-
Peugeot 5008 vs Citroen C4 Picasso
Απόψεις;
Μιλάμε για 5008 Premium vs Picasso Dynamique και τα δύο στα 156 άλογα.
-
Απόψεις;
-
Απόψεις;
-
Πολύ ώριμες επιλογές για τις ανάγκες(7θέσιο?) που έχεις μάλλον.Δε νομίζω πως έχουν ουσιώδεις διαφορές μεταξύ τους μιας και είναι αδερφάκια παντού νομίζω Οπότε όποιο είναι φτηνότερο και σου κάνει κλικ περισσότερο .Νομίζω το citroen που έχει και 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν σέρβις.Καλή εναλλακτική το crosstouran και το s-max ή grand c-max 1.6 ecoboost αν σε ενδιαφέρει.
-
η βασικη ερωτηση ειναι : σιγουρα χρειάζεσαι ενα τετοιο αυτοκινητο;;;
-
3 παιδιά, οπότε ναι
-
Όντως και με ένα octavia scout καλύπτεσαι,εκτός αν θες επταθέσιο.
-
Kαι με ένα 508 sw-c5 tourer-passat variant-mondeo sw θα καλύπτεσαι.Άσε που έχουν και καλύτερη αεροδυναμική και άρα καλύτερη οδική συμπεριφορά.
-
Και τα 2 ειναι πανεμορφα παντως για την κατηγορια που ανηκουν.. Σκεψου και το 'πλοιο' superb sw...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και τα 2 ειναι πανεμορφα παντως για την κατηγορια που ανηκουν.. Σκεψου και το 'πλοιο' superb sw...Το superb είναι η μοναδική εξαίρεση αυτοκινήτου που το στέισον είναι πιο όμορφο από το σενταν
-
Προσωπικά 5008, γιατί δεν μπορώ να προτείνω σε άνθρωπο που δεν μισώ να μπλέξει με τους άσχετους στη Citroen Hellas...
Από χώρους ίδια είναι, απλά το 5008 είχει μικρότερη αίσθηση ευρυχωρίας, λόγω απουσίας του πανοραμικού παρ-μπριζ και πιο συντηρητική εμφάνιση.
Λογικά οδηγικά ίδια θα είναι...
BTW, προσωπικά θα αγόραζα κάτι σε doblo diesel αν έψαχνα σήμερα για οικογενειακό. Περιεργαζόμουν το 'αδερφο' Partner τις προάλλες και έπαθα πλάκα με τους χώρους του (τεράστιοι, σαφώς περισσότεροι από τη Νίτσα μου) την αίσθηση που έδιναν τα 4 κομμάτια τζάμι στην οροφή και τους τεράστιους χώρους που έχει η 'αεροπορικού' τύπου ράγα πάνω από τα κεφάλια των επιβατών (χωράνε άνετα τα ρούχα ενός ζευγαριού για διακοπές μόνο στη ράγα ), που δεν περιορίζει στο ελάχιστο την αίσθηση ευρυχωρίας... Μιλάμε για εξαιρετικό οικογενειακό...