-
Η λύση είναι μία: ΣΕΚΑΠ, ΚΑΡΕΛΙΑΣ, Γεωργιάδης και κάποιες εισαγωγικές εταιρείες στους πρατηριούχους...Έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχετε σταματήσει να κάνετε εκπτώσεις και προσφορές για προϊόντα της Philip Morris και να προσπαθείτε να προωθείτε προϊόντα των ανταγωνιστών τους και δη των ελληνικών εταιρειών...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
σεκάπ λατρεία, ξάνθη -rebels 3-Κιρέτσιλερ, ... τι μου θύμισες τώρα.
Τα ΚΙΡΕΤΣΙΛΕΡ κυκλοφορούν ακόμα πάντως αλλά σε ελάχιστα σημεία σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, στην Θράκη έχουν μεγαλύτερη κυκλοφορία
-
κασευ στις λιανικές αναφερόμουν..... και γιαυτό κλείνουν όχι γιατί το επιβάλλει η παπαστρατος αλλά λογω τιμής - φορων και αντιεπαγγελματισμου των περιπτεραδων.
για τα πρατήρια όπως εσύ, μέμφομαι αυτούς που πιστωναν αφιδως τον καθένα....
σίγουρα είναι αντιεπαγγελματικο το νέο καθεστώς που επιβάλλει η φιλιπ μορις αλλά σε αυτή τη θάλασσα που κολυμπαμε το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό...
-
Σαφως, κ για αυτο το επιχειρημα μας δεν ειναι 'βοηθηστε μας γιατι ειναι αδικο', αλλα συγκεκριμενο νομικο επιχειρημα. Χωρις βεβαια να αφηνουμε στην ακρη οτι μπορει αυτη η αποφαση τυπου 'το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο' να κριθει μονομερης κ καταχρηστικη κ να υποχρεωθει να μας αποζημιωσει. Προς το παρον διεκδικουμε το παρανομο του πραγματος ωστε να υποχρεωθει να μην το κανει.
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η λύση είναι μία: ΣΕΚΑΠ, ΚΑΡΕΛΙΑΣ, Γεωργιάδης και κάποιες εισαγωγικές εταιρείες στους πρατηριούχους...Έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχετε σταματήσει να κάνετε εκπτώσεις και προσφορές για προϊόντα της Philip Morris και να προσπαθείτε να προωθείτε προϊόντα των ανταγωνιστών τους και δη των ελληνικών εταιρειών...Αυτο που λες δεν ισχυει. Δεν καναμε προσφορες/εκπτωσεις για συγκεκριμενα τσιγαρα ή εταιρεια, καναμε προσφορες/εκπτωσεις ως ανταγωνιστες του συναδελφου πρατηριουχου, σε σχεση δηλαδη με τις δικες του τιμες, σε ολα τα τσιγαρα.
Σεκαπ+Καρελιας+Γεωργιαδης ειναι το 14% του σημερινου μας τζιρου, δεν βγαινει το πραγμα.
-
Αν και ειναι ενδιαφερον το κομματι που συζητειται με τα πρατηρια καπνου ηθελα να κανω μια παρενθεση και να ρωτησω κατι που μπορει να ξερει καποιος η ο κασει. Στον περιπτερα που παω χρονια βλεπω εναν τυπο αργα το βραδυ να σκαει με το ιχ του και να του αφηνει κουτες τσιγαρα,καρτες κινητων και πολλα πολλα αλλα.προφανως τον εκοψα γτ δε μου αρεσε η απαντηση του οταν τον ρωτησα (λογω οικοιοτητας) τι τυπος ειναι αυτος και μου απαντησε οτι εκει που μας εφτασαν πρεπει να λειτουργουμε μαυρα κλπ.Με κατι τετοιους τυπους τι γινεται αραγε μιας και φανταζομαι δεν ειναι ο μονος που κανει αυτη τη δουλεια.
-
Αν ηταν μονο τσιγαρα, θα σου ελεγα οτι ειναι προφανως λαθραια. Αφου μου λες κ για καρτες, τοτε προφανως ειναι κλεμμενα.
-
όχι απαραίτητα. Με τις κάρτες παίζει μεγάλο παιχνίδι -και δεν εννοώ κλεμμένες-
-
μπορεις να πεις περισσοτερα;
-
με τις κάρτες έπαιζε τρελό ξέπλυμα και μαύρο χρήμα, κυρίως τις εποχές πριν βγουν τα αυτόματα μηχανάκια. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τον ακριβή κύκλο του πλυντηρίου, αλλά θυμάμαι όταν είχαμε πάει να (πρωτο)φτιάξουμε τα αυτόματα συστήματα οι μεγαλύτερες αντιδράσεις ήταν γι' αυτό το λόγο. Ένας 'μεγαλέμπορας' κάθισε και μας το εξήγησε Αλλά έχουν περάσει και χρόνια
-
καρτες για κινητα ή καρτοτηλεφωνα;
-
κινητά.
[υπάρχουν αυτόματα μηχανάκια έκδοσης για καρτοτητέλφωνα;] -
Βιολογικός και άντει γεια
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Συνκαπνιστές και συνφορουμίτες καλησπέρα σας... Μετά από ανακάλυψη παρόμοιου θέματος σε άλλο φόρουμ, μου 'ρθε η ιδέα να ανοίξω ένα εδώ...Καπνιστής τους τελευταίους 6 μήνες ξεκίνησα με Philip Morris Blues... Τελικά κατέληξα στα Quantum Blue, αλλά σήμερα το ξαναγύρισα στο Blues...
Το νεαρό της ηλικίας σου σε δικαιολογεί , καπνίζεις ακόμα;;; Μάγκια πάντως..... θα μάθεις ......στο μελλον βέβαια ειναι να μην είσαι καπνιστής...... θα το καταλάβεις μόνος!!!!!!!!
-
Μπορεί κάποιος να μου πει συνδυασμο στριφτου?craven με τι χαρτακια και φιλτρα βγαζει πιο χαμηλες περιεκτικοτητες???
-
όσο πιο λεπτό χαρτάκι χρησιμοποιεις τόσο ελαφρύτερο και το στριφτο.... αν το συνδυάσεις με φιλτράκι άνθρακα (Swan κόκκινο ή άλλο) δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο παρά να προσθέσεις και πλαστικό φιλτράκι πιπάκι της target......
αν δεν σε καλύπτουν όλα αυτά τα συνοδευτικά τοτε άλλαξε καπνό....μιας και ο συγκεκριμενος ειναι απ τους ασηκωτους... -
Τον ψιλοαντεχω με ζαληζει λιγο και με 'τσιμπ
αει' και στο λαιμο.Νομιζω οτι θα γυρισω στο ωραιο μου και δυσευρετο silk cut μω
Θα δοκομασω craven με γαλαζιο χαρτακι και φιλρο δεν ξερω.Με ανθρακα εππηρεαζει αυτη τη γλυκιτητα ( ) πουωεχει ο κρεηβεν -
Δεν το κόβεις καλύτερα? Να σου μένουν και τα χρήματα και να βρείς την υγειά σου??
-
Εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα...ματαια
-
Σωστος ο Θωμας...Εγω απο σημερα ξεκιναω.... Πολλες σακουλες να υπαρχουν γυρω γυρω να φυσαω μονο και ολα καλα!
Θα προτεινα να παρεις τα μπλε χαρτακια να δοκιμασεις ειναι πολυ καλα.
-
Εγω που δεν θελω να το κοψω λεω να παρω κρεηβεν γαλαζια χαρτακια και φιλτρα μαλλον ολντ χολμπορν λεει?προτασεις δεκτες
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.