποιες περιπτώσεις θα επέμβει (σωστά ή λάθος) και σε περίπτωση επείγοντος ακόμα και ταπώνοντας την αυτόματη αντίδραση (που μπορεί να ήταν πιο σωστή).
Νομίζω ότι στην απαιτητική ή αγωνιστική οδήγηση απαιτείται αυξημένη συνειδητή οδήγηση με συνεχή διόρθωση και έλεγχο των μηχανικών κινήσεων και συνεχής εκπαίδευση, γύρο με το γύρο.
Γενικά πέρα από το αυτόνομο νευρικό σύστημα (συμπαθητικό παρασυμπαθητικό, fight or fly) υπάρχουν και ανώτερα κέντρα που μπορούν να ελέγχξουν το αυτόνομο, δηλαδή τελικά αυτό δεν είναι εντελώς αυτόνομο. Αυτό κάνουν πχ οι φακίρηδες ελαττώνοντας τις βιολογικές τους λειτουργίες. Με λίγη εξάσκηση όλοι μπορούμε να χαμηλώσουμε τους χτύπους της καρδιάς μας λίγο (ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση, αργές αναπνοές κλπ). -
πολλές φορές που παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια τύπου Racing προσπαθώ πχ κατα τη διάρκεια των γύρων ενός αγώνα να κατεβάσω το χρόνο της πιστας που έχω κάνει....
Τις περισσότερες φορές, έχει τύχει να κάνω καλύτερο χρόνο όταν δεν έχω το μυαλό μου εκεί
μάλλον επειδή όταν είμαι συγκεντρωμένος αγχώνομαι πχ αν πάρω καλά μια στροφή ή όταν κάνω λάθος χάνω το θάρρος/συγκέντρωση που είχα πριν...
Όταν δεν είμαι συγκεντρωμένος, αντιδρώ όπως θα θεωρούσα ιδανικά και πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματα -
- 666
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
πολλές φορές που παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια τύπου Racing προσπαθώ πχ κατα τη διάρκεια των γύρων ενός αγώνα να κατεβάσω το χρόνο της πιστας που έχω κάνει....
Τις περισσότερες φορές, έχει τύχει να κάνω καλύτερο χρόνο όταν δεν έχω το μυαλό μου εκεί
μάλλον επειδή όταν είμαι συγκεντρωμένος αγχώνομαι πχ αν πάρω καλά μια στροφή ή όταν κάνω λάθος χάνω το θάρρος/συγκέντρωση που είχα πριν...
Όταν δεν είμαι συγκεντρωμένος, αντιδρώ όπως θα θεωρούσα ιδανικά και πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματαIn real life όταν είσαι συγκεντρωμένος οδηγάς ΣΑΦΩΣ καλύτερα, πιο σωστά και πιο γρήγορα.
Αν σκεφτώ κάτι άλλο μέσα στη πίστα (πχ πω, πω κάτι βυζάρες που έχει αυτή στο κυλικείο), το λάθος είναι 1 με 1.5 δευτερόλεπτο...άνετα!
-
Την Σλεναρίκοβα πόσα χαμένα δευτερόλεπτα την κοστολογείς
Ή μήπως λες….άστο δεν ξεκινάω καθόλου.. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Την Σλεναρίκοβα πόσα χαμένα δευτερόλεπτα την κοστολογείς
Ή μήπως λες….άστο δεν ξεκινάω καθόλου..Δε ξέρω, δε μου έχει τύχει να τη βάλω στο μυαλό μου.
Οδήγηση (γρηγορη και μη). Συνειδητή ή υποσ/τη διαδικασία?