-
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
Scroοge τοσο πολύ δεν σου αρέσουν τα μοντέλα που ανέφερα? το τρολλάρω το εκλαμβάνω έστω ως χιούμορΚοίτα, γενικά εχω μια αλλεργία στα τζιποειδή οπότε μη με παρεξηγείς.
Επίσης έχω μια αλλεργία στα περισσότερα τελευταία Nissan και κυρίως στα Tiida, Juke & Micra για τα οποία έχω την υποψία ότι η Nissan μας κάνει πλάκα (του στιλ 'κοίτα να δεις που ό,τι αηδία κ αν βγάλουμε πουλάει' - sorry για το χαρακτηρισμό).
Εξαιρώ το Qashqai, το οποίο βρίσκω συμπαθές για την κατηγορία του.
Άντε να καταπιώ την X5, αλλά την X6 ρε συ ? Δεν γίνεται... Κρίμα γιατί κάποτε η BMW έβγαζε ωραία αυτοκίνητα.
Τώρα για Murano & Panamera δεν θα πω ότι είναι κακάσχημα, αλλά με τπτ δεν θα τα κατέτασσα στα όμορφα.
Όλα τα ανωτέρω προσωπικές απόψεις (πάντα) και ελπίζω μη παρεξηγήσιμες...
Άλλωστε και τις δικές μου προτιμήσεις κάποιοι θα τις βρίσκουν αστείες. -
οκ ρε δεν παρεξηγούμαι. το χ6 είναι εντυπωσιακό. αν το άντεχα οικονομικά θα το έπαιρνα. πάντως κάθε αντιθετη γνώμη σεβαστή.δεν υπαρχει θεμα
-
1 από κάθε κατηγορία σχεδόν που θα αγόραζα σήμερα.
Abarth 500 (το λατρεύω )
Renault Megane RS
Opel Insignia OPC
Porsche 911 Turbo S
-
Θα παρακαλούσα τους αυτόκλητους back-seat moderators να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Το θέμα λύθηκε μεταξύ των χρηστων απλά και ωραία χωρίς μαστιγώματα και θανατικές ποινές. Απορώ γιατί τόση φασαρία για ένα χιουμοριστικό ποστ αν και καλό είναι να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί μεταξύ χρηστών που δεν γνωρίζονται για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις... Α και κάτι ακόμα που αφορά τους αυτόκλητους αστυνομικούς γούστου. Το θέμα είναι ποια θεωρείται όμορφα σήμερα, είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν νομίζω πως θα πρέπει να πάρουν οι άλλοι χρήστες την έγκριση σας πριν ποστάρουν εδω περά οπότε τα γελάκια και οι ειρωνείες δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα.[mod]
-
ωραιο θεμα .Απο μικρα μ αρεσει το iq και το 107 rc.. Aπο μικρομεσαια κ σπορτιφ μικρομεσαια civic ,megane , scirocco. Aπο μεγαλυτερες κατηγοριες γενικα φοβερο εμφανισιακα αυτοκινητο ειναι η 335. Στα πιο σπορ s2k , z4m coupe κ φυσικα tvr TUSCANE ...
-
Small crossover
Μικρομεσαίο
Μεγαλο
Zμπόρ
-
-
Εχω μείνει ακόμα εδώ. Τι να κάνω
Για τα σημερινά βολεύομαι κι έτσι
ή έτσι
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Εχω μείνει ακόμα εδώ. Τι να κάνω
Μαζί σου
deltona ή quattro -
Η Deltona και το Quattro ήταν κακάσχημα. Το ότι μας αρέσουν έχει να κάνει με το άγριο παρουσιαστικό τους και τη φουσκωμένη φιγούρα τους. Κάτι σαν bull dog δηλαδή...
-
Δεν έχεις άδικο
Για πάμε λίγο παλιότερα
Uploaded with ImageShack.us
από τα πιο όμορφα roadster
και κάτι σημερινό
http://www.youtube.com/watch?v=yBs_loKjcus
αν δεν το χάλαγε το όνομα και είχε καλύτερο εσωτερικό θα το βλέπαμε πιο συχνά , εγώ θα το προτιμούσα από το αδελφό polo . -
Πρόσφατο μου κόλλημα [img=http://www.bmwoffreehold.com/mypictures/BMW%20Models/BMW%20750Li%20Sedan.jpg]αυτό[/img] αλλα ΜΟΝΟ σε λευκό!!! Εκπληκτικό απ' όλες τις απόψεις!!!
-
audi rs5 audi a6 mercedes c class audi r8 audi tt bmw z4 bmw m3 mercedes slk mercedes c class smart fortwo volkswagen beetle mini couper s mercedes sls lamborgini gallardo suzuki swift fiat 500
-
-
http://photo.netcarshow.com/Hyundai-ix3 ... oto_04.jpg
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::