-
το χαράτσι το πληρώνει ο ιδιοκτήτης και όχι ο ενοικιαστης, σωστά;
Γνωστός μου το πλήρωνε αυτός γιατί ο ιδιοκτήτης τον έγραφε, και φοβόταν ότι θα του κλείσουν το ρεύμα!
Και με τον νέο τρόπο που σχεδιάζεται δεν βλέπω να επιλύονται αυταπ τα θέματα... -
Ο χρήστης skous έγραψε:
το χαράτσι το πληρώνει ο ιδιοκτήτης και όχι ο ενοικιαστης, σωστά;Γνωστός μου το πλήρωνε αυτός γιατί ο ιδιοκτήτης τον έγραφε, και φοβόταν ότι θα του κλείσουν το ρεύμα!
Και με τον νέο τρόπο που σχεδιάζεται δεν βλέπω να επιλύονται αυταπ τα θέματα...Στο σπιτι που εμενα στη Τριπολη το πληρωσε η ιδιοκτητρια,της εδινα τον λογαριασμο και τα € που ηταν το ρευμα και πηγαινε αυτη στην ΔΕΗ.
Εδω θα δω τι θα πει ο ιδιοκτητης.Ή θα το αφαιρεσω απο το ενοικιο ή θα παει μονος του να το πληρωσει.Απο την τσεπη μου δεν το πληρωνω παντως. -
Θα μπορούσες να της τα αφαιρέσεις από το ενοίκιο και μετά να πληρώσεις τη ΔΕΗ παρέα με το χαράτσι. Μετά από συνεννόηση βέβαια και εφόσον υπάρχουν καλές σχέσεις.
-
καλά εννοείται, εγώ μιλάω για ιδιοκτήτη που δεν ήθελε να ακούσει τίποτε.
Τελικά βέβαια την έφαγε αλλιώς ο ιδιοκτήτης και θα πληρώσει τα μαλιοκεφαλά του λόγω καρφωτής σε πολεοδομία, όμως το θέμα είναι ότι τα γελοία αυτα μέτρα δεν έχουν λάβει υπόψη βασικά θέματα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηρθε και ο λογαριασμος της Δεη με το χαρατσι μεσα.240€ σε 5 δοσεις = 48€ .Μου ήρθε 134 ευρώ περισσότερο από πέρυσι. Κοίταξα τους λογαριασμούς και εκεί που είχα:
ΤΕΤΡ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΤ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤ ΕΕΤΗΔΕ
χχχ Χ 1,00 Χ 3,00 €
τώρα είναι:
χχχ Χ 1,00 Χ 4,00 €
Αληταράδες....
-
Επειδη μενουμε σε ενοικιο το χαρατσι το πληρωναμε εμεις και αφαιρουνταν απο το ενοικιο
Περιμενουμε να μας ερθει ο λογαριασμος τωρα -
Ο χρήστης skous έγραψε:
καλά εννοείται, εγώ μιλάω για ιδιοκτήτη που δεν ήθελε να ακούσει τίποτε.Τελικά βέβαια την έφαγε αλλιώς ο ιδιοκτήτης και θα πληρώσει τα μαλιοκεφαλά του λόγω καρφωτής σε πολεοδομία, όμως το θέμα είναι ότι τα γελοία αυτα μέτρα δεν έχουν λάβει υπόψη βασικά θέματα!
Δεν πάει να λέει. Εσύ πληρώνεις κανονικά το χαράτσι και τα κρατάς από το ενοίκιο.
Αν δεν καταλαβαίνει βουρ στο Παρακαταθηκών και Δανείων με το εξοφλητικό της ΔΕΗ όπου θα φαίνεται η καταβολή του χαρατσιού. Αν δεν το καταλάβει με το καλό θα το καταλάβει με το άγριο.
Στα λέω ως Ιδιοκτήτης...
-
Καλώς τα δεχτήκαμε :
ΕΕΤΗΔΕ = 792 € , σε 5 δόσεις των 158,40€Να συμπληρώσω: Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι 'ΕΝΑΝΤΙ'. Ο επόμενος, θα είναι τουλάχιστον +100€ πληρωτέο ποσό, ξεπερνώντας τα 400€!
Φτιάχνω ένα espressάκι, ... της 'παρηγοριάς' να πάνε κάτω τα φαρμάκια!!! -
σημερα ηρθε και το δικο μου.690 ευρακια σε 5 δοσεις ΓΤΜΠΤΠΓΤΧΤΚ
Στο χωριο απο 3 ευρω το μετρο το πηγανε 4 ΓΤΜΠΤΠ =360 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 270.
4 ευρω στο χωριο το μετρο το σπιτι του 1974,και ξανα 4 ευρω στην Αθηνα σε σπιτι του 2004
Μιλαμε για φωστηρες της μαλακιας οι ανθρωποι.
ΓΤΜΠΤΠ -
Η ΔΕΗ σε καθε λογαριασμο απειλει οτι θα μου κοψει το ρευμα,βεβαια δεν το κανει γιατι τοτε δεν θα παιρνει φραγκο τσακιστο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ΔΕΗ σε καθε λογαριασμο απειλει οτι θα μου κοψει το ρευμα,βεβαια δεν το κανει γιατι τοτε δεν θα παιρνει φραγκο τσακιστοΑπο πότε εχεις να πληρωσεις?
-
Χαρατσι δεν εχω πληρωσει ποτε,τα υπολοιπα κανονικα
Το προβλημα ειναι οτι η ΔΕΗ το διαχειριζεται οπως νομιζει,δηλαδη πρακτικα με εχει κανει να φαινομαι οτι εχω πληρωσει λιγο χαρατσι και οτι χρωσταω λιγο ρευμα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το προβλημα ειναι οτι η ΔΕΗ το διαχειριζεται οπως νομιζει,δηλαδη πρακτικα με εχει κανει να φαινομαι οτι εχω πληρωσει λιγο χαρατσι και οτι χρωσταω λιγο ρευμακαλα και πως το χωριζει τοποσο που βαζεις σε ρευμα και χαρατσι?
-
αμπερ μπα μπλομ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Το προβλημα ειναι οτι η ΔΕΗ το διαχειριζεται οπως νομιζει,δηλαδη πρακτικα με εχει κανει να φαινομαι οτι εχω πληρωσει λιγο χαρατσι και οτι χρωσταω λιγο ρευμακαλα και πως το χωριζει τοποσο που βαζεις σε ρευμα και χαρατσι?
Η ΔΕΗ αντιμετωπιζει τον λογαριασμο ως ενιαιο,δεν διαχωριζει χαρατσι,δημοτικα τελη κτλ,και προφανως μετα αποδιδει σε αυτους τους τριτους, αναλογα με τα διαθεσιμα της.
Ετσι και την πληρωμη που της κανω δεν την διαχωριζει αλλα λεει εχω ενα λογαριασμο Χ και πηρα Χ-Υ αρα υπαρχει χρεος
Μπαχαλισταν... -
το 'χαράτσι' [ΕΕΤΗΔΕ] το διαχωρίζει.
Μπορείς να πας και να το αφαιρέσεις (το μεταφέρουν στην εφορία) και να σου δώσουν χαρτί που να γράφει ακριβώς αυτό. Ότι πλήρωσες ό,τι είχε να κάνει με το ρεύμα και το 'χαράτσι' πήγε στην εφορία.
Στον επόμενο λογαριασμό δεν φαίνεται να χρωστάς τπτ. -
Θελουν να στηθω εγώ σε ουρες και να δωσω 50 ευρω για να κανουν τελικα αυτο που θα επρεπε να κανουν απο μονοι τους...και να βεβαιωθει και το χρεος μου στην εφορια...πολυ λογικο ακουγεται...not!
-
Λογικό δεν είναι που το έβαλαν στο λογαριασμό της ΔΕΗ (και όχι στην εφορία απευθείας)
Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα λογικά είναι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ΔΕΗ αντιμετωπιζει τον λογαριασμο ως ενιαιο,δεν διαχωριζει χαρατσι,δημοτικα τελη κτλ,και προφανως μετα αποδιδει σε αυτους τους τριτους, αναλογα με τα διαθεσιμα της.
Ετσι και την πληρωμη που της κανω δεν την διαχωριζει αλλα λεει εχω ενα λογαριασμο Χ και πηρα Χ-Υ αρα υπαρχει χρεος
Μπαχαλισταν...δεν πληρωσες τις δοσεις του 2011.Το εκκαθαριστικο που ηρθε φετος, ειχε βεβαιωμενη την οφειλη απο το περσινο χαρατσι, που δεν πληρωσες?
-
Εγώ, που πλήρωσα όλα τα χαράτσια, μήπως πρέπει να ζητήσω συγνώμη που δεν επαναστάτησα επαρκώς;
χαρατσι μεσω εφοριας και τέλος ακινητων