-
Δε τσιμπαει σημερα φιλε αστο..
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Εξακολουθείτε να τη βρίσκετε όμορφη ?
NAI!
Αν ναι, νομίζω ότι έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου περί της περίφημης αισθητικής τελειότητας και φινέτσας όλων των Alfa.
Η προηγούμενη GTV ήταν πολύ πιο κομψή.
Το παρήγορο είναι ότι, όπως διάβασα, τερματίζεται η παραγωγή της.
Επιτέλους, θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο χρονοντούλαπο της αυτοκινητικής ιστορίας.Η παραγωγή της έχει τερματιστεί εδώ και κάνα χρόνο και μόνη θέση που θα πάρει θα είναι αυτή ενός future classic design...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Cosneo ειμαι εδω με γνωστο εγκαθετο συμφορουμιτη (γαλλακιας αν σας βοηθαει ) και σου εχουμε φωτο σπεσιαλ..Γιώργο φανταζομαι πως με εκτιμάει ο εγκαθετος οπότε δεν θα δω την φωτο στο 'design disasters' και εγω απο κάτω να ρωταω 'γιατί?'!
Για δωστε!!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η παραγωγή της έχει τερματιστεί εδώ και κάνα χρόνο και μόνη θέση που θα πάρει θα είναι αυτή ενός future classic design...
δεν έγινε η πολύ ομορφότερη κ κομψή gtv, θα γίνει το 100% αποτυχημένο εμπορικά μπαουλο, κλάσικ έτσι ξαφνικά?
-
Εύκολα! Άσε που και η GTV και πολύ περισσότερο η GT θα γίνουν future classics. To ότι είναι εμπορικά αποτυχημένο δεν έχει καμία μα καμία σημασία...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Cosneo ειμαι εδω με γνωστο εγκαθετο συμφορουμιτη (γαλλακιας αν σας βοηθαει ) και σου εχουμε φωτο σπεσιαλ..
Γιώργο φανταζομαι πως με εκτιμάει ο εγκαθετος οπότε δεν θα δω την φωτο στο 'design disasters' και εγω απο κάτω να ρωταω 'γιατί?'!
Για δωστε!!!Η εκτίμηση μου και ο σεβασμός μου είναι δεδομένος
Άντε Γιώργο βάλε την φώτο -
με ενα τυχαιο λογοτυπο απο πισω
δεν υπαρχει κατι πιο ομορφο
καγκουρικη μεν, αλλα ετσι πρεπει -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Τι θεωρούν οι συμφορουμίτες όμορφο
Μα φυσικά το κασκάι!!!!!!
-
Πηγαινε να δεις κανα φιλικο του Ατρομητου να ξελαμπικαρεις...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγαινε να δεις κανα φιλικο του Ατρομητου να ξελαμπικαρεις...Ευρώπη σίγουρα του χρόνου και το κύπελο ελλάδος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Cosneo ειμαι εδω με γνωστο εγκαθετο συμφορουμιτη (γαλλακιας αν σας βοηθαει ) και σου εχουμε φωτο σπεσιαλ..
Γιώργο φανταζομαι πως με εκτιμάει ο εγκαθετος οπότε δεν θα δω την φωτο στο 'design disasters' και εγω απο κάτω να ρωταω 'γιατί?'!
Για δωστε!!!Η εκτίμηση μου και ο σεβασμός μου είναι δεδομένος
Άντε Γιώργο βάλε την φώτοviewtopic.php?f=5&t=43902&p=2295703#p2295703
-
τυχαια σειρα-υποκειμενικη επιλογη
citroen nemo
peugeot 107
renault laguna coupe
aston martin vavtage v12
dacia sandero
honda crz
kia sportage
vw passat cc
peugeot rcz
opel insignia
nissan 370Z
mercedes benz SLS AMG
mazda MX5
lotus exige
land rover evoque coupe -
Δλδ προτιμας το nemo απο τα ds3-ds4-c5..? Σ αρεσει και το pluriel και η c5 I fl?
Χαβαλε κανω ,οπως ειπες υποκειμενο ειναι, αλλα μια εντυπωση μου την εκανε.. -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι βρίσκετε την Brera όμορφη.
Εντυπωσιακή ίσως ναι, αλλά όμορφη ?
Το μόνο όμορφο πάνω της είναι η μούρη της, αλλά την ίδια βρίσκεις και στην 159 που τουλάχιστον είναι όμορφη και στις υπόλοιπες όψεις.
Θα ήθελα να σας θυμίσω πώς δείχνει η Brera από το πλάι:
http://pamungcars.com/alfa-romeo/2005-a ... side-view/
Δώστε προσοχή στους τεράστιους προβόλους (και μάλιστα ο μπροστινός, ανεπίτρεπτο για coupe), την κολοβή -σαν από κοινό hatchback- ουρά, την τεράστια πίσω κολόνα, γενικά τη δυσαρμονία των όγκων της.
Εξακολουθείτε να τη βρίσκετε όμορφη ?
Αν ναι, νομίζω ότι έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου περί της περίφημης αισθητικής τελειότητας και φινέτσας όλων των Alfa.
Η προηγούμενη GTV ήταν πολύ πιο κομψή.
Το παρήγορο είναι ότι, όπως διάβασα, τερματίζεται η παραγωγή της.
Επιτέλους, θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο χρονοντούλαπο της αυτοκινητικής ιστορίας.Πάλι καλα που μας ανοιξες τα ματια ...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
citroen nemo
peugeot 107
renault laguna coupe
dacia sandero
kia sportageΤο Νεμο έχει πολύ πλάκα, ωραίο είναι. Το 107 είναι ωραίο αλλά το C1 στην απ'έξω???
Τώρα το Sandero και το Sportage τί το ωραίο έχουν, δεν καταλαβαίνω. Ειδικά το Sandero είναι ένας πολύ όμορφος τσιμεντόλιθος!!!! -
μονολεκτικα, ναι, θεωρω οτι το nemo εχει μια γοητεια κατι απο τα παλια γαλλικα βανακια και ειδικα με προφυλακτηρες οχι βαμμενους στο χρωμα του αμαξωματος ειναι χαρμα οφθαλμων.
σε αντιθεση με το ds3 Που και wrc να το δεις συνεχιζει να ειναι ενα γεματο φλυαρες γραμμες σχεδιο που προσπαθει να δειξει 2 ογκων αλλα αποτυγχανει παταγωδως. το c4 ειναι λιγο καλυτερο γιατι το σωζει το μηκος του.την brera την βρισκω ασχημη κ μαλιστα πολλες φορες σοκαρομαι απο το ποσο διαφερω απο την πλειοψηφια χωρις να κατανοω το γιατι.
θεωρω συμφωνοντας εν μερει με τον scrooge οτι εχει δυσαναλογα μεγαλο εμπρος προβολο ο οποιος ειναι και αρκετα τετραγωνισμενος συγκρτιτικα με το πισω μερος που ειναι τοσο ατσουμπαλα χοντρομπαλιστικο οσο ενας ανθρωπος που στα 20 το μυοσκελετικο του συστημα ηταν για 60 κιλα βαρους και ξαφνικα εφτασε τα 90 στα 24 του.
λατρευω τους μεγαλους μπροστινους προβολους μονο σε πισωκινητα με αντιστοιχα μεγαλυτερους πισω προβολους. but thats just me.ισως να μην επρεπε να βαλω το σπορτατζ γιατι οι πισω κολωνες του ειναι μαλλον φριχτες αλλα συγκριτικα με το i35 το θεωρω οαση,οσο για το sandero προσωπικα το θεωρω πολυ πολυ ομορφο και συγκεκριμενα μαρεσουν οι πορτες του που πιανουν ολο σχεδον το εμβαδο της εμπροσθιας κολωνας, μου θυμιζει παλιό renault, μαρεσει που εχει μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος απο τα αυτοκινητα του σημερα μαρεσει ο πιο σαφης διαχωρισμος των ογκων του κ μαρεσει που πισω ειναι ψηλοτερο απο μπροστα.
Το 107 ειδικα το τριθυρο με τα ψιλοπρησμενα πισω φτερα το θεωρω οτι ομορφοτερο εχω δει κατω των 3,5 μετρων ever κ εχει στην μασκα κ στα φωτα αρκετες διαφορες με το c1.
-
citroen nemoΜπάμπη ... θα ήθελα να το δω το Νεμο στα χέρια σου στα Πετροκέρασα ...
-
citroen nemo
peugeot 107
renault laguna coupe
aston martin vavtage v12
dacia sandero
honda crz
kia sportage
vw passat cc
peugeot rcz
opel insignia
nissan 370Z
mercedes benz SLS AMG
mazda MX5
lotus exige
land rover evoque coupeΠωπω γούστα.... πουθενά το κασκάι; τι να σου πω ρε φίλε....... cosneo πεσ εσύ....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πωπω γούστα.... πουθενά το κασκάι; τι να σου πω ρε φίλε....... cosneo πεσ εσύ....
Αυτό έλειπε να μπει και το Κασκάι στη λίστα!
Btw ένα μαύρο με Αθηναϊκές πινακίδες στο Καρλόβασι, εσύ ήσουν?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πωπω γούστα.... πουθενά το κασκάι; τι να σου πω ρε φίλε....... cosneo πεσ εσύ....
Αυτό έλειπε να μπει και το Κασκάι στη λίστα!
Btw ένα μαύρο με Αθηναϊκές πινακίδες στο Καρλόβασι, εσύ ήσουν?
Ναι!!!!!!
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::