-
206 μόνο 16v με 90 άλογα.Αλλιώς για μένα xsara 1.6 vts(κυρίως)-146 1.4 ts 2000-01 που είναι γουστόζικα,σπίρτα ή από την άλλη κάτι φτηνό σε βενζίνες-τέλη-αξιοπιστία όπως lancer 1.3(κυρίως)-punto 1.2 16v.-
-
Lancer 1.3 έχει ο μπαμπας;
-
στη θέση του δεν θ' απέρριπτα και μια δίπορτη κορόλα 1.3!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Lancer 1.3 έχει ο μπαμπας;golf tsi 160.Μήπως θεωρείς καλύτερο το άξεντ και το λάνος από το λάνσερ?Απλά το λάνσερ είναι ότι καλύτερο μέχρι 1300 κυβ και 2500-3000€.Γι αυτό άλλωστε πρότεινα και ξαρα σαν κάτι γουστόζικο
-
Μιλάμε για αυτό το Lancer;
http://www.euroncap.com/tests/mitsubish ... 98/38.aspx
Οπωσδήποτε! -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
golf tsi 160.Μήπως θεωρείς καλύτερο το άξεντ και το λάνος από το λάνσερ?Απλά το λάνσερ είναι ότι καλύτερο μέχρι 1300 κυβ και 2500-3000€.Γι αυτό άλλωστε πρότεινα και ξαρα σαν κάτι γουστόζικο
Απλά έχεις φαγωθεί με το lancer 1.3 κιολας...
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι τόσο καλό;
Αλλά πέρα απο αυτό, έχεις δει τιμές Σαρακάκι στα ανταλλακτηκα; -
H 146 ας πούμε καλύτερη παθητική έχει ?Εδώ η 147 πήρε 3 αστέρια, τότε φαντάσου το 146 που ήρθε το 1995-6 .Τι να περιμένεις από ένα αμάξι των 2500-3000€?Δε γίνεται να τα έχεις όλα.Σε αυτό τον τομέα υπερτερούν τα xsara,megane τα οποία έχω προτείνει άλλωστε
-
Πριν την παθητική, είναι η ενεργητική... οπου η 145/146 είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με Ιαπωνία μεριά.
-
Και πριν την ενεργητική είναι η ικανότητα και η εμπειρία του οδηγού. Ο οποίος οδηγός βάζοντας την 146 και το Λάνος στην ίδια πρόταση και ζητώντας και γκάζι, θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για τις αιωνίους μονάς άσχετα με το τι θα επιλέξει τελικά.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
golf tsi 160.Μήπως θεωρείς καλύτερο το άξεντ και το λάνος από το λάνσερ?Απλά το λάνσερ είναι ότι καλύτερο μέχρι 1300 κυβ και 2500-3000€.Γι αυτό άλλωστε πρότεινα και ξαρα σαν κάτι γουστόζικο
Απλά έχεις φαγωθεί με το lancer 1.3 κιολας...
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι τόσο καλό;
Αλλά πέρα απο αυτό, έχεις δει τιμές Σαρακάκι στα ανταλλακτηκα;το λάνσερ απλά είναι πολύ αξιόπιστο,ευρύχωρο,οικονομικότατο σε τέλη-βενζίνες,καλή εργονομία,καλούτσικο εξοπλισμό άνεσης και συμπαθητικό σε άνεση-κράτημα σε σχέσυ με τα κορεάτικα.Ποιος σου είπε ότι είναι τέλειο?Ολα τα αυτοκίνητα έχουν αδυναμίες πόσο μάλλον αυτά που κάνουν 3000€ και έχουν 10 και περισσότερα χρόνια στην πλάτη τους Για το ανταλλακτικά δεκτον Ας πάει για megane f/l-xsara 1.6.Και αυτά καλά είναι αλλά είναι ένα ερώτημα η αξιοπιστία τους.
-
Το Lancer είναι μια πατσαβούρα και μισή! Πολύ λίγες και μικρές οι διαφορές που το χωρίζουν από τα 2 Κορεάτικα. Εξίσου ψεύτικο, εξίσου επικίνδυνο, αργό, super άσκημο και πιο γεροντιζέ κι από Passat...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πριν την παθητική, είναι η ενεργητική... οπου η 145/146 είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με Ιαπωνία μεριά.Δε διαφωνώ σε αυτό,άλλωστε δεν είμαι της ιαπωνικης σχολής.Παρόλα αυτά ακόμα και το λάνσερ με ένα σετ kayaba και ελατήρια χαμηλώματος+ καινούρια λάστιχα δε νομίζω να έχει πρόβλημα.Φαντάσου να έχεις ένα 146 με αμορτισέρ για πέταμα και λάστιχα 5-6 ετών Γι αυτό είπα ότι και αν πάρει ο φίλος να έχει αλλαγμένα λάστιχα και αμορτισέρ άντε και φρένα,πάνω από όλα ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Lancer είναι μια πατσαβούρα και μισή! Πολύ λίγες και μικρές οι διαφορές που το χωρίζουν από τα 2 Κορεάτικα. Εξίσου ψεύτικο, εξίσου επικίνδυνο, αργό, super άσκημο και πιο γεροντιζέ κι από Passat...Είσαι υπερβολικός δεν είναι ακριβώς έτσι.Έχει ποιοτικό εσωτερικό,είναι σχετικά ελαφρύ και αρκούν οι 75 ίπποι και έχει καλή ροπή από χαμηλά σαν 12v.Eπίσης έχει ένα στη γειτονιά μου με αεροτομή και ζάντα λευκή 15άρα και δείχνει μια χαρά.Επίσης στα κρατήματα-τιμόνι είναι καλύτερο από μια κορόλλα ή ένα λάνος.
-
Από ένα Lancer ή κάποιο αντίστοιχο γεροντοσεντάν, χίλιες φορές ένα (Τούρκικο νομίζω) Fiat Albea! 1250κε, 200αριζει για πλάκα (το πως δεν το κατάλαβα ποτέ, αλλά το κάνει ) και είναι σκυλί από τα λίγα. Με πάμφθηνη συντήρηση, μηδενική κατανάλωση και αρκετά καλό εξοπλισμό για την εποχή του. Δεν βλέπεται βέβαια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα...
-
Που το θυμήθηκες αυτό ?Απίστευτο.Μπορεί να βρει και brava/bravo 1.25 του 99-01 νομίζω
-
-
Μπα.Tελικά εγώ προκρίνω xsara 1.6 coupe vts 2001-03,megane coupe f/l 1.4 2000-1 Από κατόχους ποια η γνώμη για τις f/l εκδόσεις των xsara 1.6 και megane 1.4 16V σε αξιοπιστία?Έχει πολύ ωραίες αγγελίες στο car.gr για μεγκαν κουπε
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Φαντάσου να έχεις ένα χ αυτοκίνητο με αμορτισέρ για πέταμα και λάστιχα 5-6 ετώνΜήπως έτσι είναι καλύτερα..
Το χάλι αμορτισέρ+άθλια λάστιχα ισχύει για κάθε αυτοκίνητο..
ΥΓ χρήσιμη πληροφορία @vasil.. Για 146 ts μπρος πίσω αμορτισέρ(monroe) 270 χωρίς περαστικά...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από ένα Lancer ή κάποιο αντίστοιχο γεροντοσεντάν, χίλιες φορές ένα (Τούρκικο νομίζω) Fiat Albea! 1250κε, 200αριζει για πλάκα (το πως δεν το κατάλαβα ποτέ, αλλά το κάνει ) και είναι σκυλί από τα λίγα. Με πάμφθηνη συντήρηση, μηδενική κατανάλωση και αρκετά καλό εξοπλισμό για την εποχή του. Δεν βλέπεται βέβαια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα...+1 και απο μενα, το αμαξι ειναι πολύ καλό αν και κατασκευαζοταν στην Τουρκία.Αυτό όμως δεν σημαίνει κατι καθώς αν τα αμαξια της φιατ δεν εβγαιναν καλα στην τουρκία δεν θα συνέχιζε να κατασκευάζει εκει ακόμα μοντέλα όπως τα κορυφαία επαγγελματικα πχ doblo ducato κτλ...
Επίσης θα συμφωνήσω και με καποιον απο πάνω που έλεγε για bravο ή brava....Πολύ αξιόπιστα και καλά αμάξια με καλή κατασκευη , όμορφα, φτηνη συντήρηση και οικονομικά σε όλους του τομείς...
το xara δεν το ξέρω σαν αμαξι οπως και το megane αλλα δεν θα τα πρότεινα καθώς είναι citroen και reanult -
Μείνε στην 146 ακόμα και στην 145 ,μακραν από τα καλύτερα στην κατηγορία τους και ότι πρέπει για νέο ... Θα την ευχαριστηθείς εγγυημένα.
146 vs Lanos vs Accent