-
ένα dci θα ήταν πολύ ταμάμ τέτοια εποχή! καλούλι φαίνεται! η 1η και η 2η διαφήμιση ωραίες, η 3η για ελλάδα χμμμμμ
-
Oι παλιές ήταν καλύτερες. Τα πίσω φώτα είναι αχώνευτα
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αυτά ακριβώς τα 3 διαφημιστικά είναι υποψήφια να παίξουν και Ελλάδα.Ψηφίζω κι εγώ τατουάζ...
Να δω την τριτη διαφημιση να παιζει στην Ελληνικη τηλεοραση και τι στον κοσμο!!
Βαζω στοιχημα οτι η μονη που θα παιξει θα ειναι η δευτερη..
-
Ρε παιδιά τι έχει πάθει η Renault; Μιά το clio miss sixty, την άλλη το twingo. Σαν πολύ gays & lesbians στυλ δεν καλλιεργεί; Θα πάνε άπατα στην Ελλάδα.
btw Λέτε ο Acker να... γκουχ...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ρε παιδιά τι έχει πάθει η Renault; Μιά το clio miss sixty, την άλλη το twingo. Σαν πολύ gays & lesbians στυλ δεν καλλιεργεί; Θα πάνε άπατα στην Ελλάδα.btw Λέτε ο Acker να... γκουχ...
Θεμα μαρκετινγκ φανταζομαι που ακολουθούν αρκετές εταιρίες στα μικρά τους μοντέλα. Lancia Υ Elle, Fiat 500 Gucci, DS3 YSL κλπ.
-
Στους 4Τ Φεβ. έχει πέσει 2 σέλιδη καταχώρηση. Αρα μάλλον περιμένουμε τις τιμές τις επόμενες μέρες.
Diesel απ'ότι φαίνεται από την καταχώρηση θα είναι διαθέσιμος ο DCi 85 με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2179046/
9.350 (με απόσυρση) με τις ζαντούλες, το cruise control και όλα του τα μπιχλιμπίδια.
Αψογη τιμή νομίζω... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2179046/9.350 (με απόσυρση) με τις ζαντούλες, το cruise control και όλα του τα μπιχλιμπίδια.
Αψογη τιμή νομίζω...ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ 4,5 ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100ΧΜ!!!
ο βενζίνης έχει τόσο?
-
Απο κοντά είναι πολύ ωραίο. Τα πίσω φώτα παραμένουν αχώνευτα αλλά η μούρη είναι άκρως πετυχημένη τελικά. -
@chemic: το έψαξα!
Ο βενζίνης έχει 5,1. Ο dci85 πετρέλαιο έχει 4,5.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2179046/
9.350 (με απόσυρση) με τις ζαντούλες, το cruise control και όλα του τα μπιχλιμπίδια.
Αψογη τιμή νομίζω...ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ 4,5 ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100ΧΜ!!!
ο βενζίνης έχει τόσο?
O 75αρης. Πόλη δίνει 5.9 και εκτός πόλης 3.7. O dci με τα 85 είναι στα 3.4 μικτό, 3.1 περιαστικό και 4.1 στην πόλη. Στο CO2 είναι στα 105 και 90 αντίστοιχα
http://goo.gl/rajrX -
Χμ...Οι 4Τ Ιαν γράφανε 5,1
@mirage έχεις δίκιο. 4,5 ο βενζίνης 1.2. Οριακά πληρώνει και τέλη.
Το πετρέλαιο ούτε τέλη και φοβερά χαμηλή κατανάλωση. -
το αμαξι απεκτησε χαρακτήρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. + το πολύ ωραιο κ ποιοτικο εσωτερικο με μόνο φαουλ το ραδιοσιντι που ειναι τελείως αβολο εκεί χαμηλά (το είχε το τουινγκο 1 εκεί κ το βάλαν ξανά*) το οποιο κ δεν εχει οθόνη στο ταμπλό όπως το c2 πχ κ τόσα άλλα
*όπως κ τις ηλίθιες χειρολαβές ανοίγματοςthanks για τις απαντήσεις για την κατανάλωση ενα 75αρι με το αυτόματο κ προσθήκη lpg θα είναι ότι πρέπει για την πόλη
ελπιζω στον tce να έχουν βάλει λίγο μακρύτερη 5η πάντως, γιατί κ σε αυτό κ στο κλιο ανεβαινει η κατανάλωση κ ο θόρυβος στην εθνική χωρίς λόγο
-
Εχει οθόνη για το ηχοσύστημα στο ταμπλό! Και πριν το facelift είχε από επίπεδο dynamic και πάνω τα τελευταία 2 χρόνια!
-
Πανάκριβος ντενεκές
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πανάκριβος ντενεκέςΠόσα λίγα ξέρεις για τον γαλλικό ημιάκαμπτο. Τι το πέρασες ρε το τουίγκο? Απ νομίζεις ότι είναι?
-
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ελπιζω στον tce να έχουν βάλει λίγο μακρύτερη 5η πάντως, γιατί κ σε αυτό κ στο κλιο ανεβαινει η κατανάλωση κ ο θόρυβος στην εθνική χωρίς λόγο
Δεν ξέρω αν είναι πιο μακριά. Το tce Γαλλία βγαίνει μόνο ως Gordini
Καταναλώσεις: Αστικός 7.3, Υπεραστικός 4.7 και μεικτός 5.7. Εκπομπές CO2 130.
Αυτόματο υπάρχει μόνο για τον 1.2 νομίζω 5αρη ρομποτικό -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Να κάνω επιτέλους ένα σοβαρό ποστ.
Σε αυτή τη φωτογραφία αυτό που βλέπω, είναι ότι το Twingo κάνει μπαμ με διαφορά.
Κουκλάκι. Τα άλλα απλώς αδιάφορα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Να κάνω επιτέλους ένα σοβαρό ποστ.
Σε αυτή τη φωτογραφία αυτό που βλέπω, είναι ότι το Twingo κάνει μπαμ με διαφορά.
Κουκλάκι. Τα άλλα απλώς αδιάφορα.Να κάνω επιτέλους ένα σοβαρό ποστ.
Σε αυτή τη φωτογραφία αυτό που βλέπω, είναι ότι το Up κάνει μπαμ με διαφορά.
Κουκλάκι. Τα άλλα απλώς αδιάφορα.
Renault Twingo 2012