-
βλεπουμε τυπους να εχουν το αυτοκινητο σε οικτρη κατασταση και να το κυκλοφορουνε...
συγχωρειται η οικονομικη αδυναμια (και μεχρι ποιου οριου ) ή σε καποιες περιπτωσεις ειναι δειγμα τσιπιας και ανευθυνοτητας;;
αλλο του να εχει σκουριες και εκτεθειμενο μεταλλο και αλλο να μην αλλαζει μια καμμενη Η4 των 5 ευρω....
εχω πετυχει HILUX ανευ φαναριων και δεμενη πορτα με συρμα στην Αρτα-Φιλλιπιαδας..και την εξατμιση να σκαει καθε λιγο βγαζοντας ντουμανι....
πχ αυτος οσο κριμα και να ειναι δεν θα επρεπε να εχει βγει απο την κυκλοφορια...;;
-
βλεπουμε τυπους να εχουν το αυτοκινητο σε οικτρη κατασταση και να το κυκλοφορουνε...
συγχωρειται η οικονομικη αδυναμια (και μεχρι ποιου οριου ) ή σε καποιες περιπτωσεις ειναι δειγμα τσιπιας και ανευθυνοτητας;;
αλλο του να εχει σκουριες και εκτεθειμενο μεταλλο και αλλο να μην αλλαζει μια καμμενη Η4 των 5 ευρω....
εχω πετυχει HILUX ανευ φαναριων και δεμενη πορτα με συρμα στην Αρτα-Φιλλιπιαδας..και την εξατμιση να σκαει καθε λιγο βγαζοντας ντουμανι....
πχ αυτος οσο κριμα και να ειναι δεν θα επρεπε να εχει βγει απο την κυκλοφορια...;;
-
-
οποιαδήποτε ζημιά δεν θέτει σε κίνδυνο εαυτό και κυρίως ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ...
π.χ. βαθουλώματα κλπ -
Προσωπικα τη μονη αδιαφορια που συγχωρω σε αυτοκινητο ειναι βαθουλωματα,αντε μια καμμενη λαμπα και το απλυτο το αυτοκινητο.Ολα τα υπολοιπα θετους εμας σε κινδυνο.
-
Προβλέπονται ωραίες στιγμές
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Προσωπικα τη μονη αδιαφορια που συγχωρω σε αυτοκινητο ειναι βαθουλωματα και το απλυτο το αυτοκινητο.Ολα τα υπολοιπα θετους εμας σε κινδυνο.+1
-
Το να εχει μια μπασμενη πορτα ή βαθουλωματα δε με ενοχλει,ας το εχει και κοτετσι μεσα-δικο του προβλημα αν ειναι βρωμιαρης.. Με ενοχλουν σπασμενα φαναρια και καμμενες λαμπας και ιδιως stop,τρακαρισμενα αυτοκινητα με τη μιση μουρη μεσα που ειναι επικινδυνα ακομα και για περαστικους, κατεβασμενοι προφυλακτηρες ενω ειναι πραγματικα επικινδυνη η υπαρξη pullbars..
-
- λάστιχα, που δεν κάνουν ούτε για τη βάρκα
- τελειωμένες αναρτήσεις και τροχοί που κοιτάν 'αλλού'
- καυσαέρια
-φώτα, ειδικά στόπ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- λάστιχα, που δεν κάνουν ούτε για την βάρκα
+1
-
Αν δεν λαδώνονται τα (κρατικά) ΚΤΕΟ δεν θα κυκλοφορούν σαβούρες.
-
Σωστά, ενώ όλα όσα περνάνε απ' τα ιδιωτικά είναι διαμάντια.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- λάστιχα, που δεν κάνουν ούτε για τη βάρκα
- καυσαέρια
-φώτα, ειδικά στόπ
Τα συγχωρεις ολα αυτα?
-
Αν έχεις μια σαβούρα που δεν περνάει ΚΤΕΟ με τίποτε, σε ποιο θα πας; (για να λαδώσεις)
κρατικό ή ιδιωτικό; -
Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία.
Ξέρω ανθρώπους όμως, με αυτοκίνητα που κανονικά δεν περνούν ΚΤΕΟ, που τα πέρασαν σε ιδιωτικό (όπως φυσικά και σε δημόσιο).
-
εξαρταται το αυτοκινητο
-
Γρατζουνιές, μικροχτυπήματα φυσικά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Ελλειψη καθρέφτη (στον έσπασαν, βάλε καινούργιο τουλάχιστον), καμμένα stop, λάστιχα αγνώστου χρονολογίας (πλέον), έλλειψη προφυλακτήρα και ό,τι άλλο επικύνδυνο out of the question! -
εγω συγχωρω τις γυναικες που οδηγουν με κοντο φορεμα και ας ειναι επικινδυνο για τους αλλους
-
Μόνο χτυπήματα και την βρωμιά συγχωρώ. Τα υπολοιπα μπορούν να φτασουν και σε δολοφονικά επίπεδα!
Αλοίμονο αν λυπηθώ έναν που έχει το αμαξι του με σλικ λάστιχα και καμμένες λάμπες. Εκτός αν κυκλοφορεί μόνος του σε χωράφια και 200 χιλιόμετρα μακρυά απο τον πολιτισμό. Που και εκεί ... μια αρκούδα μπορεί να του δείξει ότι δεν έπραξε και πολύ σωστά! -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εγω συγχωρω τις γυναικες που οδηγουν με κοντο φορεμα και ας ειναι επικινδυνο για τους αλλουςΕγώ δε συγνχρ΄χ τους οδηγούς που κοιτάζουν αν η οδηγός του διπλανού αυτοκινήτου φοράει κοντό φόρεμα
ποια "αδιαφορια" συγχωρειτε στο αυτοκινητο;;