-
fiesta 1.6 sport με 13130€ .Δες και τα skoda fabia 1.2 tsi elegance,seat ibiza 1.2 tsi special edition,kia pro ceed 1.4 plus,seat leon 1.2 tsi copa,renault clio 1.2 tce dynamic.Eνα από αυτά.Τίποτα άλλο.Το 2άρι που προτάθηκε είναι ακριβότερο και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω(υστερεί σε επιδόσεις,εξοπλισμό,αναγνωρισιμότητα),το δε swift έχει πολύ μικρό πορτπαγκάζ.Το γιάρις μια ζωή άνοστο
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Τώρα αν δεν μπορείς να οδηγήσεις χωρίς ESP...μπορω, απλα καλο ειναι να υπαρχει.
μια φορα να εισαι απροσεκτος και να σου χρειαστει, φτανει.
γνωμη μου.fiesta 1.6 sport με 13130€ .Δες και τα skoda fabia 1.2 tsi elegance,seat ibiza 1.2 tsi special edition,kia pro ceed 1.4 plus,seat leon 1.2 tsi copa,renault clio 1.2 tce dynamic.Eνα από αυτά.Τίποτα άλλο.Το 2άρι που προτάθηκε είναι ακριβότερο και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω(υστερεί σε επιδόσεις,εξοπλισμό,αναγνωρισιμότητα),το δε swift έχει πολύ μικρό πορτπαγκάζ.Το γιάρις μια ζωή άνοστο
ευχαριστω, θα τα κοιταξω πιο μετα. (γιατι ειναι και πολλα )
και συμφωνω οτι το Yaris ειναι ανοστο οπως λες.
αλλα το Υaris-2012 αμα δεις φωτογραφιες, ειναι αρκετα ομορφο. -
Και το καινουριο βλακεια ειναι (κατ'εμε).
Επειδη εκανα μαθηματα οδηγησης με yaris (1.33 diesel) το μονο που μου αρεσει ηταν η ροπη που ειχε και η καταναλωση φυσικα.Κατα τα αλλα ασχημο εσωτερικο,τριζατο,τιμονι χωρις καμια πληροφοριση,ιδιαιτερα σκληρο (και επερνε αρκετη κλιση στις στροφες).Τωρα αμα εχεις βιτσια τι να σου πω πανε για το yaris οταν υπαρχουν αλλα τοσα καλυτερα αυτοκινητα εκει εξω.
-
Ο χρήστης Alex86ninpo έγραψε:
Τώρα αν δεν μπορείς να οδηγήσεις χωρίς ESP...
μπορω, απλα καλο ειναι να υπαρχει.
μια φορα να εισαι απροσεκτος και να σου χρειαστει, φτανει.
γνωμη μου.fiesta 1.6 sport με 13130€ .Δες και τα skoda fabia 1.2 tsi elegance,seat ibiza 1.2 tsi special edition,kia pro ceed 1.4 plus,seat leon 1.2 tsi copa,renault clio 1.2 tce dynamic.Eνα από αυτά.Τίποτα άλλο.Το 2άρι που προτάθηκε είναι ακριβότερο και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω(υστερεί σε επιδόσεις,εξοπλισμό,αναγνωρισιμότητα),το δε swift έχει πολύ μικρό πορτπαγκάζ.Το γιάρις μια ζωή άνοστο
ευχαριστω, θα τα κοιταξω πιο μετα. (γιατι ειναι και πολλα )
και συμφωνω οτι το Yaris ειναι ανοστο οπως λες.
αλλα το Υaris-2012 αμα δεις φωτογραφιες, ειναι αρκετα ομορφο.Οπότε, αν θες ηλεκτρονικά βοηθήματα, τότε πας στην επόμενη καλήυτερη επιλογή, το Fiesta.
Πάντως όντως το 2αρι είναι ακριβό για αυτά που σου δίνει (τα ηλεκτρονικά μιλάμε, γιατί από στρίψιμο ), αλλά σου προσφέρει κάλτι που τα άλλα δε μπορούν. Made In Jappan ποιότητα. Α και φυσικά δε θεωρούν φυσιολογικό να καίει ένα απλώς βενζινοκίνητος τετράχρονος ΜΕΚ να καίει λάδι.
Ούτε προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι σωστό.Οπότε μην το σκέφτεσαι. Μπρος για Fiesta.
-
το p-ceed τουλαχιστον σε χωρους και ποιοτητα ειναι μια κλαση πανω απο τα υπολοιπα που αναφερεις.....αλλωστε ειναι και μια κατηγορια πανω
-
Το pro'ceed δεν έχει στάνταρ ESP? Εντύπωση μου κάνει. Εμένα το Venga το είχε στο στάνταρ εξοπλισμό, ακόμη κι αν έπαιρνες την πιο απλή έκδοση.
-
mazda 2 3 χρόνια 45000 χλμ δεν έχει βγάλει ζημιά πολύ καλό κιβώτιο τιμόνι.Μετά θα κοιτούσα το fiesta
Ποιο να πάρω άραγε;