-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Mε τα hyundai i20-rio 1.4 diesel 90άρια με 6άρι τι απέγινε,γιατί αποκλείστικαν? Είναι πιο φτηνά και εντός τιμής,πιο καλοεξοπλισμένα,πιο όμορφα(κυρίως το ρίο που δείχνει και πιο uperclass),μεγάλες εγγυησεις και φτηνή συντήρηση και χωρίς κάποιο κουσούρι επί της ουσίας.Μήπως είναι και τα πιο συμφέρουσα σε αγορά από όλα στο φινάλε?
Τώρα θες απάντηση ή το τραβάει ο οργανισμός σου?
Ρε φίλε δεν καταλαβα τρελίτσα πουλάς?Δεν ρώτησα εσένα,αλλά τον κρότο.Αν είχες κακή μερα δεν με νοιάζει ξέσπασε αλλού,στο φίλο σου, στη μάνα σου,στο γιο σου
Ισα ίσα σήμερα πετάω
H συμπεριφορά σου και οι τρόποι σου είναι απαράδεκτοι. Στο φόρουμ υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που πρέπει να σέβονται και να τηρούνται.Αλήθεια οι moderators τι κάνουν γι αυτό?
Ναι,η συμπεριφορά μου είναι
Οι που αραδιάζετε τι είναι?
Ντυμένες με αρμάνι.
Ρε άντε από δω....... -
BEAMS
χαμήλωσε ρε συ λίγο το φωτισμό απ το avatar,τώρα σηκώθηκα εναν καφέ να πιώ ο χριστιαν......φτου κακά, ο άνθρωπος -
Παιδια, η βασικη του γιαρις (αν εξαιρεσουμε το στροφομετρο και τη ρεζερβα ) μια χαρα ειναι σε σχεση μαλιστα με τα υπολοιπα ντιζελατα σε αυτη την τιμη. Μαζι σας για το κλιο ως πιο ολοκληρωμενο, αλλα αν ο αντιπροσωπος ειναι κουκουρουκου καλυτερα να μην τον 'φαει στη μαπα' ο φιλος, οπως επισης και τα 5αρια (=>βαβουρα ) των κορσα/πουντο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να κρίνονται αυτοκίνητα απ την εμποροπανήγυρη της F1?
Πω ρε τι καταναλωτικά πρόβατα είναι αυτά.......Κατούρα και λίγο για να σου φύγει η ντεμέκ μαγκιά
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να κρίνονται αυτοκίνητα απ την εμποροπανήγυρη της F1?
Πω ρε τι καταναλωτικά πρόβατα είναι αυτά.......Κατούρα και λίγο για να σου φύγει η ντεμέκ μαγκιά
Το βασικό είναι να μπορείς να κατανοήσεις την οικειότητα που πρασπαθεί να αποκτήσει ο συνομιλητής σου,αν δεν μπορείς φοράς τη γραβάτα του καθωσπρεπισμού και του δήθεν κωλοέλληνα παντογνώστη για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Εγώ δε θέλω να αποκτήσω καμία εντύπωση για κανένα μπαγλαμά.
Θες?
Πάμε για ποτό
Εκεί να δω την ευφράδειά σου.
Αν δεις μια συνέντευξη του τρισμέγιστου Νανόπουλου δώσε σημασία στον τρόπο που μιλάει.
Ναι είναι αυτός ο τρόπος που απορίπτουν οι φελλοί και τα κατακάθια της κοινωνίας μας. -
Ο χρήστης krotos έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις. Λοιπον για αυτοματο δε με ενδιαφερει και επειδη δε θελω να ξεφυγω οικονομικα το οριο ειναι 15-15,5κ. το γιαρις Life εχει ολα οσα ζηταω απο ενα 2ο αυτοκινητο esp αεροσακους radio cd a/c πραγματικα θεωρω περιττα τα επιπλεον στοιχεια ανεσης αν και καλοδεχουμενα.
Μολις γυρισα και απο τη ρενω τι να πω μαλλον ο αντ/πος εδω ειναι λιγο οτι να ναι 3η φορα πηγα για να βρω πωλητη να εξυπηρετησει. μου λεει 1.5 dci 105 dynamic 16990-1000=15990+630 εξοδα πινακιδες κλπ χωρις μεταλλικο οποτε παμε στα 16620
και το ξεχναμε το κλιο διοτι δεν εχω αποσυρση και δεν μου δινουν δικια τους.
σε 15 περιπου μερες ερχοντε τα πρωτα τεστ ντραιβ γιαρις θα οδηγησω και το βλεπουμε.Krote, συμφωνώ μαζί σου. Yaris life...
-
Και για να κλεισουμε το θεμα. τελικα εκλεισα το ecoflex edition σε ασπρο με εξτρα μονο τα προβολακια ομιχλης το περιμενω τελη Δεκεμβρη τελικη τιμη 15.090 με 20% εκπτωση στα σερβις για παντα.
Η αντιστοιχη εκδοση του γιαρις σε εξοπλισμο(ακτιβ) κοντα 17300 εβγαινε και η βασικη ουτε στροφομετρο ουτε τηλεχειρσμο για κλειδωμα ουτε τα μαλακα πλαστικα του ακτιβ + τελη κυκλοφοριας σε σχεση με το κορσα. -
Ούτε στροφόμετρο εν έτει 2011; Σίγουρα;;;
Καλοτάξιδο το Οπελάκι!
-
σιγουρα διστυχως. απο κει βρηκαν να κανουν οικονομια?? http://www.carung.com/2012-toyota-yaris-vitz.html/new-2012-toyota-yaris-dashboard-interior
ευχαριστω. -
5 σελίδες βρίσιμο εκατέρωθεν για τα clio,yaris και τελικά πήρες corsa; Master Troll.
Καλοτάξιδο! -
όταν το πάρεις με το καλό, πες μας εντυπώσεις. Κυρίως με ενδιαφέρει το πόσο θόρυβο κάνει σε σχέση με το βενζινοκίνητο. Αυτός ήταν ο βασικός ενδοιασμός μου όταν πήγα να το αγοράσω, και δεν υπήρχε test drive για να κάνω τη σύγκριση.. Επίσης με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι είναι χαμηλωμένο κατά 20mm σε σχέση με το βενζινοκίνητο.
καλοτάξιδο! -
το χαμηλωμα γιατι σε χαλαει? θα σας πω για τον θορυβο.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
5 σελίδες βρίσιμο εκατέρωθεν για τα clio,yaris και τελικά πήρες corsa; Master Troll.
Καλοτάξιδο!σ'ευχαριστω
-
Ο χρήστης Alzazira69 έγραψε:
όταν το πάρεις με το καλό, πες μας εντυπώσεις. Κυρίως με ενδιαφέρει το πόσο θόρυβο κάνει σε σχέση με το βενζινοκίνητο. Αυτός ήταν ο βασικός ενδοιασμός μου όταν πήγα να το αγοράσω, και δεν υπήρχε test drive για να κάνω τη σύγκριση.. Επίσης με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι είναι χαμηλωμένο κατά 20mm σε σχέση με το βενζινοκίνητο.
καλοτάξιδο!το χαμήλωμα, είναι + για την κατανάλωση.
-
-edit-
-
Το χαμηλωμα ειναι συν για κατανάλωση και κράτημα, αλλά πλην για λακούβες, σαμαράκια, πεζοδρόμια και απότομες κλίσεις σε γκαράζ. Με αυτήν την έννοια το λέω.. 2 εκατοστά χαμηλωμα δεν είναι και λίγο..
Toyota Yaris D4D vs Renault Clio DCI vs Opel Corsa ecoflex