-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ετσι ειναι και χειρότερα. Δεν εχω αναφέρει τις επικαθήσεις στις βαλβίδες από τον αμεσο ψεκασμό πάλι λόγω σχεδιαστικού λάθους και για το οποίο ζητάνε 1500 ευρώ για κάθε καθαρισμό βαλβίδων... Πχ το τελευταίο firmware update που στην ουσία αλλαζεί την απόδοση προς το χεορότερο ειναι το 24μ3 αν θυμάμαι καλα ή κάτι τετοιοΈνα παράδειγμα...
http://kavvathas.wordpress.com/2011/02/01/tα-προβλήματα-των-κινητήρων-fsi/
Απλά οι πιο πολλοί που τα αγοράζουν δεν έχουν επαφή με το ιντερνετ για να ξέρουν οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο και θεωρουν τυχαίο το γεγονός και άλλοι πάλι δε το παραδεχονται , ειδικά αν εχουν πληρώσει αδρά για κάτι που πίστευαν τέλειο (λογικό)....
Σκέψου λοιπόν να πρέπει να δώσεις 3000 χιλιάρικα για αλλαγή σαζμάν και 1500 για καθαρισμό βαλβίδων και όλα αυτά πριν πιάσει το όχημα 40κ χλμ. Ακόμα και τα απλά σαζμάν του ομίλου vag πρίν τα 60κ βαράνε μπροστά ρουλεμαν και μέχρι τα 100κ τα πιο πολλά αλλάζουν σασμαν. Γνωστή βλάβη και τιμή αντιπρωσποπείας αλλα 1500 ευρώ.... Εξαιρετικός κινητήρας αλλά με πολλές ατέλειες.
σε ποια αντιπροσωπεία καθαρίζουν βαλβίδες με 1500? για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ... ύπνε που τρέφεις τα παιδία...
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Ετσι ειναι και χειρότερα. Δεν εχω αναφέρει τις επικαθήσεις στις βαλβίδες από τον αμεσο ψεκασμό πάλι λόγω σχεδιαστικού λάθους και για το οποίο ζητάνε 1500 ευρώ για κάθε καθαρισμό βαλβίδων... Πχ το τελευταίο firmware update που στην ουσία αλλαζεί την απόδοση προς το χεορότερο ειναι το 24μ3 αν θυμάμαι καλα ή κάτι τετοιο
Ένα παράδειγμα...
Απλά οι πιο πολλοί που τα αγοράζουν δεν έχουν επαφή με το ιντερνετ για να ξέρουν οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο και θεωρουν τυχαίο το γεγονός και άλλοι πάλι δε το παραδεχονται , ειδικά αν εχουν πληρώσει αδρά για κάτι που πίστευαν τέλειο (λογικό)....
Σκέψου λοιπόν να πρέπει να δώσεις 3000 χιλιάρικα για αλλαγή σαζμάν και 1500 για καθαρισμό βαλβίδων και όλα αυτά πριν πιάσει το όχημα 40κ χλμ. Ακόμα και τα απλά σαζμάν του ομίλου vag πρίν τα 60κ βαράνε μπροστά ρουλεμαν και μέχρι τα 100κ τα πιο πολλά αλλάζουν σασμαν. Γνωστή βλάβη και τιμή αντιπρωσποπείας αλλα 1500 ευρώ.... Εξαιρετικός κινητήρας αλλά με πολλές ατέλειες.
Εγώ είμαι 49k κι ακόμα να μου ζητήσουν τα 4.500 ευρα Και η απόδοση? Άστα να πάνε, έμεινε ίδια
το δικό σου είναι προβληματικό...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι αλλά βασίζονται σε ρενο κλιο 2.Τα Logan / Sandero / Duster δεν έχουν σχέση με Clio 2. Το πλαίσιό τους είναι παραλλαγή αυτού του Clio III (και του Micra mk3). Στο Clio 2 είναι βασισμένο το Twingo mk2.
Άραγε το Twingo mk2 είναι παρωχυμένο σε σχέση με το Sandero? Great news.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ετσι ειναι και χειρότερα. Δεν εχω αναφέρει τις επικαθήσεις στις βαλβίδες από τον αμεσο ψεκασμό πάλι λόγω σχεδιαστικού λάθους και για το οποίο ζητάνε 1500 ευρώ για κάθε καθαρισμό βαλβίδων... Πχ το τελευταίο firmware update που στην ουσία αλλαζεί την απόδοση προς το χεορότερο ειναι το 24μ3 αν θυμάμαι καλα ή κάτι τετοιοΈνα παράδειγμα...
.
Το περίεργο και ταυτόχρονα παρήγορο είναι οτι δεν έχουν αναφερθεί ανάλογα προβλήματα στην Ευρώπη και μάλλον η εξήγηση κρύβεται εδώ ( στα σχόλια του blog Καββαθά)
Επίσης το γεγονός οτι οι χαμηλές στροφές λειτουργίας δημιουργούν τελικά το πρόβλημα έχει αναφερθεί και στο δικό μας φόρουμ από τον quadra21 , οι τεχνικές γνώσεις του οποίου λένε πολλά .
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είμαι και στην εγγύηση ρε πστ μου να πάω να μου το 'διορθώσουν' λίγο
-
το πρόβλημά σου δεν είναι μηχανολογικό, αλλά στατιστικό. Είσαι στατιστικό σφάλμα!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
το πρόβλημά σου δεν είναι μηχανολογικό, αλλά στατιστικό. Είσαι στατιστικό σφάλμα!
μετά τους γονείς μου κι εσύ..
-
Βέβαια η λύση των υψηλών στροφών ακυρώνει την οικονομία καυσίμου που ήταν αρχικός σκοπός του άμεσου ψεκασμού.
-
μετά τους γονείς μου κι εσύ..
@ InFiNiTy
Ευτυχώς κυκλοφορούν ακόμα SUV με οδηγούς ευειδείς κυρίες -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Coyot, Travelman, Blinkys:
Πού κρυβόσασταν τόσον καιρό; Επιτέλεους και λίγη αντίσταση στην SUVμανία, όπου κάθε επιτυχημένος και κάθε καρακάξα πιστεύουν ότι η κοινωνική καταξίωση είναι συνάρτηση του όγκου του αυτοκινήτου...Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες μου .......Σαν τα SUV μεγάλου κυβισμού δεν έχει .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πού κρυβόσασταν τόσον καιρό; Επιτέλεους και λίγη αντίσταση στην SUVμανία, όπου κάθε επιτυχημένος και κάθε καρακάξα πιστεύουν ότι η κοινωνική καταξίωση είναι συνάρτηση του όγκου του αυτοκινήτου...Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες μου .......Σαν τα SUV μεγάλου κυβισμού δεν έχει .
P@p@ria
Είχα τις προάλλες μια καγιέν 8κύλινδρη.
Αχρηστο πράμα,για τπτ δεν είναι,ούτε για εκτός δρόμου όυτε για άσφαλτο είναι ,μόνο να το πανε οι Κερίες στο ισάδι με 200 είναι κι αν γίνει τπτ αλλοίμονο στους άλλους με το παλιοκάραβο.
Θες να σου πω τι προβλήματα έχουν?
Τι αλλάξαμε στα 100 000km?
Μάρκετινγκ πουλάνε οι Γερμανοί με καλή ποιότητα κατασκευής η οποία ε δεν είναι ρε φίλε και κάτι το εξωπραγματικό για τα λεφτά που ζητάνε,κι αυτό πουλάνε στην ουσία την απτή φαινομενικά ποιότητα κατασκευής.
Τεχνολογικά είναι στο μεσαίωνα με ανακυκλωσιμες ιδέες πάλι και πάλι.
Καλά δεν μιλάνμε για το ML,η απόλυτη αποτυχία οδηγικά και σε επίπεδο αξιοπιστίας στα ακριβά suv.
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά. -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
P@p@ria
Είχα τις προάλλες μια καγιέν 8κύλινδρη.
Αχρηστο πράμα,για τπτ δεν είναι,ούτε για εκτός δρόμου όυτε για άσφαλτο είναι ,μόνο να το πανε οι Κερίες στο ισάδι με 200 είναι κι αν γίνει τπτ αλλοίμονο στους άλλους με το παλιοκάραβο.
Θες να σου πω τι προβλήματα έχουν?
Τι αλλάξαμε στα 100 000km?
Μάρκετινγκ πουλάνε οι Γερμανοί με καλή ποιότητα κατασκευής η οποία ε δεν είναι ρε φίλε και κάτι το εξωπραγματικό για τα λεφτά που ζητάνε,κι αυτό πουλάνε στην ουσία την απτή φαινομενικά ποιότητα κατασκευής.
Τεχνολογικά είναι στο μεσαίωνα με ανακυκλωσιμες ιδέες πάλι και πάλι.
Καλά δεν μιλάνμε για το ML,η απόλυτη αποτυχία οδηγικά και σε επίπεδο αξιοπιστίας στα ακριβά suv.
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.Εγώ έχω να πω ακριβώς το αντίθετο.Στο πρώτο μου Cayenne μέχρι τα 95.000 χλμ που το κράτησα δεν έβγαλε τίποτα.....Εκτός δρόμου αν το δοκιμάσεις κάνει παπάδες (είχα και Land Cruiser 2 τεμάχια).....Τώρα κυκλοφορώ με το τρίτο μου κατά σειράν Cayenne και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και τέταρτο....
-
Aς το κρατούσες καμιά 20αριά K Km ακόμα και να δούμε τι θα άλλαζες
Το άλλαξες ακριβώς εκεί που το υπερτιμημένο πράμα θα σου ρούφαγε το αίμα,αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι στα πήραν οι Γερμανοί -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το άλλαξες ακριβώς εκεί που το υπερτιμημένο πράμα θα σου ρούφαγε το αίμα,αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι στα πήραν οι ΓερμανοίΜα το πήρε γνωστός μου και έχει σήμερα 170.000 χλμ......δεν έβγαλε κάτι.
-
Δε σου το είπε για να μη σε στεναχωρήσει. Άκου το δάσκαλο και μην αυθαδιάζεις.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το άλλαξες ακριβώς εκεί που το υπερτιμημένο πράμα θα σου ρούφαγε το αίμα,αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι στα πήραν οι ΓερμανοίΜα το πήρε γνωστός μου και έχει σήμερα 170.000 χλμ......δεν έβγαλε κάτι.
Εντάξει,εξαρτάτε και πως το οδηγεί κάποιος.
Πάντως το μεταμφιεσμένο τούαρενγκ πάσχει από κεντρικούς άξονες(για πλάκα) ψαλιδοσυνεμπλόκ (που να δούλευαν εκτός δρόμου όπως τα hilux,γι αυτό σου λέω για υπερτιμημένες κατασκευές),μπαλάκια καλά δεν μιλάμε για μίζες/δυναμό αυτά είναι για πρωινό -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε σου το είπε για να μη σε στεναχωρήσει. Άκου το δάσκαλο και μην αυθαδιάζεις.Ζητώ ταπεινά συγνώμη.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.
από που προκύπτει αυτή η σοφία?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εντάξει,εξαρτάτε και πως το οδηγεί κάποιος.
Πάντως το μεταμφιεσμένο τούαρενγκ πάσχει από κεντρικούς άξονες(για πλάκα) ψαλιδοσυνεμπλόκ (που να δούλευαν εκτός δρόμου όπως τα hilux,γι αυτό σου λέω για υπερτιμημένες κατασκευές),μπαλάκια καλά δεν μιλάμε για μίζες/δυναμό αυτά είναι για πρωινόΕιλικρινά μου κάνουν εντύπωση αυτά που γράφεις διότι στην παρέα μου υπάρχουν καμιά 10ριά Cayenne και κανείς δεν είχε κάποιο πρόβλημα....(και κάνουμε και τρέλλες εκτός δρόμου).
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .