-
@drdino κ λοιπούς που έχουν βρει τα όρια του αυτοκινήτου, γιατί εδω ουσιαστικά υπάρχει η παρανόηση με τον Νίκο.
Το αυτοκίνητο σας σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, υπάρχει περίπτωση να το οδηγήσει άλλος γρηγορότερα εκτός απο σας?
Προφανως ναι, που σημάνει ότι ναι μεν μπορει να έχετε βρει τα όρια, η τελοσπαντων να είστε κοντά στα όρια, απλά η οδήγηση στα όρια είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν πολλοί λίγοι. Το να βρεις τα όρια του αυτοκινήτου ζούσε μια συγκεκριμενη στροφή βέβαια δε σημαίνει ότι το έχεις ανακαλύψει εντελώς το τουτου σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το αυτοκίνητο σας σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, υπάρχει περίπτωση να το οδηγήσει άλλος γρηγορότερα εκτός απο σας?
Προφανως ναι..
αντιγραφεα αυτο λεω κι εγω πιο πανω
-
Τα πραγματα ειναι απλα παιρνεις το οποιο αυτοκινητακι σου,κατεβαινεις μια βολτα στα Μεγαρα (αν δεν αρμοζει στις οδηγικες σας ικανοτητες ανεβειτε στο ring ή στο Spa ),το σκιζετε οσο μπορειτε και οσο μπορει και εκεινο,και βρισκετε τα ποθουμενα ορια,χωρις να σκοτωσετε και κανενα αθωο...
-
σιγα μην παμε να κανουμε κοντρες για να αποδειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.. εγω τουλαχιστον κανω στην ακρη και αφηνω τους αλλους να σκοτωνονται
-
Φίλε Νίκο σε καταλαβαινω και σου λέω οτι ο οδηγος στα στροφιλίκια φαινεται.Όμως τα 173 αλογα θα τα βαρεθείς.Άποψή μου.
Εχω οδηγησει αρκετες φορές καρτ και όταν μετα επιανα το τιμονι του κουπέ έλεγα στις στροφες....''καλά δε μπαίνει με τιποτα το ρημαδι''....χωρις να ξερω οτι πίσω σφαζονταν να με πιάσουν.
Μη παιρνεις και όρκο οτι δε θα βαρεθείς δηλ. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@drdino κ λοιπούς που έχουν βρει τα όρια του αυτοκινήτου, γιατί εδω ουσιαστικά υπάρχει η παρανόηση με τον Νίκο.Το αυτοκίνητο σας σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, υπάρχει περίπτωση να το οδηγήσει άλλος γρηγορότερα εκτός απο σας?
Προφανως ναι, που σημάνει ότι ναι μεν μπορει να έχετε βρει τα όρια, η τελοσπαντων να είστε κοντά στα όρια, απλά η οδήγηση στα όρια είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν πολλοί λίγοι. Το να βρεις τα όρια του αυτοκινήτου ζούσε μια συγκεκριμενη στροφή βέβαια δε σημαίνει ότι το έχεις ανακαλύψει εντελώς το τουτου σου
Μη αποκλείεις ότι κάποιος τα έχει βρει. Ειδικά σε πιο αδύναμα αυτοκίνητα και σε ανηφορικές διαδρομές, πας όριο γιατί απλά ξεμένεις από δύναμη.
-
@κουπεας
με το καρτ μπορεις ευκολα να αδιαφορεις για το τρεξιμο στο δρομο, ειναι κατι σαφως ανωτερο απο αποψη οδηγικης απολαυσηςεκει συμφωνω απολυτα με το νικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@κουπεας
με το καρτ μπορεις ευκολα να αδιαφορεις για το τρεξιμο στο δρομο, ειναι κατι σαφως ανωτερο απο αποψη οδηγικης απολαυσηςεκει συμφωνω απολυτα με το νικο
Αν την έχεις την βλακεία στο αίμα σου (όπως οι περισσότεροι από εμάς) και φορτηγό να σου δώσουν, κόντρες θα κάνεις...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μη αποκλείεις ότι κάποιος τα έχει βρει. Ειδικά σε πιο αδύναμα αυτοκίνητα και σε ανηφορικές διαδρομές, πας όριο γιατί απλά ξεμένεις από δύναμη.
αυτο ομως ειναι μια ουσιαστικα περιπτωση, ο δρομος εχει αρκετες περισσοτερες
και πού καταληγουμε παλι αλεξανδρε?? οτι θες ΑΛΟΓΑ
ποιος σου λεει οτι σε λιγο χρονο δε θα εξαντλησεις και τα 170?
-
Ευτυχώς κάποιοι με καταλαβαίνουν.
Σωστός ο drifter, με πιάνει.
Qsis...όπως λες, γούστα είναι αυτά φίλε.
Για τη ΒΟΛΤΑ μέσα.
Κόντρα με τίποτα. Παίξτε μόνοι σας.
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Τα πραγματα ειναι απλα παιρνεις το οποιο αυτοκινητακι σου,κατεβαινεις μια βολτα στα Μεγαρα (αν δεν αρμοζει στις οδηγικες σας ικανοτητες ανεβειτε στο ring ή στο Spa ),το σκιζετε οσο μπορειτε και οσο μπορει και εκεινο,και βρισκετε τα ποθουμενα ορια,χωρις να σκοτωσετε και κανενα αθωο...Γιαυτό ακριβώς γράφω ότι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να ψάχνουμε να βρούμε τα όρια στους δημόσιους δρόμους.
@ coupeas και βέβαια, ο οδηγός φαίνεται μετά την ευθεία και γιαυτό ακριβώς έγραψα ότι μετά την ευθεία (με τη δύναμη του turbo) έρχεται η στροφή. Εφόσον στη στροφή λοιπόν με καλύπτει πλήρως, δύσκολα να το βαρεθώ. Προς το παρόν, είμαστε μια χαρά ...ναι, ΟΚ δε παίρνω όρκο για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Τι καρτ οδήγησες?
Πάντως όταν βγαίνω από το καρτ και μπαίνω στο δικό μου, νιώθω τόσο γεμάτος (και κουρασμένος) που απλά κάθομαι στη δεξιά να φτάσω σπιτάκι μου. ...έχω χορτάσει pure αδρεναλίνη, δε ψάχνω άλλη
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@κουπεας
Αν την έχεις την βλακεία στο αίμα σου (όπως οι περισσότεροι από εμάς) και φορτηγό να σου δώσουν, κόντρες θα κάνεις...
σιγουρα (αν κι εμενα μου αρεσει να τρεχω οσο τρεχω μονος μου για τη παρτη μου) , οι ταχυτητες στο δρομο ειναι πολυ μεγαλυτερες , απο την αλλη το ιδιο ισχυει και για τον κινδυνο
αν ποτε ομως το εριχνα κι εγω στο καρτ, δεν το αποκλειω καθολου να σκεφτομουν ακομα περισσοτερο (γιατι μεχρι ενα σημειο το κανω) σαν το νικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...αν ποτε ομως το εριχνα κι εγω στο καρτ, δεν το αποκλειω καθολου να σκεφτομουν ακομα περισσοτερο (γιατι μεχρι ενα σημειο το κανω) σαν το νικοΚάνε οικονομία, μάζεψε 2-2.5Κ και πάμε να δεις τι θα πει όριο.
Μετά σε ότι μπεις, θα το έχεις για να σε πηγαίνει από σημείο Α σε σημείο Β. Στα @@ σου υποδυνάμεις, βελτιώσεις και άλλα πολλά. Το μοναδικό πράγμα που θα σκέφτεσαι είναι πότε θα φτάσει το Σάββατο να ξαναπάς.
Δυο μήνες τώρα χωρίς και έχω λαλήσει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κόντρα με τίποτα. Παίξτε μόνοι σας.Εγώ τη Βεμβέ θέλω να μου δώσεις, μην μπεις μέσα
-
@νικος
εχω ζησει τη διαφορα βγαινοντας απο καρτ σαν το δικο σου σε επιδοσεις και μπαινοντας μετα στο αυτοκινητο μου
ενιωσα λιγο ασχημα ειναι η αληθειααπο την αλλη και το αυτοκινητο εχει τη δικη του ομορφια που ειναι διαφορετικη * , μακαρι να υπαρχουν λεφτα να ασχολουμαστε με ολα
- και ξαναλεω εχει σημασια το γκαζι στο δημοσιο δρομο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κόντρα με τίποτα. Παίξτε μόνοι σας.
Εγώ τη Βεμβέ θέλω να μου δώσεις, μην μπεις μέσα
Κι άλλη βόλτα θες ε?
@ qsis ...το κάθε πράγμα έχει τη δική του ομορφιά. Εξαρτάται τι ψάχνεις και που θες να εξελίξεις/βελτιώσεις τα όριά σου. Αν μπορείς να πας αεροπορία και πραγματικά στο όριο σε όχημα με 200 άλογα στον τόνο, φαντάσου τι μπορείς να κάνεις στα μισά.
2-2.5Κ και κάθε Σάββατο θα πίνουμε καφεδάκι ...ψήσου
-
λεφτα δεν υπαρχουν οταν υπαρξουν θα το ψαξω το ζητημα
-
Νίκο οδηγησα καρτ φιλου μου .Ηταν rotax fr 125 με 29 άλογα.Φυσικά μη νομίζεις οτι εχω βρει τα οριά μου με τις λιγες φορές που το οδήγησα.Ομως σου φευγει το στομάχι πραγματικά.Ασε που έχεις την αισθηση οτι πας με χίλια.Εδω δε έχουμε και καμιά πίστα της προκοπής αλλά κατι γίνεται.
Αυτό δεν θα το βαρεθεις πιστευω ποτέ.Εγω δεν εχω ουτε χρονο ουτε διάθεση να ασχοληθώ .Ειναι τι θες ,τι ζητάς.
Πάντως το αυτοκινητο απλά δεν εχει σχέση.Γι΄αυτό ειπα οτι ισως το βαρεθείς. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Νίκο οδηγησα καρτ φιλου μου .Ηταν rotax fr 125 με 29 άλογα.Φυσικά μη νομίζεις οτι εχω βρει τα οριά μου με τις λιγες φορές που το οδήγησα.Ομως σου φευγει το στομάχι πραγματικά.Ασε που έχεις την αισθηση οτι πας με χίλια.Εδω δε έχουμε και καμιά πίστα της προκοπής αλλά κατι γίνεται.
Αυτό δεν θα το βαρεθεις πιστευω ποτέ.Εγω δεν εχω ουτε χρονο ουτε διάθεση να ασχοληθώ .Ειναι τι θες ,τι ζητάς.
Πάντως το αυτοκινητο απλά δεν εχει σχέση.Γι΄αυτό ειπα οτι ισως το βαρεθείς.Όταν θα οδηγήσεις 6άρι ΤΜ με 45 ίππους θα δεις τι σημαίνει Formula 1
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ή όπως λέγανε κ οι πιο παλιοί του φόρουμ, πριν φρενάρεις για τη στροφή μέτρα από μέσα σου μεχρι το 3 κ μετα φρέναρε:lol:
EPIC!
σόρρυ. ειπες 'δυνατότητες'.
και ποιά η διαφορα απο τα όρια δλδ;
Τα ορια ενος αυτοκινητου ειναι ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ και η δυνατοτητες σου να οδηγησεις στο οριο το αυτοκινητο ειναι ΕΔΩ ΚΑΤΩ.
Για να φτασεις στο οριο του αυτοκινητου πρεπει να ξεπερασεις τον εαυτο σου (ή να εισαι natural οδηγαρα και χαμενο ταλεντο απο τα λαγωνικα της F1 και του WRC), αρα να μην νιωθεις ανετα στο αυτοκινητο σου ή να εχεις αγνοια των δυνατοτητων σου και του αυτοκινητου (αρα αναποφευκτα θα τα ξεπερασεις και θα στουκαρεις) ή να εχεις απωλεια φοβου. Αν καποιος θελει να φτασει στα ορια της φυσικης, πρεπει να παιξει πολυ ηρεμα γιατι δυστυχως ολα ειναι μετρημενα: η ταχυτητα με την οποια πρεπει να εισαι για σε πεταξει η στροφη (προφανως αν μπεις ατσαλα θα σε πεταξει με λιγοτερα κλπ κλπ), ο δρομος στο πλαι δεν ειναι ατελειωτος και στα βουνα το κυριοτερο ειναι οτι απο την μια εχεις κατι βραχια ΝΑ και απο την αλλη γκρεμους πολλων μετρων. Αρα το πας λιγο λιγο λιγο λιγο οσο νιωθεις ανετα.
Ε ακομα και τοτε φαινεται θα σε κραζουν καποιοι που ειναι καλυτεροι απο εσενα σε ολους τους τομεις της οδηγησης και σκεψης!oh my god
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πάντως το αυτοκινητο απλά δεν εχει σχέση.Γι΄αυτό ειπα οτι ισως το βαρεθείς.Και φαντάσου να το πίεζες.
Το καρτόδρομο έχει καλή χάραξη, πάρα πολύ καλή θα έλεγα και όταν έχει γόμα είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ...όταν δεν έχει είναι
Είναι αυτό που λες...τι θες και τι ζητάς.
Περί αναζήτησης ορίων [Διάσπαση]