-
Με αφορμή αυτό και με την προτροπή του dstou, είπα να το ανοίξω το τοπικό, να βοηθήσουμε λίγο τους αξιαγάπητους βουλευτές μας. Δε θέλω προτάσεις για τα 1800, εκεί η λύση είναι μονοδρομος, μιλάμε για τα 1400. Για πείτε ιδέες.
-
Με αφορμή αυτό και με την προτροπή του dstou, είπα να το ανοίξω το τοπικό, να βοηθήσουμε λίγο τους αξιαγάπητους βουλευτές μας. Δε θέλω προτάσεις για τα 1800, εκεί η λύση είναι μονοδρομος, μιλάμε για τα 1400. Για πείτε ιδέες.
-
-
Nα βάλω εγώ τιμητικά την πρώτη πρόταση :
Alfa Romeo Giulia 1.400 Tjet, άμα βγει με πιστοποίηση Ευρώπης.
-
ολοι μπορουμε να βοηθησουμε
-
Αυτή μοιάζει πολύ με μια πρώην. Στη φάτσα, όχι στη συμπεριφορά.
-
αούρις χίμπριντ
-
Eγώ προτείνω αυτό
Και πολύ τους είναι.
-
he s back
-
YUGO με μοτεράκι 1400.
Κι επειδή είμαστε φιλέσπλαχνοι να τους παραχωρήσουμε το GT γιά να έχει και αναπτήρα, μη παιδεύονται με σπίρτα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
he s backΚαι σκοπεύω όποτε φεύγω,να ρίχνω και ένα τέτοιο
Youtube Video -
Το άρθρο αναφέρει όριο μέχρι τα 1400 κυβικά.
Οπότε Aston Martin Cygnet.
-
Φοβερό εύρημα.
-
Κάνει καλό και στην υγεία τους , οπότε προτείνω http://www.slang.gr/lemma/show/pezo_duo_2411.
-
Α1, 185 αλογάκια!!!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Eγώ προτείνω αυτό
Και πολύ τους είναι.
-
Εγώ πάντως λέω να πηγαίνουν με τα δικά τους και να τα πληρώνουν και με τα λεφτάκια που τους δίνουμε μια το μήνα και να αφήσουν τις βουλευτικές leasing @@ιες που πάλι θα τις πληρώσουμε εμείς
Μόνο ο Πρωθυπουργός κι ο πρόεδρος της δημοκρατίας αμάξι
Οι υπόλοιποι @@ και πολλά τους είναιΑ σηχτίρ που θα γεμίσουνε τον τόπο Vag
Εγώ πληρώνω και θέλω να δω τουλάχιστον μερικές τουρμπάτες υδρο C5 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Α σηχτίρ που θα γεμίσουνε τον τόπο Vag
Εγώ πληρώνω και θέλω να δω τουλάχιστον μερικές τουρμπάτες υδρο C5Και πώς θα καλοπιάσουμε τη Μέρκελ αν πάρουμε γαλλικά?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α σηχτίρ που θα γεμίσουνε τον τόπο Vag
Εγώ πληρώνω και θέλω να δω τουλάχιστον μερικές τουρμπάτες υδρο C5Και πώς θα καλοπιάσουμε τη Μέρκελ αν πάρουμε γαλλικά?
Μωρέ δεν πα να κάνει κωλοτούμπες
Δεν σας θέλουμε κυρία Μέρκελ μου
Αρκετά γερμανικά πολλαπλάσιας αξίας έχουμε πάρει τόσα χρόνια.
Νομίζω μπορούμε να έχουμε κι άλλες επιλογές -
citroen?
Πτωχός πλην τίμιος βουλευτής ψάχνει...