-
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ανοίξω τέτοιο θέμα...
Λοιπόν, ένας φίλος θέλει να πάρει αμάξι (μεταχειρισμένο). Μικρό κατά προτίμηση, οικονομικό για να κάνει το δρομολόγιο Θεσ/νικη - Σέρρες και καμμιά βολτίτσα... Δίνει μέχρι 5.000 Ακούω προτάσεις! (μην με ρωτήσετε τι του πρότεινα... )
-
Λοιπόν, ένας φίλος θέλει να πάρει αμάξι (μεταχειρισμένο). Μικρό κατά προτίμηση, οικονομικό για να κάνει το δρομολόγιο Θεσ/νικη - Σέρρες και καμμιά βολτίτσα... Δίνει μέχρι 5.000 Ακούω προτάσεις! (μην με ρωτήσετε τι του πρότεινα... )
-
-
Supermini (clio,yaris κτλπ) θελει δλδ Ζηση?
Τι ζηταει απο ενα αμαξι ο φιλος σου? -
Ναι, supermini Ζητάει οικονομία και να είναι πρακτικό
-
εχεις πμ
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι, supermini Ζητάει οικονομία και να είναι πρακτικόΟικονομικα και πρακτικα ειναι σχεδον ολα... Καποιο clio II fl 1.4 16v να κοιταξει κατα τη γνωμη μου.
-
206 1.4 16v 90άρι xs 2004-2005
-
Ο χρήστης 35markos έγραψε:
Nα κοιταξει ο φιλος σου το Daihatsu Sirion,ειναι ενα απτα αυτοκινητα που παραγονται στην Ιαπωνια με πολυ καλους κινητηρες ,πολυ καλη αξιοπιστια και πολυ οικονομικο απο πλευρας καταναλωσης.
Το μονο κακο ειναι οτι η εταιρια εγκαταλειπει την ευρωπη αλλα αποτι μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν χαλαει ποτε.Της νταϊχατσου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα κοιταξει ο φιλος σου το Daihatsu Sirion,ειναι ενα απτα αυτοκινητα που παραγονται στην Ιαπωνια με πολυ καλους κινητηρες ,πολυ καλη αξιοπιστια και πολυ οικονομικο απο πλευρας καταναλωσης.
Το μονο κακο ειναι οτι η εταιρια εγκαταλειπει την ευρωπη αλλα αποτι μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν χαλαει ποτε.Της νταϊχατσου;
Κλιό 2 από μένα.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
206 1.4 16v 90άρι xs 2004-2005Κι αυτο ειναι λυση..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι, supermini Ζητάει οικονομία και να είναι πρακτικό
Οικονομικα και πρακτικα ειναι σχεδον ολα... Καποιο clio II fl 1.4 16v να κοιταξει κατα τη γνωμη μου.
+1
το σουιφτ πόσο βγαίνει? -
Ford Puma να παρει μιας και ειναι και πιτσιρικας.
-
Δεν παιζει αυτό...
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω όσα διαβάζω!Δεν του είπες για Saxo;!
Δεν του είπες για Xsara, C4 ;!
Δεν του είπες καν για Evasion ;! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν παιζει αυτό...
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω όσα διαβάζω!Δεν του είπες για Saxo;!
Δεν του είπες για Xsara, C4 ;!
Δεν του είπες καν για Evasion ;!Το σκεφτηκα το xsara αλλα με τα 90 ps.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Δώστε λεπτομέρειες για τα μη-γαλλικά Ρε geo λέμε θέλει χώρους Εκτός κι αν λες να πάρω εγώ το Puma... Θάνο όχι δεν του είπα για Ψιτροέν...
-
Άσε τα σάπια. Εσύ σίγουρα του είπες και ευτυχώς το παιδί έχει μυαλό.
Να το παίξω αντικομφορμιστης? Fiat Stilo και τα ρέστα γύρους και βενζίνες.
send from a galaxy far far away -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Άσε τα σάπια. Εσύ σίγουρα του είπες και ευτυχώς το παιδί έχει μυαλό.
Να το παίξω αντικομφορμιστης? Fiat Stilo και τα ρέστα γύρους και βενζίνες.
send from a galaxy far far awayΛέω ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Stilo; Ρε για supermini ψάχνουμε
-
206 1,4 16 v ή swift 1,3 χαμηλότερα τέλη ασφάλειες και τα σχετικά από εμένα .
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
[...] Ρε για supermini ψάχνουμε
Αγορά μικρού αυτοκινήτου