-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Iδιως το golf 5...Φιλαρακι γουστα ειναι αυτα,εμενα μου αρεσει παντως πολυ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Iδιως το golf 5...Όταν βγαίνουν τέρατα σαν το ds3 δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Audi A5
Mercedes c-class (με πακετο AMG)
VW Golf 5 (Ειδικα Gti και Gt-Sport)
Fiat 500
Alfa Giulietta
VW Scirocco
Opel Insignia
VW Eos
Alfa Brera
Audi TT
VW Passat CC
Mini cooper
VW Golf 6 GTI,R
Alfa 159Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω όσον αφορά: VW Golf V & VI, Alfa Giulietta & Brera, Opel Insignia.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ λίγο - πολύ. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Iδιως το golf 5...
Όταν βγαίνουν τέρατα σαν το ds3 δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς
Sent from my LG-P500
Μπραβο Κιουση μου την ειπες...
Iδιως το golf 5...
Φιλαρακι γουστα ειναι αυτα,εμενα μου αρεσει παντως πολυ.
Ενταξει ρε φιλαρακι...ενταξει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς τρολλάρει...
'
Τον προσβλητικό χαρακτηρισμό και να σου τον ανταποδόσω δεν θα το καταλάβεις , προσέβαλε όσο μπορείς και βρίσε όσο θέλεις όχι μόνο εμένα αλλά όλους τους συνομιλητές σου , χαμένος θα είσαι μόνον εσύ!!!
-
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Προφανώς τρολλάρει...
'
Τον προσβλητικό χαρακτηρισμό και να σου τον ανταποδόσω δεν θα το καταλάβεις , προσέβαλε όσο μπορείς και βρίσε όσο θέλεις όχι μόνο εμένα αλλά όλους τους συνομιλητές σου , χαμένος θα είσαι μόνον εσύ!!!
Κώστα διαθέτεις χιούμορ και μάλιστα πολύ. Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης γιατί κανένας δεν προσβάλει κανέναν.
-
[quote='prisma']
αξεπέραστη , θα μπορούσε να παράγεται ακόμα και σήμερα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ξερεις τι με χαλαει ? οτι με την ελλειψη ανταγωνισμου θα συνεχισουμε να βλεπουμε 'νεα μοντελα f/l' απο το vag , καρμπον τα ιδια και τα ιδια
-
H 156 απο πανω απλα αξεπεραστη,ακομα τις χαζευω εξω.
Βεβαια πριν λιγο ειδα Jaaaaaaaaaaaag Ε type κ εχω μεινει λιγο,αν κ σχεδον οφ τοπικ ειναι οντως ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ -
Σε αντίθεση με αυτήν την Jaguar, από τα πιο ανέμπνευστα σχέδια της εταιρείας.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2004- ... %29_01.jpg
Όμως τι περιμένεις από αυτοκίνητο πολυτελείας που βασίζεται σε προηγούμενη γενιά του Mondeo;
Μάλιστα, για να καμουφλάρουν την προσθιοκίνητη πλατφόρμα την έκαναν τετρακίνητη. Την προδίδει όμως ο μεγάλος εμπρός πρόβολος.
Anyway, η συγκεκριμένη Jag απέτυχε εμπορικά, απόδειξη ότι καμιά φορά είναι δύσκολο να κοροϊδεψεις τον κόσμο.Όσο για την 156, συμφωνώ. Ίσως πιο κομψή από την 159, λόγω και των πιο compact διαστάσεων.
Ειδικά μια δίλιτρη μαύρη facelift με κόκκινο δερμάτινο σαλόνι που βλέπω στη γειτονιά μου, είναι σκέτος πειρασμός. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξερεις τι με χαλαει ? οτι με την ελλειψη ανταγωνισμου θα συνεχισουμε να βλεπουμε 'νεα μοντελα f/l' απο το vag , καρμπον τα ιδια και τα ιδια
Δε θα το λεγα...
-
-Honda s2000
-Bmw e92 ασπρη
-Bmw z4 e89
-Audi a4 -
-Fiat Grande Punto sporting
-Fiat Punto evo
-Audi A4
-Alfa Romeo Mito
-Alfa Romeo 159
-Alfa Romeo Guilietta
-Peugeot 308 RCZ -
nissan juke σε λευκό χρώμα,
bmw x5
bmw x6
porche panamera
nissan murano -
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
nissan juke σε λευκό χρώμα,
bmw x5
bmw x6
porche panamera
nissan muranoΈλα παραδέξου το... Τρολλάρεις, έτσι ?
-
Ουτε τρολλάρω ούτε τίποτα.ατυχης ο χαρακτηρισμός. απλά λέω την άποψή μου η οποία φυσικά και είναι υποκειμενική.
-
Scroοge τοσο πολύ δεν σου αρέσουν τα μοντέλα που ανέφερα? το τρολλάρω το εκλαμβάνω έστω ως χιούμορ
-
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
Ουτε τρολλάρω ούτε τίποτα.ατυχης ο χαρακτηρισμός. απλά λέω την άποψή μου η οποία φυσικά και είναι υποκειμενική.Εννοείται!
Απλώς πίστεψα πραγματικά ότι τα μοντέλα που μπήκαν ήταν για να γίνουν ανάλογα σχόλια.
Αν όμως εσύ εννοείς πραγματικά το post που έβαλες, πάω πάσο. Περί ορέξεως ... -
οκ...απλώς δεν θεωρώ ωραία αυτοκίνητα αποκλειστικά και μόνο αυτά που έχουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις όπως κάνουν αρκετοί...προτιμώ προσωπικά να ξεχωρίζω με το αυτοκίνητο που έχω παρά να πάρω ένα αυτοκίνητο το οποίο απλά είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία...και όλα αυτά τα λέω γτι πιστεύω ότι η ειρωνεία αφορούσε κυρίως το τζούκ...το οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ σε λευκό χρώμα εντυπωσιακό και ξεχωριστό αυτοκίνητο με το οποίο ξεχωρίζεις απ το σωρο και είναι μαγκιά αν αρέσει σε κάποιον να το αγοράζει...δεν λέω άλλα για να μην βγω εκτός θέματος...
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::