-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
@Thoma: έχει σημασία αν επισκευάζεις Renault ή Mercedes ή Audi? Ιδιες δουλειές πρέπει να κοστίζουν το ίδιο ανεξαρτήτου φίρμας αλλιώς είναι αέρας.
Στη mercedes ειναι μαγκια να στον πιανουν.-
με τα μοτόρια που τους δίνει η ρενω, θα φχαριστηθουν τιμες!
Μοτόρια που θέλουν αλλαγή στις βάσεις μηχανής όπως ανέφερε ο red_monster να λείπουν
όταν η ρενω απορροφησει τελείως τη μερκ, θα χεις και ηλεκτρικουλια...
Γιατι απο τη Renault περιμενε να αποκτησει ηλεκτρικα η Merc
ΒΤW -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
@Thoma: έχει σημασία αν επισκευάζεις Renault ή Mercedes ή Audi? Ιδιες δουλειές πρέπει να κοστίζουν το ίδιο ανεξαρτήτου φίρμας αλλιώς είναι αέρας.
Στη mercedes ειναι μαγκια να στον πιανουν.-
με τα μοτόρια που τους δίνει η ρενω, θα φχαριστηθουν τιμες!
Μοτόρια που θέλουν αλλαγή στις βάσεις μηχανής όπως ανέφερε ο red_monster να λείπουν
όταν η ρενω απορροφησει τελείως τη Μερκ, θα χεις και ηλεκτρικουλια...
Είπαμε ηλεκτρολόγος ΕΗΕ, όχι όμως στα ηλεκτροκίνητα αμάξια . Θα ανοίξω μάυρη τρύπα και θα εξαφανίσω την renault
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα λαδια παντως είναι ακομα ακριβα.52.5 Ευρω είναι πολλά για 5 λιτρα
Δεν είναι σοβαροι στο δίκτυο της Renault.Καθόλου όμως
Και 40 ευρώ εργασία για περίπου υπολογίζω δουλειά ουτε μιας ώρας
Που έγιναν αυτες οι εργασίες Red?Αctually αν είναι τιμή χωρίς ΦΠΑ είναι ΟΚ τιμή για 5 λίτρα Solaris.
Η εργασία είναι λίγο τσιμπημένη βέβαια -
Αν η οδηγία για το σέρβις των 30Κ προβλέπει χρέωση μιας εργατοώρας, νομίζω είναι φυσιολογικό.Και στη Ford αν θυμάμαι καλά 40 ευρώ έχει η ώρα.
-
Δεν είναι λίγο παράλογο μια αντιπροσωπεία να χρεώνει 1 ώρα εργατικά για μια απλή αλλαγή λαδιών και άλλη 0,1 της ώρας για την ίδια ακριβώς δουλειά? Ποια είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα?
Γι'αυτό προσωπικά 5 τηλεφωνάκια για κάποιον που είναι Αθήνα μια μέρα πριν δεν είναι καθόλου κακό. Οι αποκλίσεις είναι μεγάλες ακόμη και μεταξύ εξουσιοδοτημένων. -
Εγώ παντως την επομενη για λαδια και γενικα για Sevice δεν θα ξαναπάω όπως την τελευταία φορα
Τηλέφωνο πρώτα, έρευνα αγοράς σε τιμές κι ο φθηνότερος-αξιόπιστος όσον αφορά τις υπηρεσίες κερδίζει
Δεν θα χαλασω και το αμαξι για να παω στον φθηνότερο
Αυτό που έκανα μέχρι τώρα που το έπαιζα κιμπάρης-έκλεινα ραντεβού και πήγαινα και τα έσκαγα τέλος
Όταν θα αρχίσουν να σέβονται ότι τα χρήματα που βγάζει ο κόσμος δεν είναι αυτά που έβγαζε το 09 ή και νωρίτερα ή τα χρήματα που μένουν λόγο φορολογίας δεν είναι τόσα όσα πριν θα τους ξανασεβαστώ κι εγώ.Μέχρι τότε όμως μακριά κι αγαπημένοι
Τέλος μια και πλησιάζει και το Service των 60000 όλο και περισσότερο (κοντεύουμε τα 40000 τώρα) σκέφτομαι πολύ σοβαρά σε εξουσιοδοτημένο να αλλάξω μόνο τους ιμάντες κι όλο το υπόλοιπο Service να το κάνω έξω
Τεσπα μέχρι τότε χρόνος υπάρχει και τα χιλιόμετρα που έκανε το αμάξι θα μειωθούν κλπ άρα μάλλον έχουμε μπροστά μας -
Έχεις ιμάντες στα 60Κ;
-
Στα 120 ή στα 5 χρόνια είναι στα τελευταία Renault.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχεις ιμάντες στα 60Κ;Όχι αργότερα είναι αλλα έχουμε πάρει ήδη ένα μοτερ στα χέρια σε άλλο Renault απο ιμάντα, ας μην γινει το δεύτερο
Περισσότερο για ασφάλεια και για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο γιατι αν αφήσω κάτι με πιανει άγχος για το αν θα πανε όλα καλαΣτα 120 ή στα 5 χρόνια είναι στα τελευταία Renault.
Ακριβώς αλλα τα χρονια καντα 6
Σε όσα βεβαια έχουν απο τα καινουρια.(δηλαδή κανενα πλην του 1.5 dci κι ότι έχει μεινει σε 2.0Τ και 1.6 ατμο) -
Έχεις ιμάντες στα 60Κ;
Όχι αργότερα είναι αλλα έχουμε πάρει ήδη ένα μοτερ στα χέρια σε άλλο Renault απο ιμάντα, ας μην γινει το δεύτερο
Περισσότερο για ασφάλεια και για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο γιατι αν αφήσω κάτι με πιανει άγχος για το αν θα πανε όλα καλαΤότε απορώ γιατί δεν τον έχετε αλλάξει ακόμα.
-
-
Ξέρω πάντως κι ανθρώπους που άλλαξαν ιμάντες στα 28 και κάτι ψιλά χιλιάδες χιλιόμετρα ...
-
Ναι, αλλά εσύ άλλαξες ιμάντα γιατί βγήκε στη σύνταξη στα 67.
-
Εγω στα 60. Οι επόμενες γενιές στα 90 έλεγαν αλλα οι περισσότεροι παλι στα 60!
Σε χιλιαδες χλμ για αλλαγη ιμαντα χρονισμού ο λόγος ... -
Εγώ παντως την επομενη για λαδια και γενικα για Sevice δεν θα ξαναπάω όπως την τελευταία φορα
Τηλέφωνο πρώτα, έρευνα αγοράς σε τιμές κι ο φθηνότερος-αξιόπιστος όσον αφορά τις υπηρεσίες κερδίζει
Δεν θα χαλασω και το αμαξι για να παω στον φθηνότερο
Αυτό που έκανα μέχρι τώρα που το έπαιζα κιμπάρης-έκλεινα ραντεβού και πήγαινα και τα έσκαγα τέλος
Όταν θα αρχίσουν να σέβονται ότι τα χρήματα που βγάζει ο κόσμος δεν είναι αυτά που έβγαζε το 09 ή και νωρίτερα ή τα χρήματα που μένουν λόγο φορολογίας δεν είναι τόσα όσα πριν θα τους ξανασεβαστώ κι εγώ.Μέχρι τότε όμως μακριά κι αγαπημένοι
Τέλος μια και πλησιάζει και το Service των 60000 όλο και περισσότερο (κοντεύουμε τα 40000 τώρα) σκέφτομαι πολύ σοβαρά σε εξουσιοδοτημένο να αλλάξω μόνο τους ιμάντες κι όλο το υπόλοιπο Service να το κάνω έξω
Τεσπα μέχρι τότε χρόνος υπάρχει και τα χιλιόμετρα που έκανε το αμάξι θα μειωθούν κλπ άρα μάλλον έχουμε μπροστά μαςΜας τα εχεις ξαναπει αυτα
-
Εισάγεται πλέον και ως DCi 75 hp, αν και δεν έχει προστεθεί ακόμη στην ιστοσελίδα.
-
Δεν πρέπει μα εχει πουλήσει ούτε 50 οχήματα με τη νέα μουτσουνα
Πόσο φθηνότερο θα ειναι το 75αρη; -
Δεν το έμαθα.
Νομίζω πάντως προστέθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες εξοπλισμού, αλλά ούτε αυτό πρέπει να έχει ανανεωθεί στην ιστοσελίδα.
Αν ισχύει ο τρόπος που τα ταξινομούσε ο seaa πέρσι πρέπει να έχουν πιάσει συνολικά τα 110. Χαχαχα! Υπάρχουν ελπίδες να αλλάξει.
Διαφήμιση χρειάζεται. -
Δεν έχω θεμα μα πουλήσει, δεν έχω μετοχές
Σε γενικές γραμμές τα σχόλια που ακούω για το ντιζαιν του ειναι μάλλον αρνητικά ... -
Μετά απο μπόλικα Κμ με δαυτο μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι αποτελεί έναν εξαιρετικά άνετο ,χιλιομετροφσγικο, ευρύχωρο και φειδωλο σε καύσιμο ανθρωπομεταφορεα.... Σε καμία περίπτωση δεν ειναι σπορτιβ, σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να αναζητας δρόμο με στροφές...
Μιλάω για το τουινγκο 1,5ν ντίζελ του '12
Renault Twingo 2012