-
καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2 αμαξια γνωριζω οτι ειναι εντελως διαφορετικα και το καθενα προσφερει αλλα πραγματα απλα επειδη πιστευω οτι και τα 2 προσφερουν πραγματα που θα τα ηθελε καποιος θα ηθελα να μου πειται ποιο θα προτιμουσατε σας ευχαριστω
-
καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2 αμαξια γνωριζω οτι ειναι εντελως διαφορετικα και το καθενα προσφερει αλλα πραγματα απλα επειδη πιστευω οτι και τα 2 προσφερουν πραγματα που θα τα ηθελε καποιος θα ηθελα να μου πειται ποιο θα προτιμουσατε σας ευχαριστω
-
-
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2 αμαξια γνωριζω οτι ειναι εντελως διαφορετικα και το καθενα προσφερει αλλα πραγματα απλα επειδη πιστευω οτι και τα 2 προσφερουν πραγματα που θα τα ηθελε καποιος θα ηθελα να μου πειται ποιο θα προτιμουσατε σας ευχαριστωαν δε μας πεις τι θέλεις από το αμάξι σου (να σου προσφέρει), τι ανάγκες έχεις και τι χρήση θα του κάνεις, πώς περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος ΕΙΔΙΚΑ σε μία σύγκριση σαν τη συγκεκριμένη?
ΥΓ:φιλικά πάντα
-
Μιλάς για καινούρια ή μεταχειρισμένα?Μέχρι πόσα λεφτά δίνεις?
-
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2 αμαξια γνωριζω οτι ειναι εντελως διαφορετικα και το καθενα προσφερει αλλα πραγματα απλα επειδη πιστευω οτι και τα 2 προσφερουν πραγματα που θα τα ηθελε καποιος θα ηθελα να μου πειται ποιο θα προτιμουσατε σας ευχαριστωΜε τα (ανύπαρκτα) στοιχεία που μας δίνεις το μόνο που μπορώ να συστήσω σε κάποιον που μου λέει ότι έχει αυτό το δίλλημα, είναι με τα ίδια χρήματα να κλείσει ένα χρόνο πρώτο τραπέζι πίστα στο Διογένης Παλλάς, καθότι μιλάμε για αμάξια που έχουν σαν κύριο σκοπό την παγίδευση γκομενακίων και ουχί την κάλυψη χρηστικών αναγκών. Πές μας λοιπόν ποιά στοιχεία από το καθένα εκ των δύο σε τραβάνε και για τι χρήση το θες ώστε να έχουμε πιο αντικειμενικές προτάσεις (λέμε τώρα...)
-
Το σεχ δεν είναι κάλυψη ανάγκης;
-
Παιδιά, νοικιάζω berlingo!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παιδιά, νοικιάζω berlingo!Γιατί δε λες στο φίλο να αγοράσει την slk και μετά να την ανταλλάξει με το berlingo;
-
Ο χρήστης koulislp έγραψε:
Παιδιά, νοικιάζω berlingo!
Γιατί δε λες στο φίλο να αγοράσει την slk και μετά να την ανταλλάξει με το berlingo;
Αμα ήταν κατι σε bmw, το κουβεντιάζαμε... τώρα... πφφφ
-
Εντάξει μωρέ, θα σου δώσει και κάτι...
-
Τσου!
Είμαι ανέκδοτος! -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το σεχ δεν είναι κάλυψη ανάγκης;Προφανώς και είναι, ο μάσλοου το είχε βάλει στα άκρως απαραίτητα μαζί με το μάμ, κακά, νάνι και τα συναφή
όμως εδώ είμαστε 4τφ, λατρεύουμε να αποδεικνύουμε ότι τα μισά τουτούνια αγοράζονται για το πουλμουρ και για αυτό βάζουμε και τη λεξουλά χρηστικές μπροστά από το ανάγκες για να πάρουμε μία αίγλη από τους δοκιμαστές του ειδικού τύπου αν και πιο πολύ πιθανώς να καίει ορισμένους αγοραστές η κριτική ενός οχήματος από αρθρογράφους του cosmo...
-
Αχ ο Αγαπητός Maslow... είχα ρίξει πολλές γκόμενες στα νιάτα μου την δεκαετία του 90 με τις θεωρίες του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αχ ο Αγαπητός Maslow... είχα ρίξει πολλές γκόμενες στα νιάτα μου την δεκαετία του 90 με τις θεωρίες του...*Γειά σου! Θέλεις να ικανοποιήσω χωρίς αντάλλαγμα μία βασική σου ανάγκη? *
-
χαλαρα SLK 1.8 FACELIFT!!!
-
Αχ ο Αγαπητός Maslow... είχα ρίξει πολλές γκόμενες στα νιάτα μου την δεκαετία του 90 με τις θεωρίες του...Αλέξανδρε, στα βιβλία του πανεπιστημίου του Leicester ο Abraham Maslow αναφερόταν συχνά ως 'grandfather of management'. Και η πυραμίδα με την ιεραρχία των αναγκών είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στο θέμα του motivation theory.
Και για να μην είμαι off topic, ψήφισα slk.
-
Αχ ο Αγαπητός Maslow... είχα ρίξει πολλές γκόμενες στα νιάτα μου την δεκαετία του 90 με τις θεωρίες του...Το έχουν στο αίμα τους να λατερύουν την παπαροψυχολογία...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αχ ο Αγαπητός Maslow... είχα ρίξει πολλές γκόμενες στα νιάτα μου την δεκαετία του 90 με τις θεωρίες του...
Αλέξανδρε, στα βιβλία του πανεπιστημίου του Leicester ο Abraham Maslow αναφερόταν συχνά ως 'grandfather of management'. Και η πυραμίδα με την ιεραρχία των αναγκών είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στο θέμα του motivation theory.
Και για να μην είμαι off topic, ψήφισα slk.
Το ξέρω Πάνο. Ειδικά οι φοιτήτριες της ψυχολογίας εντυπωσιάζονταν όταν τους πετούσες ένα Maslow hierarchy of needs theory...
ΥΓ: Εγω Ζ4 ψηφίζω...
-
Το ξέρω Πάνο. Ειδικά οι φοιτήτριες της ψυχολογίας εντυπωσιάζονταν όταν τους πετούσες ένα Maslow hierarchy of needs theory...Και οι καθηγητές εντυπωσιάζονταν.
ΥΓ: Εγω Ζ4 ψηφίζω...
Δεν υπάρχει στο poll για να την ψηφίσω.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χαλαρα SLK 1.8 FACELIFT!!!Φυσικα και θα συμφωνησω με τον Pop
mercedes slk(1.8) vs mini cooper s(r56)