-
Τι σου εκανε ο Πανιωνιος;
sorry για τον γκιντενς ηθελα να πω...
-
Θέλω να μάθω τι παίζει με τους μπασκετανθρώπους του. Είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα ή αλλάζουν; Πληρώνονται; Πώς σκατά ξέρουν και φέρνουν πάντα ξένους ΑΑ με ψίχουλα; Αναπάντητα ερωτήματα...
-
Εχει καλες ακαδημιες παντως,πραγμα που δειχνει θετικα στοιχεια για μια ομαδα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να μάθω τι παίζει με τους μπασκετανθρώπους του. Είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα ή αλλάζουν; Πληρώνονται; Πώς σκατά ξέρουν και φέρνουν πάντα ξένους ΑΑ με ψίχουλα; Αναπάντητα ερωτήματα...Οταν εβλεπα τον αγωνε το Σαββατο θυμηθηκα εκεινον το Γουατσον (καλα τον λεω;) που ηταν 2.00 μετρα σεντερ και ειχε βγει πρωτος ριμπαουντερ δυο χρονιες (Αν θυμαμαι παλι καλα)...
Αμα παμε παλιοτερα οντως θα θυμηθουμε παιχτουρες...
-
Γενικα ειχε μια ταση στους καλους αμερικανους..
-
Είδατε και το Στίβενσον, το 5άρι τους; Ντούκι αλα Χάινς μόνο που είναι τλχ 204-205εκ. ΣΚοράρει και μαζεύει τα ριμπάουντ πανεύκολα. Και ο Ντίμπλερ, το 2άρι τους, ακούστηκε και για τον ΟΣΦΠ το καλοκαίρι αλλά δε προχώρησε. Σουτέρ με περγαμηνές από το κολλέγιο. Ο Κις είναι γνωστός μας από το Μαρούσι. Νάτζφευ, Μπάρλος και λοιποί θα βοηθήσουν. Καλό για τα δδομένα της κατηγορίας (έτσι όπως έχει καταντήσει κιόλας ) ρόστερ και η 4άδα είναι πολύ πιθανή.
Ο Άρης . Τι κατάντια ειναι αυτή ρε γμτ;Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να μάθω τι παίζει με τους μπασκετανθρώπους του. Είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα ή αλλάζουν; Πληρώνονται; Πώς σκατά ξέρουν και φέρνουν πάντα ξένους ΑΑ με ψίχουλα; Αναπάντητα ερωτήματα...Έχουν ένα Λιανό που και λεφτά βάζει, είναι και άνθρωπος της αγοράς και φέρνει που και που και τπτ χορηγίες. Έχει και το Μπαρτσώκα για 2η χρονιά και έχουν βρει την ησυχία τους.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ο Άρης . Τι κατάντια ειναι αυτή ρε γμτ;Μια χαρά πάμε. Με λίγους χάνουμε.
-
πάλι καλά που παίζει καλά ο ΟΣΦΠ γιατί με τους σκαφτιάδες τους Γάλλους
δεν είναι γαμάτο το ντύσιμο του γάλλου προπονητή; Μαύρο πουκάμισο και γραβάτα στα χρώματα της Ισπανίας -
Πάλι καλά που είχε παράλληλα στη nova το Ολυμπιακός - ΠΟΑ 1-0 του 2001 και έτσι αναγκαστήκαμε να δούμε μόνο το τελευταίο 10λεπτο του μπάσκετ...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πάλι καλά που είχε παράλληλα στη nova το Ολυμπιακός - ΠΟΑ 1-0 του 2001 και έτσι αναγκαστήκαμε να δούμε μόνο το τελευταίο 10λεπτο του μπάσκετ... -
τι doh... δεν βλέπεται μωρέ αυτό το μπάσκετ. αγγαρεία σκέτη είναι....
-
Τα παραπονά σου στους Αγγελόπουλους και το σκατόγερο τανασπου γιο που έχεις στην υπογραφή σου...
-
-
Bayern έχεις δίκιο.
Μετα το υπερθέαμα της κλωτσόσφαιρας και μάλιστα Ελληνικής, δεν αντέχεται το μπασκετάκι.Από την αναβάθμιση θεάματος μπορεί να πάθεις ψυχωτικό επεισόδιο αν δεν είσαι συνηθισμένος.
-
Οποιος γουσταρει να βλεπει μπασκετακι ας αφησει την Α1 και ας παει να δει λιγο τις μικροτερες κατηγοριες...
Λογω αδερφου μου παρακολουθω ανελλειπως το πρωταθλημα της B' Εθνικης και μπορω να πω οτι ευχαριστιεμαι μπασκετακι!
Γρηγορο, εξυπνο, δυνατο και το βασικο με δικα μας παιδια που γουσταρουν οτι κανουν και οχι με αμερικανακια που αν δεν πληρωθουν μια εβδομαδα την κανουν για την αμερικη... -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Είδατε και το Στίβενσον, το 5άρι τους; Ντούκι αλα Χάινς μόνο που είναι τλχ 204-205εκ. ΣΚοράρει και μαζεύει τα ριμπάουντ πανεύκολα.Θέλω να μάθω τι παίζει με τους μπασκετανθρώπους του. Είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα ή αλλάζουν; Πληρώνονται; Πώς σκατά ξέρουν και φέρνουν πάντα ξένους ΑΑ με ψίχουλα; Αναπάντητα ερωτήματα...
Έχουν ένα Λιανό που και λεφτά βάζει, είναι και άνθρωπος της αγοράς και φέρνει που και που και τπτ χορηγίες. Έχει και το Μπαρτσώκα για 2η χρονιά και έχουν βρει την ησυχία τους.
Αυτός ο Στίβενσον μου έκανε εντύπωση, ψηλός άτεχνος παλαιάς κοπής, αλλά δυνατός σαν ταύρος, μακριά χέρια σαν κόνδορας, ογκώδης σαν ρινόκερος...εργαλειάρα το παλικάρι. Και έκανε και σωστά σκριν. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ακριβός.
Ο ένας Λιανό που βάζει λεφτά είναι καμιά εικοσαριά χρόνια εκεί ή είναι πρόσφατος;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Bayern έχεις δίκιο.
Μετα το υπερθέαμα της κλωτσόσφαιρας και μάλιστα Ελληνικής, δεν αντέχεται το μπασκετάκι.Όντως, απορώ πως υπάρχουν άλλα αθλήματα γενικότερα μετά την Superleague...
-
Στην ζωη μου ολη δεν εχω ξαναδει τον ΟΣΦΠ να παιρνει τοσα σφυριγματα απο τους διαιτητες οσο χτες με τους Γαλλους
Αν δεν εβαζαν το χερακι τους ισως ειχαμε ενα θριλερακι παλι,κατω απο πίεση ο μαυρουκος playmaker μας κατερρευσε κυριολεκτικα,ουτε για Α2 δεν κανει. -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οποιος γουσταρει να βλεπει μπασκετακι ας αφησει την Α1 και ας παει να δει λιγο τις μικροτερες κατηγοριες...
Λογω αδερφου μου παρακολουθω ανελλειπως το πρωταθλημα της B' Εθνικης και μπορω να πω οτι ευχαριστιεμαι μπασκετακι!
Γρηγορο, εξυπνο, δυνατο και το βασικο με δικα μας παιδια που γουσταρουν οτι κανουν και οχι με αμερικανακια που αν δεν πληρωθουν μια εβδομαδα την κανουν για την αμερικη...Εχεις δικιο ως εναν βαθμο αλλα απο Α2 και κατω παιζουν και πολλοι ξυλοκοποι
-
Ο Ολυμπιακός φέτος πρέπει να πάρει οπωσδήποτε ένα PM ....
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)