-
Getz, Fox....
Απ΄το καλό στο καλύτερο... -
Φιλε, εχεις χασει τα αβγα και τα πασχαλια,ο καθενας μπορει να σου προτεινει ενα σωρο αυτοκινητα,δεν ειναι εκει το θεμα ομως,πρεπει να καταληξεις σε 2-3 επιλογες και αναμεσα απο αυτες να δεις τι σου ταιριαζει περισσοτερο σε αυτα που ζητας,το να αραδιαζεις 500 λινκ και να ρωτας 'αυτο ειναι καλο,να το παρω?' δεν βοηθαει ουτε εσενα,ουτε αυτους που εχουν τη διαθεση να σε βοηθησουν.Μην το κουραζεις τοσο..
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Φιλε, εχεις χασει τα αβγα και τα πασχαλια,ο καθενας μπορει να σου προτεινει ενα σωρο αυτοκινητα,δεν ειναι εκει το θεμα ομως,πρεπει να καταληξεις σε 2-3 επιλογες και αναμεσα απο αυτες να δεις τι σου ταιριαζει περισσοτερο σε αυτα που ζητας,το να αραδιαζεις 500 λινκ και να ρωτας 'αυτο ειναι καλο,να το παρω?' δεν βοηθαει ουτε εσενα,ουτε αυτους που εχουν τη διαθεση να σε βοηθησουν.Μην το κουραζεις τοσο..+1
Τα βήματα είναι πολύ απλά και αν δεν τα ακολουθήσεις, κινδυνεύεις να χαθείς μέσα στις επιλογές που έχεις και να αγοράσεις κάτι που κάποιοι σου είπαν ότι είναι καλό-γαμάτο κλτ.- μέχρι πόσα λεφτά (ταβάνι) διαθέτεις για αμάξι (εκεί που θα πεις: δε δίνω ούτε 1€ παραπάνω)
- αποφάσισε πρώτα τι κατηγορία ψάχνεις (μέγεθος οχήματος) και καλύπτει τις ανάγκες σου
- ποιά είναι τα ελάχιστα που θες να έχει το αμάξι που θες να αγοράσεις (από εξοπλισμό)
- πόσο παλιό θες να είναι το αμάξι
Βρες απάντηση για τα παραπάνω και μετά θα δεις ότι μόνος σου θα αποκλείσεις όλα τα 'άσχετα' αμάξια και θα μείνεις με 2-3 άντε 4 οχήματα το πολύ.
Από κει και πέρα, η επιλογή ανάμεσα στα 2-3-4 είναι κι αυτή εύκολη αφού κάποιο θα σε 'τραβάει' περισσότερο (καλύτερες επιδόσεις? στατιστικά πιο αξιόπιστο? σχεδιαστικά πιο ωραίο?). -
εμενα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ισως αγορασω αμαξι που δε θα εχει βρει και ο μηχανικος οτι τελικα ηταν γυρισμενα χιλιομετρα. 2 εχω βαλει ορια 1200 εως 1400 2005 εως 2008 και τιμη εχω βαλει 6500 το εξαιρετικο. στη ουσια απο 3.500 εως 6000. απο αμαξια εχω βαλει νισσαν μικρα suzuki swift seat ibiza kai ford fiesta. hynday getz. παω με τη λογικη να ναι καλη τιμη και να μη μας χρειαστει ο τεχνικος καθε και 3 και λιγο. για αυτο ψαχνω και για ιδιωτη.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1699252/ πως σας φαινεται αυτο.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1717146/ παιδια ειδα αυτο σημερα καλο φαινεται του ειπα τιμη 5800 με μεταβιβαση δικια μου και δε το δινει και θελει 6000 ακατεβατα. ποια η γνωμη σας;;νομιζω ειναι πολλα στη τιμη.
-
Όταν λες το είδες, το τσέκαρες με μηχανικό?
Αφού σιγουρευτείς με μάστορα ότι είναι όντως καλό, πές του πάρε με αν θες όταν το δίνεις με όσα σου είπα και άσε τον. Όπως είναι η αγορά θα σε πάρει αλλά και να μην σε πάρει θα βρεις κάτι άλλο σιγά μην τον παρακαλάς τέτοια εποχή για ακριβό μεταχειρισμένο.send from a galaxy far far away
-
Αυτό να κάνεις.
Και ένα σχόλιο: πλἐον το να πάρεις ακριβότερο* άλλα 'άψογο', 'αγρατσούνιστο' χάνει την αξία του σαν κίνηση, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για φοβερές τιμές.
*Δε μιλάω για ένα +5%, αλλά για +20% καπέλα που βάζουν κάποιοι επειδή πουλάνε κάτι άψογο.
Όποιος βγει αποφασισμένος για καλή αγορά, με τα λεφτά που θέλει να δώσει συνειδητοποιημένα, το πέτυχε , είναι σχεδόν σίγουρο. -
οχι απλως το ειδα δε πηγα σε μηχανικο αλλα αφου δε τα βρηκαμε στη τιμη δε εχει αξια να παμε για ελεγχο σε μηχανικο. ισως χρειαστω βοηθεια να ρθει καποιος μαζοι μου.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αυτό να κάνεις.Και ένα σχόλιο: πλἐον το να πάρεις ακριβότερο* άλλα 'άψογο', 'αγρατσούνιστο' χάνει την αξία του σαν κίνηση, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για φοβερές τιμές.
*Δε μιλάω για ένα +5%, αλλά για +20% καπέλα που βάζουν κάποιοι επειδή πουλάνε κάτι άψογο.
Όποιος βγει αποφασισμένος για καλή αγορά, με τα λεφτά που θέλει να δώσει συνειδητοποιημένα, το πέτυχε , είναι σχεδόν σίγουρο.εγω παντως δε το βλεπω αυτο το -20% που λες.
-
Γιατί μείον 20%;
Ποιο πράγμα δε βλέπεις, μπερδεύτηκαSent
-
λεω το καπελακι 20% που βαζουν δε βλεπω να ειναι διατεθειμενοι να το ριξουν στη πραγματικη αξια -20% να ξεμπερδευουμε προτιμουν να το τραβηξουν κανα 20μερο και αφου δουν οτι δε υπαρχουν μαλακες αγοραστες στη αγορα τοτε το ριχνουν.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1736808/ παιδια πηρα παραταση 2βδομαδες ακομα για αμαξι εχω περιθωριο. αυτο πως σας φαινεται αν μου το δωσει στα 5τελικη τι λετε;;
-
-
-
Αυτο? Εκεινο? Το αλλο?
-
τα 2 nissan.
-
κανεις;;
-
Ο χρήστης johnmayson έγραψε:
κανεις;;Aφου και να σου απαντησουν εσυ παλι κατι αλλο θα βρεις.....
-
οχι εχω κατασταλαξει σε Yaris mikra και getz. αυτα τα 3 ψαχνω.
αγορα μεταχειρισμενου αμεσα